StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de abban igazad van, hogy errõl tud a blizz. de ahhoz valakinek/valakiknek be kellett szólnia, hogy tudja
1. van ilyen probléma
2. nem szeparált probléma.
MJ rulz Pink Team The Only One
norbinak jön. másnak is jön, és igen tragédia kedvesem, amikor 3 meccs win és 1 loss után negatívban van a pontunk, ugyanis nem csak a bonus mûködik rosszul, hanem az egész pontozás.
de ha téged nem zavar, ugord át a problémámat, hidd el nem haragszom meg.
de ha neked van problémád, hidd el én se fogom degradálni - kinek a pap..., nekem volt gyerekszobám. neked nem?😊
Persze még mindig protként beszélek 😊
-Lehet, hogy így se fogja nagyon senki használni a thort csak max muta ellen vagy drophoz
-Lehet hogy innentõl normálisan bekapcsolódik a terran összetételbe
-Vagy az imba ágyúkkal leaprítja az ultrákat.
A makro változtatások viszont egyértelmûen a zergnek kedveznek, ami idõszerû volt szerintem.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Az operációs rendszeren is túl...
baszod black, toljuk már tovább rage-nek beast-et, hát ha válaszolni is luxus, hány hete is várunk az emberekre? legalább annyit írna hogy offolja magát a küzdelembõl.
és javaslom hogy a következõ ligába csak az jelentkezhet aki méltóztatik a nickek táblázatba felkerülni, ne kelljen már nyomozni az emberek/ellenfelek után.
Nem instantkill képesség de attól még ez a leggyorsabb módja, hogy 1 thor 1 ultrát kivégezzen ráadásul távolról.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Valós szituációban egyébként sem lehet abban bízni, hogy az ultráid egybõl odaférnek a thorokhoz amikor azok veszik elõ a nagyágyút, de innentõl szemtõl szemben is erõsebbek lesznek.
Abban igazuk van, hogy a thor kicsit kevés használatot látott a másik 2 factorys egység mellett, de fõleg az emberek muta counterként gondoltak rá, a varázsdoboz óta meg még mint arra se. De kicsit olyan mintha a tank nerf után most azt tennék meg imba terran mechnek.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
És pont az ilyen értelmetlen, indokolatlan változtatások miatt tûnik nekem fakenek. Egyszerûen beleírták azt, amit eddig is tudtunk a hivatalos közleménybõl, az ezen kívüli rész pedig 80%-ban igencsak bullshit szagú.
dark shrine buff? Mér, nem jöttek ki elég hamar a dl-ek a rushoz? Planetary fortress buff? Nevetséges. A queen energy-je meg faszán ki van számolva, semmi értelme belepiszkálni. Chrono cooldown??? Ennek mégis mi értelme van? Hát mire költené a nexus a fennmaradó energy-t??
Gondolkozzatok már...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Prince: ja, az élet dolog teljesen igaz
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
There is no peace. There is only WAR!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mé? Thor maradt ugyanaz, Ultra meg 5 dmg-vel kevesebbet sebez, ez nem hinném hogy olyan nagy változás.
Még a végén én leszek a faszkalap, mert 3 napjuk van lejátszani egy meccset...
"Még mindig a (talán a csütörtök is) péntek-vasárnap délután él nekem, ha beírjátok még 5x akkor is"