StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én zerg ellennél a muta harasst utálom a legjobban
fõleg ha több exp is van, tök gyorsan megy egyikrõl a másikra én meg csak üldözöm
persze, pár jól elhelyezett cannon,meg blink megoldja, de ez elején akkor is nagyon bosszantó

How much can you take,before you snap?

Különc
Mit jelent hogy nemsokára? Mikor kezdõdik?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hegi90
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Olvasol a fejemben, vagy mi? <#gonosz1>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tails
igen, de ha csapatban vagyok akkor azt külön rankozza, vagy nem ?

Aradebil2
nem játszunk csapatban idegenekkel,mert káros az egészségre

Aradebil2
Tails
Lehet hogy én vagyok a noob de,

4v4 ben már majdnem benne vagyok a platinában vagy nem tudom mi jönne a gold után, és általában az esetek 75% ban noobokat kapok csapattársnak. Infestoroznak akkor amikor már mindenki légi haderõvel támad, megsérül a bázisuk és egybõl kilépnek noha lenne még esélyünk nyerni stb...

Lehet hogy én rontok el valamit de az normális hogy állandóan favored és sightly favored elleneket kapok? Megnyerek 2 meccset és aztán zsinórba bukom el õket, most a legutóbbit úgy hogy én voltam a legjobban felfejlõdve, az elenség alapegységekkel jött, de akikkel voltam csesztek védelmet építeni és sorra elhullottak.

Aradebil2
mutaling vagy hydra

A corruptor-t leszedik a colossusok körüli stalkerek. Ha ki is lövök egy vagy két colossust, van, jön a 3-4.. Crruptorokat hozni meg nem olcsó, közben földre is kell valami. A képet árnyalja, hogy 4GW és az ellen is védekezni kell, mégha fölénybe is kerülsz, jön colossus és billen a mérleg nyelve. Egyszerûen minden zerg egységnek kicsi a range-e, 6-os hydrát meg úgy égeti a colossus, mintha papír lenne. Ultrához nincs idõ, meg többnyire pénz se. Mondom a protoss taktika meglepetés ereje egyenlõ a nullával, mindig ugyanaz, mégse leht igazán kezelni.
unknown nick
Nem tudom, de mire kihozok fejlesztetett colot, kb. 2-3 ami hatékony massolós z ellen, mert egyet simán lekapnak. Addigra kiscoutolja és van air unitja 3-4 a hydra+roach mellé. Onnantól kezdve micro wars van, ha z nyerte ledob még két expet és economy-val nyer. Egyre kevesebbszer csinálok emiatt colo techet, nagyon kitanulták a védekezést ellene. Inkább fejlesztem az egységeket x/x/x és temp zerg ellen.

antgecc
Én azt mondom mass ling, burrowos roach + corruptor corruptor spellel (+20%dmg) a colókra.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Én prot ellen mindig bekészitek 4-5 corruptrot, mert 90 százalékban hozzák a kolosszust, aztán mindig ami a csövön kifér 😊, ling, hydra, roach 😄, bár én mondom ezt neked 😄

A lényeg hogy a colossusokat ki kell szedni vhogy a corruptorokkal, aztán nemtudja égetni már a lingeket 😊!

orobertot várom a battle-fielden egy égdörrentésre.

Hegi90
esetleg ultrák, dehát azt is ha ki tudod hozni idõben, gratulálok.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
lófaszt se, mass stalker+colo ellen nincs ellenszer.

Tegnap én is valami hasonlót éltem át. Jó protoss playerek adhatnának tanácsot, hogy mit kezdjen velük a zerg. Mert toss játékosok 95% lerakja szépen 3-4-5 GW Zela+stalker és Colossus. Mindig azt csinálják mégis nehéz megfogni õket, mert nekünk nincs vikingünk, földön aprít levegõben meg nem igazán lehet közel menni hozzá, mert kis range-es zerg egységeket stalkerek leszedik míg támadják a colossust. Néztem egy replayt, de Dimaga is simán beszopta ezt a számtalanszor látot, egyszerû taktikát.
Prody
RICK ROLL'd

Blacksheep333
Bocs, hogy nem szóltam elõre. Kárpótlásul: Idra rage! xD

Az operációs rendszeren is túl...

Hegi90
kurvaéletbe már....

tobben elkuldtuk elotted is, csak finomabban 😊

Blacksheep333

Holnaptól leszek otthon, mehet az égdörgetés, természetesen bárki jöhet nézni.
unknown nick
Valaki tudja hogy áll a GSL?

A szélsõségekrõl, a nácizmusról, a zsidóságról és hasonló nézetek nem hiszem, hogy ide valóak. Errõl rengeteg köny, film, mûvelt ember értekezik naponta, megvan ennek is a megfelelõ fóruma. Itt elkezdhetnék, csakhogy ez sok és hosszú kommenteket szülne, mert egy ilyen témát nem lehet kifejteni pár mondatban. Valószinû a többség el se olvasná, jönne az istant "zsidó bérenc" vagy "náci faszkalap"-ozás. Közben az alaptéma az sc háttérbe szorulna. Ezért hagytuk szerintem sokan figyelmen kivül ezeket a hozzászólásokat.
sheltem töröld már pls

Shieldy
juj. megyek én is 😄

Shieldy
Szakadjunk már le a Hitler témáról 😄 SC2 Fórum!
És ahogy már elmondták elõttem, nem érdemes visszaszólni annak akinél problémák vannak agyban.

csuszi
ne dumálj araaaaa😊
inkább gyere liga meccset nézni, black tolja nem tudom kivel😊
bár valszeg killerkockával.😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
és arról még nem hallottál hogy ne etesd a trollt?itt nem pont errõl volt szó,de ugyanúgy kell kezelni,ignore

csuszi
most pl black volt olyan szenya és nem szólt a fórumon hogy meccsel, pedig lehet lettek volna jelentkezõk nézõnek.
szerintem próbáljuk meg minél "közösségibben" megoldani a ligát, mert az adja a "feeling"-et, ha csak úgy mennek a meccsek egymás után, közel sem olyan szórakoztató, ha a partvonalról nézzük egymás meccseit, jobb esetben streammel és kommentárral.
aki szégyellõs, annak üzenem, hogy senki nem nevet ki senkit, senki nem néz le senkit, csak szórakozás, és még tanácsot is kaphat. nem beszélve arról, hogy a repet úgyis megnézheti bárki utólag.

csuszi
ma melózok, holnap viszont sc nap van, szeretném jupival lejátszani az sg liga meccsemet, utána pedig jó lenne ha megint lenne egy stream nap és black-el soztanánk az észt ligameccsen. ofc az enyémet lehet streamelni, ha jupinak nem gáz.
aki szeretné ha ezrek éljeneznének neki, az írja ide hogy holnap mikor kivel játszik, hadd menjen a stream és az égdörrentõ sg tv.

csuszi
szerintem vannak dolgok amik mellett nem szabad elmenni, tudja az illetõ hogy jó esetben egyedül van, rossz esetben nem mindenki áll ilyen faszság mellé, sc topic ide vagy oda...és természetesen mindig a szélsõséges nézeteket vallóknak muszáj beírni, bemondani, terjeszteni az igét kéretlenül, nem odavaló helyen. az mellékes, hogy ha ideillõ lenne, akkor se kérnék belõle.

Hegi90
welcome to sg.

akinek ilyen "gondolatai" vannak, arra inkább nem is reagálok semmit.

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintükre.
Azon viszont én is meglepõdtem, hogy még téged kéne kibannolni bnetrõl ^^

Aradebil2
pont az ilyen postok elkerülése miatt nem reagált rá senki,de most megint lesz mirõl offolni

Én csak annyit fûznék ehhez hozzá, hogy alapban elítélem a pocskondiázó emberkéket, viszont már kezdünk belemenni egy erõsen politizálós fázisba, az meg szerintem nem ez a fórum. Nem akarok senkit se támadni, de mint írtam mai nap, 1-2 pofon sokat segít kiskorban, vannak akiknél ez kimaradt. Õk már menthetetlenek. Ez volt az off.

Ami viszont ide tartozik. Mukodj! Mukodj, mukodj! Liga táblázat újra mûködik. Továbbá blacksheepet várják megmérettetésre. Stop afk, come, hama, hama 😄
csuszi
aham😊 arra várhatsz hogy én sértegessek bárkit bnet-en, bár igazán szégyellem magam, hogy majdnem 24 óra kellett egy fórumon ahhoz, hogy valaki elküldje kapálni kedves náci kollégánkat. bár ha jobban belegondolok, talán akkor nem is vagyok idevaló, és rettentõen röstellem, hogyha megbántottam szegény hitleres gyereket, megyek is a sarokba.
nem üti meg a vita azt a szintet hogy sokkal több idõt szánjak rá, de ennyit azért érdemel a dolog:

svéd példa:
- talán mert svédek közül nem kaptak le 6 millát cirka 70 éve
- talán mert a svédek nincsnek szétszóródva japántól amerikáig, mert a svéd az egy nemzet, a zsidó pedig nem, van amerikai, japán magyar zsidó is, tudom nehéz fogni az adást, de így van
- talán mert a múltban svédet még nem tolvajaztunk le, így nincs miért erkölcsi, lelkiismereti kérdést csinálni a dologból, és a fejlett, modern társadalmaknak nincs miért félniük ismétlõdés miatt

de ha ebben mindben nem lenne igazam, ha nem vennénk ezeket a dolgokat figyelembe, akkor is rendkívül intelligens dolog egy skizofrén diktátort éltetni, aki miatt emberek milliói haltak meg, országok dõltek romba (hazánk is), komplett hadseregek semmisültek meg (hazánké is) és az emberiség legnagyobb katasztrófáit élte meg.
csak annak örülök, hogy nem látszik melyik nemzet fia berlinke, amikor égeti magad, így csak magát teszi nevetségessé és Magyarországot nem, amikor egy szórakozásra szánt játékban zsidózik mint egy értelmi fogyatékos - nehéz elképzelni számára, de ez nem illik értelmesebb társadalmakban.
azt viszont szomorúan veszem tudomásul, hogy a fórum nem volt annyira értelmes, hogy elhatárolódjon retardált viselkedésétõl, sõt engem kellene kibaszni bnet-rõl😊

Blacksheep333
na basszus, csak nehogy így maradjon...

Itt se megy. 10 óta próbálgatom, azóta nem jó.
Blacksheep333
Hosszú több vs több meccseken szoktam én is csinálni in-base hatch-ot, mikor mutára megyek, mert olyankor egy csomó mineral felhamozódik, és azokból lehet szaratni a ligeket, csak nem gyõzõm lárvával.

Blacksheep333
Csak nekem nem jön be a ligás oldal?

antgecc
Több lárva, jaja.

Így könnyebb védeni, mintha kiexpelnél...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Úgy értem hogy "egymás mellé", hogy közvetlenül egymás mellé, természetesen nem a mellette lévõ exp-re.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Lenne egy kérdésem, mert láttam egy repet tegnap és megüzötte a szemem a dolog. Mire jó 2 Hatchery egymás mellé? Hogy több legyen a lárva, vagy miért? Esetleg több mindenre is jó?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Elég szar géped lehet, 7 percig tölt és legalapabb grafikán akad?? <#zavart2>
Nálam 15mp-ig se tölt. Vagy hol gondolod?

A 2.részre még várhatsz egy ideig.

Aradebil2
gomtv.net,kell hozzá gomplayer,amit ott le tudsz tölteni

Különc
Nem értem mi van a gépemmel, szét akad a stream, elvileg a net jó. Mozillában és Explorerben is akad, élvezhetetlen 8(

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Daell Drow
csak nalam nem tolt be a liga tablazat?
MrStokes
Hja, valakinek dolgoznia is kell es eltartani azt a sok nyugdijast. :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

linkt pls

unknown nick
Otthon lennék nézném, mert tester baromi jól nyomja 😞