StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
már rendesen megy gom playerrel is,nézzétek azzal ha tehetitek,muszáj õket támogatni,és így látják,hogy mennyi a tényleges nézettség

unknown nick
"Ugye azért te is érzed, hogy a Getlife, l2p, luck more, fuck u moron nem egy kategóriájú beszólás a "Get Aids"-el."

Azt nem felejtem el, hogy zotac-ot élõben streamelték, nézték vagy 3000-en és Moman kedvesen "get a cancer"-t nyomott az ellenfélnek. 😄

Aradebil2
ja ezaz,a battlecruiserbe alig fér be a személyzet,a mara nem fér ki a bunkerbõl,muta hogy repül az ûrben stbstb,ne kezdjük el megint😄

unknown nick
"Legalapabb grafikán alig döcög el amig másik játékok -pl call of juarez bound in blood- maxon elmegy ráadásul nem tölt 5-7 perceket. Arról nem beszélve hogy sokkal elethûbb a grafikája. "

Nálam fullon van a grafika, mondjuk csak 1v1-ezek, nem akad semennyire. Tölteni se tölt sokat. Ráadásul ez a játék közel sem élethûségre hajt. Agyon trollkodnám a fejlesztõket, ha úgy lenne 😄

lehet, de még tester is csak nézett rá,hogy "mi van?"

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
artosis elég régen kint él,simán lehet(sztem tuti),hogy érti a koreai nagy részét,de beszélni nyílván nehezebb

ja 😄

artosis egy pöcs, tester meg a tolmács koreaiul beszélnek, valamin nevetnek és artosis is elkezd röhögni 😄 epic fail 😄

Aradebil2
gsl reklám elõtt brahms magyar táncokat nyomnak az milyen?😄

ez a tester valami állat 😄

lolSL
nagyon gyenge géped lehet ha ez nem fut jól minimumon, inkább rakd fel az elsõ részt

Aradebil2
értek magyarul,én egyedül abba kötöttem bele,hogy élethû grafikát hiányoltál egy starcraftból😄
egyébként nekem a 2,5 éves gépemmel fut highon,de ha lowon menne is ugyanennyit játszanék vele,a starcraft pont nem az a játék ahol a grafika számít(sõt,szvsz sehol sem számít a grafika,nem nõ ez,hogy a külsõ alapján ítéljek😄)

ProGabe
omg, milyen force-field használat! 😮

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Az a probléma hogy nem értetek magyarul.. Tehát: Minimumra lebutítva rendkívül sz*rul néz ki, hatalmas a külömbség ha egy kicsit feljebb vannak állítva... de a lényeg hogy lebutítva is nagyon nagyon lassú az egész, ellentétben más gamekkel amik sokkal magasabb textúrákkal,(stb) is sokkal szebben futnak nálam. Ergó, ilyen sok töltés után sokkal szebbet várna az ember(én), mert a minimum beállításokat is percekig tölti be. Egyébként az elõbb fejeztem be, és már alig várom a következõ részt...:-)
Aradebil2
ezt nem írtam: a 750 nem pont,gamek száma😄

Aradebil2
elvertem az eddigi rekorder ellenfelemet: 750+ 1v1es terran 😮

gsl ma is
tester az elsõ meccsen sSKS néven!!!

http://www.teamliquid.net/video/userstream.php?user=Fisher

Shieldy
2 loss 1 win és feldobott Goldba 😄 Jöhet a platinum

lolSL
a wc3ban 😄

ja én már néztem az elõbb, szvsz a userek által készített custom mapok sokkal élvezetesebbek

bocs 3v3

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

20 játékból 4 szer tudtam nyerni 😄 2v2 be 😄 jó arány mi ?😄

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Rage47
Rengeteg vérpistike van napjainkban, valamilyen színten ez már megszokott, mintha hagyomány lenne. Viszont nem vagyunk barbárok, többségben nem barlangban lakunk, így mindenkitõl elvárható lenne egyfajta civiziláltság, hogy tiszteld játékostársad, ellenfeled. De sokak neveltetése teljesen szabad. 1-2 pofon kiskorból még jól is jött, hogy részemrõl én megjegyezzem mi merre hány méter. Viszont ez itt nagyon off, de jó volt kimondani.

Ami viszont ide tartozik, kicsit lassan halad a liga, nem? Igaz, nincs idõkorlát senkinél sem, de felpöröghetne igazán 😊
Aradebil2
aki élethû grafikát akar egy starcrafttól,az fogyi-e?<#banplz>

Sheltem
Ugye azért te is érzed, hogy a Getlife, l2p, luck more, fuck u moron nem egy kategóriájú beszólás a "Get Aids"-el.

Ha itt ilyet írna valaki egy másik fórumtagnak többé nem írna ide amíg én vagyok a házigazda.

Kedves berlinboy6329, nem a "káromkodásról" volt szó ahogy fentebb is írom. Mindennek van határa, érzed a különbséget remélem a "káromkodás" és e között.

Bár ahogy elnézem az online játékokat mostanság lehet, hogy 2010ben ezt már természetesnek kéne venni? Köszi én nem. Csak egy határig...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

gallardo
Nem tudom hogy te milyen "program"-ról beszélsz, de ha a Starcraft 2 nevû játékra gondolsz akkor sajnos eltérõ véleményen vagyunk, nekem nem mai gépem van és medium grafikán simán viszi, és egyáltalán nem lehet rá mondani hogy ronda lenne, szerintem simán hozza azt a szintet amit egy játéktól elvárhatunk 2010-ben. 5-7 perces töltési idõvel több mint valószínû, hogy nálad van a gond.

Jockey
semmi gond, en voltam naiv, hogy azt hittem valtasz, de szepen el voltak dugva a sg-d es nem scoutoltam rendesen, a vegeredmeny pedig ez lett...
tanulsag ez nekem, azt hittem lesz egy jo kis fight, de mass void lett, erre jobban fel kell keszulnom..😊
valszeg holnap este leszek, ha leszek raduzenek aztan majd latjuk..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Különc
Mai nap is teli van nyomorékokkal?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

De szar ez a program! Egyszerûen mindent beleadtak hogy ne legyen a szórakozás felhõtlen.. Legalapabb grafikán alig döcög el amig másik játékok -pl call of juarez bound in blood- maxon elmegy ráadásul nem tölt 5-7 perceket. Arról nem beszélve hogy sokkal elethûbb a grafikája. Ez nagyon hülyén néz ki lebutítva. Erre odafigyelhettek volna....
Tudod van az okos enged szamár szenved, ha ilyenekre így reagálsz azzal egyértelmûen kifejezed ,hogy te is csökkent intelligenciával rendelkezel és az õ szintjükön vagy az alatt helyezkedel el,ezzel a módszerrel ez a baj.

ProGabe
hát még a pro scene-ben 😊

és végre hydra-k! dimaga simán hozta a 6-ik meccset, percekkel korábban is nyerhetett volna. ha ez nem showmatch, lett volna ott creep és overseer

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
Amúgy szerintem semmivel sem pofátlanabb, mint zela vagy reaper rusholni. Sõt...........

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
Õk kezdték:C Mindig visszaszólok:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hegi90
diamondban azért már illik védeni...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

azt nem vitatom hogy tulzasba van vive a zsido tema, de akkro sem illik egy jatekban, ismeretlenul zsidozni meg hitlerezni, magadrol allitasz ki szegenysegi bizonyitvanyt.

BEAST
Mi ez a szánalmas EU fikázás ami ott megy? O_o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Aradebil2
daimaga 6poolozta kiwikakit nem hiszem el...ez geciség volt,showmatchen ilyet csinálni...

Aradebil2
Hegi90

The Protector
Hy.VAn warez topik?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Teljesen igazad van sztem. +1

Daell Drow
egyebb okok miatt most kikaptam hegi90-tol
DaellDrov vs Hegi90
0:2

majd vigsz agon folytatom.
Hegi90
JSaN vs Hegi
0 - 2
replájok

berlinboy6329
Én csak azt modnom,h voltak még ilyen dolgok a világban,mégis mindneki rajta akad ki a legjobban..azon meg nem ha azt mondom h Drezdát teljesen kiirtották,v egy-két angyobb mészárlást a világ más tájain...birom,h mindneki kiakad,ha zsidózás meg cigányozás van,de ha vki azt mondaná,h büdös svédek mekkora tolvaj bünözõ népség senki nem háborodna fel csak a svédek..De ha vki zsidózik akkor amerikán keresztül Japánig mindenki...

Aki akarja majd törli a hszeket nálam ennyi volt mer' OFF..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Prody
Jockey-Prody
0-2
Kulas Ravine map; PvP

1. menet

2. menet

köszi a meccseket
(Bár kicsit bánom így utólag, hogy csak voidokra mentem... Én benne vagyok egy "visszavágó"-ban azért. Ha gondolod holnap este játszhatunk még, Jockey.) Ha nem, akkor Antgecc majd egyeztetünk 😊

erdekes erkolcsi neveltetesed lehetett. volt egyaltalan?

berlinboy6329
most belmehetnék abba,h nem tudom mi baja van szegény csávóval mindenkinek,de az nem Starcraft..Majd ha ott is feltünik majd beszélünk róla...

BEAST
Az ilyen szavakkal nincs gond, amíg valaki nem szándékosan sértõ szándékkal használja õket. Mindenkinek joga van olyan primitíven viselkedni ahogy csak akar, csak legalább ne legyen büszke rá.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jo nagy paraszt vagy 😄 probald ki az eletben amikor az arcod is adod hozza, mondjuk az utcan kezdj el zsidozni meg hitlerezni mivel ott sincs cenurazva, nemde?