34554
-
unusual #33509 SC2 nincs fent,most szeretném telepíteni. Az AVG törlését akkor megpróbálom. Köszönöm. -
#33508 Két dolgot javasolnak amiket szerintem nem próbáltál:
1. Uninstall AVG (illetve egyéb tűzfal/vírusírtó)
2. Uninstall SCII és a kliens letöltése/telepítése Battle.NET-ről újra.
Rajtad áll melyikkel kezded és reméljük jó lesz, bár én is láttam fórumon néhány embernek nem segített. -
unusual #33507 Köszi,de semmi se jó neki,már mindent kipróbáltam. Nem értem az egészet! Reg clean is volt tűzfal,és AVG kikapcs is. -
#33506 Talán segít:
https://eu.battle.net/support/en/article/BLZBNTAGT0000085C -
unusual #33505 An Unexpected decryption Error Occurred
ezt írja teljesen pontosan.....Próbáltam már az agent mappát törölni,ugy nem is jön elő az ikon,hogy install. Néztem fórumokat. Nem tudom mi lehet. -
#33504 Szerencsere nem volt -
#33503 Tod van annyira bena, hogy megnyerje :D -
#33502 Ennél csak a köztük lévő logitech reklámok rosszabbak :D -
#33501 Stephano vs tod, reg lattam ennyire rossz meccseket :D -
unusual #33500 Kilőttem az AVG-t,és igen van még 380GB helyem is. ;) -
HUmanHunter #33499 nincs tűzfal? van elég hely ahová telepíteni akarod? -
unusual #33498 An Unexpected Error Occurred
Megpróbáltam mindent amit írtak,de még így sem indul el a telepítés. -
Negritis #33497 az megvan mikor lopták a székeket? :D -
#33496 dreamhack stream -
HUmanHunter #33495 esetleg ha a hibaüzenetet bemásolnád az segítene -
unusual #33494 Üdv mind. Olyan kérdésem lenne,hogy van aktív D3 accom,és szeretném kipróbálni a starter SC2-t leszedem a file-t,kiválasztom hova telepítse,van elég hely,rányomok,és kidob hibával. Ötlet? -
#33493 Ez mekkora baszki:DD -
Nem találok szavakat :) :) :) :D -
#33491 Belinkeltem\' -
#33490 Miert lett torolve a video amit belinkeltel? -
Litaken #33489 Hello!
Bocsi hogy nem közvetlen a játékról, de:
Megunt Diablo 3 accountomat cserélném megunt Sc2HotS accountra. info: 24mil + http://eu.battle.net/d3/en/profile/Litaken-2174/ . Csongrád megye környékén személyesen szeretném lerendezni, de nem feltétlen csak az játszik.
Negritis #33488 sOs nem volt szívbajos -
#33487 A starter editionnal játszottam úgy egy hetet előtte. Nagyon megtetszett,és megvásároltam. VIszont egybe kötöttem a Diablo3 accountommal,amin nem szeretnék túl adni. Szóval megtartom. Nem rossz játék,sőt!!! Nem a játékkal van a baj,hanem velem,hogy béna vagyok. De ha egy picit több időm/kedvem lessz hozzá,lehet belemerülök. -
#33486 Mondjuk úgy hogy hiába tetszik a játék videók alapján ha egyszerűen nem megy, nincs sikerélménye az embernek akkor ráun a próbálkozásra és vagy hagyja porosodni vagy megpróbálja esetleg eladni. Multiban nekem se sikerül még nyernem annak ellenére hogy sokat C&C-ztem és a videók alapján ez is hasonlónak tűnt ráadásul több játékossal.... de én is fontolgatom hogy túladok rajta... -
sirdond #33485 úgy vetted meg a játékot, hogy nem láttál róla videót, meg nem olvastál róla semmit előtte? vagy hogy lehet rájönni utólag,hogy mégsem tetszik? nem értem -
#33484 Köszi a választ... Hát akkor így jártam :) -
HUmanHunter #33483 nem lehet leválasztani, max az egész accot tudod eladni, de hivatalosan azt sem lehet. -
#33482 Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy megvettem kb. 2 hónapja a SC2+HOTS játékokat. Volt még régebbről egy Diablo3 accom battle.net-en. Összekötöttem a 2-t,tehát a Starcraftokat hozzá adtam a D3 accomhoz. Idő közben viszont rájöttem,hogy nem az "én világom" az SC és megválnék tőle... Lehetséges a "leválasztás" az accountról? Vagy ezt buktam végleg?
Köszönöm előre is a válaszokat minden kedves kommentelőtől!
Üdv, D. -
#33481 Gyönyörű játék! (igen ilyet is lehet a HOTSban, bár nincs sok példa rá)
-
r4pt0r #33480 A Blizzard által a StarCraft 2 be bevezetett Spawning lehetővé teszi egy játékos számára, akinek megvan a darab, hogy egy olyan társát is bevonja a játékba, akinek nincs meg. Ez a rendszer nagy népszerűségnek örvendett a Warcraft 2 és az első StarCraft idejében, és most, közel három évvel az SC2 megjelenése után visszatér.
Starcraft 2 Spawning -
#33479 This video is private. -
#33478 -
#33477 spawning -
#33476 -
#33475 Sem ez, sem az előző nem látszik, 'Movie not loaded' :| -
#33474 -
#33473 Koreai WCS döntő - Innovation v. Soulkey:
Addig nézzétek, amíg le nem szedik :\ -
#33472 -
"A Game of Drones, A Clash of Lings, A Psi-storm of Swords, A Feast for Ravens, A Dance with Dragoons" :) -
HUmanHunter #33470 a cannon rush vo't a fail