StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
nem latlak online
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
0-2
Az egyik játék megszakadt, ezért újra játszottuk. Nem tudom mi a szabály, így azt is beraktam a replayek közé.
MJ rulz Pink Team The Only One
ha ilyenekkel foglalkoznék már kb 15öt kellett volna küldenem, fõleg customban kezdenek el sértegetni, létrában összesen sacc 5, ebbõl ma 2, bolond nap volt😊.
ma azzal nyitott az egyik hogy fuck u moron😊
miután elpicsáztam meg kérte a segítségem, és jól elbeszélgettünk utána😊
a másik meg vesztés után kezdett el l2p meg luck more meg etc vakert nyomni, aztán miután közöltem vele, hogy scoutolnia kellett volna és ne húzza fel magát egy vesztesen (nulla sértéssel) közölte velem hogy getlife és nõjjek fel. érted, miután kihsiztizte magát egy bukta miatt én vagyok akinek a game az élete és én vagyok a kid.😊 vicces
A szart el kell takarítani....
Bannoltatni kell a szarcsimbók accountját.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Meg hát a feeling a lényeg, eddig minden alkalommal jó társaság gyûlt össze.
Bélanéni gyere te is!
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
mindezt prody, én elég basic szinten nyomom még, de ha érdekel spectelhettek..:-p
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ezért jó, hogy az ember a saját hibáiból tanul. Ligán kikaptam, de pont emiatt kezdett el jobban menni a ladder.
"We have recently received a huge number of balance issues from our fellow zerg players, so we decided to add infested siege tanks and infested void rays to their arsenal additionally infested siege tanks will be moved to tier 1 and only requires a spawning pool."
Csak sokszor nem visz rá a lélek, hogy ladderezzek.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
http://www.youtube.com/watch?v=CxlXY8AMc04
ez is egy fasza game,nézzétek meg
How much can you take,before you snap?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Inca-nak sztem semmi sem kell csak sentry és nyer. Ff-eket elég profin dobálja.