StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hú, kicsit nem nézem a fórumot mostanság és máris tele vagyunk eseménnyel 😄
Ha van még hely a ligára, jelentkeznék én is, igaz egy ideje nem játszottam nagyon 😛
Üdv nekem is megvan ez a csoda ^^
Szívesen jelentkezek ha lehet bár akkora noob vok mint a ház, de legalább megismerem ezt a közösséget is..
név : UrmY

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Sziasztok,

Én is jelentkeznék a következõ SG ligára, SC2-s nickem: SnowFox

Prody
Ja ok! =D
Nekem mindegy.

Blacksheep333
Ez még nem a végsõ kiosztás, csak szemléltetésképp csináltam! 😄
Még mindig hiányzik 5 ember. Ha megleszünk, vasárnap újra kiosztom a párokat (természetesen random), és hétfõtõl (szept.6.) mehetnek a meccsek.
Vagy várjunk még egy hetet?

Az operációs rendszeren is túl...

Prody
Antgecc mikor érsz rá?😊

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Blacksheep333
jah... b+ ezt benéztem. Ugyan az a 2! 😄

Aradebil2
bõven elég sztem az elsõ ötöt kiosztani,többinek nem sok értelme lenne szvsz

Blacksheep333
De ez is csak az elsõ 5 helyezést osztja ki, akkor már szerintem jobb az amit én linkeltem.

Aradebil2
nah most

Aradebil2
valahogy így

Blacksheep333
Én ilyen rendszerre goldoltam. Double-Elimination. Van vigaszág, ahova a vesztesek folyamatosan kerülnek lefele, úgyhogy mindenkinek van második esélye. Ezen a weboldalon nagyon szépen lehet látni, hogy mûködik és szerintem érdemes itt le is vezényelni a ligát. (Köszönöm Dzsabbának a linket.)
Nektek mi a véleményetek róla?
ui: A graf hiányos, ugyanis eddig csak 27en vagyunk, a gép ezért tett be "free win"-eket. Nem kell megijedni majd újra lesznek osztva az ellenfelek, most csak szemléltetés céljából csináltam ezt az egészet.

"3. csoport aztán egyenes kiesés, helyosztós, (végül mindenkinek lesz helyezése)"
Ennél a rendszernél nem értem, hogy a helykiosztás, hogy menne végbe. Valaki felvilágosítana?

Vagy a bronz meccs ? Azt nemtudom 😊

Az elsõ ligáét ? Mert azok már voltak linkelve
(http://addat.hu/67c68a00/csuszi_vs_Blacksheep.zip.html)

AZ ujak meg majd nyilván lesznek 😊

unknown nick
Uh mi történt itt pár 100 comment, mióta ide néztem? 😊 Majd a döntõs replayeket felteszitek valahova?

Muki100
Szerintem is úgy legyen ahogy az elsõ példában leírtad.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Aradebil2
sztem az lenne a logikus(sc2hu-sok is így csinálják azt hiszem),hogy minden körre sorsolsz te egy mapot,és minden páros azon játssza az elsõ meccset,majd utánna vesztes választ
pl. elsõ körben blistering sands a sorsolt map,1-0 után választja a vesztes xelnagát.ha 2-0,akkor nyilván vége,ha nem,akkor 1-1-rõl a vesztes(tehát az elsõ gyõztese) választ egy döntõ mapot
egyábként ha jól emlékszem MLG-n is így ment,IEM-en meg az összes ki volt sorsolva elõre

Blacksheep333
1 mapot sorsolunk, 1 mapot a vesztes választ. Ez csak kettõ, lehet hogy szükség lesz háromra. Gondolom úgy gondoltad, hogy a játékosok választanak egyet-egyet, és ha kell harmadik kisorsolom.
Persze így is mehet.

Szerintetek hogy legyen?

Aradebil2
akkor már nem értelmesebb lenne minden körre sorsolni egy mapot,aztán vesztes választ?

Blacksheep333
Már írtam pár postal lejjebb, hogy a döntõt, illetve az elõdöntõt BO5-re szeretném

Muki100
Döntõ is BO3 legyen? Ha ekkora érdeklõdés van rá, lehetne BO5.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Blacksheep333
BO3 lesz. Mindenki választ egy mapot, és ha 3. map is szükséges, akkor azt közös megegyezésen választják.

Sheltem
Ezt blacksheep el beszéljétek majd meg, 100% ig õ fogja szervezni a ligát szabadkezet kap. Én csak a bannerral "követem" majd + tanulok belõle.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hát szerintem pont forditva van, valaki kiesik az elején és ennyi...

nr1ranger
A ladder mapokból random sorsoljunk egy mapot kezdésnek, azután mindig a vesztes választja a következõ mapot szintén a ladder mapokból.

There is no peace. There is only WAR!

Aradebil2
szerintem tök fölösleges több csoportkörös ligát játszani,már elõre látom hogy sokan megunnák a felénél az egészet/nem lenne idejük ilyen sok gamet lejátszani

Sheltem
" A leglogikusabb szerintem az lenne, ha fordulónként elõre ki lenne jelölve a pálya és azon játszanák le az összest. Ahogy a döntõ is volt."

Szerintem ez nem jó ötlet. Fõ a változatosság.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Én biztosítok minden segítséget neked amit tudok. Egyébként jobb is így,ha te szervezed mivel ezen a héten baszott sok melóm van, jövõ héttõl lesz csak jobban idõm+dögfáradt vagyok estére.

Tehát:

-Én beleegyezek
-Te szóltál elõször
-Te nyerted elõzõ ligát, elsõbbséget élvezel emiatt is, vedd fõnyereménynek 😊

Blacksheep333
Ha olyan típusú lesz a liga, mint az IEM, akkor én megrendezem.
Ezt a helyosztós szisztémát, nem igazán vágom, de majd felvilágosítom magam.

'Szal, ha a többség beleegyezik én szívesen megrendezem.

Rage47
<#taps>
Sheltem
ó a lényeget elfelejtettem. Gratula balintknak a 3. helyhez!

Sheltem
Egy kicsit ahogy látom túlbonyolódtak a dolgok a 2. liga körül, kérek majd segítséget a szervezésben...Esetleg valaki más is szervezheti most(én az õ linkjét fogom kirakni a bannerba) és a következõ már menni fog nekemis.
Magas nekem ez a csoportosztásos, egyeneságas mittudoménmilyen liga 😊

Dehát újszülöttnek minden vicc új.

A következõ ligához:

Javaslom, hogy a replayeket csomagolva csak sg fórumra linkeljük ki, ne küldözgessük, sokat gyorsítana a dolgon.

Sheltem
Kitettem.

MrStokes
Hihetetlennek tunik, hogy ilyen balfasz legyen vki es megis diamond 3. Gondolom itt jon a kepbe a maphack-je a kocsogenek...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

HeadHunter86
Jönnék én is ligára. HeadHunter.86

Blacksheep333
Ennyi elég volt, felírtalak. 😊

Maak
it a forumon is talalsz par replayt meg javaslom keresgelj youtube-on, olyat ugysem fog neked irni senki, hogy melyik percben mit csinalj mert az max az elso 2-3 percig mukodik aztan onnantol ugy kell(ene) epitkezni, hogy az ellenfeled egysegei ellen hatekony sereget epits...aszem...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Zerg_Strategy

How much can you take,before you snap?

Hello,

egy nagyon jó zerg játékost szeretnék ezúton megkérni, hogy írjon nekem egy zerg útmutatót, amit custom game-ben letesztelhetnék. Pl. Mikor, hanyadik paraszttal mit kell építeni.

Eddig csak protossal játszottam kb. 50 ligameccset. Kell a segítség, Köszi elõre is!
Nem az a lényeg, hogy miért volt, hanem úgy lenne a leglogikusabb, ahogy leírtam. Azaz fordulónként egy pálya.
Aradebil2
megint majdnem lemaradtam,a jelentkezésrõl,hogy kell ?😄 annyi hogy jelentkezek,vagy írjam hozzá magam?

csuszi
a döntõ azért volt egy mapon, mert csuszi egy rátarti gyökér😉😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Jól csináltad. Én voltam a hülye, mert egy hatchery a bázison, és hydra jó lett volna. Én ehelyett exp, meg mutára mentem, ami fölösleges volt annyi stalker ellen.
Blacksheep333
Na még egyszer: Itt van az eddigi jelentkezõk listája.
Kéretik kitenni Bannerba!

balintk
Sajnos Z ellen nincs sok választás.

Szerintem változtatni kell a pálya választási rendszeren. Mert az választ többször, aki elsõnek választ. A leglogikusabb szerintem az lenne, ha fordulónként elõre ki lenne jelölve a pálya és azon játszanák le az összest. Ahogy a döntõ is volt.
3. helyet bálint nyerte. Gondolhattam volna, ha négyszer stalker mass nyomott, akkor 5.-jére is azt fog, felesleges expelnem. No késõ bánat😊.
Rage47
Jelentkezek én is

Sheltem, segítsek Csuwwi-féle szkriptek behelyezésével?
bélanéni
De jó nektek, én is mennék bassza meg.
Majd utólag nézem a replay-eket, mindet kérjük feltölteni szép sorban ahogy mennek a meccsek.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
jupi 25.

jut eszembe broadcasting játékban, írjátok be - mondjuk ne akkor amikor egyedül vagytok, este 7-8kor ideális, én is nyomom😊.

sg.hu starcraft 2 topic második (égdörrentõ) kupa indul, jelentkezés a topicban.

MJ rulz Pink Team The Only One