StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A játékba belépők az alábbi portréval gazdagodnak:
És az alábbi ünnepi animáció teszi színesebbé a játékmenetet:
+ 100% bónusz XP a Co-op Commander küldetésekért és a Skirmish meccsekért.
Az esemény július 30-ig tart.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.23. 21:17:07
Illetve elvileg van valahol egy custom game opció, ahol szabadon beállíthatod, hogy milyen térképen mennyi ellenféllel akarsz játszani, stb.
Az esemény ideje alatt az alábbiakat szerezhetjük meg a különböző Blizzard játékokban:
StarCraft Remastered: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skin
StarCraft II: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skinek és portrék
Diablo III: Dominion’s Revenge Pet (Battlecruiser témájú pet)
Overwatch: Sarah Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára
World of Warcraft: Szalutálás animáció
Heroes of the Storm: StarCraft 20. évfordulós portrék
Hearthstone: StarCraft témájú Tavern Brawl és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag
From within the Desktop App, click on Options > Game Settings.
Check the Additional command line arguments box.
Enter -Displaymode 0 and click done.
Innen próbálom tovább teljes képernyőssé tenni... ;-)
Segítséget szeretnék kérni! Feltelepítettem a Starcraft 2 - Wings of Liberty és Heart of the Swarm részeit az új gépemre és nem tudom sehogyan sem elindítani a játékot. Az alábbi hibaüzenetet kapom:
Graphics Device Is Not Available at This Time
Az op.rendszer Win10(64bit), proci i7, mem 32GB, graf.kártya GeForce1060 6GB FullHD felbontás. Mindenhol a legújabb meghajtók és legutolsó frissítések vannak.
A blizzard fórumán található dolgokat már kipróbáltam, de nálam nem működtek. (XBox app videófelvételének leállítása (disable the Xbox DVR app), op.rendszer alacsony felbontásában indítani a játékot, majd visszaállítani eredetire, törölni egy txt állományt a dokumentum könyvtárból (deleting the variables.txt file from your '\Documents\StarCraft II' folder) (nálam ilyen nincs is), stb...)
Megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
Utoljára szerkesztette: Meggyi76, 2018.01.07. 14:05:47
How much can you take,before you snap?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.08.31. 09:37:07
Ránéztem, le van tiltva jelenleg - amíg a WarChest-es promóció tart, nem módosítható a háttér.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A meccseidet pedig kielemezheted, ellesheted az ellenféltől a taktikákat és javíthatsz a stratégiádon, szóval te magad is folyamatosan fejlődni fogsz.
A Ranked kiegyenlítettebb, míg unrankedben néha nagyon eltérő képességű játékosokat is bedob.
Harassolni nem tudok, harc közben elfelejtek egységet gyártani, stb.. 😄 Ha így kezdek bele a multi Ranked-ben, azért alacsony szinten lehet sikerélményem?
Sőt haverral archon módban sem nagyon értük el a százat 😊, de hát bénák is voltunk.
Én is most gondolkodom rajta, hogy megveszem a Battle Chestet. Az egyik webes oldalon kb. 8900 Ft az egész. Annyit nekem megér. Főleg a Single miatt venném meg, illetve az értük járó achievement-ekért. Kövezzetek meg, de engem nagyon motivál az, hogy egy sima single pályát úgy csináljak meg, hogy megcsinálom mind a három achi-t. Próbáltam már a virágbolti verziót, de sajnos így ez a motiváció nincs meg.
A multi részétől félek picit. Mennyire kezdőbarát a multi? Lassú játékos vagyok, átlagos 100-as APM-el. Nem is annyira vágom még, hogy melyik egység mi ellen hatásos, mire érdemes menni, szóval úgy összességében elég kezdő vagyok. Gondolom az esetemben a Custom játék másik játékos ellen felejtős, mert akár profit is kaphatok ellenfélnek. Viszont Rankeden mondjuk a legalja tényleg nagyon béna, vagy visszajárnak oda a gyémántosok is trollkodni? Lehet ott sikerélményem? 😄
A Wings of Liberty kampányt most kezdtem, 3 küldit csináltam meg eddig. Az aláírásomban szereplő konfiggal tolom, és eléggé lagol a cucc, holott gyanúm szerint nem kéne. Ha mozgatom a képernyőt eléggé beszaggat, időnként az egységek mozgása is kissé darabosnak tűnik, mindez a jelenség megvan high-ultra és extreme beállításokon is. Lejjebb nem mentem 😄 Ez a gond fennáll már az első tutorial pályán is.
Ugyanakkor kipróbáltam egy custom meccset 4 AI-val, és ott sokkal simábbnak tűnt a dolog.
Futott valaki ilyen problémába? Mit lehetne tenni? Win 10 alatt megy a cucc, talán ez sem mellékes.
Köszi előre is a tippeket!
Más:
Coop-ban mi az isten nyiláért mennek be akik tesznek arra, hogy csinálni kéne vmit...??? Nem az első eset most pl. Alarak-al fordult elő velem, hogy bemegyek, kikaptam társnak 1 Raynort Void Launch-ra, és nézem, hogy kb. 5. percnél még sehol semmi egysége csak az scv-k szedik a kristályt.... Imádom az ilyeneket, amikor bemegyek 1 fizetős commanderrel és erre hátradőlve összekulcsolják a kezüket, hogy "na a hülye barma majd jól lehozza nekem a meccset" Jah és nem lvl 1-es commanderekkel jönnek, hanem 3+ lvl, tehát még azt se lehet mondani, hogy "szegény nem tudja mit kell csinálni"..
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.06.30. 16:11:28
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
TSW: Tunderke
TSW: Tunderke
starcraft2 BattleChest 2016
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.11.23. 09:11:28
Regards,