StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bassza meg a netem :c
Nyerésre álltam. Meglátta az expem és ez lett a vége:
Végül kiírta, hogy: you were dropped! Le is vonta a pontot...
Gyanús volt már az elején, hogy hi és gl-re meg se mukkan pedig provokáltam, hogy köszönjön.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
StarCraft Forever Fever
profik vagyunk, 10 min után garantáltan észrevesszük ha vége a meccsnek.
MJ rulz Pink Team The Only One
Amúgy a Skype-et értettem már elsõre is, én _általánosságban_ kérdeztem, hogy miért nem skype-et használtok, miben jobb a ts mint a skype. Szóval nem meccsnézés közbeni duma + streamnézés, hanem simán ha játszol meccset, haverral dumára miért jobb a ts mint a skype.
...
na ezt jólmegkérdeztem...
vágó gonosz törpe?
holnap bálint vs headhunter
lehet
ara vs nova
különc vs gallardo
gabe vs snow
itt jelezzétek hogy mikor, stream lesz emberek, korrekt képpel, szakbarbár dumával. mind3 faj képviselteti magát a kommentátorok között
opzé black melankólikus, öngyilkos hangárnyalat
opprot nor sexy bitch
poorterra csuszi kellemes bariton
😊
szerintem nincs köcsög taktika, csak fantázia és mersz. de ez persze egyéni nézõpont, tiszteletben tartom a tiedet😊 nálam az a minél magasabb szinvonal, hogy szemétkedsz az ellenfél bázisán, közben otthon termelsz, az ellenfél nem tudja mire készülsz, mi lesz a taktikád, közben állandóan baszogatod, harassolsz, és otthon makrozol, sereget csinálsz. lehet hogy only 1 egységet csinálok, vagy bejön vagy nem😊 vagy vegyes sereg, vagy sok spell etc.
Most esett ki.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ara észrevettem, szemre látszik.
ezért toltam rá 4scv-ét😊
FTFY
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
0:2
pvt
reps késõbb, lusta vagyok menteni tölteni, de megcsinálom ígérem black bá!
😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."