StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blacksheep, ma valamikor este 8 után lejátszuk a meccsünk?

Hát én mondom, hogy ottvan az egynapos szabály! Ha egy nap után nem dõl el hogy mikor játszák le legalább... Vagy akkor legyen két nap...

Blacksheep333
(szenilis)

<#idiota>

Az operációs rendszeren is túl...

😄😄😄😄

Én nagyon ritkán látok olyat, aki napokig nem néz fel bnetre. Annyi az egyész, hogy az egyik megkérdezi a másikat és egyeztetnek. Csak a legtöbben meg se kérdezik. Aki meg tudja, hogy nincs ideje, lehetõsége lejátszani az beírja és kész, ahogy Oroberto tette. Aki nem játszik, úgyse tudja lejátszani, aki meg igen, ha le akarja le tudja. Egyszerû: vannak olyan párosok, akik nagyon le vannak maradva. Meg kell tõlük kérdezni, hogy le tudjátok játszani és mikor. Ha nem vagy csak nagyon távoli lehetõség van rá, akkor kiesnek és halad tovább a liga.
balintk
Ez is lehet egy ok.. én is leírtam egy másikat.

csuszi
bazdmeg, ezen benn voltam😊😊😊

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
na mindegy, megyek megnézem az ara vs rage duót, lássuk a 2 büdös prot közül kinek volt több coloja😊

csuszi
mert fel se veszik egymást, nem is keresik egymást.

balintk
Pedig én látok olyat is, aki este nincs fent és nem játszik, mert nem ez az esti tv-je/hobbija/kikapcsolódása. Az lehet, hogy a többség fent van de a párok meg nincsenek meg.

Shieldy
3 nap alatt az elsõ winem. juhúúú. itt abba is hagyom.

csuszi
no offense de ez csak duma. a többség este fenn van és játszik. mert ez az "esti tv-je"/hobbija/kikapcsolódása. eddig se délelõtt mentek a meccsek és reggel😊 de ezen nem evszünk össze😉

balintk
Nem mondtam, hogy nem sc-zek, csak ugye 2 ember kell egy meccshez, és nehéz egyeztetni.

csuszi
magyarul nem is sc-zel egész héten csak hétvégén?<#ravasz1>
tudom hogy miylen a szeptember, van meló, suli, edzés, csaj miegymás, de ez a hobbid/szórakozásod, szakítasz rá idõt. persze nem szólok, ha belépek bnet-re pénteken és azt látom, hogy a liga lustái nem voltak 5 napja. de ugye te is tudod hogy nem ezt fogom látni😊

Ha egyik sem jelentkezik akkor én nyertem 😄😄

balintk
Inkább azért volt gyors az elsõ kupa, mert szünidõ volt. Most meg már elkezdõdött a suli, sokan hazamennek fáradtan, aztán tanulni kell, van amikor még edzésre is kell menni, meg barátok/barátnõk... szóval nem olyan egyszerû. Én is most max. hétvégén tudnám lejátszani a meccseket.

csuszi
ilyen egy volt. fyndath. king már játszott 2 meccset, nem hinném hogy ha akaratán kívül került volna be, akkor ne jelezte volna eddig😊 egyszerûen csak:
a, izgulnak és halasztják (félnek a kieséstõl vagy a meccstõl, *)
b, csak letojják

*sok embert látok akik custom-ben rengeteget játszanak, amikor kérdem miért nem játszik ligameccset, akkor mondja hogy mert túl feszült, túl sok az adrenalin, ez sokkal nyugisabb. ami így is van, custom-ben nincs tétje, még statisztika sincs. de ez egy gát, ha lejátszol több száz meccset, olya mindegy hogy az elején bénáztál, egyre jobb leszel és kész. itt is hasonló lehet a helyzet, inkább custom-özik de nem kupázik, hasonló a légkör (ha nem keményebb), mint a létránál.

BEAST
Izé és ha egyik sem jelentkezik 24 órán belül? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

És nem beszélve arról a szabályról ami él nem ? Hogy aki nem jelentkezik 24 orán belül és nem egyeztet idõpontot az elveszíti a meccsét!

Ez a szabály szerintem kicsit meglazult 😊

BEAST
Meg vannak olyanok is akik az elsõ kupán játszottak és automatikusan bekerültek a másodikba is és errõl nem igazán tudtak/szándékukban sem állt. Én most például Kingpunishert próbálom elérni, de eddig nem sok sikerrel.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
felsõbb ligások támogatásával, mert amúgy könnyen úgy érezhetik a low level-re senki nem kíváncsi. pedig de, és az értelmesebb jobbak segíthetnek is a rosszabbaknak.
stream pedig lassan beindulhatna, meg valami okos honlapépítõ segítségével lehetne olyan oldalt kreálni, ahová beírják az ellenfelek hogy mikor játszanak egymással. felmegy a nép, csekkolja és az adott idõpontban érkezik bnet-re.

Persze egyetértek! 😊
Csak egy elkeseredett ötlet volt látván az ágam állását 😄

csuszi
van egy arány. nem siettetés, de 2 hete megy a liga, hol tartunk? lement 37 meccs. az nagyon karcsú. kettõ között lehetne, olyan 3 hét azért elegendõ lehetne...

mármint ez neked akart szólni, csuszi... 😊

Nah, egyszerre és hasonlót 😊
A low-level ligát is épp említeni akartam...

csuszi
ez meg bonyolítaná a dolgokat, és az üresjárat megmaradna, csak nem az elõzõ meccsre várnál, hanem egy késõbbire, nincs mese, játszani kell 2-3 nap egy fordulóra nem igaz hogy nem elég.

Szerintem most ezt nem kell siettetni. Biztos vagyok benne, hogy mindenki "el tudja ütni az idõt egyébbel" is - ladder meccsek, custom, achi-k gyûjtése, kampány maxolása 😊. Ebben a mostani sg.hu-s versenyben pont az a jó, hogy jó a társaság, vegyesen vannak gyengék és erõsek, semmi nagy nyomás, nincs tét, nincs fix idõpont, szóval tipikus "kazuál-szórakozzunk-egy jót"-verseny... Aztán lehet majd olyat is szervezni, ahol idõpont is meg van határozva, ameddig le kell játszani egy-egy meccset, stb. De ilyen is kell, ebben a fenenagy mindenben versenyzõs világban 😊

csuszi
magyarul ha játszanál különccel, és n1ranger-el, hisz nem tudod melyik kerül hozzád, akkor szerinted nem játszanának egymással?😊
elvetélt ötlet, noszogatni kell õket, és akkor nyomják. az elsõ liga gyors volt, mert mindenki hajtott mindenkit. itt belassultak a dolgok, a 3. remélhetõleg a kettõ között lesz😊 gyanítom, hogy ezt a ligát olyanok is bevállalták, akik 100%an nem pörögnek rá. majd a következõ elõtt hangsúlyozzuk, hogy csak aki komolyan is veszik a részvételt.
illetve nem realizálják alsó ágon, hogy akár még onnan is lehet nyerni a kupát, talán elkedvetlenednek emiatt. pedig én is onnan szeretnék eljutni a grand fináléba😊 de h akiesnék se tragikus, lesz mód rá hogy javítsunk a mérlegen, minél többet játszik az ember, annál jobb lesz és pont.😊
antival beszélgettünk, és az is lehet a baj az alsó ágon, hogy a bronz ezüst ligások elkámpicsorodnak amikor szembetalálkoznak egy platinával vagy egy gyémánttal. lehet le kellene választani õket és 2 kupa menne.
1 vegyes, mind az 5 liga (tanulni vágyó ezüst és bronzosok, akik hozzám hasonló mazochisták😊), és egy only gold ezüst és bronz liga.

Írni azt nemtudok 😄, meg hülye ötlet 😄!

namég1x
Esetleg le lehetne játszani a meccseket, azok között akik még nemtudják hogy kivel játszanak, de tudják kivel kerülehetnek össze. És azt beküldeni, amelyik ág továbjutott, és már lejátszotta a meccset.

Ma 4kor keltem 😄, nemtudok fogalmazni 😄

Esetleg le lehetne játszani, akik még nemtudják kivel játszani, több emberrel elõre a meccset! És azt beküldeni, ameik ággal játszana! Persze nem az igazi, de lehetne gyorsíani egy kicsit!

csuszi
noszogatni kell õket. nagyon le van maradva a vígaszág, azért illenék lenyomni egy ligát 3 hét alatt (ez lesz 4-5 is).

Okés 😊, akkor jol lemarad az águnk lehet 😄, sebaj 😊

Különc
Péntek, szombat este jöhet szóba only, majd felveszem játék közben már nem aktív fórumon mostanában

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Kulönc és nr1ranger ? ? ? Ti játszotok valamikor ? A vigaszágakat kéne kicsit megnyomni, mert lemaradunk a fõághoz képest nagyon! Persze nem akarok siettetni senkit 😊, csak javaslom, és érdeklõdöm 😊

BEAST
gomtv megint betelt :c

kétszer szarrá proxyzták NEXGeniust, szar lehet így kiesni 😞

How much can you take,before you snap?

lol 😄

How much can you take,before you snap?

HeadHunter86
lakótárs.

Hegi90
kockacsalád?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

HeadHunter86
Kösz. Karakterkód alapján felvettem. (Azért poén hogy itt vagy a másik szobába és Sg-n írogatunk egymásnak 😄)

Rage47
ott van fent az sg nickek táblázat
Prody
Különc vs Ranger ?<#csodalk><#conf>

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat gép ügyben. Örülök, hogy nem kell atomerõmûvet venni, mert annyi pénzem nincs 😊
HeadHunter86
Vagy ha valaki tudja a mail címét adja meg pls.

HeadHunter86
ja bocsi. Donatus pls írj nekem Pm-et, és írd meg a mail címed. Azt játszuk le valamelyik este. NEkem a héten minden nap jó este 6 után.

Blacksheep333
Donatus, Headhunter, küldhetnétek valami életjelent, cseppet le vagytok maradva.

Az operációs rendszeren is túl...

Hát játék közben már nem annyira jó 😊 Kicsit zavaró, meg ilyenkor aggódok a kártyáért, meg ne haljon...

Hegi90
Tényleg? Pedig tök jól néz ki 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Már itt írtak lehetõséget turtle terra ellen, igazi orvosság az új patch lesz (a tank nem üt akkorát), mert per pill a chargeolt zea majdnem levesbe megy.

Én úgy szoktam, hogy pl. 1gw+1robo-val kezdek (nem mindig), hogy ki tudjam scoutolni obsal. Fõnixet nem nagyon szeretem (néha bepróbálom amikor banshee van a pályán), mert kicsi az élete. Pénzégetés a meccs késõbbi folyamán, mert a marine, viking, turret is megeszi gyorsan, de ha olyan az ellenfél jó lehet, amikor csak MMT-re megy. MMT ritka, már szvsz a terranok jól ismerik a fajukat, MMM-en kívül is kellemes army kompozíciókat csinálnak. Ha észre veszem a mechet azonnal egy forge-t ledobok és 1/1-re fejlesztek még expelés elõtt. Zea, kevés stalker, 1-2 sentry, és immortal. Amint kiexpelek megy a charge majd storm fejlesztés.

Ettõl a ponttól kezdve a csaták kimenetelei döntenek. Steppes of War-on p-vel legyõzni egy jó gyors turtle terrant ... kellemes kihívás 😄 Blisteringet is írhatnám, de ott a hátsó kõ miatt szinte mindig kikap a terran 5GW+warp tech ellen.

Maak
1 oras 2v2

custom game volt, es nem ertem a csavo miert nem vesztett, egy epulete sem maradt csak 2 tech lab <#nemtudom>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774