34554
-
#33469 Nagyon jo volt, de ez nem fail :D -
#33468 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD aztakurva legeslegeslegeslegnagyobb when cheese fails ever
-
natalyel #33467 Ahh, muta volt! :) Köszi.
Akkor ha ez tudatos volt Stephano részéről, akkor wp, a season legjobb mesteri megmozdulása. Ha véletlen, akkor a season legnagyobb mákja :). -
skandara #33466 berepült egy muta a medivac-ek közé, a marineok meg akkor ugrottak be a medivac-ekbe mert jöttek a banelingek.... és bumm :D -
HUmanHunter #33465 szerintem a banelingekre -
natalyel #33464 Ezt én is láttam, durva volt. De ott pontosan mire is lött a widow mine? -
skandara #33463 haha csak pislogtam:D:D Nagyon jó meccsek voltak, és most MVP vs Stephano!
http://www.twitch.tv/wcs_europe
Amúgy ja... mass void ray ellen nem egyszerű védekezni, főleg ha nem deríted. :) -
#33462 -
#33461 -
#33460 Szóval kell egy csomó muta, esetleg hydra, lingek és persze infestorok. Az a legjobb, amikor már mamaship is van, hadd legyen igazán szép napod :D Mondjuk tényleg az a legjobb, hogy nem szabad engedni a mass voidot.
...és most valami más. Super friendly fire, WCS Europe elődöntő:
-
skandara #33459 szituációtól is függ sokban, de pár jó fungal és rakás mutalisk hamar meg tudja enni a void rayeket pl. queenekkel támogatott muták/hydrák se rosszak
corruptort semmikép se hozz ellenük :D -
#33458 Köszi! -
#33457 Mondjuk -
#33456 Itt. -
#33455 Hol lehet most legolcsóbban hozzájutni a wot+hots-hoz együtt?
(Players.hu nincs raktáron, isten tudja ott mikor lesz. Livekodok majdnem Blizzard ár. Más?) -
#33454 Zergként mi a pöcst csináljak mass void ray ellen? Ezüst ligáról van szó (tiszta szégyen :D, WoL-t anno platinában hagytam abba).
Azt nem ér írni, hogy ne hagyjam, hogy eljusson X számú VD-ig. Ezzel az új tulajdonságukkal szétcincálják a Corruptorokat, Hydrákat pár plusz Zealottal is megeszik. Nagyon OP-nek érzem most :( -
#33453 Az a fej! :D
-
skandara #33452 höhö fungallal megöltem 40 mutát egyszerre:D -
Zenszkij #33451 rossz kombó -
HUmanHunter #33450 én azt tapasztaltam hogy 2 zerg nagyon erős tud lenni -
skandara #33449 2v2-ben ha spanommal mindketten zergek vagyunk az normális, hogy legtöbbször kikapunk?:D
Mármint a 2 zerg hülye kombó, vagy mi vagyunk nagyon nyomorultul noobok?:) -
#33448 -
#33447 gold ligas lett:D -
skandara #33446 inkább meséld el:D
-
HUmanHunter #33445 najó komolyan honnan lehet ide képet beszúrni :D
-
HUmanHunter #33444 -
HUmanHunter #33443
wooohooo -
HUmanHunter #33442 nekem csak hatchery van hotkeyen, de muszáj lesz rászoknom a queenek hotkeyre rakására -
HUmanHunter #33441 grat -
skandara #33440 na felkerültem goldba :) -
#33439 Nemtudom, nalam nem irta ki :D -
skandara #33438 nem tudom mit néztél, de hotkey-n van nálam az összes hatchery meg a queenek is. -
#33437 Hatcheryket rakhatnatok hotkeyre, meg kulon a queeneket. Amugy jo replay :D -
HUmanHunter #33436 igazából azért tudtam csak tartani magam sokáig mert fejlesztési előnyben voltam :) -
skandara #33435 Hát igen, kicsit nagy volt a bankod a második felében:D én a fölösleges pénzt spine meg spore crawlerekre költöttem zvzben szerintem elég jó, főleg hogy a spore crawler most 45 öt!!!!! lő a mutákra:)
No mind1, egyikünk se grand master ez látszik, de szerintem nagyjából egy szinten vagyunk, és elég jó kis meccs volt:) (amit én nagyon elszúrtam, az az volt, hogy sokat csúsztam a fejlesztésekkel) -
HUmanHunter #33434 a vicc az hogy először próbáltam ki 2base mutát mert meguntam hogy nem tudom counterelni rendesen, aztán a végén csak a muta miatt kapok ki :D
visszanézve a replayt bakker mennyi nyersanyagot felhalmoztam, mint egy rossz bronzos, le kellett volna rakni még 3 hatcheryt -
HUmanHunter #33433 itt, de csak silver liga :) -
skandara #33432 aha, nem mondtam a végén mert kiléptél, de GG :D
Jól leizzadtam, epic meccs volt:) -
HUmanHunter #33431 de az, te veled játszottam? :D -
skandara #33430 hahaha csak nem hunti a neved?:D