StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem felejtem el, hogy zotac-ot élõben streamelték, nézték vagy 3000-en és Moman kedvesen "get a cancer"-t nyomott az ellenfélnek. 😄
Nálam fullon van a grafika, mondjuk csak 1v1-ezek, nem akad semennyire. Tölteni se tölt sokat. Ráadásul ez a játék közel sem élethûségre hajt. Agyon trollkodnám a fejlesztõket, ha úgy lenne 😄
How much can you take,before you snap?
artosis egy pöcs, tester meg a tolmács koreaiul beszélnek, valamin nevetnek és artosis is elkezd röhögni 😄 epic fail 😄
egyébként nekem a 2,5 éves gépemmel fut highon,de ha lowon menne is ugyanennyit játszanék vele,a starcraft pont nem az a játék ahol a grafika számít(sõt,szvsz sehol sem számít a grafika,nem nõ ez,hogy a külsõ alapján ítéljek😄)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
tester az elsõ meccsen sSKS néven!!!
http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Fisher
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Ami viszont ide tartozik, kicsit lassan halad a liga, nem? Igaz, nincs idõkorlát senkinél sem, de felpöröghetne igazán 😊
Ha itt ilyet írna valaki egy másik fórumtagnak többé nem írna ide amíg én vagyok a házigazda.
Kedves berlinboy6329, nem a "káromkodásról" volt szó ahogy fentebb is írom. Mindennek van határa, érzed a különbséget remélem a "káromkodás" és e között.
Bár ahogy elnézem az online játékokat mostanság lehet, hogy 2010ben ezt már természetesnek kéne venni? Köszi én nem. Csak egy határig...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
tanulsag ez nekem, azt hittem lesz egy jo kis fight, de mass void lett, erre jobban fel kell keszulnom..😊
valszeg holnap este leszek, ha leszek raduzenek aztan majd latjuk..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
és végre hydra-k! dimaga simán hozta a 6-ik meccset, percekkel korábban is nyerhetett volna. ha ez nem showmatch, lett volna ott creep és overseer
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Aki akarja majd törli a hszeket nálam ennyi volt mer' OFF..
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."