StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
+ még ebben a hónapban érkezik az utolsó fejezet a Novás küldetéscsomagból:

Swedish people are albino monkeys
Swedish people are albino monkeys
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Eddig is csak őket volt érdemes nézni, ezután meg csak őket tudod. Számomra nagy különbség nincs.
Akár értem a Brood Wars sztoriját X végigjátszás után, akár nem. :-)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A műfaj egyszerűen nem tud már újat mutatni, és az emberek ebbe beleuntak. Vagyis, rosszul mondom... meg tudott újulni, csak már nem RTS-nek hívják, hanem úgy, hogy MOBA.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.09.17. 21:10:08
Vagy csak nem értem a BW sztoriját, mert azt csak az olyan különleges egyedek érthetik, mint te vagy.
Attól, hogy _neked_ nem tetszik egy _kampány sztorija_, még nem lesz halott egy játék _multija_. Kiegyensúlyozatlanság, érdektelen ladderek, unalmas játékmódok, stb... amitől kongani fognak a szerverek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.09.15. 18:40:13
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
A terranok nem annyira terranok (az eredetiben rozsdás, koszos, olajosak voltak az épületek) a karakterei nem az eredetiek, esetleg csak tychus olyan eredeti terranos.
A zergek pff... sztem attól zergesebbet soha nem fognak tudni kitalálni, mint amikor az overmind állt minden zerg felett, cerebratékon keresztül irányítva a zerg rajt, minden cerebratenak volt egy fészekalja. A queenek voltak a cerebraték szeme, az overlordok segítették mestereiket az irányításban. Most egy ribi vezette őket intelligens queenek segítségével. A seregbe mégtöbb queen. Hagyjuk már :-D
A protossokat, sztem eltalálták vmennyire, de a kampány végefelé, hogy mindenki összefog, meg legyőzik minden alkotóját (mondhatni hogy az ottani allahot), kerrigan átalakul félistenné... srácok ez már inkább fantázia mint scifi. Szval röviden ennyi. Ez nyomta a szívemet, de hogy ezt leírtam, kicsit jobb :-) Köszönöm a figyelmet.
Ami van rajta:
Diablo 2 + kiegészítő
Starcraft + kiegészítő
Diablo 3 + kiegészítő
Starcraft 2 + kiegészítő
Újonnan az összértéke 25-30k forint.
Amennyiért kínálom: 50$ paypal számlára való utalással.
Érdeklődni: [email protected]
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nem csak Gamestar 😊
Elvileg szeptemberben bejelentik az eredeti StarCraft felújított verzióját!
Na erre nagyon kiváncsi vagyok. Ha ez igaz, akkor nagyon nagyot fog szólni sztem.
Főleg ha egy önálló/külön game lesz 😊
http://www.gamestar.hu/hir/starcraft-felujitott-valtozat-remaster-pletyka-blizzard-214865.html
Új portré:
Kill'em with Cake:
Mi ez a Selena Gomez utalás? <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.22. 20:38:22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Jöhet a coop móka meg a multi.
Várom a következő részt. 😊 El tudom képzelni, hogy az MMO lesz, mint a WoW.
A 3.3-as javítócsomag újdonságai:
Abathur is játszható Commander lesz:
TSW: Tunderke
https://www.instant-gaming.com/en/
Olcsóbbb is, szebb is. Évek óta itt vásárlok.
Olyan is volt, hogy elfogyott a kódja a srácnak de a pénz levonták, jeleztem, visszautalták az egészet.
Szóval a G2A megbízható.
de nemtom h a bnettel mennyire működik jól
g2an van ilyen shield szolgáltatás 1€ért asszem és az elvileg ha nem jó a kód ad másikat, kvázi biztosításként
de most lesz playit lehet lesz leértékelve lotv