StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nekem amikor a bejelenkezés bejönne visszadob az asztalra... látszik hogy blizzard..."
OMG. A Blizzard-nak mi köze hozzá, hogy a töki egy szar crackelt játékkal nyomja? Azért mert rossz a crack, a Blizzard a hibás? WTF?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
In space no one can hear you scream.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Kapsz 5 ellenfelet elsõnek elsõ meccsen kapsz egyet a közép mezõnybõl ha bocira vered kapsz egy jobbat nála, ha elver akkor egy gyengébbet... és így tovább 5 meccs alatt megpróbálja a rendszer eltalálni hogy melyik ligába vagy való... majd onnantól kezdve amíg nem lesz nagyon egyértelmû a nyerési/vesztési arányod egy darabig csak abból ligából kapsz ellenfelet.
Minél többet játszol annál jobban tudja a rendszer belõni a szinted és ahhoz minél közelebbi ellenfelet adni.
Értelemszerûen ha folyamat elvernek egy idõ után lejjebb rangsorol ha folyamat elversz mindenki feljebb rangsorol egy másik ligába a rendszer!
Gyakorolni eleinte teljesen jó az AI, kipróbálod az egységeket a BO-kat majd ha már érzed hogy a makrod rendben mehetsz nyugodtan laddere 😄.
Kezdhetsz rögtön is ladderen btw csak eleinte kevesebb lesz a siker élményed ! 😊
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
You only need to read FLTs nfo to know that something is wrong. Their release requires you to be online in order to download patch files from Blizzard. This makes their release invalid now, and useless later, when Blizzard disables their crack with patch files. Our release comes with all data required to play.
Furthermore, the FLT release doesn't support custom (Arcade/Skirmish) maps. Our release does, it supports all maps available offline.
Finally, their crack does not work with certain CPUs, for instance on the latest AMD 8 core processors. Our crack does.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
illetve ami esportnál örök igazság: ügyes játékosok streamjeit kell nézni, annál jobban senki nem tudja bemutatni pl. az említett mine-t
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Pl Widow Mine? Tudom mit csinál de igazán nem találtam megfelelõ alkalmazási területet. Ha véletlen gyártok akkor az elején lerakok 2-3db-ot a feljáróhoz a rush ellen valamennyire jó, de ennél értelmesebb felhasználását még nem találtam.
Aztán a Helionból átalakuló (Hellbat?) akármit még ennyire sem használom - szintén nem látom át hol lehet jó.
Ami viszont ma tûnt fel (persze szigorúan AI ellen ezek szerint), az a Brood Lord. Pár brood lorddal, az ellenfél (protoss AI) bázisát hátulról totál le lehet gyalulni mire a frontról visszaér a Void Ray-jekkel vagy Carrierrekkel.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Szerintem a legfontosabb, hogy ráérezz, mi a te stílusod melyik faj illik hozzád a legjobban. (Nekem ehhez 1 év kellett).
Játszani, megtanulni a build ordereket(BO, építési sorrend), én az elején úgy csináltam, hogy leírtam a BO-kat kisebb lapokra, és játék közben néztem, hogy mit mikor kell raknom, most már ez felesleges, kivéve ha tényleg van valami érdekes új BO amit érdemes kipróbálni, hogy hatásosabb legyek.
Ha megvan a fajod, tudsz BO-kat is, jobban belejössz a játékba gyorsulhatsz. Ezt úgy teheted meg a legkönnyebben ha hotkeyeket használsz. Pl én protossal vagyok, 3-as gomb a Nexus, 1-es a scout, 2 a Gateway(késõbb Robo) 5 Stargate 0 Forge. Persze kinek mire áll rá a keze. Pl a derítõddel vagy elfoglalva, és nem akarsz visszanézni a bázisodra (alapból szóközzel visszaugrik amúgy az egyik fõépületedre.)Akkor nyomsz gyorsan egy 3-as majd egy "E"- gombot (probe gyártás) az egységeknek is megvannak a gyorsbillentyûi de ezeket írja a játék is.
Remélem segítettem picit a kezdéshez, derítéshez, fajokhoz, vannak jó leírások, és vannak jó magyar vodok is, valamint vannak magyar versenyek is, azokból is lehet tanulni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Üdv!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szóval valami olyan oldalt tudtok mondani, ahol a megjelent játékról van szó és nem bétáról? (Egyébként ezt a részét (is) elbaszta a Blizzard, az embernek fogalma sincs mi és hogyan érhetõ el és mit csinál...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Swedish people are albino monkeys
Nagy találmánya a Blizznek az unranked meccselés. Ajánlom azt toljad másnaposan 😊
Amúgy P-vel nyomom és a PvP-m botrányos (38%), valaki nem tud valami jó BO-t esetleg?
1,5 éve játszok, terran-protoss fajokkal fõleg, utóbbi fél évben álltam rá arra, hogy csak 1 fajjal nyomom, mert különben nem tudok rendesen fejlõdni. Bronz ligában kezdtem, majd következõ pár szezont silverben huztam le, aztán jött egy hosszabb goldos idõszak, majd utolsó 2 szezonban már platina és most HoTS-ban diamondban vagyok. ( Nem tudom mert még nincs eléggé kiforrva a játék lehet azért, de látszik a fejlõdés és az a lényeg) Most is sokszor kikapok, és sokszor szentségelek egy-egy hülye vereség miatt, amikor másnapos vagyok vagy nagyon fáradt neki se ülök ladderezni, marad a stream meg a vodok. Aki kihagyja a multit, kb a játékot hagyja ki...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."