StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
A harmadik meccs alá beraknám a Benny Hill zenét <#eplus2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nr1ranger
Nr1Ranger vs Különc
replay

There is no peace. There is only WAR!

balintk
Elvileg vasárnap játszunk.

Aradebil2
progabe vs aradebil holnap 2tõl vagy fél4tõl

Különc
Aki jönne meccset lesni az Dessan#668

csuszi
headhunter vs balint?
rage vs beast?

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
psy egyik bizonyítéka,hogy fake a patchnote: cd on mules require terran to macro 😄

CharrDen
Tudtam hogy poén -.-

Aradebil2
elõbb lesz crossrealm play,minthogy érdemes legyen még1* megvenni

lolSL
Õk üzemeltetik itt is, csak beleszarosan biztos kevesebb cashbõl kisebb stábbal. de ezt már a wow alatt is tapasztaljuk évek óta, most is 3 nap alatt sikerült megcsinálniuk a test realm copyt pl, sose lesz ez a helyzet jobb
ha lemegy a game ára lehet próbálkozni venni egy amerikai sc2t, hátha jobb a helyzet.

unknown nick
Nem kizárólag a Blizz hibája, hogy nem hozzák helyre, hanem akiknek kiadták üzemeltetni a szervereket. Beta alatt is EU párszor bugzott, US általában pedig ment normalisan.

Különc
Én is jönnék meccset nézni <#eplus2>

Esti meccs nézésre jelentkezek én is.

Jajj, végre meccsek lesznek, végre otthon leszek jo lesz a netem, erre nem érek rá egész hétvégén!

csuszi
azért ez nem így megy, nem 1-2 nap után jön a freewin hanem hogy valaki hetek óta leszarja az egészet.
akkor ara gabe holnap

Aradebil2
progabe zerg elvileg,hétvégénél hamarabb tuti nem játszom le,ha sietõs,és gabe jelentkezik freewin oda

Blizz most már tényleg kezdhetne magával valamit, javíthatna valamit a rendszerén, hogy mûködjön legalább normálisan a bonus pool, vagy legalább adná ki a ballance patchet, amivel már kezdenek kissé megkésni(szeptember közepe), igaz nem mondták melyik év szeptember közepe, de a mostani már inkább a végéhez közeledik. Mondjuk azt nehezen hiszem el, hogy a bonus pool mûködésének helyreállításához is napok kellenek nekik. Felraktak egy frissítést, ami elrontotta. Ilyenkor legegyszerûbb lenne visszaállítani az elõtte lévõre az adatbázist, vagy csak én hiszem, hogy ez ilyen egyszerû lenne?
Shieldy
xDD

én nemtudom itt leszek e 😞 jó lenne.

no ennek örömére akkor én is benevezek 19:00-kor a "cirkuszt a népnek" rendezvényre.
Kenyeret az asszony süt.

BEAST
Rage-t még nem láttam ma, de ha elõkerül akkor lejátszhatjuk ma este.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
szervezd le te kocsmáros inkább a meccsed rage ellen, szereztem olyan netet stream-re hogy még annak is gyorsabb lesz aki nézi.
streampower

BEAST
Nálam üres szokott lenni a pohár. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
jaj csak viccelek te galád. neked mindig üres félig a pohár?
free WINNER ÉS KING
lásd a fától az erdõt mucus😊

BEAST
free winner king :/

Shieldy
nálam az achik nem akarnak szuperálni. elég furcsa hibák vannak az elmúlt napokban. remélem javítják, mert nem akarok mindig 4x megcsinálni 1 achit. elég idegölõ egyszer is.

unknown nick
ESL late night kupa is lesz. Free gyakorlási lehetõség customban, aki kedvet érez hozzá.

MrStokes
Jee, egy Big Bang Theory rajongo! 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Különc
Jobb ma egy túzok, minthogy 2 fecske aranyat érjen tegnap!

Maak
<#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

csuszi
ne felejtsétek el emberek ma:

Nr1Ranger vs Különc (17/09/10 7:00pm CET) !!!

illetve ha nem csal hihetetlen wizard spell-em, akkor king nem válaszolt black-nek, így szerintem ma rage és beast is küzdhet az arénában. már ha nekik jó az idõpont, és hogy 20 nézik õket és baszogatják a skilljüket. a másik ágon headhunter tegnap úgyis alig bírt magával, ezért talán az apm bajnokunkkal is hacolhat - bálinttal. a fõágon pedig egy prody vs ara meccsnek örülne a nép.

n1rangvskülönc a gonosz törpe
rage a protoss hordás vs beast a free winner king
progabe vs ara protoss polgárháború
headhunter aki nem bír magával vs bálint akinek annyi az apm mint égen a csillag

pink superchallanger

csuszi
az elsõ ember aki nem vágja hogy poén.
well done😊

CharrDen
Úristen, szegény terránt agyon nerfelik.. A siege még csak nem is lõ levegõbe?

csuszi
végre valami balance a láthatáron.

Különc
A neten ill. az ezen az oldalon terjengõ Patch notes FAKE, ám én megtaláltam az igazit, nézzük csak:

Terran
-Mule requires less energy to use.
-Thors are available without armory also can be trained without tech lab.
-Thors have 250 mm cannons instantly.
-250 mm cannon upgrade has been removed from the game.
-Siege tank damage has been increased to 80 + 35 vs armored, dead zone removed.
-Every infantry unit now moves and damages as if they're under a constant stimpack effect.
-Stimpack upgrade has been removed from the game.

Zerg
-Zerglings building time has been increased to 50 up from 24 seconds and only makes 1 zergling / larva.

Protoss
-Chrono boost can no longer used on the following buildings: gateways, robotics facilities and nexuses.

General
-Air units are no longer affected by Psionic storms and Fungal growths.

csuszi
te hallgass. muta rush?? ling rush?? zsinórban...

antgecc
Lesz infested siege tank <#violent>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
óóó. na ezt nem tudtam. cserébe terra lesz a drone?

HunnernesKonge
De a zergnél! o.O
csuszi
ezt minden hülye tudja...

Hegi90
én úgy hallottam, hogy a siege tank mostantól repülõ egység lesz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
tribulust nem "szedek". a többit meg nem értem, de tõled megszoktam gonosz törpe😊 inkább ejts el egy finom morzást a következõ patch-rõl, te úgyis nagyon vágod mi fog repülni, mit vesznek ki, és mit helyeznek át egyik fajból a másikba😊

Különc
Neked is kimaradt a mai tribulus, de azért a lovakat lelövik, ugye Cézár százados?

unknown nick
Na, csúcson kell abba hagyni, szó-szó bonus-al vissza hoztam volna a tegnapi loss streak-em ladder pontjait 😊

Szerencsére az egyik zealot warp cheese-t próbált mineral közé. Mondjuk ez nem kifejezetten minõsül annak, de hajszál választja el tõle szerintem PvP-ben. Mázlim volt, hogy nem techeltem gyorsan.

jah meg jo lenne, a specek nem fognák a meccset rossz netkapcsolat esetén, max , kimaradnak neki részek...

csuszi
az lenne a fasza, ha amikor valaki(k) custom gamelnek, jelszóval védenék a meccset, de ha valaki tudja a jelszót, utólag tudna konnektálni specbe. ez persze pipálható beállítás lenne, lehetne engedélyezni.

lizzard-spock ?

csuszi
csak jeleztem hogy tudom hogy tud róla a blizz - ahogy írtam korábbi hsz.ban., ergo felesleges volt írnod amit írtál😉 mi ebben a kõ papír olló?😊

unknown nick
kõ-papír-olló folytassuk?😊

csuszi
"de abban igazad van, hogy errõl tud a blizz. de ahhoz valakinek/valakiknek be kellett szólnia, hogy tudja"

unknown nick
Tudnak róla, már aznap postolták, hogy próbálják javítani.