StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is ez volt, de nekem nem szállt el rendesen -.-' nagy nehezen visszahoztam vesztett helyzetbõl a meccset, a 200/200 csatát megnyertem, mentem volna neki --> waiting for server... és drop... :C
bassza meg a netem :c

unknown nick

Azért is beszúrom nagyban 😊

unknown nick
LoL nem lehet nem lehet semmit látni belõle, surrender felirat van a gombon :o

unknown nick
Nekem továbbra se adja. Ráadásul össze futottam az elsõ patkánnyal a bneten.

Nyerésre álltam. Meglátta az expem és ez lett a vége:

Végül kiírta, hogy: you were dropped! Le is vonta a pontot...

Gyanús volt már az elején, hogy hi és gl-re meg se mukkan pedig provokáltam, hogy köszönjön.

Maak
heee, na es eeen, a noobterramegnubabbprot-zerggel meg nem is jatszok mer' az ma' mindennek a teteje lenne??? <#nevetes2> streamet meg amugy sem tudom nezni mert a netem egy fos, szal legalabb a meccsek kozbeni szokasos laggolas meglesz<#miaz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

gallardo
Úgy volt, hogy Különccel lenyomjuk ma este de nem tudom hogy még feljön-e.

Aradebil2
inkább nem kockáztatok,mert ha egyszer nem adja meg,késõbb sem fogja😞

Nekem adta a bonus pool-t. Nyertem este 3 1v1-et, és mindháromra megadta - legalábbis kiírta - a plusz pontot...

Aradebil2
altitude top4 4 terra,õgy h a legkevesebb versenyzõ terra volt

Aradebil2
akkor még jó hogy ma csak veszítettem😄

unknown nick
Bonus Pool-om még mindig nem mûködik 😞 Azt hiszem 22-éig nem is fog LoL.

Ma este meccsel valaki?
novaterra vs ara gyõztest várom tárt karokkal és remélem át tudok nyújtani 2 loss-t. Ha nem, akkor majd vigaszágon.

StarCraft Forever Fever

Én kérdeztem Ara-t, hogy lejátszuk-e, de most neki nincs kedve, õ inkább ladderezik ma, így mi már nem játszuk le most.
Rage47
MUMBLE-t használjatok, ne lépjetek már vissza a korszerûtlen Teamspeak felé!
csuszi
"De aztán ügyesen, ha lehet ne maradjatok le semmi fontosról 😊"

profik vagyunk, 10 min után garantáltan észrevesszük ha vége a meccsnek.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
értem. skype nem erre készült, sose teszteltem ugyan, de a ts direkt gaming móka, szerverrel, szobákkal, chat-el, avatarral, és még 100 dologgal, amit én leszarok, más nem és használja😊 min. késés, jó minõség, megbízható, community jelleg, nekem ennyi elég. és rengeteg hangolás, minden embert külön állítgathatsz, szobákat is, csatornákat is és a szervert is. biztos ezek közül van egy csomó skype-on is, de nem tudom mi van abban, ami ebben nincs és kell nekem.

na akkor én a streamet tesztelem majd. De aztán ügyesen, ha lehet ne maradjatok le semmi fontosról 😊

Amúgy a Skype-et értettem már elsõre is, én _általánosságban_ kérdeztem, hogy miért nem skype-et használtok, miben jobb a ts mint a skype. Szóval nem meccsnézés közbeni duma + streamnézés, hanem simán ha játszol meccset, haverral dumára miért jobb a ts mint a skype.
...
na ezt jólmegkérdeztem...

csuszi
különc gallardo mehetne.
vágó gonosz törpe?

holnap bálint vs headhunter

lehet
ara vs nova
különc vs gallardo
gabe vs snow

itt jelezzétek hogy mikor, stream lesz emberek, korrekt képpel, szakbarbár dumával. mind3 faj képviselteti magát a kommentátorok között
opzé black melankólikus, öngyilkos hangárnyalat
opprot nor sexy bitch
poorterra csuszi kellemes bariton

😊

csuszi
😊 végülis most rage ellen 2 hõs scv ott volt a harcban😊

Scv rusholj! Azzal nem lehet kifogás 😄
Régi kép ma már egyáltalán nem igaz.

csuszi
sose jó ahogy nerek, hol a banshee gáz, hol a drop, hol a biolabda, hol a cheese, hol a soktankviking😊
szerintem nincs köcsög taktika, csak fantázia és mersz. de ez persze egyéni nézõpont, tiszteletben tartom a tiedet😊 nálam az a minél magasabb szinvonal, hogy szemétkedsz az ellenfél bázisán, közben otthon termelsz, az ellenfél nem tudja mire készülsz, mi lesz a taktikád, közben állandóan baszogatod, harassolsz, és otthon makrozol, sereget csinálsz. lehet hogy only 1 egységet csinálok, vagy bejön vagy nem😊 vagy vegyes sereg, vagy sok spell etc.

Rage47
Rage47
Aradebil2
MorroW-tól nem szégyen,fõleg nem tvt-ben

Aradebil2
😄

HeadHunter86
Én a reaper-ezésre és a bázisra való beépítkezésre utaltam a köcsög taktikával. Mikor 1v1-ezek is az ilyen emberek basszák fel az agyam akik így tudnak nyerni.

berlinboy6329
Jeee,hajrááá!!!

Most esett ki.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aradebil2
egyébként megy TL Altitude,lehet Damnosaurusnak szurkolni😊

Aradebil2
de azt nem láthattad,hogy felül elég 3😊

antgecc
Hehejjj, de imádom, mikor az ellenfél azt hiszi, hogy nyert és elöbb gg-zik, mint én, aztán meg úgy el van picsázva, hogy jajj 😄

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
2v2 ligát nem akartok csinálni?😊
csuszi
köszi hogy feltoltad, gg wp😊

csuszi
nincs taktikán, jön ahogy puffan.
ara észrevettem, szemre látszik.
ezért toltam rá 4scv-ét😊

Rage47
HeadHunter86
Hallom elég buzi taktikád van, olyan köcsög féle 😄

Aradebil2
hupsz tényleg😄

Hegi90
nem véletlenül nem ladder map a worldship

FTFY

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rage47
akartam egy kis esélyt adni magamnak😄
Aradebil2
rage - csuszi game 2 alapján: csak ladder mapok legyenek pls....csuszi nem tudta,de a lenti mainen,messzebb vannak a gázok mint felül,ugyanannyi munkással ez kb +10gáz/perc/refinery,nem véletlenül ladder map a world ship

csuszi
rage vs pinkcsuszi
0:2
pvt
reps késõbb, lusta vagyok menteni tölteni, de megcsinálom ígérem black bá!
😊

Jah és meglett nézve minden meccs után, milyen csapat ellen voltunk, szórakozik ez a rendszer velünk, avagy nagyon fel akarna dobni magasabbra, de így érdekes lenne, ha nem verjük õket 😄
Silver 2v2, zsinórban mit kapunk? Platina- loss, majd diamond- loos, és kivételesen megint diamond, van ám match making xD
csuszi
rage vs csuszi most, bnet-re nép.
rage te is😊

ProGabe
jó kérdés, mennék én is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prody
Most lehet nézni Rage vs Csuszit?

Rage47
oks
BEAST
Hajrá Rage. 😊 Most sajnos nézni nem tudom, de majd meglesem késõbb a repeket. Le a pink terranokkal. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez jó ötlet, pont ráérek 😊