34554
  • sirdond
    1-0 into cannon rush
    i'm dying here
  • sirdond
    WCS döntőt nézitek? :)

Múlt heti meccseket néztem. Az alapján szerintem Maru v sOs győztese lesz a végleges befutó, de Serral-ra is kíváncsi vagyok,hogy mit tud összehozni, mert elég magabiztos volt.
    Utoljára szerkesztette: sirdond, 2018.11.02. 20:52:32
  • TBTPumpa
    Zeratul lesz a következő Co-op parancsnok!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.02. 19:39:44
  • TBTPumpa
  • Rage47
    én lemaradtam arról, nem játszottam vele már nagyon régen, csak favban van a topik :D
    én sem venném meg

durva, hogy kihalt ez a játékstílus (RTS), legalábbis szerintem
    régen még vodokat is néztünk, volt valami magyar fan bajnokság is stb. :)
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.09.06. 10:24:17
  • Scooter
    Egyszer majd lesz ez is ingyen. Pénzt tuti nem adok érte. A Fenix is volt már 1x free, akkor behúztam.
  • Rage47
  • TBTPumpa
    4.6.0 Patch Notes

Tychus már elérhető!
  • TBTPumpa
    Új Co-op Commander: Tychus
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Új WarChest bundle:
  • Rage47
    jókat játszottam vele anno
  • TBTPumpa
    8 éves a StarCraft II:

A játékba belépők az alábbi portréval gazdagodnak:

És az alábbi ünnepi animáció teszi színesebbé a játékmenetet:

+ 100% bónusz XP a Co-op Commander küldetésekért és a Skirmish meccsekért.

Az esemény július 30-ig tart.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.23. 21:17:07
  • pjboy091
    Már rég játszottam vele, de asszem úgy van, hogy először 3 meccset le kell nyomnod gép ellen, hogy belője neked a gép nehézségét, és csak utána lehet módosítani azt.

Illetve elvileg van valahol egy custom game opció, ahol szabadon beállíthatod, hogy milyen térképen mennyi ellenféllel akarsz játszani, stb.
  • Akra
    Sajna ott csak very easy ellenfelet ad be és semmit nem tudok módosítani rajta. Még térképet se enged választani.
  • Daermon
    Van olyan, hogy vs AI. Azt keresed szerintem.
  • Akra
    Sziasztok! Lehet sima mezei skirmisht játszani,mert sehol se találom ezt az opciót.
  • TBTPumpa
    A 20. évfordulós esemény alkalmából mindenki megkapja Fenix-et (Co-op Commander)
  • TBTPumpa
    További jóságok érkeznek és oldhatóak fel a 20. évfordulós esemény alkalmából
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    20 éves a StarCraft - évfordulós esemény
    Az esemény ideje alatt az alábbiakat szerezhetjük meg a különböző Blizzard játékokban:
    StarCraft Remastered: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skin
    StarCraft II: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skinek és portrék
    Diablo III: Dominion’s Revenge Pet (Battlecruiser témájú pet)
    Overwatch: Sarah Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára
    World of Warcraft: Szalutálás animáció
    Heroes of the Storm: StarCraft 20. évfordulós portrék
    Hearthstone: StarCraft témájú Tavern Brawl és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag
  • Meggyi76
    Ezzel a módszerrel elindult ablakban! :-)

From within the Desktop App, click on Options > Game Settings.
    Check the Additional command line arguments box.
    Enter -Displaymode 0 and click done.

Innen próbálom tovább teljes képernyőssé tenni... ;-)
  • Meggyi76
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Feltelepítettem a Starcraft 2 - Wings of Liberty és Heart of the Swarm részeit az új gépemre és nem tudom sehogyan sem elindítani a játékot. Az alábbi hibaüzenetet kapom:
    Graphics Device Is Not Available at This Time

Az op.rendszer Win10(64bit), proci i7, mem 32GB, graf.kártya GeForce1060 6GB FullHD felbontás. Mindenhol a legújabb meghajtók és legutolsó frissítések vannak.
    A blizzard fórumán található dolgokat már kipróbáltam, de nálam nem működtek. (XBox app videófelvételének leállítása (disable the Xbox DVR app), op.rendszer alacsony felbontásában indítani a játékot, majd visszaállítani eredetire, törölni egy txt állományt a dokumentum könyvtárból (deleting the variables.txt file from your '\Documents\StarCraft II' folder) (nálam ilyen nincs is), stb...)
    Megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
    Utoljára szerkesztette: Meggyi76, 2018.01.07. 14:05:47
  • DrSoong
    Hát ez valójában úgy néz ki, hogy a 3 co-op parancsnok ami eddig is benne volt a freebe továbbra is ingyen játszható. Ám a többi csak ötös szintig ami semmire nem elég így olyan, mint ha továbbra sem lenne. :)
  • sirdond
    kicsit képmutató ilyet olvasni a blizzardtól :)
  • Stockbauer33 #34489
  • DrSoong
    Sok újat nem hoz mivel eddig is ingyenesen játszható volt. A ranked és a küldetések játszhatósága lesz az újdonság.
  • TBTPumpa
    Új Commanderek érkeznek:
  • TBTPumpa
    Free to play tudnivalók:
  • jan5650
    Hihetetlen, hogy ezt az új Coop Mutation képtelen vagyok megcsinálni... Miért kapok mindig olyan csapattársat, akinek fogalma sincs a játékról? gyakorlatilag meele egységekkel megy rá a Propagatorokra. Amikor meg CC-zem őket akkor meg nem üti őket, hanem hátrál... Elképesztő :D

Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.08.31. 09:37:07
  • TBTPumpa
  • cleric
    Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi az a War Chest, mik a phase-ek, és mik a passok?
  • Rage47
    vicces, ahogy bekapja a Colossust :D
  • TBTPumpa
    Új Co-op Commander érkezik:
  • TBTPumpa
    Videóbeállításokban lehet, ahol a grafikát és felbontást állítod.
    Ránéztem, le van tiltva jelenleg - amíg a WarChest-es promóció tart, nem módosítható a háttér.
  • Voltan
    Azt tudja valaki, hogy a War Chest címképernyőt hogy lehet eltűntetni, és újra előhozni az előzőleg beállított title screeneket?
  • Andriska86
    Hozzád hasonló szintű ellenfelekkel fog összedobni a gép, szóval bármilyen szinten is játszol, mindenképpen lesz sikerélmény és vereség is.
    A meccseidet pedig kielemezheted, ellesheted az ellenféltől a taktikákat és javíthatsz a stratégiádon, szóval te magad is folyamatosan fejlődni fogsz.

A Ranked kiegyenlítettebb, míg unrankedben néha nagyon eltérő képességű játékosokat is bedob.
  • HUmanHunter
    Kb gold szintig el lehet jutni csak azzal ha megtanulsz rendesen macrozni, és gyártod a unitokat rendesen.
  • jan5650
    Akkor még ezzel kiegészítem: makrózni nem tudok, többféle egységet nem tudok hatékonyan kezelni. Pl. protossnál kizárt hogy egyszerre támadjak a zealotokkal, blinkeljek a Stalkerekkel, közben meg a Sentrykkel Force fieldezzek....

Harassolni nem tudok, harc közben elfelejtek egységet gyártani, stb.. :D Ha így kezdek bele a multi Ranked-ben, azért alacsony szinten lehet sikerélményem?
  • erasmus4
    Lassú 100-as APM-el? Amikor játszottam 40 körüli apm-nek már örültem :D.
    Sőt haverral archon módban sem nagyon értük el a százat :), de hát bénák is voltunk.