StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van még hely a ligára, jelentkeznék én is, igaz egy ideje nem játszottam nagyon 😛
Szívesen jelentkezek ha lehet bár akkora noob vok mint a ház, de legalább megismerem ezt a közösséget is..
név : UrmY
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Én is jelentkeznék a következõ SG ligára, SC2-s nickem: SnowFox
Még mindig hiányzik 5 ember. Ha megleszünk, vasárnap újra kiosztom a párokat (természetesen random), és hétfõtõl (szept.6.) mehetnek a meccsek.
Vagy várjunk még egy hetet?
Az operációs rendszeren is túl...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nektek mi a véleményetek róla?
ui: A graf hiányos, ugyanis eddig csak 27en vagyunk, a gép ezért tett be "free win"-eket. Nem kell megijedni majd újra lesznek osztva az ellenfelek, most csak szemléltetés céljából csináltam ezt az egészet.
"3. csoport aztán egyenes kiesés, helyosztós, (végül mindenkinek lesz helyezése)"
Ennél a rendszernél nem értem, hogy a helykiosztás, hogy menne végbe. Valaki felvilágosítana?
(http://addat.hu/67c68a00/csuszi_vs_Blacksheep.zip.html)
AZ ujak meg majd nyilván lesznek 😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
pl. elsõ körben blistering sands a sorsolt map,1-0 után választja a vesztes xelnagát.ha 2-0,akkor nyilván vége,ha nem,akkor 1-1-rõl a vesztes(tehát az elsõ gyõztese) választ egy döntõ mapot
egyábként ha jól emlékszem MLG-n is így ment,IEM-en meg az összes ki volt sorsolva elõre
Persze így is mehet.
Szerintetek hogy legyen?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
There is no peace. There is only WAR!
Szerintem ez nem jó ötlet. Fõ a változatosság.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Tehát:
-Én beleegyezek
-Te szóltál elõször
-Te nyerted elõzõ ligát, elsõbbséget élvezel emiatt is, vedd fõnyereménynek 😊
Ezt a helyosztós szisztémát, nem igazán vágom, de majd felvilágosítom magam.
'Szal, ha a többség beleegyezik én szívesen megrendezem.
Magas nekem ez a csoportosztásos, egyeneságas mittudoménmilyen liga 😊
Dehát újszülöttnek minden vicc új.
A következõ ligához:
Javaslom, hogy a replayeket csomagolva csak sg fórumra linkeljük ki, ne küldözgessük, sokat gyorsítana a dolgon.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
How much can you take,before you snap?
egy nagyon jó zerg játékost szeretnék ezúton megkérni, hogy írjon nekem egy zerg útmutatót, amit custom game-ben letesztelhetnék. Pl. Mikor, hanyadik paraszttal mit kell építeni.
Eddig csak protossal játszottam kb. 50 ligameccset. Kell a segítség, Köszi elõre is!
Kéretik kitenni Bannerba!
3. helyet bálint nyerte. Gondolhattam volna, ha négyszer stalker mass nyomott, akkor 5.-jére is azt fog, felesleges expelnem. No késõ bánat😊.
Majd utólag nézem a replay-eket, mindet kérjük feltölteni szép sorban ahogy mennek a meccsek.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD