StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
tudom hogy miylen a szeptember, van meló, suli, edzés, csaj miegymás, de ez a hobbid/szórakozásod, szakítasz rá idõt. persze nem szólok, ha belépek bnet-re pénteken és azt látom, hogy a liga lustái nem voltak 5 napja. de ugye te is tudod hogy nem ezt fogom látni😊
a, izgulnak és halasztják (félnek a kieséstõl vagy a meccstõl, *)
b, csak letojják
*sok embert látok akik custom-ben rengeteget játszanak, amikor kérdem miért nem játszik ligameccset, akkor mondja hogy mert túl feszült, túl sok az adrenalin, ez sokkal nyugisabb. ami így is van, custom-ben nincs tétje, még statisztika sincs. de ez egy gát, ha lejátszol több száz meccset, olya mindegy hogy az elején bénáztál, egyre jobb leszel és kész. itt is hasonló lehet a helyzet, inkább custom-özik de nem kupázik, hasonló a légkör (ha nem keményebb), mint a létránál.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez a szabály szerintem kicsit meglazult 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
stream pedig lassan beindulhatna, meg valami okos honlapépítõ segítségével lehetne olyan oldalt kreálni, ahová beírják az ellenfelek hogy mikor játszanak egymással. felmegy a nép, csekkolja és az adott idõpontban érkezik bnet-re.
Csak egy elkeseredett ötlet volt látván az ágam állását 😄
A low-level ligát is épp említeni akartam...
elvetélt ötlet, noszogatni kell õket, és akkor nyomják. az elsõ liga gyors volt, mert mindenki hajtott mindenkit. itt belassultak a dolgok, a 3. remélhetõleg a kettõ között lesz😊 gyanítom, hogy ezt a ligát olyanok is bevállalták, akik 100%an nem pörögnek rá. majd a következõ elõtt hangsúlyozzuk, hogy csak aki komolyan is veszik a részvételt.
illetve nem realizálják alsó ágon, hogy akár még onnan is lehet nyerni a kupát, talán elkedvetlenednek emiatt. pedig én is onnan szeretnék eljutni a grand fináléba😊 de h akiesnék se tragikus, lesz mód rá hogy javítsunk a mérlegen, minél többet játszik az ember, annál jobb lesz és pont.😊
antival beszélgettünk, és az is lehet a baj az alsó ágon, hogy a bronz ezüst ligások elkámpicsorodnak amikor szembetalálkoznak egy platinával vagy egy gyémánttal. lehet le kellene választani õket és 2 kupa menne.
1 vegyes, mind az 5 liga (tanulni vágyó ezüst és bronzosok, akik hozzám hasonló mazochisták😊), és egy only gold ezüst és bronz liga.
namég1x
Esetleg le lehetne játszani a meccseket, azok között akik még nemtudják hogy kivel játszanak, de tudják kivel kerülehetnek össze. És azt beküldeni, amelyik ág továbjutott, és már lejátszotta a meccset.
Ma 4kor keltem 😄, nemtudok fogalmazni 😄
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
How much can you take,before you snap?
How much can you take,before you snap?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Az operációs rendszeren is túl...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én úgy szoktam, hogy pl. 1gw+1robo-val kezdek (nem mindig), hogy ki tudjam scoutolni obsal. Fõnixet nem nagyon szeretem (néha bepróbálom amikor banshee van a pályán), mert kicsi az élete. Pénzégetés a meccs késõbbi folyamán, mert a marine, viking, turret is megeszi gyorsan, de ha olyan az ellenfél jó lehet, amikor csak MMT-re megy. MMT ritka, már szvsz a terranok jól ismerik a fajukat, MMM-en kívül is kellemes army kompozíciókat csinálnak. Ha észre veszem a mechet azonnal egy forge-t ledobok és 1/1-re fejlesztek még expelés elõtt. Zea, kevés stalker, 1-2 sentry, és immortal. Amint kiexpelek megy a charge majd storm fejlesztés.
Ettõl a ponttól kezdve a csaták kimenetelei döntenek. Steppes of War-on p-vel legyõzni egy jó gyors turtle terrant ... kellemes kihívás 😄 Blisteringet is írhatnám, de ott a hátsó kõ miatt szinte mindig kikap a terran 5GW+warp tech ellen.
custom game volt, es nem ertem a csavo miert nem vesztett, egy epulete sem maradt csak 2 tech lab <#nemtudom>#nemtudom>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774