34554
  • unusual
    SC2 nincs fent,most szeretném telepíteni. Az AVG törlését akkor megpróbálom. Köszönöm.
  • yesname #33508
    Két dolgot javasolnak amiket szerintem nem próbáltál:
    1. Uninstall AVG (illetve egyéb tűzfal/vírusírtó)
    2. Uninstall SCII és a kliens letöltése/telepítése Battle.NET-ről újra.

Rajtad áll melyikkel kezded és reméljük jó lesz, bár én is láttam fórumon néhány embernek nem segített.
  • unusual
    Köszi,de semmi se jó neki,már mindent kipróbáltam. Nem értem az egészet! Reg clean is volt tűzfal,és AVG kikapcs is.
  • yesname #33506
    Talán segít:
    https://eu.battle.net/support/en/article/BLZBNTAGT0000085C
  • unusual
    An Unexpected decryption Error Occurred

ezt írja teljesen pontosan.....Próbáltam már az agent mappát törölni,ugy nem is jön elő az ikon,hogy install. Néztem fórumokat. Nem tudom mi lehet.
  • DarkHorSe
    Szerencsere nem volt
  • DarkHorSe
    Tod van annyira bena, hogy megnyerje :D
  • ProGabe #33502
    Ennél csak a köztük lévő logitech reklámok rosszabbak :D
  • DarkHorSe
    Stephano vs tod, reg lattam ennyire rossz meccseket :D
  • unusual
    Kilőttem az AVG-t,és igen van még 380GB helyem is. ;)
  • HUmanHunter
    nincs tűzfal? van elég hely ahová telepíteni akarod?
  • unusual
    An Unexpected Error Occurred

Megpróbáltam mindent amit írtak,de még így sem indul el a telepítés.
  • Negritis
    az megvan mikor lopták a székeket? :D
  • DarkHorSe
    dreamhack stream
  • HUmanHunter
    esetleg ha a hibaüzenetet bemásolnád az segítene
  • unusual
    Üdv mind. Olyan kérdésem lenne,hogy van aktív D3 accom,és szeretném kipróbálni a starter SC2-t leszedem a file-t,kiválasztom hova telepítse,van elég hely,rányomok,és kidob hibával. Ötlet?
  • Mikiller
    Ez mekkora baszki:DD
  • holy84

Nem találok szavakat :) :) :) :D
  • DarkHorSe
    Belinkeltem\'
  • DarkHorSe
    Miert lett torolve a video amit belinkeltel?
  • Litaken
    Hello!

Bocsi hogy nem közvetlen a játékról, de:

Megunt Diablo 3 accountomat cserélném megunt Sc2HotS accountra. info: 24mil + http://eu.battle.net/d3/en/profile/Litaken-2174/ . Csongrád megye környékén személyesen szeretném lerendezni, de nem feltétlen csak az játszik.
  • Negritis
    sOs nem volt szívbajos
  • denevérember
    A starter editionnal játszottam úgy egy hetet előtte. Nagyon megtetszett,és megvásároltam. VIszont egybe kötöttem a Diablo3 accountommal,amin nem szeretnék túl adni. Szóval megtartom. Nem rossz játék,sőt!!! Nem a játékkal van a baj,hanem velem,hogy béna vagyok. De ha egy picit több időm/kedvem lessz hozzá,lehet belemerülök.
  • Hecker007
    Mondjuk úgy hogy hiába tetszik a játék videók alapján ha egyszerűen nem megy, nincs sikerélménye az embernek akkor ráun a próbálkozásra és vagy hagyja porosodni vagy megpróbálja esetleg eladni. Multiban nekem se sikerül még nyernem annak ellenére hogy sokat C&C-ztem és a videók alapján ez is hasonlónak tűnt ráadásul több játékossal.... de én is fontolgatom hogy túladok rajta...
  • sirdond
    úgy vetted meg a játékot, hogy nem láttál róla videót, meg nem olvastál róla semmit előtte? vagy hogy lehet rájönni utólag,hogy mégsem tetszik? nem értem
  • denevérember
    Köszi a választ... Hát akkor így jártam :)
  • HUmanHunter
    nem lehet leválasztani, max az egész accot tudod eladni, de hivatalosan azt sem lehet.
  • denevérember
    Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy megvettem kb. 2 hónapja a SC2+HOTS játékokat. Volt még régebbről egy Diablo3 accom battle.net-en. Összekötöttem a 2-t,tehát a Starcraftokat hozzá adtam a D3 accomhoz. Idő közben viszont rájöttem,hogy nem az "én világom" az SC és megválnék tőle... Lehetséges a "leválasztás" az accountról? Vagy ezt buktam végleg?

Köszönöm előre is a válaszokat minden kedves kommentelőtől!

Üdv, D.
  • Prince of Máté
    Gyönyörű játék! (igen ilyet is lehet a HOTSban, bár nincs sok példa rá)

• r4pt0r
    A Blizzard által a StarCraft 2 be bevezetett Spawning lehetővé teszi egy játékos számára, akinek megvan a darab, hogy egy olyan társát is bevonja a játékba, akinek nincs meg. Ez a rendszer nagy népszerűségnek örvendett a Warcraft 2 és az első StarCraft idejében, és most, közel három évvel az SC2 megjelenése után visszatér.

Starcraft 2 Spawning
  • DarkHorSe
    This video is private.
  • AnarchoiD
  • Flamer
    spawning
  • Fpocok
  • ProGabe #33475
    Sem ez, sem az előző nem látszik, 'Movie not loaded' :|
  • DarkHorSe
  • ProGabe #33473
    Koreai WCS döntő - Innovation v. Soulkey:
    Addig nézzétek, amíg le nem szedik :\
  • DarkHorSe
  • skinnyman

"A Game of Drones, A Clash of Lings, A Psi-storm of Swords, A Feast for Ravens, A Dance with Dragoons" :)
  • HUmanHunter
    a cannon rush vo't a fail