StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
lenyomjuk?

MJ rulz Pink Team The Only One

Rage47
ha expelsz beelõzöd hamar a protit, gyorsabban tud a zerg sereget gyártani
ProGabe
na igen, alapvetõ gondjaim vannak, mert pl. vagy túl sok a drone-om, vagy túl kevés. vagy nincs pénzem, vagy nem költöm el, stb

f*sz kivan, nehéz ez a játék úgy, hogy az embernek alig van ideje játszani. rohadt blizzard 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
csuszi
én még ilyet sose láttam😊 crawler ling eszi a stalkert. sose veri be.

csuszi
exp. látod hogy nem tudsz bemenni, látod hogy nem jön ki, exp exp exp. mir ekijön, nagyobb income, nagyobb sereg.
azt beszéltük a szakértõ kommentátorainkkal hogy prot való lehet neked.

ProGabe
amit úgy beüt, mint a szar, mert akkor még kevesebb támadóegységem lesz :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
kicsit paradox módon játszottál,mind2 alkalommal kicsit beszartam amikor nem láttam expet,gondoltam 1base roacholsz,amit sose tudok megfogni
ha nem expelsz akkor,le kell tudnod massolnod addig,amíg a warpgate nincs kész

csuszi
nova kellesz.
ara téged akar. vért akar inni.
nép cirkuszt. kenyeret.

Rage47
expelni kell zerggel korán
Hegi90
exp, több drone.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ProGabe
grat Aradebil! híg fos vagyok p ellen

na akkor: mit csesztem el? olyan sereggel jött mindkét alkalommal, hogy bazzeg oda csákk norrisz kellett volna :S

balintk
Lesz még ma meccs?

csuszi
akit érdekel kezdõdik a ligameccs.
ara vs progabe

rage cicám jövök😊

Aradebil2
mármint snowfox vs vesztes

Rage47
csuszival kell játszanom? ajjaj😄
Aradebil2
nem baj,lesz más meccs is biztos(mondjuk vesztes vs blacksheep)

Különc
Néznám

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
óóóó. nem lesz addigra stream. akkor ez még hagyományos.

Rage47
Aradebil2
MÛSORVÁLTOZÁS
PROGABE VS ARADEBIL 14:30

Aradebil2
LOL,TL Altitude-ra a legkevésbé válaszott faj a terran😮

Hegi90
nézném!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
progabe-aradebil 3-f4 körül

csuszi
kurva

Aradebil2
és sc2 az eurosporton!(sokat ne várjatok,a magyar kommentár a régebbi mlg-ken elég szar volt,+inkább csak válogatásokat mutatnak meccsekbõl)

Blacksheep333
Ó, én nagyon sok mindenkivel játszok! 😊

Az operációs rendszeren is túl...

Aradebil2
gyün nada is!

csuszi
nem tévedsz, nem azért írtam, csak azt hittem neked közülük van. pont ma néztem black létráit és akkor láttam mennyiszer szerepelsz.

Volt rá példa 1x, 2x, de mindig engem hívtak be. De ahogy néztem, mindenkinek megvan a maga partnere, de lehet tévedek.
csuszi
javíts ki ha tévedek, de beast, rage, black, pedro, nem szoktál velük játszani?

Következzen eheti társkeresõ rovatunk.

Keresnék egy aktív emberkét 2v2-re. Race mind1, csak érts ahhoz, amit csinálsz nagyjából. Részemrõl én zerget favorizálom. Ts, mumble, stb használata kötelezõ, ts esetén servert tudok adni. Elsõsorban a játék miatt lenne, de nem haragszom meg, ha komolyan is vesszük majd a késõbbiekben, ha magasabbra jutnánk.

Sg nickek közt megtalálsz, ha nem megy, pm-ben itt is kérdezhetsz tõlem.
csuszi
nem offense, többieknek szólt.

CharrDen
Világ legnagyobb noobját kifogtam csapattársnak 3v3 randomban. Szépen mentem zergel, összeszedtem egy jo kis ling sereget, gondolom megyek támadni amikor a protoss csapattársam, aki a saját bejáratát cannonozta (még nem volt se gateway, se a bányászoinál cannon) megtámadja az egyik overlordom, ami a közelébe megy. Mondom, hogy ez így nem fog menni, erre noobnak nevez, hogy ö jobban tudja, letámadja öt 2 void, aztán elkezdi üvölteni hogy miattam vesztünk stb és kilép.

lolSL

mondom nem olvastam el mi votl az alapszitu 😄

de a kovetkezo postod az jogos ja.

infected thor 😄
Különc
Új hírek a következõ patchbõl:

Terran
-The duration limit has been removed from Raven's auto turrets, energy cost slightly reduced.
-Point defense drones starting energy are slightly increased.
-Ghosts are able to use Nuke from Medivacs, Nuke range increased.
-Nuclear Missile's damage increased.
-MARAUDERS ARE NOW ABLE TO SHOOT AIR UNITS.

Istentelen balance lesz itt kéremszépen!

Különc

Általában terrant mondanak kezdõknek, de én azt mondom, amelyik szimpatikus neked 😊 Idõvel bármelyikkel lehet jó az ember. Hibáiból tanul úgyis.
jó és kezdõnek pl én milyen népcsoportot ajánlotok (eddig terrannal játszottam)
Blacksheep333
Kérhetném, hogy mostantól ne csak a repet linkeljétek, hanem azt is, hogy milyen fajjal voltatok, mely pályákon játszottatok és pályánként mi volt az eredmény?

Az operációs rendszeren is túl...

csuszi
elmentem csucsuzni, árulkodó adat, hogy 5en vagyunk egy 400+os tsen.😊

csuszi
ja és ofc nem fogom magam 2szer hallani, mert ha ingame vagyok és ts en vartyogok, minek menjek stream-re?😊

csuszi
ezért írtam le cirka 3szor:
"így vagy ts és ingame
vagy stream és streamen hang."
😊 megyek kötni. ti meg húzzatok aludni, takony banda, csörög a pizsi.

ja nem olvastam el az eredeti gondot😄 azthittem az a baj hogy jatek kozben streamelsz es zavar hogy 2szer hallod magad.

ertelemszeruen ha valaki streamet nez annak felesleges TS-re felmenni ahonnan dumalsz a streamre, mert a dupla es kesleltetett hanggal nem tudsz/tud mit kezdeni 😊

BEAST
Szerintem auuu. <#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ahogy látod nem értette meg. Bye csuszi!😞
csuszi
és akkor milyen kommentárt hallgatsz? ami a ts-en megy? és elõrébb jár mint a stream?
értsétek már meg a streamet és az "élõ" más szoftvereket (tök 8 hog yts vagy skype) nem tudod összehangolni, mivel nem egy idõsikban vannak, vagy visszhangzik vagy nem azt látod amit lát aki ts-en hablatyol, mivel õ ingame-ben van, te meg a késleltetett streamet nézed.

azt már csak félve teszem hozzá, remélem mindenki megkavarodik, hogy amelyik visszhangról beszéltek azt a ts3 simán szûri. de ez más visszhang😊

streamnel nem lehet megadni hogy melyik audiot hasznalja? pl csak wave only es akkor mikrofonba dumalas eleve fel sem megy streamre.