StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Progabe és Beast is jó lenne ha belehúzna. 😊
Isten ments, hogy siettesselek titeket, de jó lenne jutni egyrõl a kettõre.
Azt hiszem nem én vagyok az egyetlen, aki örülne, ha nagyobb intenzitással mennének a meccsek.
Isten ments, hogy siettesselek titeket, de jó lenne jutni egyrõl a kettõre.
Azt hiszem nem én vagyok az egyetlen, aki örülne, ha nagyobb intenzitással mennének a meccsek.
Az operációs rendszeren is túl...
Donatus vs Headhunter, illetve Különc vs Ranger meccsek hogy állnak?
Az operációs rendszeren is túl...
well terran'd
lol 😄DDDDDDD
lol 😄DDDDDDD
How much can you take,before you snap?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
háát, kikaptam 😊
Gratula Rage-nek, úgy játszott, ahogy egy platináshoz illik 😊
Én meg úgy-ahogy jól kezdem, aztán valahogy mindig elcseszem. Mondjuk mivel nem is magoltam még be a pontos build-okat, és koncepció nélkül indulok neki, így többnyire én próbálom követni az ellenél build-jét (már amikor, mert pl. most sem), és az soha nem jó, ha nem te diktálsz, tudom...
Nadehát van hova fejlõdni... 😊
Rage vs Natalyel: 2:0
Gratula Rage-nek, úgy játszott, ahogy egy platináshoz illik 😊
Én meg úgy-ahogy jól kezdem, aztán valahogy mindig elcseszem. Mondjuk mivel nem is magoltam még be a pontos build-okat, és koncepció nélkül indulok neki, így többnyire én próbálom követni az ellenél build-jét (már amikor, mert pl. most sem), és az soha nem jó, ha nem te diktálsz, tudom...
Nadehát van hova fejlõdni... 😊
Rage vs Natalyel: 2:0
Dehogy haragszom! <#gunyos1>#gunyos1>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
lol, dimaga 6-poolt bukott metalopolis-on 😊 drone-okat is vitte, de nexusra ment pylonok helyett. a hülye! 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de tényleg, srácok... najó, ígérem, a következõ meccsen ott lehet bárki, de ezt most még hadd játsszam le rage-vel "nyugodtan"...
Rage, felõlem okés a dolog, egy cigi (fuj!) még az idegességre, aztán mehet. Nem tudom, fel vagy-e már véve friends-be, ha nem, kérlek vegyél fel.
Rage, felõlem okés a dolog, egy cigi (fuj!) még az idegességre, aztán mehet. Nem tudom, fel vagy-e már véve friends-be, ha nem, kérlek vegyél fel.
Bélanéni, ne vedd komolyan, csak hülyülök <#hamm>#hamm>
😊
kabbe, csókoltatlak Bélám
<#puszi>#puszi>
kabbe, csókoltatlak Bélám
<#puszi>#puszi>
De önzõ vagy! Fontosabb neked hogy ne legyen lámpalázad, mint hogy 15-20 ember jól érezze magát? <#mf1>#mf1>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Azt lehet, hogy én nem szeretném, ha lenne nézõ? 😊
Engem agyonflusztrálna, ha tudnám, hogy ott van 15 ember mind azt nézi amit épp csinálok, és épp keményen noob-oznak meg fogják a fejüket, hogy mit alkotok... Utána a repet úgyis meg lehet nézni, akkor majd lehet osztani engem. De úgy hogy tudom, éppen vizslató szemek figyelnek, lehet egész másképp játszanék és tuti elrontanék dolgokat.
Majd ennek is eljön az ideje.
Komálok itt mindenkit, meg jó a társaság tudom, de na! 😊
Engem agyonflusztrálna, ha tudnám, hogy ott van 15 ember mind azt nézi amit épp csinálok, és épp keményen noob-oznak meg fogják a fejüket, hogy mit alkotok... Utána a repet úgyis meg lehet nézni, akkor majd lehet osztani engem. De úgy hogy tudom, éppen vizslató szemek figyelnek, lehet egész másképp játszanék és tuti elrontanék dolgokat.
Majd ennek is eljön az ideje.
Komálok itt mindenkit, meg jó a társaság tudom, de na! 😊
sõt, még jobb lenne, ha a topik fejlécébe be lenne linkelve pár nevesebb stream-oldal: TL, gomtv, esl, de vannak itt, akik jobban ismerik a scene-t...
nana
kis zsiványok, jövünk nézni.
aki ma liga meccset játszik, az kéretik ide beírni.
kis zsiványok, jövünk nézni.
aki ma liga meccset játszik, az kéretik ide beírni.
MJ rulz Pink Team The Only One
Kérlek, linkeljétek is a stream-eket, mert tök jó, hogy ma lesz sok nagy meccs, de hol? 😊
ha neked jó ma, akkor hamarosan mehet. kb. 1 óra, de lehet kevesebb...
Ahh most nézem, kicsit odébb van ez:
Start of the cup 13.09.2010, 17:00 (2 days, 1 hours und 13 minute)
Start of the cup 13.09.2010, 17:00 (2 days, 1 hours und 13 minute)
Korábban arról volt szó, hogy lesz olyan változat, ahol az egységek mást mondanak, így alacsonyabb besorolást kaphat Koreában.
BW-hez extrém skill kell a sikerélményhez, mert egyébként teljesen széttörik a játos fókusza. SC2-ben közelebb hozták a casual szinthez, de csalóka mert csak egy szintig igaz. Végül megköveteli a magáét.
ESL Open Cup
Ma is lesz ESL-en kupa. Lehetõség a gyakorlásra újfent custom gamekben 😊 Aki kedvet érez jelentkezzen 50 perc és kezdõdik.
Ma is lesz ESL-en kupa. Lehetõség a gyakorlásra újfent custom gamekben 😊 Aki kedvet érez jelentkezzen 50 perc és kezdõdik.
na errõl van szó kérem szépen!😉
amúgy nem tudom ki hogyan van vele de
játszani sc2
nézni scbw (legalábbis engem valamiért jobban leköt)
amúgy nem tudom ki hogyan van vele de
játszani sc2
nézni scbw (legalábbis engem valamiért jobban leköt)
Koreában is egyre népszerûbb, egyre többen játszanak vele, pro és nem pro szinten, egyre több a sc2 verseny, a közvetítés, szponzorok is szép számmal vannak. Szóval halad ott is elõre az sc2.
Én úgy emlékszem 18+ a korhatár rajta szimplán. Mellékesen sc1-en 17+ volt, megnéztem a dobozán.
helyesebb lenne azt mondani,hogy ex prok,ironnak meg julynak is még volt szerzõdése,de már régen nem nyomták olyan szinten mint régen,idra detto
Szerencsére dc hacket még nem nyomtak be ellenem 400+ game alatt. Vagy nem tudok róla 😊 Olyan volt már, hogy szimplán kifagyott a game talán 1x. Elég idegesítõ olyankor a loss. Minden winért rohadtul meg kell küzdeni és egy ingyen win az ellenfélnek ehhh.
még egy pár év biztos lesz míg sc2 áttör,talán elsõ kiegre,de az is sanszos hogy sosem,de nem is baj,amcsiban kell nagy piac meg euban
<#eljen>#eljen>
dzsédong remélem most elõveszi az agresszívebb énjét és fordít..
#20342:aesdévékettõspontdé
dzsédong remélem most elõveszi az agresszívebb énjét és fordít..
#20342:aesdévékettõspontdé