StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Én tegyek róla,h nicns kicenzúrázva?tehát lehet használni...Miért ekkora bûn zsidózni,meg Hitlerezni nem tom...Meg miaz,h bannoltatni ezért?Léteznek ilyen emberek el kell fogadni..Bannolják azt aki hackel..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Prody
Na lejátsszuk?

szerk: megyek is 😄

Jockey
prody vagy most jossz vagy az asszony fog gyozni es nem jatszuk le most..😛
nem latlak online

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Mukievil-NovaTerra
0-2
Az egyik játék megszakadt, ezért újra játszottuk. Nem tudom mi a szabály, így azt is beraktam a replayek közé.
Prody
mekkora egy núb ez 😄 felveszem friendnek majd és játszok vele xDDD

csuszi
ja és mivel viszonylag udvarias vagyok és kedves az ellennel a másik véglet aki "szerelmet" vall és hogy ilyen udvarias játékossal még nem találkozott és fû fa felvesz barátnak, lassan több van mint iwiw-en😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
óóóóó
ha ilyenekkel foglalkoznék már kb 15öt kellett volna küldenem, fõleg customban kezdenek el sértegetni, létrában összesen sacc 5, ebbõl ma 2, bolond nap volt😊.
ma azzal nyitott az egyik hogy fuck u moron😊
miután elpicsáztam meg kérte a segítségem, és jól elbeszélgettünk utána😊
a másik meg vesztés után kezdett el l2p meg luck more meg etc vakert nyomni, aztán miután közöltem vele, hogy scoutolnia kellett volna és ne húzza fel magát egy vesztesen (nulla sértéssel) közölte velem hogy getlife és nõjjek fel. érted, miután kihsiztizte magát egy bukta miatt én vagyok akinek a game az élete és én vagyok a kid.😊 vicces

unknown nick
Én is találkozok söpredékkel. DT rusholok zerg ellen és lecsesz. Utána 4 gw rusholok szintén zerg ellen kulas-on, 1/1-es unitokkal. Erre azt mondja minden prot csak ezt tudja. Mondom ez van prot majdnem stratégiailag halott faj. Válasz: l2p 😄DDDD Mikor agyon nerfelt colo-t csinálok az pedig túl imba egység általában 😊

Sheltem
Hegi küldd el légyszi a blizzardnak ezt a replayt.
A szart el kell takarítani....
Bannoltatni kell a szarcsimbók accountját.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Különc
Lol, made my day, fail void ray rush után mondja h "overpowered zerg" meg "copy more tacics" Még írni se tud szegény

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

oroberto-t várom a csatamezõn ma egész este...

TurboX
top10bõl 8 terran? ejnye.. avagy flame on
Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szívesen megnézem, jobban szeretek más hibáiból tanulni 😊
Meg hát a feeling a lényeg, eddig minden alkalommal jó társaság gyûlt össze.
Bélanéni gyere te is!
unknown nick
Vicces van egy-két ember a listán, akivel sokszor összekerültem és minden egyes esetben cheeselt 😄DD

bélanéni
Sziasztok, nincs kedvem visszaolvasni, kérdésem hogy lesz-e ma Spec, és ha igen kb. mikor? Köszi!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

unknown nick
SZM is HUN a listán, ha ugyanaz.

Jockey
minek akarsz steamet? jön látott gyõzött..
mindezt prody, én elég basic szinten nyomom még, de ha érdekel spectelhettek..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

unknown nick
Durva mennyit meccset kell játszani prottal, hogy hozza a ladder pontszámokat.

Aradebil2
damnosaurus 46.😊 több magyar nincs a listán sztem

Shieldy
Hát igen ezt tudom, teljesen jogos. Most próbálok ez ellen tenni. 😊 Ha valamit elrontok, úgyis vissza lehet tornászni 😊
Ezért jó, hogy az ember a saját hibáiból tanul. Ligán kikaptam, de pont emiatt kezdett el jobban menni a ladder.

Új top 200!

Elsõ 30-ban 3 darab zerg! Nem rossz, nem rossz.
Prody
8 után, de streamelni mi nem fogunk... speccelni lehet 😊

csuszi
ki látta különc gyógyszereit?

Különc
Újabb hírmorzsák bugyogtak fel a Starcraft 2-rõl az Internet mély fertõibõl, mi szerint:

"We have recently received a huge number of balance issues from our fellow zerg players, so we decided to add infested siege tanks and infested void rays to their arsenal additionally infested siege tanks will be moved to tier 1 and only requires a spawning pool."

csuszi
sokan vannak így vele, ahelyett hogy sokat játszanál, elhasználnád a pool-od, fentebb jutnál ladder-ben, utána liga is jobban menne. a ligában mutatod meg mit fejlõdtél létra meccseken, nem fordítva.

Shieldy
Igen ez is benne van, meg ligát elizgulom 😊
Csak sokszor nem visz rá a lélek, hogy ladderezzek.

csuszi
kevés ladder meccset játszol.

Shieldy
Ladderen természetesen jól mennek a dolgok. Ligán meg köpni-nyelni nem tudok 😊

Van konkrét idõpont?
antgecc
Hajrá, mert már vágyom valamelyikõtökre <#zavart1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Prody
Jockey meg én :d

Wow, 20k gg wp 😊
Repet?
csuszi
600+meccses diamond lemaradt rank 3 terrát.😊

Tegnap este nem voltam, ma lesz meccs amit lehet nézni élõben?
csuszi
vahhaa most vertem meg egy 600+meccses diamond terrat. pedig de szar szériában voltam pár napja. most meg egész jól megy, csak a buzi zerget nem érzem😊

inca vs mysticprime
http://www.youtube.com/watch?v=CxlXY8AMc04
ez is egy fasza game,nézzétek meg

How much can you take,before you snap?

Különc
Tegnap se értettem pontosan, de Tasteless azt mondja minden közvetítés végén, hogy a streamelés illegális?

Aradebil2
hát el-el lehet olvasgatni,de nem az összeset

nálam nincs gond

Különc
Csak nekem válik lassan nézhetetlenné ez a stream? A kulcsmomentumoknál már jó ideje akad, most már random vannak 10-15 seces akadások

Nem néztem még vissza olyan replay-t, amit láttam élõben, látszanak a spectator commentek is?
Különc
Nr1ranger kerestetik idõpont egyeztetésre

berlinboy6329
Jópézé.ingyé kéne nekem is mert lemaradtam és olvastam h mekkora meccsek voltak:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aradebil2
most visszanézem mit okoskodtatok rage vs aradebil meccsen😄

elvileg gomtv.net-en fent lesz mindegyik, ha lementek a mai meccsek

Sheltem
Hova pakolják majd az inca-s replayeket nem tudjátok ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Shieldy
nem, hát a hunyorgók mindig vigyorognak 😄
Inca-nak sztem semmi sem kell csak sentry és nyer. Ff-eket elég profin dobálja.

Különc
Ázsiaiak szoktak mosolyogni (1-2 ország kivételével akiknek nincs okuk rá)