StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
ha valaki ezután se fogja, felkötöm magam.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
egyem a szívetek. ez fizika nem program. fenn vagy skype-on vagy ts en vagy ventrilon oly mindegy. dumálsz, és ha mellette streamen is vagy, akkor a stream-et is hallod és a skype-ot is. vili?😊 ez visszhang, mivel a 2 között 10-45 sec eltérés van. mondod szépen hogy auuu hallják a többiek skype-on és aztán hallod hogy auuuu stream-en. ennél egyszerübben nem tudom elmagyarázni. auuu?😊
tehát utoljára drágák.
vagy ts/skype/ventrilo és ingame
vagy only stream MERT A KETTÕ KÖZÖTT IDÕBELI ELTOLÓDÁS VAN és visszhangzik, illetve én mondom hogy de kemény ez a storm, te meg látod 20 sec múlva, plusz hallod 20 sec múlva újra.

lolSL
csak a mumble. http://www.mumble.hu/

unknown nick
"a protossal tényleg elég mass stalkert csinálni?"

Ha csak stalkerezne a prot kb a 6. percben meghalna. Zerg agyon lingezi, terran agyon marauderezi, prot hamarabb kirusholja zealottal. 😊 Egydimenziósan válaszolva 😊

"a terrannal túl könnyû e játszani ?"

Nem! Elég nehéz faj, mert a sok lehetõséget meg kell tanulni kihasználni, de ha valaki ráérez akkor imba 😄

Shieldy
skype általában nem visszhangzik egyáltalán. Jobb streameken is sokszor láttam, hogy skypeon ment a duma alá. 1 próbát megér. Az egyik legjobb ilyen dumaprogi.

HeadHunter86
5.am és 11. am között ha nézzük még mindig 21.-e lesz nálunk. Mivel de-t lesz kinn, ezért nálunk du-n, este fele jön 21.-én az Update.

lolSL
<#eljen>

Muki100
The first feature and balance patch release for StarCraft II: Wings of Liberty will be available next Wednesday September 22, 2010, between 5 a.m. and 11 a.m. CEST. You can read all about our plans for patch 1.1 in the Situation Report
link

Szóval elvileg a szerdai karbantartás után.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Aradebil2
azért köt bele,mert addigra nálunk 22 lesz,bár simán lehet,hogy eura is 21én fellövik

HeadHunter86
Hivatalos infó, most nem tudom miért kötsz bele.
Siege Tankot és a BattleCrouser földre támadását gyengítik. Nem tudom hogy ez most jó e vagy sem 😄
Mindenesetre a reaper-re ráfért a gyengítés.

lolSL
22

HeadHunter86
Jeeeeeeeee!
The first feature and balance patch release for StarCraft II: Wings of Liberty will be available next Tuesday, September 21, 2010, between 5 a.m. and 11 a.m. PDT. You can read all about our plans for patch 1.1 in the Situation Report: http://us.battle.net/sc2/en/blog/692221

HeadHunter86
Ez most komoly vagy csak vicceltél?

lolSL
22

Aradebil2
21-én jön a peccs!

antgecc
Tömören:
- nem
- nem

Bõvebben:
- Talán bronze ligában elég, ha egyfajta egységet massolsz, bár ott sem esélyes. Mindíg a kombinációk a nyerõk.
- nem

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

a protossal tényleg elég mass stalkert csinálni a terrannal túl könnyû e játszani ?
pontosan direkt úgy írtam hogy egy viszonylag hosszú mondatot kapjatok no de ha ennyire prók vagytok akkor elemezzétek már le ezt a hosszúra sikeredett mondatot 😛
antgecc
Mondat végi írásjelek? Minek is az...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
az mitõl lesz más hogy nem a ts gerjeszt hanem a skype? olya mindegy mi a kliens, behallatszódik a hangod a streamen át vissza a ts re. és mindez eltolódva idõben, tehát mindegy a kliens.
vagy ts és ingame mindenki
vagy only stream. no ts no ingame.

Fpocok
Baszki... ránéztem a képre és tényleg... mondjuk van akinek csak ezen jár az esze, az hamar kiszúrja az ilyet <#vigyor5>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Mi a kérdés?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hegi90
wow, ez tényleg egy mondat?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sziasztok az lenne a kérdésem hogy most sc2 ben melyik fajjal vannak a legtöbben mert én játszok 10 mérkõzést 1v1 ba akkor legalább 8 protoss
no nézek egy pá live streamet és ott kiakadt a csávó hogy a protoss az nem faj az egy csalás azt mondja lerak 4 gw-t fossa a stalkert ha nem nyer akkor lerak még 4 et és kiexpel és ez így folytatódik az sc1 ben mindenki a terrant szidta hogy milyen szar meg senki sem tud vele játszani itt meg most mindenki azt mondja hogy a terrannal túl könnyû mitõl?
Daell Drow
pink pocs 😄
BEAST
Miket ki nem szúrsz, pink vagy mostanában te is? D:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ProGabe
map közepén a pöcs formájú creep! 😄DDDDDd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Különc
Collector's Editionnel rendelkezõknek ilyen a Thorja

CharrDen
Ezek a Thorok miért néznek ki így? Elõször látok ilyeneket, enyém se ilyen.

Skype miért nem jó?
Egyébként jó meccsek voltak, grat mindkettõtöknek.

Különc
? Te hallottál engem? Vagy hogy gerjedek? Más TSen dumáltam, lehet hogy ugyanazon a gombon van mint a játék?

csuszi
adhatunk, de a streamet nem lehet ts-el használni, mert
1. visszhangzik, gerjed (ahogy különc rám)
2. késésben van a stream a való élethez képest.
így vagy ts és ingame
vagy stream és streamen hang.

BEAST
Én meg amíg Kulas Ravine-nal ismerkedtem elfelejtettem scoutolni is. xD Grat majd talán legközelebb jobb leszek. 😊 Viszont ezek után pink terrántól nem kaphatsz ki. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
ja, annyira a támadásra koncentráltam...😄
Hegi90
ts-hez adhatnátok ip-t 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
ggwp.
norcival kommentátorkodtunk igaz senki nem hallotta.
volt több lagg a meccsen, stream ezért is lesz jobb.
élvezetes meccsek voltak, több fordulóponttal. hol egyik, hol másik állt nyerésre. beast apró hibái miatt szívott nyagokat. 3. meccsen szegénynek vagy 4szer esett le a gazdasága.
rage kihasználhatta volna ezt, de õ meg nem gyártott otthon probe-ot😊
ennyit az okoskodásról, a többit megtartjuk norral holnapra😊

csuszi
kezdõdik, aki akar specizni az jöjjön bnet-re. a többiek meg nem emberek...

csuszi
ha esetleg kikapnál lefényképeztem ahogy beast beismeri hogy megfenyegetett téged meccs elõtt, nyugodtan mehet az óvás.

Rage47
ejha :p
csuszi
érkezünk, sajnos az új hd stream csak holnaptól üzmel, még apró technikai probléma van vele (vagy a hang szuperál vagy a kép😊), de a win7 megoldja😊
de a holnapi gabe vs ara meccset már hd ben streameljük. 2-3 kontár kommentárral.

Daell Drow
jovok nezni en is.
BEAST
Ugyan az az accom mint az sg adatlapomon lévõ mail cím. 😊

Jönnék majd én is.

Különc
Téged nem találtalak a listában, Raget felvettem

BEAST
Popcorn miegymás nem szükséges, nem hiszem, hogy lesz idõtök enni <#idiota>

Különc
Mögnézném

lolSL
VÉR

Rage47
21kor Rage vs Beast
Rage47
vagyok
nr1ranger
Muszáj volt valahogy még próbálkozni, csak nem jött össze xD

There is no peace. There is only WAR!