StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
szerintem ne hetet adj nekik, hát ennyi erõvel 3 hónap egy liga. egy fordulóra bõven elég 2nap, ez meg már húzódik 2hete...szombat estig lejátszák vagy cancel. aki jön egy ligába az vállalja hogy letol egy szaros fordulót 1 hét alatt. ha nem tolják le szombatig, akkor amúgyse tolnák már le. különc te meg itt vagy, nézed a meccseket is, de a meccsed nem játszod le😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Különc
Utolsó üzenet idõpontja: 2010. 09. 07. 23:45
Utolsó látogatás idõpontja: 2010. 09. 09. 16:12

Nr1ranger adatlapja, csak mellesleg, játékban sem látom

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Blacksheep333
HeadHunter, Donatus, Különc, Ranger, KingPunisher!
Vasárnapig van idõtök, hogy írjatok egy postot a topicba, azzal a céllal, hogy tudjuk nem vesztetek el. Aki nem jelentkezik az kiesett.
Ha mind a 2 játékos életjelet adott magáról jövõhét csütörtökig van idõtök lejátszani a meccset. Ha addigra nem játsszátok le, kiestek mind a 2en.

ejnye-bejnye

Az operációs rendszeren is túl...

Különc
Még mindig itt vagyok, mindennap itt vagyok

Prody
Gallardo mikor érsz rá?

SG ligával kapcsolatban a javaslatom a következõ, egy példán keresztül bemutatva (nem személyeskedés!!!) :
"Különc vs nr1ranger" meccs résztvevõit szólítsuk fel, hogy játszanak, de legalább sg-n jelentkezzenek. Ha nem játszanak, de az egyik sg-n jelentkezett, akkor az a továbbjutó. Ha egyik se jelentkezett, akkor Gallardo automatikus továbbjutó.

StarCraft Forever Fever

Mert a hülyeséget igazságba ágyazva lehet a legjobban eladni :-)
unknown nick
Egy része nem fake nagy arányban igaz.

antgecc
Nekem tetszene. Overlord módosítások nagyon jók.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mert?
Hegi90
fake, de ha nem, akkor ez egy okádék peccs

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Blacksheep333
must see<#gonosz1>

Az operációs rendszeren is túl...

Egy felettébb érdekes hír röppent fel nem is olyan õrült régen. Igaz, hogy 20 perc elteltével törölték is a postot, de akik nem olvasták még, azoknak érdekes lehet. Nem 100, hogy mindez igaz is, lehet kacsa is, de ha beváltják, jó kis komplex változások lehetnek, ami nem feltétlen rossz 😊 Kicsit hosszú lesz, de sebaj.

"Warning this was leaked on US forums after 20min blue post deleted thread this means it must be legit and it means US blue post are more active than EU am i surpised? no this just means this thread will stay alive longer
Maps
- Destructible Rocks have been added to the natural expansions of Desert Oasis, and the center has been narrowed.
- Various ladder maps have been added.

General
- Ground Units of type Psionic now have vision in the air plane.

Protoss
- Zealot build time increased from 33 to 38 seconds.
- Zealot warp-in cooldown increased from 23 to 28 seconds.
- Warp Prisms now unload their cargo instantly while in Phasing Mode.
- Chronoboost cooldown increased from 0 to 20 seconds.
- Dark Shrine build time decreased from 100 to 80.
- Dark Shrine cost decreased from 100 minerals 250 gas to 100 minerals 200 gas.
- Carrier cost increased from 350 minerals 250 gas to 400 minerals 250 gas.
- Carriers now spawn with four Interceptors prebuilt.

Terran
- Reaper build time increased from 40 to 45 seconds.
- Bunker build time increased from 30 to 35 seconds.
- Siege Mode damage decreased from 50 to 35, +15 armored.
- Siege Mode damage upgrades per level changed from +5 to +3, +2 vs. armored.
- Battlecruiser damage vs. ground decreased from 10 to 8.
- Calldown MULE cooldown increased from 0 to 40 seconds.
- Planetary Fortress build time decreased from 50 to 40 seconds.
- 250 mm Cannons research time decreased from 110 to 80 seconds.
- 250 mm Cannons cost decreased from 150 minerals 150 gas to 100 minerals 100 gas.
- 250 mm Cannons may now be used on friendly and neutral structures and units.

Zerg
- Ultralisk damage decreased from 15, +25 vs. armored to 15, +20 vs. armored.
- Ultralisk Ram attack removed.
- Nydus Worms can now be cancelled and refunded while building.
- Overlord base speed increased to from 0.469 to 0.938.
- Overlord upgraded speed increase from 1.875 to 2.344.
- Overlords can now use Excrete Creep while moving.
- Overlord base speed now decreases from 0.938 to 0.469 while Excrete Creep is active.
- Overlord upgraded speed now decreased from 2.344 to 1.875 while Excrete Creep is active.
- Spawn Larvae energy cost reduced to 20 from 25.

Bugfixes
- Fixed a bug that caused cloaked units to cast shadows.
- Fixed a bug where Larva would sometimes accidently die by walking off cliffs.
- Fixed a bug where a Nuclear Strike target could be hid behind a Lair.
- Fixed a bug that allowed SCVs to construct halted buildings from within Bunkers.
- Fixed a netcode bug that enabled players to warp in Immortals from Warp Gates.
- Fixed a bug that caused Random players to not see their cursor during the loading screen.
- Fixed a bug where Changelings morphed slower while coming into range of enemy units than when dropped from an Overseer over enemy units.

General
- Improved the functionality of voice chat.
- Manually queued waypoints can now be set to all 5 basic commands.
- Numerous performance and stability improvements."

unknown nick
Egyetlen módszerrel lehetett volna kivédeni az MH-t, ha a szerver csak azt küldi le, amit látnod kell. De arra nincs kapacitásuk max. fizetõs bnettel lehetne, valamint a repeket sem lehetne rögzíteni csak a szerver tudná. 😞

Makró szvsz nem akkora nagy hack.

csuszi
storm nem stackel😊

MrStokes
Ahh, vagy ugy! 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Csak marhul.
Muki100
Igen csak az a baj hogy ha valaki makrot használ azt nehéz lehet kiszûrni, még a maphacket is az. Fõleg ha 12 gombos egeret használ vagy ilyesmi, és nem simán a háttérben szoftver fut. Anélkül hogy különösebben értenék hozzá mondjuk az a véleményem, hogy egy bizonyos szintû csalás alatt nem lehet / szokták kifogni az embereket, és Blizzard ide vagy oda itt se lesz másképp. Alap lett volna, hogy egy ilyen új és ekkora súlyú játéknál ne legyen mh, mégis meg lett oldva elég hamar.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

MrStokes
Ezt honnan veszed? Forras?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Hegi90
"Casting multiple Storms does not stack the damage."

http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/Psionic_Storm

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ferro_TwL
A psi storm stacke-el (ha a templar alatt arra gondolsz), ha fungal viszont nem stackel ahogy írtad.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

lolSL
azokat fogják bannolni akik nem teszik fel az internet explorer 9 betat a héten, mert a 8 már nagyon sebezhetõ
sajnos xp-re nem megy fel, így egy idõre csökkenni fog a játékosok száma, de hát ez van

Hegi90
Ha már az ilyen hekkergetésekrõl van szó, azt vajon tiltják, hogy a koreai hangokat tegyem át a játékba? 😄

Én is úgy gondolom, hogy multiban _minden_, ami nincs beleépítve a játékba, az cheat, mivel nem egyenlõ feltételek állnak fenn. Tegyük fel van egy l*gitech egerem, a szoftverében beállíthatok makrókat különbözõ gombokra. Túl sok cselekedetet nem lehet makrózni, de mondjuk ha a csata hevében egyetlen gombnyomásra gyártasz 2-3 különbözõ egységet, az elég nagy elõny az ellenfeleddel szemben. Persze lehetne mondani, hogy az egér nem csalás, a hivatalos driver-e sem illegális, és a másik is vehet hasonló egeret, de ezen elvet követve akkor hol a határ?
A legegyszerûbb, ha ott húzzuk meg, hogy minden szabad, amire az SC2 program lehetõséget ad, minden más kizárva. Szerintem így lenne fair.

De akkor meg ha észleli a program, hogy fut az Intellipoint a gépemen, akkor bannolnak? Kötve hiszem.

Jó lenne ennek utánajárni valahol...

csuszi
szerintem meg csalás jog ide vagy oda - elõnyhöz juttat, ami alap esetben nincs. logikád ott bukik pl hogy a wh-ak, aim-ok se nyúlnak bele semmilyen állományba, kiegészítik azt.

Muki100
Szerintem ha egy makrot a háttérben futtatsz azzal nem változtatod meg a Starcraft 2 fájlainak állományát, tehát nem sérted meg az blizzard szerzõdését.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Már akartam kérdezni: az ilyen és hasonló billentyûzet és egérmakrók szerintetek a csalás kategóriába tartoznak?

Shieldy
zsiros. egész battle.net accountot törlik. 😊 ez jár a csõcseléknek!

Csak nehogy visszaüssön a történet és a hackerek ráálljanak a bnet accok feltörésére, mert hát olyanok is elõfordulhatnak bármikor.

MrStokes

unknown nick
Tegnap majdnem elpattantak az idegeim ~140 pontot veszettem loss streakben 😄DD

Bármit, de bármit csináltam, akárhogy variáltam mindig ellen ütemben dolgoztak az ellenfelek. Ráadásul már baromi ideges voltam és egyszer ki is cheeseltek 😄

Különc
Felvettem rangert, igaz az emailje pl. bent sincs a chartban, de remélem belép ma vagy ide vagy a játékba

csuszi
ok, ha ma sem éred el, akkor free win neked. nem évek alatt kell lejátszani. ez a többi párosra is vonatkozik.

pink diktátor

csuszi
bonus pool jó már?

Muki100
Ha az ilyen skillek halmozódnának akkor nagyon le lenne egyszerûsítve a játék. Pl. veszek 15 sentryt és az összes ranges támadás lepattan? Terrannak csak az van.
Vagy zerggel csak azért menjek az 5. percben lairre, hogy az infestorokkal az egész seregét kiirtsam?
Így is elég erõs képességek ezek, csak használni kell õket. A templar stormja jó mikroval így is halálos, 3 másodpercenként jó helyezkedéssel kell nyomni. Az infestor lefogása elõkészít bármilyen ellenfelet a zergnek, banelingek vagy ultrák szétkapják az áldozatot.
Az egyetlen összehasonlítható még a raven rakétéja amibõl viszont annyit lõsz amennyit akarsz.

csuszi
na. akkor ennyi erõvel tolod egymásra és egyszercsak minden bio meghal? templar se stackel. nyomd azután hogy az elsõ elmúlt.

antgecc
Hát ez elég gáz <#wilting> Tesztmapon kipróbálom, mert ha tényleg nem, az iszonyat kibaszás.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
protossnak kellett volna nyernie, nem értem
nem stackel

Különc
Ha 2 infestorral raksz 1-1 fungal growthot egy bio csapatra, akkor mindkettõ fungal sebzése végigmegy, vagy csak egy?

csuszi
mert nem randomra kell bízni emberek. ne legyetek már kis bénák. írsz neki, lebeszéled, találkozol vele, lejátszod. nem olyan nehéz ez.

Headhunter írj neki emilt, vagy itt beszéljetek meg randit

StarCraft Forever Fever

Aradebil2
én pl tolnám,ha gabe megjelenne valamikor,és még lenne is rögtön ellenfele a vesztesnek

HeadHunter86
Én lejátszanám, csak sose találom az ellenfelem online. Pedig elég sokat játszok du-n, esténként.

csuszi
a fõág bõven a vígasz elõtt jár, mellékes hogy még ott is van meccs.

De a fõ ág mindjárt a végére ér, még hiányzik 3 meccs, also ágon 18 meccs vagy mennyi... Az also ág is számit nem csak a felsõ

Daell Drow
En tolnam, de nekem pl 3 mecset kel még varnom.
Hegi90
valaki még a fõágon se játszotta le a meccsét 😮

Prody
Rep-et pls!

csuszi
check ágrajz és ess neki a vígaszágas lustáknak.

Hegi90
???