34554
-
#33429 az komoly, replay? -
HUmanHunter #33428 1 órás zvz, bakker nemgondoltam hogy ilyen létezik egyáltalán, nemhogy én játszak :D -
#33427 már valahogy bele számolja az aktivitást is, plusz ennek a seasonnak az elején elrontották a besorolot írták egy csomo helyen hogy gebasz van... ! de ettől függetlenül az inaktivakat lejjebb sorolja mint a tényleges viszont nagyon gyorsan fel lehet menni akár több ligát is ha jobb vagy mint amilyen ligába besorolt elsőre! -
HUmanHunter #33426 a placement miért változott meg? tegnap toltam le, mind az 5 ször bronzost rakott ellenem, értem én hogy átalakult a szerkezete a laddernek, de így most mindenki silverben kezdi? [btw nyertem mind az 5t, szóval nem azért rakott bronzost mert kikaptam] -
#33425 Ha az egér látható (vagy loading ikon) akkor próbáld meg ezt:
https://us.battle.net/support/en/article/starcraft-ii-crash-troubleshooting-black-screen-when-launching-or-playing
Egyéb esetben (szerintem ez van nálad):
https://us.battle.net/support/en/article/starcraft-ii-crash-troubleshooting-black-screen-when-launching-or-playing
http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/8198641279
Utóbbinál azt írják, hogy csak a kampányok első küldetéseinél csinálja és a küldetés befejezése után. -
phineas66 #33424 Valaki tudna segíteni? A játék futtatása közben egy idő után fekete lesz a képernyő majd a játék folytatódik de olyan is van , hogy néha lefagy és csak a jól ismert ctrl+alt+del tud segíteni .Leellenőriztem mindent , az összes hardver tökéletes és csak ennél a játéknál tapasztalom a problémát. kérlek benneteket, segítsetek.(a játék eredeti HotS, és WoL) -
Jól tolja a kiscsaj! Éppen arról beszélt, hogy nagyon unja már a "go back to the kitchen" poénokat :D -
#33422 en nem tudok ilyesmirol, bar gondolom az egben jol fizetnek:P Enis lehuznek ott meg 1 evet :D -
#33421 Így is ráhúzott egy évet, nem? -
#33420 Stephano to retire from SC2 in August to return to studies, durva :D Mondjuk hotsban mar nem volt olyan jo mint regen, talan jobb is.
cikk -
#33419 Incontrolt birom casterkent, az elozo Dreamhacken is jol csinalta amit csinalt. Jatekoskent nem is igazan emlekszem, hogy lattam e valaha is. Kb mint Artosis... emlekszem anno o is probalkozott Koreaban, mint Idra, csak o meg kevesebb sikerrel. :D -
#33418 Egben vannak erdekessegek :D Akit oda felvesznek az kb szarik a jatekra szerintem. Incontrolt mindig is utaltam, szerintem sose tudott jatszani :D Most mar inkabb csak caster mint jatekos, Egben jd, meg demuslim aki jo, talan meg thorzain, de o se sokat mutat amiota felvettek. -
sirdond #33417 közben rákerestem redditen is
hát, amíg követtem az sc2-t (wol éra végig és kicsit hots eleje), addig gyakorlatilag nem valami sok eredményt tud felmutatni. az meg,hogy ilyen stílussal is "sztár" csak a rajongóit minősíti. (arról nem is beszélve,hogy egy incontrol, hogy lehet még mindig a pro scene-ben?) -
skandara #33416 Ennek most mi volt a kiváltó oka? Mert azt írja, hogy oké hogy minden ellenfelével paraszt, de most a rajongókkal volt az vagy mi.... -
#33415 Jatekosnak jo, embernek szar :D
Itt van rola a cikk -
sirdond #33414 na mi történt?
végre rájöttek,hogy egy szar játékos? -
#33413 Evil Geniuses Releases Greg "IdrA" Fields
:DDD jo ez a nap -
Negritis #33412 sajna a stream se bírta annyian nézik :D
brutál első meccs volt
-
natalyel #33411 Ja sry, megvan, persze... :) -
natalyel #33410 Linket kérhetek? Köszi... -
Negritis #33409 a halálcsoport gecijó meccseket produkált eddig
és most jön a csattanó Stephano vs Grubby -
#33408 na azért szerintem nem annyira durva...
az most egy másik kérdés, hogy el lehet bohockodni itt a transformers healelödik kicsi joe vagy sem, optimus meg javítható e vagy sem... szálon bár semmi értelme szvsz...
gameplay szempontjából meg igen vannak szituációk amikor igenis eléggé erős egy képesség, de koránt sem ez dönt el minden tvz meccset... és korántsem kezelhetetlen! -
Negritis #33407 mer a zergek olyan gyengék voltak eddig hogy az új patchben elvileg buffolják a roachokat, szegények -
antiqueA #33406 Kár erőltetni, a hellbat medic healje, úgy baromság, ahogy van. És mindezek tetejébe még túl erős is. -
Negritis #33405 mer a góliátot mér nem ? :D vagy a vikinget
amúgy nyílván az oda vissza alakulás a cinkes része :D
de kb így lehet magyarázni
amúgy ha ennyire akarod, akkor honnan jönnek az épületekhez a cuccok? :D -
skandara #33404 Tehát ha az autót rongyá lövöd, az átváltozik robottá amiben így meggyógyítják a pilótát, és miután visszaváltozik autóvá, az autó ettől hibátlan lesz? Nekem ez így nem kerek:) Arra sem adtál semmi féle magyarázatot, hogy akkor a Thort miért nem lehet gyógyítani? -
Negritis #33403 most adjak egy olyan 'elméletet' ami szerint lehet gyógyítani?
ok:
a helion egy 'autó' amiben rejtve van a pilóta
a hellbat egy mozgó robot ahol a pilóta is sérül
ha az autó sérül az nem gyógyul, ha a pilóta az igen :D
amúgy a kérdés az hogy a hellbatet javítja-e az scv :D -
skandara #33402 Én legalább alapoztam valamire az állításom, akkor ne vitatkozzunk, hanem vitázzunk, ami az érvek ütköztetését jelenti. Várom az ellenérveket, az, hogy egy robotra raksz egy ragtapaszt, még nem segít rajta, akkor már a Thort miért nem lehet gyógyítani? A thor meg a hellbat lényegileg ugyan az csak a thor nagyobb.
A BO-k meg mindenkinek vannak, csak magasabb szinten (Master, Grandmaster) saját maguknak találják ki a játékosok. Magas szinten senki sem improvizál meccs közben túl sokat, hanem a bejáratott BOjuknak van 4-5-6-7 variációja, és azt váltogatják a meccsek alatt ha kell. -
#33401 Akik profi szinten vannak ( magyarul top 1% ) ők teremtik a BO-kat :)
A többiek másolják, próbálják kivitelezni és attól függően hogy mennyire sikerül pontosan és mennyire alkalmazzák jól a megfelelő helyzetben derül ki hogy mennyire halandó :D -
Negritis #33400 igazából nem hülyeség, de had ne álljunk neki ezen vitatkozni :D
amúgy a BO-k nem azoknak vannak akik már komoly szinten állnak hanem olyan béna kezdőknek mint én, hogy próbálgathatok 1-2 dolgot aztán mikor látom hogy mi ellen mi a jó elkezdem a saját kezemre alakítani -
skandara #33399 Mi a bajod vele? Ez a build order vagy alapból a build orderek? A build orderek arra tökéletesek, hogy ha tudod mit akarsz, akkor megnézed a Bokat, és ha valaminek az a végeredménye az amit te is akarsz akkor megtanulod a Bot és beépíted a nyitásodba. Persze ezt az ember saját maga is kidolgozhatja, rendszerint 6-10 óra folyamatos próbálgatással, de egyszerűbb másokét használni:) De persze nincsenek kőbe vésve ezek a számok, a Bo az optimális végrehajtás, el lehet térni, meg is lehet változtatni ha neked máshogy jobban kézreáll, csak mint iránymutatást kell kezelni.
A Hellbat heal meg egy marha nagy kreténség és betaban se volt gyógyítható egy jódarabig. De ha egy mechanikus egység átváltozik és egy nagy mechanikus robot lesz két lábon akkor attól miért lesz hirtelen biological? Nem sírni akarok, de ez hülyeség. -
#33398 #33320: nagyon durva hogy valaki tenyleg eszeint jatszik.. elvezi az a jatekot?
azert vicces hogy egyeseknek milyen keson esik le a hellbat medvac -es healje. :D -
Negritis #33397 sztem ha befér így is jó :D -
antiqueA #33396 Nekem ez az utolsó tetszik. Csak ki kéne vágni, így túl magas. -
#33395 ez most került fel facebookra, bár nem 3 frakciós mint a lenti kép, de faszás szép:
-
#33394 BINGO !!! -
#33393 Szerintem ez jó lenne bannernak:
http://dzutrinh.deviantart.com/art/Starcraft-2-Heart-of-the-Swarm-iPhone-Wallpapers-351456717
-
#33392 Amik tetszenek (és a CE ArtBookban is benne vannak):
-
#33391 Szerintem se kéne. Van sokkal jobb kép is Kerriganről. -
natalyel #33390 Ezt azért mégse... Gondolom ez csak vicc :).