StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõleg ha több exp is van, tök gyorsan megy egyikrõl a másikra én meg csak üldözöm
persze, pár jól elhelyezett cannon,meg blink megoldja, de ez elején akkor is nagyon bosszantó
How much can you take,before you snap?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Olvasol a fejemben, vagy mi? <#gonosz1>#gonosz1>
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
4v4 ben már majdnem benne vagyok a platinában vagy nem tudom mi jönne a gold után, és általában az esetek 75% ban noobokat kapok csapattársnak. Infestoroznak akkor amikor már mindenki légi haderõvel támad, megsérül a bázisuk és egybõl kilépnek noha lenne még esélyünk nyerni stb...
Lehet hogy én rontok el valamit de az normális hogy állandóan favored és sightly favored elleneket kapok? Megnyerek 2 meccset és aztán zsinórba bukom el õket, most a legutóbbit úgy hogy én voltam a legjobban felfejlõdve, az elenség alapegységekkel jött, de akikkel voltam csesztek védelmet építeni és sorra elhullottak.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A lényeg hogy a colossusokat ki kell szedni vhogy a corruptorokkal, aztán nemtudja égetni már a lingeket 😊!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az operációs rendszeren is túl...

És ahogy már elmondták elõttem, nem érdemes visszaszólni annak akinél problémák vannak agyban.
inkább gyere liga meccset nézni, black tolja nem tudom kivel😊
bár valszeg killerkockával.😊
MJ rulz Pink Team The Only One
szerintem próbáljuk meg minél "közösségibben" megoldani a ligát, mert az adja a "feeling"-et, ha csak úgy mennek a meccsek egymás után, közel sem olyan szórakoztató, ha a partvonalról nézzük egymás meccseit, jobb esetben streammel és kommentárral.
aki szégyellõs, annak üzenem, hogy senki nem nevet ki senkit, senki nem néz le senkit, csak szórakozás, és még tanácsot is kaphat. nem beszélve arról, hogy a repet úgyis megnézheti bárki utólag.
aki szeretné ha ezrek éljeneznének neki, az írja ide hogy holnap mikor kivel játszik, hadd menjen a stream és az égdörrentõ sg tv.
akinek ilyen "gondolatai" vannak, arra inkább nem is reagálok semmit.
Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintükre.
Azon viszont én is meglepõdtem, hogy még téged kéne kibannolni bnetrõl ^^
Ami viszont ide tartozik. Mukodj! Mukodj, mukodj! Liga táblázat újra mûködik. Továbbá blacksheepet várják megmérettetésre. Stop afk, come, hama, hama 😄
nem üti meg a vita azt a szintet hogy sokkal több idõt szánjak rá, de ennyit azért érdemel a dolog:
svéd példa:
- talán mert svédek közül nem kaptak le 6 millát cirka 70 éve
- talán mert a svédek nincsnek szétszóródva japántól amerikáig, mert a svéd az egy nemzet, a zsidó pedig nem, van amerikai, japán magyar zsidó is, tudom nehéz fogni az adást, de így van
- talán mert a múltban svédet még nem tolvajaztunk le, így nincs miért erkölcsi, lelkiismereti kérdést csinálni a dologból, és a fejlett, modern társadalmaknak nincs miért félniük ismétlõdés miatt
de ha ebben mindben nem lenne igazam, ha nem vennénk ezeket a dolgokat figyelembe, akkor is rendkívül intelligens dolog egy skizofrén diktátort éltetni, aki miatt emberek milliói haltak meg, országok dõltek romba (hazánk is), komplett hadseregek semmisültek meg (hazánké is) és az emberiség legnagyobb katasztrófáit élte meg.
csak annak örülök, hogy nem látszik melyik nemzet fia berlinke, amikor égeti magad, így csak magát teszi nevetségessé és Magyarországot nem, amikor egy szórakozásra szánt játékban zsidózik mint egy értelmi fogyatékos - nehéz elképzelni számára, de ez nem illik értelmesebb társadalmakban.
azt viszont szomorúan veszem tudomásul, hogy a fórum nem volt annyira értelmes, hogy elhatárolódjon retardált viselkedésétõl, sõt engem kellene kibaszni bnet-rõl😊
Így könnyebb védeni, mintha kiexpelnél...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Nálam 15mp-ig se tölt. Vagy hol gondolod?
A 2.részre még várhatsz egy ideig.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"