StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

TBTPumpa
Új Co-op commander:

+ még ebben a hónapban érkezik az utolsó fejezet a Novás küldetéscsomagból:

DarkHorSe
Jo azert ennyire nem, de nagyon sokat csokkent a jatek nepszerusege. Inkabb a kiegeszito hianya ami jelentos.

Swedish people are albino monkeys

de ennyire?

DarkHorSe
Nincsenek mar jatekosok

Toltam már laddert, másfél év kihagyás után kb, és platinum? Legjobb időmben is kb 50. voltam goldban, most gyengült a ladder vagy mi? 😄 Nincs meg a legacy of the void, esetleg az lehet az ok?

Sippie
Legacy of the void nem nagyon akaródzik olcsósodni? még mindig új játék árban van.
Semmi hír a starcraft hd-ról? Készítik egyáltalán, vagy csak kamu az egész?
TBTPumpa

1v1-et én se sokáig csináltam, az nekem már meló volt nem szórakozás. Teamnek nyilván kisebb a tudásbeli értéke, de sokkal jobban élveztem, közben skype vagy ts konferencia ment alatta.
jazzy
Igen, valahogy én sem játszom pedig imádom, megvettem mindet de alig játszottam vele, nem tudom miért. Bár én 1v1ezni alapból nem szeretek. De azért a LagTV-n mindig megnézem a will cheese fail cold cast marathont és megjön a kedvem 😊
Az SC2 multijáték lett, a sztori a három epizódban összesen nem tartalmazott annyi fordulatot és fantáziát mint az első rész bármelyik alfejezete egymaga. Viszont SC2 multiban sok IRL barátot szereztem itthon és külföldön, ezért nagyon hálás vagyok neki. Mert azért az SC2-ben kevésbé volt jellemző a hülyegyerekek és trollok uralma. De lecseng a játék sajnos, ez van. Pedig az RTS-nél szerintem nincs jobb műfaj.
DarkHorSe
A legjobb pelda erre a counter strike, fps mint mufaj. 1.6 utan meghalt, source valahogy visszahozta de nagyot nem alkotott. Utana a Valve ido, energiat, penzt, patchet nem kimelve feltamasztotta es manapsag az egyik legnepszerubb jatek. Szoval nincs olyan hogy egy mufaj meghal, csak a kiadok nem ugy csinaljak a dolgokat ahogy kellene. Ennyi

hat igen a 90-es evekben a minoseg szamitott es a jatekelmeny faktor igen magas volt...evekig toltam az 1-et...2-t kiprobaltam online haverral, de valahogy nem jott at a feeling egyebkent elfogadhato jatek lett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Maala
A Starcraft halott, dél-koreán kívül.

Eddig is csak őket volt érdemes nézni, ezután meg csak őket tudod. Számomra nagy különbség nincs.

Akár értem a Brood Wars sztoriját X végigjátszás után, akár nem. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A starcraft halott, vagy legalább is baromi nagy érdektelenség veszi körül. Aki ezt nem ismered be, az csak ámítja magát. Nézd meg hányan nézik a közvetítéseket, vagy hány hozzászólás van a hírek alatt, vagy a fórumokon. De nem csak a starcraft, hanem úgy kb az egész klasszikus RTS műfaj döglött. Keress rá bármelyik RTS játékra és meglátod, hogy már a kutya sem játszik velük online. A szerverek konganak az ürességtől.
A műfaj egyszerűen nem tud már újat mutatni, és az emberek ebbe beleuntak. Vagyis, rosszul mondom... meg tudott újulni, csak már nem RTS-nek hívják, hanem úgy, hogy MOBA.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.09.17. 21:10:08
Nem ismersz szval ne "különleges egyedezz". Kiváncsi lennék rá, hogy a sc fanok közül ki hányszor tolta végig az 1et és hányszor a 2t. Én személy szerint az 1et min 10x és nem untam meg, pedig 98as játék. A kettőből ha hiszed, ha nem egyszer elég volt, hiába lehet variálni is. A sc nem only multi game, elég nagy szerepet játszik a sztori is, főleg a sc 1 grandiózus sztorija után. Szval ja halott. Ja és még annyit, hogy szerintem ha valóban kijön a sc és bw hd, tuti 100x nagyobbat fog szólni mint a 2015ös "trilógia".
Maala
Mindenkinek megvan az egyéni véleménye a kampányról. Neked is, másoknak is. Az én véleményem az, hogy az emberek túl nagy elvárásokkal indultak neki, és próbálták újraélni az első rész+kieg élményét. Aminek az esélye 0, főleg, ha még valamivel gyengébbre is sikerült maga a folytatás.

Vagy csak nem értem a BW sztoriját, mert azt csak az olyan különleges egyedek érthetik, mint te vagy.

Attól, hogy _neked_ nem tetszik egy _kampány sztorija_, még nem lesz halott egy játék _multija_. Kiegyensúlyozatlanság, érdektelen ladderek, unalmas játékmódok, stb... amitől kongani fognak a szerverek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.09.15. 18:40:13

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

DarkHorSe
Azert halott mert mar nem jatszik vele senki sem 😄

Ha neked tetszik, akkor vagy nem szereted a brood wart, vagy nem érted a bw sztoriját. Sztem nem méltó ez a sztori az eredeti játék sztorijához. De sztem értelmesen leírtam a véleményemet, direkt azért, hogy értelmes legyen.
Maala
Szóval halott, mert neked nem tetszik, hogy merre vitték a sztoriját. Még szerencse, hogy az édességet szereted, különben már nem lenne egy sem.

A starcraft 2 halott gyerekek. Ez látszik a fórumokon, meg ugye nagy sc rajongó vagyok, de eljött az ideje, hogy beismerjük a sc 2 a sc 1 nyomába sem léphet. Hiába van benne tripla annyi tartalom, egységek, karakterek stb... de valahogy nekem am nem jött át az eredeti sc hangulat.
A terranok nem annyira terranok (az eredetiben rozsdás, koszos, olajosak voltak az épületek) a karakterei nem az eredetiek, esetleg csak tychus olyan eredeti terranos.
A zergek pff... sztem attól zergesebbet soha nem fognak tudni kitalálni, mint amikor az overmind állt minden zerg felett, cerebratékon keresztül irányítva a zerg rajt, minden cerebratenak volt egy fészekalja. A queenek voltak a cerebraték szeme, az overlordok segítették mestereiket az irányításban. Most egy ribi vezette őket intelligens queenek segítségével. A seregbe mégtöbb queen. Hagyjuk már :-D
A protossokat, sztem eltalálták vmennyire, de a kampány végefelé, hogy mindenki összefog, meg legyőzik minden alkotóját (mondhatni hogy az ottani allahot), kerrigan átalakul félistenné... srácok ez már inkább fantázia mint scifi. Szval röviden ennyi. Ez nyomta a szívemet, de hogy ezt leírtam, kicsit jobb :-) Köszönöm a figyelmet.
Van már bármi hír a starcraft hd változatáról?
wake up ? 😊

Rage47
Ez nem tilos?
Meguntam battle.net-es játékaim, ezért eladnám.
Ami van rajta:
Diablo 2 + kiegészítő
Starcraft + kiegészítő
Diablo 3 + kiegészítő
Starcraft 2 + kiegészítő
Újonnan az összértéke 25-30k forint.
Amennyiért kínálom: 50$ paypal számlára való utalással.
Érdeklődni: [email protected]

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Egyébként meg tudnátok mondani, hogy a defilernek (nova c.o.) van saját portréja és hangja?
https://www.youtube.com/watch?v=Vhhxozx9qM4

Nem csak Gamestar 😊
Rage47
ez nagyon jó lenne!
TBTPumpa
Gamestar hír? Akkor ne vedd komolyan. 😊

Ezt lessétek meg!

Elvileg szeptemberben bejelentik az eredeti StarCraft felújított verzióját!
Na erre nagyon kiváncsi vagyok. Ha ez igaz, akkor nagyon nagyot fog szólni sztem.
Főleg ha egy önálló/külön game lesz 😊

http://www.gamestar.hu/hir/starcraft-felujitott-valtozat-remaster-pletyka-blizzard-214865.html
TBTPumpa

TBTPumpa

Új portré:

Kill'em with Cake:

Mi ez a Selena Gomez utalás? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.22. 20:38:22

TBTPumpa
Ennyi pénzért jók. <#circling>

Maala
És amúgy jók a küldetések? (Mármint az elsőben)

TBTPumpa
Augusztus másodikán érkezik a második csomag a Nova Covert Ops-ból.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Rage47
Most értem a rész végére, nemrég vettem meg. Szerintem jól lezárta a trilógiát. Esetleg egy cinematic belefért volna még. Nem volt túl sok érzelem benne, mondjuk a Protossok amúgy sem érzelmes lények, még az arcuk sem rezdül kb., szájuk sem mozog.
Jöhet a coop móka meg a multi.
Várom a következő részt. 😊 El tudom képzelni, hogy az MMO lesz, mint a WoW.
TBTPumpa
Dat Nova Cosplay:

A 3.3-as javítócsomag újdonságai:

Abathur is játszható Commander lesz:

Köszi, kicsit körülményes volt talán (telefonhívás, személyi fénykép elküldése), +2 euro Paypal fizetésnél, de működött, pár perc alatt megjött a kód 😊

TSW: Tunderke

Én a G2A helyett ezt az oldalt ajánlanám:
https://www.instant-gaming.com/en/

Olcsóbbb is, szebb is. Évek óta itt vásárlok.
Rendben, köszi a tippeket, teszek vele egy próbát szerintem, mert a PlayIt-re nem megyek ki...

azért mondtam a shieldet mert anélkül az eladó "jóindulatán" is múlik

jazzy
Még a shield se kell, én kaptam már rossz kódot, jeleztem nekik és kaptam a jó kódot pár óra múlva. Persze screenshottal bizonyítottam.

Olyan is volt, hogy elfogyott a kódja a srácnak de a pénz levonták, jeleztem, visszautalták az egészet.

Szóval a G2A megbízható.
a steam - g2a,kinguin vonalon nem volt gondom
de nemtom h a bnettel mennyire működik jól

g2an van ilyen shield szolgáltatás 1€ért asszem és az elvileg ha nem jó a kód ad másikat, kvázi biztosításként

de most lesz playit lehet lesz leértékelve lotv

Sziasztok, érdeklődni szeretnék, merrefelé érdemes megvenni az utolsó kieget, ezek a g2a, kinguin nevű oldalak megbízhatóak? Jó ideje nem volt időm játszani, de most akadna, szóval pótolnám a lemaradásom...