StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jupi vs SnwoFox 0:2
Repek:
http://data.hu/get/2966873/Jupi_vs_SnowFox_2.zip
GG és S! 😊
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
próbáltam betámadni,folyamatosan nyomás alatt tartani de a siege tankokkal bedarált, közben meg bansheekkel támadt a bázisomon
How much can you take,before you snap?
MJ rulz Pink Team The Only One
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
siege tankokkal bevédte a maint és az expet és közben folyamatosan banshee harassolt amikor megöltem a bansheeket mentem betámadni, de folyamatosan visszavert tankokkal
Legdurvább 4v4 összecsapásoknál sem akad.
Radeon 5870 vga, i7 930 proci. Egyébként i7-hez 6 giga ram dukál.
Amúgy nem szükséges ehhez ilyen erõs gép, szerényebb konfigon is vígan elfutna.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Kérdésem, hogy akinek high-on vagy ultrán akadásmentesen fut, milyen kártyája van?"
1v1-re fullban i7 proci bõven elég lesz még sok is, mert csak 4 magot használ a látszólagos 8-ból, mellé egy ati 5870-90-es kártya vagy nvidiában hasonló kategória. 4v4 passzolom. Mikor játszom torrent, winamp meg egyebek affinitást a maradék kihasználatlan 4-re állítom.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vehetném lejjebb a beállításokat de nekem ez pont jó,nekem megfelel.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kérdésem, hogy akinek high-on vagy ultrán akadásmentesen fut, milyen kártyája van? Van valaki, akinek mondjuk a 4v4 nagyobb csatái is kibírja magasabb részletességen és legnagyobb felbontáson?
Köszi.
nem tudok játszani 2-3 napig és amikor újra online vagyok, akkor egybõl 5 loss mire újra belejövök
ráadásul hétfõtõl már nekem is suli
HDstarcraft
HuskyStarcraft
Crota
AskJoshy is jó
és ha zerg vagy kihagyhatatlan PsyStarcraft
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
El akartam falazni a zerg kijáratot 2 pylon + photonnal. Õ pedig 6 poolra ment (kellett nekem írkálni hogy sose csinálják ellenem <#vigyor3>#vigyor3>):
Szívás, azonnal falaztam otthon, mert mikor oda ért a felderítõm majdnem kész volt a poolja:
Végül átjutott a falamon, kiütötte a pylont, mert elbénáztam a következõ lerakását. Utána 4 lingbõl 3-at megöltem probe-al. 1-el keringett a mainomon, az nem zavart, mikor meglátta az épülõ GW-t kilépett, mert drone-ja nem maradt csak 2 😄
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S