StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holy84
Igen, végig is toltam õket. Egész jól sikerültek... de csak egész jól

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Devv
Errõl hallott már valaki? StarCraft és Brood War kampányok átiratai StarCraft 2-re:

http://www.sc2mapster.com/maps/custom-campaign-initiative/
TBTPumpa
Igen, ha a kettõt együtt vásárolod ilyen akciós csomagban, az is egynek számít!

Mondjuk értelmesebben is megfogalmazhatták volna...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

denevérember
A Kép alján írja,hogy egy belépõvel csak egy blizzard termék vásárolható. Viszont ha az össze csomagolt wings of libertyt megveszi haverom a HOTS-al akkor az is egy nek számít nem?

In space no one can hear you scream.

yesname
Nem. Én vagyok a barom, most kezdtem el még cak gyakoroln multihoz, hogy fejlõdjek. Aztán nem tudtam, hogy rendes XP rendszer van. Azt hittem az XP minden training meccsnél nulláról kezd számolni és a végén ez és még valami alapján osztályoz be, hogy Level hányasra sikerült a pálya. Közben meg marad az XP csak ahogy játszom lépek szinteket. Szóval barom voltam, na. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Flamer
melyik vot a lvl3? 😄 amikor bunkert kell fosni mert jon a zealot meg zerglin rush? 😄

http://loal.atw.hu

yesname
Hülye kérdés volt 😄 Megvan a válasz. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Megesz a méreg. A trainingben a Stag 1-ben Terran Level 3-at nem tudom megcsinálni 😄
Mi az isten kell hozzá? Legyûrtem 8 perc alatt a enemyt, nem elég. Oké, mondom XP biztos, 60000 XP, nem elég. (Nem találtam infót errõl a neten sehol.) Köszi!

denevérember
Na... Ha vártam volna néhány napot spóroltam volna pár ezer forintot... 16500-ért vettem meg a kieggel együtt... ://

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkHorSe
ha valaki akar gyakorolni vegyen fel batran, [email protected]

Swedish people are albino monkeys

mukika
én még filtersc bronze to masters youtube sorozatait ajánlanám, nekem sokat segítettek. érdemes megnézni a wol-os epizódokat is, 1-2 dolgot el lehet még azokból is lesni annak ellenére, hogy már nem up to date.

Rage47
4gate valóban jó, elég könnyû megtanulni, nekem már ösztönösen megy mindig 😄 aztán magadtól is kitalálhatsz buildet, úgyis a helyzet hozza majd, hogy mit kell gyártanod
én általában próbálom lesni, hogy az ellenfél mit csinál, amint kiderül, máris az arra megfelelõ egységeimet gyártom.
tehát tulajdonképpen csak a 4gate-t tanultam meg, azt is variálgatom és mindig a helyzettõl függ, hogy mit kell építened/gyártanod.
mondjuk én nem vagyok nagy HC gamer, de platinumig eljutottam a sok build stratégia megtanulása nélkül.
denevérember
Fú srácok,ilyen segítõkész közösséggel még sosem találkoztam 😊 Úgy lesz! Nekimegyek protosokkal aztán nézek egy két buildet. Twitch.tv-n pl Grubby-t szoktam lesni,vagy Dragont. Viszont ott olyan gyorsan történik minden,hogy azt se látom hova kattintanak de már nyerték a meccset... Amúgy itt valamelyikõtöknek nem lenne kedve egy skype+mikrofon kombinációval letolni egy egy training meccset velem? Csak,hogy gyakorlatban is lássam mi a helyzet...

Még egyszer köszi a sok segítõ kommentet,és a támogatást! 😊

Zenszkij
Terrannal nagyon sok múlik a siege tank microzáson, azon áll vagy bukik, ez nem egyszerû. Mass marine marauder, medivac melynek neve bio ball szintén egész ütõs, csak nehéz pótolni. Javaslom kezdj protossal. Jó játékot, és gyakorlás gyakorlás, jönni fog az eredmény.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

j0nNyKa
dehogynem, ezekkel a hatalmas, jól védhetõ pályákkal pont arra mentek rá, hogy 15-20 perc azért legyen egy meccs minimum - persze van egy olyan szakasz 5-6-7 perc körül, amikor rusholtok / harassoltok, tehát sereg az kell, különben kikapsz

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

denevérember
De itt nincsenek nagyon hosszabb meccsek 10-15 percnél? Amiket nézek twitch-en ott is,aki "elcseszi" a kezdést,azt lerohanják néhány egységgel... Tehát itt multiban,nem is nagyon lehet fejlszetgetni meg nagyobb sereget felhalmozni mert addig kifingatnak?

antgecc
Protossnak van egy 4 gateway nevû taktikája. Borzalmasan erõs kezdõ szinten és borzalmasan egyszerû a kivitelezése is. Érdemes megtanulni a kivédését, ami szintén könnyû, ha tudod, hogy erre megy a P játékos. És hasikerült kivédeni, akkor onnantól bukó kell hogy legyen neki a játék. Persze ezt tudni kell kihasználni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

j0nNyKa
protossal kezdenék mindenképp, terránnal nehezebb szerintem a makró is meg a mikro aztán fõleg

arra meg hogy 10 perc után lezúznak: igen, ez egy normális dolog, ha most kezdted - a BO-kat nézegesd, meg gyakorold, gondolom magadtól pl. nem toltál 12 barrackot, és hasonlókat

denevérember
Köszi a tippeket srácok! Az egyszer biztos,hogy nekem a Terranok kicsit nehezek így elsõre,fõleg multiban.. Mindenképp kifogom próbálni a másik két fajt is,aztán majd eldõl,hogy melyik esik igazán kézre. Amit viszont tapasztaltam ezalatt a néhány nap alatt amióta megvan a játék,hogy a legtöbb player protossal volt. És hamar alázott... 😊

antgecc
Zergben az a jó kezdõknek, hogy ha nem felejtenek el lárvázni, akkor egyszerre tudja pótolni pl. az elveszett seregét. Míg terrannal vagy protossal csak annyit tud kihozni, amennyit a barakkok, gatewayek engednek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DarkHorSe
Keves van, egyszerubb iranyitani oket, es erosek is. A zergnel nagyon sok mulik a larva menedzsmenten meg az idozitesen, scoutolason stb. Illetve a zergnel ugyebar SOK egyseged van, igy ha nem iranyitod eleg ugyesen oket, hatranyba kerulsz. Protossnal meg ott van meg a death ball, elegge egyszeru 😄

edios
nem a zerg legjobb kezdõnek? úgy tudom, hogy ott kell legkevesebbet microzni, pont azért, mert többi fajhoz képest olcsóbban tudsz több egységet legyártani. a számokkal tudsz gyõzni.

én nem multiplayerezek, de stream-ekben több helyen is hallottam, hogy protossnál sok caster van, és vigyázni kell az egységeire, mert drágák és kevés van belõlük.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Zenszkij
alátámasztom, továbbá a probe-al is könnyebb gazdálkodni, meg menni a levegõben az egységekkel😊

DarkHorSe
szerintem kezdoknek protoss a legkonyebb, keves egyseg, eros egysegek, kb 0 micro 😄

Zenszkij
Igen, mivel a 10-12. perc környékén pl zerggel már 200/200 közelében vagyok a roachok okádásával. Rendkívül fontos deríteni is, mivel általában ez a 200/200 erre az idõre csak akkor jön ösze ha a másik nem támad, de tapasztalatom, hogy már vagy a legelején jönnek zaklatni, de legkésõbb az 5.-7. percben már jön a push. Bronz ligában egy a lényeg építs több egységet mit az ellenfeled, és figyelj arra, hogy ne legyen fölös mineralod, értem azt mondjuk 2000, mert akkor valamit nem jól csinálsz. Zerg pl tökéletesen meglenne két exppel, de akkora gázigénye van a jobb egységeknek, hogy nincs mese települni kell.

DarkHorSe
Legjobb bronze ligaban, 6 poolal kezdeni, marint lerakni a 6 spawning poolt aztan megnyerni a jatekot 😄

jah, a hard már komoly kihívás nekem pl 😄

de végre meg van az elsõ ranked gyõzelmem is 😄
1-3 jelenleg a kövi meccs pedig 'besorol' vhova gondolom 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Flamer
az a profil ami mindig valtozik mert gyujtod az xpt arra jo hogy unlokkolsz portrekat, meg decalokat.. attol meg nem leszel grandmaster mert elered a level30at akarmelyik race-el. 😄 szoval gyurjal ahol akarsz.
amugy ajanlom a team laddert. en szinte cska azt jatszok. par haverral meg ha ok nincsenek akkor random. 😊 jo, veszitunk sokszor mert van 1 barom de azert jo is szokott lenni. 😊 volt mar hogy mindenki kilepeett hirtelen 500-rol 13.000-re ugrott a minrealom es lekurtam par GW-t es letosztam mindenkit. 😄 vicces 😄

narumon
Nem húz az semmit. A matchmaking az 5 meccstõl függ nem az AI elleni eredményektõl.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

denevérember
Viszont miközben botozok,úgy is "fejlõdök" mármint a Profilom szintje,és akkor olyan embereket fog keresni ellenem... ?! vagy ez hogy mûködik? Lehet hogy botozással felhúzom magamat magas szintre,holott meg egy átlag playert nem tudok "elverni" .

narumon
Azért szerintem az alapokat rendesen meg lehet tanulni "botok" ellen. Nem olyan hülye azért az AI magasabb szinteken.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

denevérember
Köszi az értelmezést... 😊 Sokat segítettél! Valami kezdõ buildet megpróbálok aztán unranked mecccs... Eddig mentem 15 kört,de 10p után mindig leigáztak... Nem tudom hogy lenne érdemes gyakorolni,mert még ott se tudok. Botok ellen ugye meg nem sokat ér.. Mert nem úgy viselkedik ahogy egy player

narumon
Mi vért izzadunk haverral. Mondjuk most utóbb 2 terrant rakott ellenfélnek ez valahogy könnyebben ment mint bármilyen más megoldás. Egyik lement gyorsan egy Canon Rush-al, a másik meg valahogy nem volt az igazi, szóval az is gyorsan megvolt. Elõtte viszont kb 5x kikaptunk 😞

narumon
No ezért nem ligázok 😄

j0nNyKa
azt, hogy hány munkásod van épp - tehát a 10 supply azt jelenti, hogy akkor építesz supplyt, amikor 11/10 az egységeid száma (ami ugye 10 scv)
utána (közben) kijön 2 scv, és amikor 12 van, akkor építed a barrackot, és így tovább

ebbõl ered a "six-pool" kifejezés, ami azt jelzi, hogy a zerg 6 darab drone-nál lerakja a spawning poolt, kifosik 4-6 darab körüli zerglinget, és mire az ellenfél egyáltalán felépítené a barrackot / gatewayt / spawning poolt, már egy viszonylagos sereggel ott terem

egyébként a konkrét leírás azért repaer FE, mert egy reaper köré épül, és a lényege a Fast Expand, azaz a második command center (és ezzel a második bázis) nagyon gyors felépítése

említi a gasless 1 rax FE-t, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem is építesz refinery-t, tehát nem termelsz gázt, hanem leraksz 1-2 supply depot, fosod az scvt, leraksz egy barrackot, abból szarod a marine-t (általában egy bunkerbe), és közben nagyon hamar építed a második command centert

denevérember
Srácok,tudtok ajánlani oldalt buildekhez? Amit frissítenek a patchekhez? (elég új vagyok még) néhány napja vásároltam meg a játékot,találtam már néhány oldalt de nem nagyon tudom értelmezni...

PL:
http://www.gosubuilds.com/hots-terran/hots-tvp/tvp-bombers-reaper-fe/

Ez valamiféle sorrend gondolom,de a számok mit takarnak az épületek elõtt?

Flamer
itt az emberek nem jatszanak ai ellene.. multkor engem is lehuztak mert megmertem kerdezni ki hogy all benne .. 😄
amugy a hard ai tenyleg nem para. nem ertem mit rontasz el ott. 😊 valszeg a technikadon kene javitani.
nalam az elite az ami megnehezitette az eletem. 😊

edios
<#ijedt>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

DarkHorSe
Persze, nem nagy kihivas. Talan mass marinnal bohockodtam ellene 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Rage47
<#wow1>
antgecc
Akkor itt az ideje elkezdeni ligázni 😊

narumon
HOTS óta ti el tudjátok verni az AI-t custom matchben?
Ha jön egy haver akinek csak WOL van akkor 3-an elverünk 3 de néha 4 hard gépet is. Ha viszont HOTS van akkor most kettõnket vert el 1db Hard AI. És nem elõszõr. Képtelenek vagyunk akár csak tartani is....

skinnyman
Durva cosplay:

Tobbi

Regards,

6 meccs hat fagyás. Valami nagyon nem stimmel nálam.
denevérember
Srácok,ha buildekrõl van szó... Ez jó oldal?

http://www.gosubuilds.com/

Páratlan support?! ROFL!
Error 33
ToCsEk
áh, már tárgytalan, fel se volt rakva a gépre, régi winrõl maradt meg másik partíción<#idiota><#falbav>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
hello, kellene egy kis help, 1éve nem logoltam be sc2be, gondoltam most megteszem hát nem jön össze.. patchernek valami baja van 😞

valami megoldás erre?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

1-es hotkey késõbb a sereg, majd ha több caster egység van (pl High Templar meg Sentry) akkor megkapja az 1-est a sentry, forcefield miatt, f2-vel meg úgyis az egész sereget tudom irányítani és azzal mehet a feedback és strom.

Novaterra: Van olyan lehetõséged, hogy "leave league" és újra rankedolsz egy meccset más fajjal, de így az elõzöd elveszik. Ha más fajjal akarsz gyakorolni, még mindig jó az unranked 😊