StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
beizgattatok itt aztán 0 stream...nem akarjátok a repeket leadni ?

Blacksheep333
Bálint, Headhunter, illetve Különc, Gallardo hogy álltok?

Az operációs rendszeren is túl...

Nova, holnap 19:00, jó neked?

StarCraft Forever Fever

Aradebil2
jah a lényeg: nova vs aradebil 2-1,elsõ meccs sima,második gecjó,harmadikra nem érdemes szót vesztegetni😄

Aradebil2
sose játszatok 3 órát egyhuzamban😄

Részemrõl, mehet a spec, Gabe meg majd nyilatkozik õt zavarja-e.

Aradebil2
gusztustalan terran,1óra 20 perc...

Rage47
nem hiszem, hogy ma lejátszanák
csuszi
bálint vs headhunter?
úgy rémlik vasárnapot mondtak, lehet rosszul emlékszem?

snow:
ok, majd szólj plz. persze ha meg nem fertõzött a no speki vírus téged vagy gabe-t😊😊 akkor nem zavarunk.

MJ rulz Pink Team The Only One

ProGabe-SnowFox meccs ma biztos nem lesz, jövõ héten valamelyik nap este 6-7 óra után játszunk.

Engem minden "helyi" meccs érdekelne, mivel jó társaság jött itt össze szvsz, és bár vannak véleménykülönbségek - hol nincsenek -, no meg idõnként fogalmazásbeli-stílusbeli szélsõségek (pl. a rózsaszínû, õszinte és idõnként "erõsen" fogalmazott post-felhõk, ugye? 😊 ), de alapvetõen elég összetartónak tûnik a társaság.
De a lényeg, hogy minden meccsbõl tanul valamit az ember. Nekem is az sc2-vel töltött idõm legalább felét a vod-ok nézése teszi ki, mint ahogy vannak mások is ugyanígy evvel.

Na, peace legyen! 😊

Nincs mit, máskor is szívesen. <#wave>

Aradebil2
de,mer engem érdekel mit mondtok😄

csuszi
én biztos nem😊

Aradebil2
majd repet streamelitek,túl van dimenzionálva

csuszi
update: az meg hogy unalmas, majd eldöntik a nézõk, és hidd el nem jönnek többet😊

csuszi
az hogy túl van-e dimenzionálva az szerintem nézõpont kérdése:
ha az én meccsemen 20 speki volt, a tiedre is érkezet tvolna annyi, akkor szerintem van igény a stream-re. ha nincs, akkor az nagyon gyorsan kiderül, a stream-elõk magukat szórakoztatják és jó esetben levonják a következtetést és abbahagyják. de ha már a tesztet is 5-en nézzük, akkor gondolom nem így lenne, és látva hogy majdnem minden meghírdetett meccset teltházzal néztük ingame.

de fasz se erõszakoskodik veled, csak ne terelj. nem akarod mert zavar, szíved joga. csak ne beszélj megint mellé, 3. fals indokkal.

novaterra meccseit offoljuk, a többiekét amíg nem szólnak szeretnénk közvetíteni. már ha nézi valaki...😊
ui.: félreértés ne essék, nem lesz letermtve senki ha nem akarj ahog ynézzük, mások is nézzék, streameljük, ahogy nati se lett. csak nem kell "idõjárásra évszakra napfogyatkozásra" fogni.

peace nova😉

Aradebil2
akkor gyere online

csuszi
stream tesztelve (köszönjük elsõként natinak, aztán arának és rage-nek😊)
kész. kép jó, hang jó, az ingyenes verzióból kihoztuk a maximumot.

pink team
norgee
black
csuszi
😊

A ti meccseteket csak pédának, hoztam. Gondolhattam volna, hogy ez lesz belõle. Igen, sokkal egyszerûbb és nyugisabb. Látom Ara online, írok neki: -Letoljuk most? Õ válaszol, kezdjük vagy nem. Kicsit túl van dimenzionálva ez a specter/stream dolog. Én két játékot néztem eddig, mindkettõ számomra unalmas volt. Ezzel nem a két játékost akarom bántani, tudom, hogy a saját játékaim, ha nem én játszanám, se lenne nagy szám számomra. Praktikusabbnak tartom, a replayek közül kiválasztani az izgalmasabbat és abból egy jó VOD-ot készíteni. Nem állt szándékomba senkit megbántani. Megértéseteket köszönöm.
csuszi
ja, csak akkor ne mondvacsinált okokat mondjon, hanem valósat. és rögtön tiszteletben lesz tartva, és nem lesz kötekedve, mert nem lesz rá ok😊
ha lámpalázas, egy kukkot nem mondok, ha nem akarja bármi más okból, akkor se.
de nem ok a lagg, nem ok a másra várakozás, és nem ok hogy én norral így játszottam, mert az rendhagyó volt, norbi és az én összes meccsem is nézhetõ, streamelhetõ volt/lesz. ha legközelebb játszok vele, az is. egyszerüen csak elutazott és elõre lejátszottuk utazás elõtt 30min-el, hirtelen felindulásból.

Rage47
jaja, nekik mindig lagol jatekban is
Mindenki kérését tiszteletben kell tartani... imho

Aradebil2
lagg meg csak olyanoknál volt,akiknek szar a netjük(pedro,muki),azért mrt 20an vagyunk bent még nem volt

Stressztesztet 😊

csuszi
azt meg külön nem értem miért kellene mással egyeztetned, eddig se kellett, egy meccsnél se volt senkire várakozás, aki akart és fenn volt bneten az jött, aki nem volt az lemaradt. sose várt egy meccselõ se spekire.
ha más miatt nem kaarod hogy streameljük, nézzük, mondd azt, ne ezeket a kifogásokat.

ui.: ha nem akarod, senki nem nézi, senki se spekteli. más kérdés hogy elveszed a liga egyik vonzerejét.😉

csuszi, a stream nem kötelezõ, ha nem akarja, akkor nem streamoljuk

StarCraft Forever Fever

Aradebil2
mondjuk egy stream stressztest se ártana😊

Streamot beállítottuk, várom a mecs idõpontokat

StarCraft Forever Fever

csuszi
a csuszi norgee azért ment úgy, mert norbi elutazott 1 hétre. ha normálisan itthon lett volna, akkor ment volna ahogy a többi.
abban mondjuk nem értem mi a bajod, hogy benn van 2 ember spekizni, lagg nem lesz, mert streamen lesz a nézõsereg.

Aradebil2
én is ezt ajánlottam csuszinak tegnap,de azt mondta h élõben jobb...

Úgy áll szándékomba játszani a meccseimet, ahogy a csuszi-norgee meccs zajlott. Így nekem is csak egy emberrel kell egyeztetnem, nem kell várni senkire, kevesebb esély lesz a laggra. A replayek fel lesznek töltve, mindenki megnézheti, megállíthatja, visszatekerheti, amit akar. Azt akár streamelhetitek, VOD-ot készíthettek belõle, amit akartok.
MrStokes
Hat ez eleg mokas:
Erre tessek!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Szega87
Bocs be se mutatkoztam, SzekérGábor néven vagyok Bneten, olvasni szoktam csak a fórumot, írni nem 😄

Szega87
2vs2 random league TZ vs TP

Gyorsan megpörkölték a társam mert túlhamar ráment a mutaliskekre, én meg azt vettem észre egyszer csak kilép és 2on1 be cseppentem, valahogy mégis lehoztam a meccset, még én is meglepõdtem.

DL Letöltés link

Lájkolnám, specelnék.
😊

FIGYELEM:
Elvileg ma tudok streamolni!
A mecseket egymás után nyomjátok, itt sg-n egyeztessünk.
www.livestream.com/norgeesc

StarCraft Forever Fever

Egy kérdés: lehet volt már de mi lesz a stream linkje?

Nekem jó a ma.
Progabe-t felveszem SC-2ben és kitaláljuk mikor mehet.

csuszi
na akkor double postolok egyet, jobb 2szer mint 1szer sem😊
biztos lesz ma:
balint vs headhunter
lehetséges ma
nova vs ara
különc gallardo (különc beindult😊)
gabe vs snow
érintettek itt jelezzék ha lehet jóval elõtte, képben legyen a nép. tegnap sacc 20néztük mindkét meccset, nem is volt több hely specinek. tehát igény van rá.

csuszi
30 sec alatt jobb gomb info és legalább képben leszel ki ellen játszol. néha még a 30 sec is kevés. 😊

Hegi90
én se ismerkedni járok, de jókat lehet mosolyogni egy-két alkalommal

példa

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

en pl nem nagyon szoktam visszakoszonni, bunkoparaszt vagyok. persze neha meg igen, kedv fuggo a dolog. van hogy elore koszonok 😄 viszotn cheatelni/haxolni sose jutna eszembe, ertelmetlen lenne ugy jatszani. igazabol kommunikalni se szeretek ingame masokkal😄 mert csak eltereli a figyelmet illetve minek kommunikaljak faceless ismeretlennekkel, akikkel csak a rencccer sorsotl ossze random 😄 nem ismerkedni jarok, hanem jatszani (bar mar 1 honapja nem sc2ztem😄). nekem pl a chat szobak nem is hianyoznak 😊 viszont a custom games 30 seces faszsagot levehetnek 10re legalabb.

Hegi90
én általában akkor nem szoktam reagálni semmire, mikor 5x kikapok egymás után, fõleg ha valami buziság miatt (nem vettem észre a proxyt).

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Hát nemtom, szerintem az elég nagy visszatartó erõ, ha egy 50 dolláros játékot kibaszhatsz az ablakon (+ még ami rajta volt a bnet accodon) csak azért, hogy fentebb legyél egy szaros létrán. Nagy mértékben úgyse fog elterjedni a cheat, azt a keveset meg inkább szánom, minthogy felhúzzam magam rajta <#nemtudom>

unknown nick
Lehet benne volt a külföldi vonalban egy pár packet loss valahol, de mióta kijött a game ilyet nem csinált soha, fõleg éjjel. (quakenet még mindig külföldi) Majd meglátjuk, cnc3-ban már tradíció volt, hogy aki vesztett drop hackelte a másikat, érthetõ a bizalmatlanság. Onnantól kezdve hogy a hackek elterjednek ki is lehet dobni a multit. Legalábbis értelmetlen lesz a ladder jórészt.

Kicsit már ismerem a viselkedés kultúrát. Ha valaki nem kommunikál provokációra az eleve sunyít (lehet kivétel). De az is aki az elején tudatosan tereli a szövegével a figyelmet és közben megpróbál cheeselni 😄 Na az olyat nem nyalom be túl rég játszok RTS-t. 😊 Pl. írja nekem hogy: "végre egy ember, aki nem cheese-el nyit" és közben épít a mainomon 😊))

ez nem feltetlen jelenti hogy drop hack votl, pl van hogy neha par secig meghal kulfold fele a net egyes szolgaltatoknal (pl chellopower😄) szoval ha mondjuk ircneten vagy akkor ugy nem szakadna meg😊 persze feltetelezem quakenetrol van szo, ott meg kulfodliek a serverek asszem, bar nem tom mivan most, reg jartam quakeneten😄

unknown nick
Nekem nem a net ment el. Ircen is rajta voltam semmi szakadás, router is online-ban volt. Megnéztem nem az szakadt-e. Szimplán drop hackelt az ellenfél.

Rage47
Játszottunk most 5 meccset Snowfox-szal, mindegyikben rusholtak ellenünk. Egy terran sem volt. 😄 2P vagy P&Z volt ellenünk, de MINDIG rusholtak zealotokkal, ill. lingekkel... Ilyenkor kicsit elmegy a kedvem, hogy nem lehet normálisan játszani. Persze, mindenkinek más a normális játék 😊