StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
azt átbasztam, kifulloztam az egyiket, kiléptem, kifulloztam a másikat etc, aztán elosztottam ahogy szerettem volna eredetileg.
de ez hogy jön a vikinghez?😊 ott semmi csalás, simán végigcsináltamplusz norbi barátomnak is megcsináltam😊 elsõre, ha valaki fizetne érte tudnék 5milliót/végtelent is csinálni, még életet se nagyon vesztek, volt vagy 12 mikor kiléptem. csak rá kell érezni, kell 2 bot, plazma 2-es szinten oszt lõjj.

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
like 😄

Blacksheep333
Én tudom ki a nyertes: link

Az operációs rendszeren is túl...

Nem kell magyarázkodni!😊 Nem szégyen az, ha csak MMM-ni tudsz. A legtöbb terran így van vele.<#nevetes1>
HeadHunter86
Kijátszottad Normalon, Hardon és Brutálon is? Master Mechanic achival trükköztél vagy mindig másra adtál a 3x-i végigjátszáskor?

Rage47
megnyom 1 gombot és az felér mitomén mennyi space leütéssel, így nem kell nyomkodni a spacet
csuszi
hát ezt a trükköt nem értem, de én inkább simán csináltam 500ezret és kiléptem😊

csuszi
én lassan ott tartok, hogy scv vel megyek támadni, mert mindig van valami baja a magyaroknak custom-ben, hol mmm en kívül nem tudok mást (lásd sg😊), hol csak viking tankozni tudok(ph), hol csak bansheee(ph), hol csak bunkerezni, hol csak proxyzni, hol csak reaperezni, hol csak mechelni...
asszem nagyjából egy hosszú meccsen (lásd holnap nor elleni repem amit elhagytam majd tõle kell elkérnem) mindent használok - marine mara medi tank thor ghost raven viking, kivétel a bc-ét. de azt is toltam egyszer, igaz anti?😊😊
amúgy szerintem nagyon jó rep, ennél jobban nem nagyon tudok egyelõre játszani, 1-2 hibám volt, egy dropot elbasztam, utolsó csatánál elhagytam 4 ghost-ot, és talán lehetett volna kicsit több harcoló egység a fõ seregben (arányok).
végig ugyanannyi income, army, több nagy csata, kibaszott egyenlõ derbi volt, és 30 perces. a nyertese pedig:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem mondom meg

HeadHunter86
Lost Viking. 272.500 Pont. Türelem kell hozzá és meglesz akkor az arany is. Trükk:
KÉP1

csuszi
van olyan ach hogy streakbe kell nyomni a wineket, igen.

csuszi
jesszum, én a sinlgle playert kimaxoltam de a gép elleni sok baromságot nem bírom. van olyan hogy 100win medium ellen? nincs az az isten...összesen cirka 1000meccs kell ai ellen, én neki nem kezdek...

Aradebil2
biztos hogy azokat egymás után kell elérni?😄

Megosztanék veletek egy érdekes, és számunkra izzasztó történetet.

Hétvégén Shieldy-vel fél napig robotoltunk: kiikszeltük a "gyõzz egymás után, megszakítás nélkül 15-ször 2v2-ben random insane Ai ellen" achit. Rövid pihenés után nekikezdtünk egy plusz ismerõssel a "ugyanez, csak 3v3-ban, 3 insane Ai ellen" címû cuccnak...
Taktika: Shieldy és én protoss, 7-8supplynál proxy tornyok egy-egy enemy bázisban (mentségünkre: nem a szépség volt a lényeg, hanem a minél rövidebben elérhetõ achievements), 3. cimbi marine mass a 3. enemy-re.

Már kb. a 10. winnél jártunk. Pár óra folyamatos gémelés, némi fáradtság, stb., gondolhatjátok. A szokásos módon nekikezdünk. A terran társunk egy kicsit késõn indítja a marine-harasst egy terran Ai ellen... Amíg õ lefoglalja a terrant, mi stabilizáljuk a wint a másik két Ai ellen, így megyünk segíteni tower-ezni a terrannak... De már késõ. Mara mass, némi marine-val 3 barakkból, de már tankja is van, és medievac is fel-felbukkan.
Bakker, nehogymá itt szívjuk be, és kezdhetjük elölrõl a 15 win-t!

Pedig nagyon úgy néz ki, hogy de. Hiába a mi 15-20 tornyunk, megállíthatatlanul nyomul elõre az Ai. Majd betámad Terran bázisba, és legyalulja. Ekkorra már mindünknek van alap expje. De az OP Terran Ai nyomul tovább. Battlecruiser is feltûnik. Lenyomja Shieldy-t. Lenyomja a Terrant. Már csak én maradok, és bár már elkezdtem építeni a bázist - ugye addig towereztünk csak - de seregem az nincs.

Vazz, ezt bukjuk, mondják a többiek, és én sem gondolom máshogy. Egyetlen lehetõséget láttunk, ha Void-ozok...

A két társamnak 1-1 parasztján kívül már semmije nincs, pénzt is hiába adok, nincs értelme újrakezdeniük, 1-2 perc, és bárhol ott az Ai Terran sereg, és már 2 expje is van.

És akkor megérkezett hozzám az Ai. Ekkor kb. 7-8 Voidom volt, és majdnem folyamatosan készültek az újak chrono-boost-tal.

És igen! Void-ok a saját épületen rövid charge, majd attack battle cruiser, full charge, aztán marine-ek, másik BC, Vikingek... és marad 2 Void! Alattuk meg egy raklapnyi Mara és pár tank!

Rohanás a bázisára! Jött még 2-3 Void... A bázisán ismét BC és pár Viking, 1-2 torony... Megint 2 Void marad, de újak jönnek!

ÉS igen! Végig borotvaélen táncolva, de sikerült fölényt szerezni... és végül sikerült nyernünk!

Akit érdekel, majd megpróbálom valahova feltenni a rep-et, az biztos, hogy nekünk - nekem mindenképp - emlékezetes maradt a meccs. Pedig csak Ai ellen nyomtuk.

Ezután a maradék meccset mindig úgy kezdtük, hogy scout, és a terranokat mi vállaltuk be - protoss proxy tower - minden mást meg a terran marine rush.

A nap végére meglett a 3v3 15 egymás utáni gyõzelem.

<#mf1>

Bocs a hosszú postért.

TurboX
pfej mekkora állat vagyok..😊

kösz
lolSL
TLO bárányhimlõs lett 😞

Minimap mellett az egyik ikonnal lehet kapcsolni.
TurboX
team color csak nálam hülyült meg teljesen? pl. 2v2nél 2piros és 2kék szerepel. valamit elnyomtam volna a beállításoknál?
bocs, kérdõjel nélkül
ez már sejtet valamit 😊

How much can you take,before you snap?

Ja: de vigyázz, mert kell benne építkezni, és vannak benne ilyen kis alien-szerû izék, amiket zerglingeknek hívnak...

persze, mindig van új a nap alatt
de az utolsó mondata: "és h ha igen akko ezt el lehet kerülni ?"

ez már sejtet valamit? 😊

Ha arra irányult a kérdésed, hogy havidíjas MMO-szerû cucc-e:
Neem, nyugi, megveszed, felrakod, regelsz bneten, aztán annyit játszol single és multit, amennyit csak akarsz, ill. amíg ki nem rúg a "zasszony/bnõ"...

Ha a kérdés az, hogy freeware:
Boltban meg kell venni - egyszer.

Elkerülni nem kell semmit, ezt inkább kerüljük el 😊

TurboX: jólvanna, újszülöttnek minden vicc új, tudod... Ez nem szégyellnivaló, vagy negatívum, ez a Világ és az Idõ törvénye 😊

Shieldy
<#worship>Amennyire ráparázott az ember, annyira jól tudott gondolkozni

http://www.youtube.com/watch?v=23Y7ZPfUOz4
ha még nem láttátok/olvastátok volna

antgecc
<#merges2><#eljen><#taps><#worship>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MrStokes
Es igen, megszuletett az SC2 tower defense! 😄
link

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hol vannak a jegyzetek? <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Különc
Egyébként sem új hír, tavaly már kint volt Frostshockon ráadásul tavaly augusztusban szerveztek a Corvinusra egy elõadást az egyik magyar származású elõadóval amit volt szerencsém nekem is végighallgatni.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

HeadHunter86
JA már volt. Bocsi.

HeadHunter86
A Floridai Egyetemen jár a kredit, ha Starcraftozol! - http://digs.by/akgfkH Meegyek ! 😄

unknown nick
Adaptív döntéshozás blablabla stb. 😄 SCII -> Adrenalin és katalizált dopamináramlás a neurotranszmitterek között némi rendszerbe terelve 😄

Blacksheep - SnowFox 0:2
http://data.hu/get/2970135/Blacksheep_vs_SnowFox.zip

Jó gamek voltak, köszi, és sorry a 9poolért az elsõben de az nálam standard nyitás zerg ellen kis pályán 😊

Blacksheep333
SnowF vs BS
2:0

WP, repek a bracket-ben.

Aradebil2
ez hülyeség,azért jár,ha elvégzed a kurzust😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Blacksheep333
5 perc múlva kezdünk. Aki akar jönni specnek villámgyorsan logoljon Bnetre.

Vagyok, felõlem mehet, felvettelek.

unknown nick
Nagyon rühellem, mikor csekkelem a lehetséges proxy helyeket, de valahogy kerüljük 1mást és letesz valami sunyi helyre 2 GW-t vagy cannon-t. Nem értem mi a jó az ilyen all-in-ben, mert rohadt nagy az esélye, hogy bukik ha kiszúrom. Miért jó kockáztatni akkorát? Soha nem proxyzom és még canon rusht sem csinálok. Csak egyetlen fajtát elzárni a zerg kijáratot és 1-2 canon. Gyakorlok a lassú zealotra z ellen, hogy economy-val ne nagyon verjen be. Mert mid-late gameben nagyon erõs, ha kiexpel engem pedig lefog.

antgecc
+1 <#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Blacksheep333
Nah, ezen a meccsen nagyon felhúztam magam.
És pont megtalálta azt a kis zugot, ahova letehette a pylont meg a cannon!! Felmegyek játszani és ez fogad...
Egyúttal üzenem az összes proxy cannon-os protoss játékosnak, hogy kapják be a faszom.

(tudom én vagyok a láma..)

Maak
en is jovok majd szoljatok

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Aradebil2
ESL európa bajnokság:2zerg,1 protoss😄

csuszi
ezt nézném, de legközelebb szerdán leszek este.

Rage47
<#mf1>
Blacksheep333
tök mind1, erre jöhet a spamm.

Blacksheep333
Sajnos csak fizetõs spectator slotjaink vannak. 😞
Igaz, Snow?

Hegi90
ha nem akarsz spamtengert a postaládádba, akkor legközelebb ne rakd ki publikus helyre az emailed 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ok, egyelõre meló, ha nincs túlóra akkor 8 után be tudok majd logolni.

Rage47
énniss
Shieldy
úúúú ott akarok lenni 😊

Blacksheep333
Szerintem lejátszhatjuk, de majd 8kor azért egyeztessünk.
vegyél fel: [email protected]