StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
ja a hozzáállás arra emlékeztet, amikor arra jöttem haza, hogy nem volt áram. kérdem a szomszédot, már beszóltak az eon-nak? válasz, nem, valaki már úgyis beszélt velük. aha, vagy mégse, és 3 órája nem volt áram. én voltam aki elsõnek hívta õket.
de abban igazad van, hogy errõl tud a blizz. de ahhoz valakinek/valakiknek be kellett szólnia, hogy tudja
1. van ilyen probléma
2. nem szeparált probléma.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
tévedésben vagy. az iróniádat meg tartsd meg magadnak, thx.
norbinak jön. másnak is jön, és igen tragédia kedvesem, amikor 3 meccs win és 1 loss után negatívban van a pontunk, ugyanis nem csak a bonus mûködik rosszul, hanem az egész pontozás.
de ha téged nem zavar, ugord át a problémámat, hidd el nem haragszom meg.
de ha neked van problémád, hidd el én se fogom degradálni - kinek a pap..., nekem volt gyerekszobám. neked nem?😊

Micsoda tragédia! Senkinek sem jó most a bonus pool. Fölösleges írni ezért a blizzardnak, gondolom már úgyis tudnak a dologról. sg ranglista nekem bejön.
unknown nick
Nekem se vonja le, de néztem van akinek üres van akinek gyûlik, mint nekem 2 napja 😄D

Carlos
SG Ranglista link nem mûxik. Csak gondoltam szólok...

Þór vígi þessi rúnar

csuszi
hol a faszomba lehet írni a kibaszott blizznek hogy a kurva bonusom nemhasználja ez a tetû rendszer. és 1v1ben sem, 2v2ben sem, és úgy, hogy nornak tolja a bonust 1v1ben, de ha velem van már neki sem. faszán bedöglött nálam a bonus a büdös kurva anyját...

csuszi
ha 50 marája volt, akkor nem brood kell oda hanem muta😊 de engem nem nagyon hagynak 50marát lehozni😊

Prince of Máté
Jah jó dolog az Ultra csak általában minden terrannak van addigra 50 maraudere... Nem egyszer szoptam már be azzal, hogy Ultrákat gyártottam Broodlord helyett.

csuszi
patch után én is thort fogok hozni ultra ellen, de nem most. vagyis hoztam, és sose jött be.

unknown nick
A mule cooldown-al egyet értek hihetetlen helyzetbõl vissza tud térni egy terran, valamelyik dimaga ellen meg is tette és nyert 0 scv-rõl LoL. Crono boost cooldown vicc, nagyon vissza fogják megint a tosst. Talán a zealot warp, ami tényleg imba, ha cheesel-nek vele. Zealot build time LoL szerintem. Ultra nerf szintén jó, iszonyat pusztulatot tud csinálni linggel keverve, ha nem szúrja ki idõben a p és bárhova jól elrejhetõ az épület. Néhány pro zerg be is mutattat, hogy gyakorlatilag a prot sereget begyalulja ling+ultra. DT pedig már korábban írtam túl sok idõ volt kifejleszteni, eltelt a fél meccs mire felépült az épület szinte értelme sem volt kihozni, csak pár esetben.

Persze még mindig protként beszélek 😊

Muki100
Kíváncsi leszek ha tényleg ez lesz a patchban akkor melyikünknek lesz igaza.

-Lehet, hogy így se fogja nagyon senki használni a thort csak max muta ellen vagy drophoz
-Lehet hogy innentõl normálisan bekapcsolódik a terran összetételbe
-Vagy az imba ágyúkkal leaprítja az ultrákat.

A makro változtatások viszont egyértelmûen a zergnek kedveznek, ami idõszerû volt szerintem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

csuszi
szerintem meg az ultra a legjobb választás a zerg részrõl😊 brood-ot meg 4-5 viking piri pénzbõl leaprít.

Prince of Máté
Jah egyébként terran ellen ha Tier 3ra kerül sor, akkor a zergnek nem érdemes ultrázni... Szinte az összes földi egység fogja, viszont broodlordot igazán csak a Viking.

Blacksheep333
Írok neki egy pm-et, ha holnapig nem válaszol, beast tovább jut.

Az operációs rendszeren is túl...

csuszi
"Még hét elején írtam neki egy sg privátot amit el is olvasott, de nem válaszolt rá"
baszod black, toljuk már tovább rage-nek beast-et, hát ha válaszolni is luxus, hány hete is várunk az emberekre? legalább annyit írna hogy offolja magát a küzdelembõl.
és javaslom hogy a következõ ligába csak az jelentkezhet aki méltóztatik a nickek táblázatba felkerülni, ne kelljen már nyomozni az emberek/ellenfelek után.

csuszi
azt a 25 marat úgy leszedik mint a szart. ráadásúl ha neked 25 marad van, felette egy rakat medievac, mögötte thorok, akkor neki se 5-6 ultrája van. jó pár ultra csatát toltam, még a c-re is alig teszem a kacsóm, már darálják le a thorokat. inkább állítom meg siege-el, régen cannonoztam, de akkor még bekapta a stunt. esélyed nincs 6-8 ultra ellen canonozni, max2-re.

Muki100
A 250mm cannon beindulhat az ultrák ellen, ha 25 mara, felettük 6 medivaccal állja az útjukat, ami terran esetében ugye egyáltalán nem lehetetlen.
Nem instantkill képesség de attól még ez a leggyorsabb módja, hogy 1 thor 1 ultrát kivégezzen ráadásul távolról.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

storm se stackel, SEMMI sem stackel mar le lett irva joparszor. storm, fungal, guardianshield(van meg mas?) egyike sem stackel, vagyis ha egy adott teruletre castolsz tobbet belole illetve tobb shield moge bujsz, csak akkora hatasa lesz, mintha 1 darab lenne ott.

csuszi
valaki tolna egy mail címet ahol hibát lehet jelezni? csak mert a blizz honlap olyan lassú mint a csiga.

csuszi
valós szituációban arra se gondolj hogy te lecannonozod a 6-8 ultrát, örülsz ha 2-re rányomsz. és mire lõnének leszedi õket a roham. akkor lehetett ultra ellen használni, amíg még stunolta.

Prince of Máté
*a stunnolása nem hat.
Ami egyébként jó fegyver csak idõ kell mire beindul ugye...

Prince of Máté
....
A 250mm cannon nem hat massive unitokra, és az Ultra még mindig az.

Muki100
Thor vs ultra tekintetben arra gondoltam inkább, hogy innentõl a thornak majdnem alapfelszerelés lesz a 250 mm cannon, ami 5-6 mp alatt kivégez egy ultrát. Eddig közvetlen közelrõl még az ultra nyert kb. 20 hp maradékkal.
Valós szituációban egyébként sem lehet abban bízni, hogy az ultráid egybõl odaférnek a thorokhoz amikor azok veszik elõ a nagyágyút, de innentõl szemtõl szemben is erõsebbek lesznek.
Abban igazuk van, hogy a thor kicsit kevés használatot látott a másik 2 factorys egység mellett, de fõleg az emberek muta counterként gondoltak rá, a varázsdoboz óta meg még mint arra se. De kicsit olyan mintha a tank nerf után most azt tennék meg imba terran mechnek.

antgecc
Inject larva energy csökkentése arra volna jó, hogy állandó használat mellett is elérd a Heal spellt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
Még hét elején írtam neki egy sg privátot amit el is olvasott, de nem válaszolt rá. Tegnap írtam megint, ezt még nem olvasta.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát ha játszom akkor ruse al sc t most hanyagolom mert nem tudok belemélyedni úgy hogy jól menjen így inkább sehogy sem csinálom.

csuszi
kingpunisher?

csuszi
nektek adja a bonust 2v2ben vagy 3v3ban? nem 1v1ben ott elivleg már javították, de 2v2ben nem adja.

BEAST
Úgy értette, miért?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

??

Rage47
Balintk
HeadHunter86
Kár. Akkor ki a a következõ akivel játszanom kell?

Prince of Máté
Igen én ezt mind tudom, csak éppen az Ultra vs Thorról volt szó, ahol általában nincs splash dmg, és az a 3 Thor buff is inaktív az Ultra massive típusa miatt...

Prody
?

Én az elkövetkezendõ hónapokban nem starcraftozom így head a tovább jutó.

Hegi90
5 dmg elég sok, fõleg ha a splash dmg-et is belenézed. Amúgy "csak" 3 sor szól a thor buffról, de ne zavarjon <#idiota>

És pont az ilyen értelmetlen, indokolatlan változtatások miatt tûnik nekem fakenek. Egyszerûen beleírták azt, amit eddig is tudtunk a hivatalos közleménybõl, az ezen kívüli rész pedig 80%-ban igencsak bullshit szagú.

dark shrine buff? Mér, nem jöttek ki elég hamar a dl-ek a rushoz? Planetary fortress buff? Nevetséges. A queen energy-je meg faszán ki van számolva, semmi értelme belepiszkálni. Chrono cooldown??? Ennek mégis mi értelme van? Hát mire költené a nexus a fennmaradó energy-t??

Gondolkozzatok már...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Blacksheep333
köszöntjük szépen, hogy megtiszteltek minket a meccsetekkel. 😊

Prody
reggel 7kó'?

<#mf1>

Különc
Na véget vetek a sírásnak, sikerült nr1rangerrel beszélnem épp most, holnap 7 órakor (19 óra a gyengébbeknek <#wilting>) lesz az istentelen nagy ultragigamega alsóági szuperrangadó, a mexikói földrengés ehhez képest smafu volt, ladies and gentlemen:

Nr1Ranger vs Különc (17/09/10 7:00pm CET) !!!

Prince: ja, az élet dolog teljesen igaz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Prince of Máté
Sokat számít de nem a Thor vs Ultranál. Ha az Ultra odaér a célhoz akkor kb bármit elpusztít, szerintem az életén kéne javítani kicsit.

nr1ranger
Bocsi hogy eltûntem a hetekben :/ Különccel holnap, azaz péntek este 7körül lejátsszuk a meccseinket, most egyeztettünk.

There is no peace. There is only WAR!

Különc
5 dmg? Szerintem azért az elég nagy, fõleg nagyobb csatáknál

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Prince of Máté
Meg innentõl nem tart sokáig rájönni az embereknek hogy thor > ultra.

Mé? Thor maradt ugyanaz, Ultra meg 5 dmg-vel kevesebbet sebez, ez nem hinném hogy olyan nagy változás.

csuszi
majd hallgatom helyetted😉

Blacksheep333
Akkor meg mi a faszra vár az ellenfele? Ott vannak az idõpontok, egyeztessetek.

Blacksheep333
Nincs kedvem hallgatni a rinyát, meg a kamu dumát, hogy nem érnek rá a suli meg a meló mellett.
Még a végén én leszek a faszkalap, mert 3 napjuk van lejátszani egy meccset...

MÉg gyorsabb is voltál nálam 😄😄

Muki100
A zerg változtatások jók, meg a többi is, de nem tetszik, hogy a mule és a chrono cooldownt kapott. Meg innentõl nem tart sokáig rájönni az embereknek hogy thor > ultra. Meglátjuk mennyire lesz erõs ellene, de attól félek hogy ez megint elronthatja a ZvT-t.

Különc ezt irta tegnap! Biztos mások is irtak 😊, csak rá emlékeztem mert én is kérdeztem 😊!

"Még mindig a (talán a csütörtök is) péntek-vasárnap délután él nekem, ha beírjátok még 5x akkor is"

Blacksheep333
Helyesbítek:
Vasárnapig van idõtok lebeszélni a meccset. Akár itt a forumon, akár privátba, de az idõpontot postolnotok kell a forumra.