StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Új WarChest bundle:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rage47
<#worship> jókat játszottam vele anno
TBTPumpa
8 éves a StarCraft II:

A játékba belépők az alábbi portréval gazdagodnak:

És az alábbi ünnepi animáció teszi színesebbé a játékmenetet:

+ 100% bónusz XP a Co-op Commander küldetésekért és a Skirmish meccsekért.

Az esemény július 30-ig tart.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.23. 21:17:07

Már rég játszottam vele, de asszem úgy van, hogy először 3 meccset le kell nyomnod gép ellen, hogy belője neked a gép nehézségét, és csak utána lehet módosítani azt.

Illetve elvileg van valahol egy custom game opció, ahol szabadon beállíthatod, hogy milyen térképen mennyi ellenféllel akarsz játszani, stb.
Sajna ott csak very easy ellenfelet ad be és semmit nem tudok módosítani rajta. Még térképet se enged választani.

Van olyan, hogy vs AI. Azt keresed szerintem.
Sziasztok! Lehet sima mezei skirmisht játszani,mert sehol se találom ezt az opciót.

TBTPumpa

TBTPumpa

TBTPumpa

TBTPumpa
20 éves a StarCraft - évfordulós esemény
Az esemény ideje alatt az alábbiakat szerezhetjük meg a különböző Blizzard játékokban:
StarCraft Remastered: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skin
StarCraft II: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skinek és portrék
Diablo III: Dominion’s Revenge Pet (Battlecruiser témájú pet)
Overwatch: Sarah Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára
World of Warcraft: Szalutálás animáció
Heroes of the Storm: StarCraft 20. évfordulós portrék
Hearthstone: StarCraft témájú Tavern Brawl és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag

Ezzel a módszerrel elindult ablakban! :-)

From within the Desktop App, click on Options > Game Settings.
Check the Additional command line arguments box.
Enter -Displaymode 0 and click done.

Innen próbálom tovább teljes képernyőssé tenni... ;-)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Feltelepítettem a Starcraft 2 - Wings of Liberty és Heart of the Swarm részeit az új gépemre és nem tudom sehogyan sem elindítani a játékot. Az alábbi hibaüzenetet kapom:
Graphics Device Is Not Available at This Time

Az op.rendszer Win10(64bit), proci i7, mem 32GB, graf.kártya GeForce1060 6GB FullHD felbontás. Mindenhol a legújabb meghajtók és legutolsó frissítések vannak.
A blizzard fórumán található dolgokat már kipróbáltam, de nálam nem működtek. (XBox app videófelvételének leállítása (disable the Xbox DVR app), op.rendszer alacsony felbontásában indítani a játékot, majd visszaállítani eredetire, törölni egy txt állományt a dokumentum könyvtárból (deleting the variables.txt file from your '\Documents\StarCraft II' folder) (nálam ilyen nincs is), stb...)
Megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
Utoljára szerkesztette: Meggyi76, 2018.01.07. 14:05:47
Hát ez valójában úgy néz ki, hogy a 3 co-op parancsnok ami eddig is benne volt a freebe továbbra is ingyen játszható. Ám a többi csak ötös szintig ami semmire nem elég így olyan, mint ha továbbra sem lenne. 😊
kicsit képmutató ilyet olvasni a blizzardtól 😊

How much can you take,before you snap?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Sok újat nem hoz mivel eddig is ingyenesen játszható volt. A ranked és a küldetések játszhatósága lesz az újdonság.
TBTPumpa
Új Commanderek érkeznek:

TBTPumpa
Free to play tudnivalók:

jan5650
Hihetetlen, hogy ezt az új Coop Mutation képtelen vagyok megcsinálni... Miért kapok mindig olyan csapattársat, akinek fogalma sincs a játékról? gyakorlatilag meele egységekkel megy rá a Propagatorokra. Amikor meg CC-zem őket akkor meg nem üti őket, hanem hátrál... Elképesztő 😄

Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.08.31. 09:37:07
TBTPumpa

Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi az a War Chest, mik a phase-ek, és mik a passok?
Rage47
vicces, ahogy bekapja a Colossust 😄
TBTPumpa
Új Co-op Commander érkezik:

TBTPumpa
Videóbeállításokban lehet, ahol a grafikát és felbontást állítod.
Ránéztem, le van tiltva jelenleg - amíg a WarChest-es promóció tart, nem módosítható a háttér.

Voltan
Azt tudja valaki, hogy a War Chest címképernyőt hogy lehet eltűntetni, és újra előhozni az előzőleg beállított title screeneket?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hozzád hasonló szintű ellenfelekkel fog összedobni a gép, szóval bármilyen szinten is játszol, mindenképpen lesz sikerélmény és vereség is.
A meccseidet pedig kielemezheted, ellesheted az ellenféltől a taktikákat és javíthatsz a stratégiádon, szóval te magad is folyamatosan fejlődni fogsz.

A Ranked kiegyenlítettebb, míg unrankedben néha nagyon eltérő képességű játékosokat is bedob.
Kb gold szintig el lehet jutni csak azzal ha megtanulsz rendesen macrozni, és gyártod a unitokat rendesen.

jan5650
Akkor még ezzel kiegészítem: makrózni nem tudok, többféle egységet nem tudok hatékonyan kezelni. Pl. protossnál kizárt hogy egyszerre támadjak a zealotokkal, blinkeljek a Stalkerekkel, közben meg a Sentrykkel Force fieldezzek....

Harassolni nem tudok, harc közben elfelejtek egységet gyártani, stb.. 😄 Ha így kezdek bele a multi Ranked-ben, azért alacsony szinten lehet sikerélményem?
erasmus4
Lassú 100-as APM-el? Amikor játszottam 40 körüli apm-nek már örültem 😄.
Sőt haverral archon módban sem nagyon értük el a százat 😊, de hát bénák is voltunk.

jan5650
Halihó!

Én is most gondolkodom rajta, hogy megveszem a Battle Chestet. Az egyik webes oldalon kb. 8900 Ft az egész. Annyit nekem megér. Főleg a Single miatt venném meg, illetve az értük járó achievement-ekért. Kövezzetek meg, de engem nagyon motivál az, hogy egy sima single pályát úgy csináljak meg, hogy megcsinálom mind a három achi-t. Próbáltam már a virágbolti verziót, de sajnos így ez a motiváció nincs meg.

A multi részétől félek picit. Mennyire kezdőbarát a multi? Lassú játékos vagyok, átlagos 100-as APM-el. Nem is annyira vágom még, hogy melyik egység mi ellen hatásos, mire érdemes menni, szóval úgy összességében elég kezdő vagyok. Gondolom az esetemben a Custom játék másik játékos ellen felejtős, mert akár profit is kaphatok ellenfélnek. Viszont Rankeden mondjuk a legalja tényleg nagyon béna, vagy visszajárnak oda a gyémántosok is trollkodni? Lehet ott sikerélményem? 😄
jarlaxxe
Akkor már inkább ShadowPlay, ha már ugy is nvidiás vagy.

Rage47
okostelefonnal felveszed a monitorod
Voltan
Még nem csináltam olyat 😊 Ha elmondod, hogy kell, megpróbálhatom 😊

Rage47
esetleg videót raksz fel, hogy szaggat highon?
Voltan
Sziasztok! Megvettem a Starcraft 2 Battle Chest-et - ideje volt már 😄 - és lenne kérdésem azoknak, akik játszanak vele.

A Wings of Liberty kampányt most kezdtem, 3 küldit csináltam meg eddig. Az aláírásomban szereplő konfiggal tolom, és eléggé lagol a cucc, holott gyanúm szerint nem kéne. Ha mozgatom a képernyőt eléggé beszaggat, időnként az egységek mozgása is kissé darabosnak tűnik, mindez a jelenség megvan high-ultra és extreme beállításokon is. Lejjebb nem mentem 😄 Ez a gond fennáll már az első tutorial pályán is.

Ugyanakkor kipróbáltam egy custom meccset 4 AI-val, és ott sokkal simábbnak tűnt a dolog.

Futott valaki ilyen problémába? Mit lehetne tenni? Win 10 alatt megy a cucc, talán ez sem mellékes.
Köszi előre is a tippeket!

Sejthető volt.

Más:

Coop-ban mi az isten nyiláért mennek be akik tesznek arra, hogy csinálni kéne vmit...??? Nem az első eset most pl. Alarak-al fordult elő velem, hogy bemegyek, kikaptam társnak 1 Raynort Void Launch-ra, és nézem, hogy kb. 5. percnél még sehol semmi egysége csak az scv-k szedik a kristályt.... Imádom az ilyeneket, amikor bemegyek 1 fizetős commanderrel és erre hátradőlve összekulcsolják a kezüket, hogy "na a hülye barma majd jól lehozza nekem a meccset" Jah és nem lvl 1-es commanderekkel jönnek, hanem 3+ lvl, tehát még azt se lehet mondani, hogy "szegény nem tudja mit kell csinálni"..
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.06.30. 16:11:28

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

TBTPumpa

08.14.
15 euró

TBTPumpa
Új Commander:

TBTPumpa

A régi starcraft a hónap végéb pedig ingyenessé válik, amint érkezik hozzá az 1.18-as patch
Rage47
ez kell 😄
TBTPumpa
Nyáron érkezik a StarCraft Remastered kiadása!

Eltartott egy darabig, többször lenyomott a gép, de igen, sikerült 😊 Örülök neki, mert érdekelt a sztori folytatása...

TSW: Tunderke

Rage47
sikerült azóta? 😄
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni, a campaignban van az a pálya, ahol Alarak és a másik párbajoznak és egységekkel kell őket támogatni. Na itt normálon lenyom a gép, mint a huzat mindig 😊 Esetleg van vmi tuti stratégia ehhez a pályához? Előre is köszi!

TSW: Tunderke

TBTPumpa
3.9.0 Patch notes
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.13. 22:13:52

skinnyman
Van a Blizz oldalan is 40 euroert StarCraft® II: The Complete Trilogy

Regards,

A teljes trilogia beszerezhető már egybecsomagolva is:
starcraft2 BattleChest 2016
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.11.23. 09:11:28
skinnyman