StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
StarCraft Forever Fever
úgy rémlik vasárnapot mondtak, lehet rosszul emlékszem?
snow:
ok, majd szólj plz. persze ha meg nem fertõzött a no speki vírus téged vagy gabe-t😊😊 akkor nem zavarunk.
MJ rulz Pink Team The Only One
De a lényeg, hogy minden meccsbõl tanul valamit az ember. Nekem is az sc2-vel töltött idõm legalább felét a vod-ok nézése teszi ki, mint ahogy vannak mások is ugyanígy evvel.
Na, peace legyen! 😊
ha az én meccsemen 20 speki volt, a tiedre is érkezet tvolna annyi, akkor szerintem van igény a stream-re. ha nincs, akkor az nagyon gyorsan kiderül, a stream-elõk magukat szórakoztatják és jó esetben levonják a következtetést és abbahagyják. de ha már a tesztet is 5-en nézzük, akkor gondolom nem így lenne, és látva hogy majdnem minden meghírdetett meccset teltházzal néztük ingame.
de fasz se erõszakoskodik veled, csak ne terelj. nem akarod mert zavar, szíved joga. csak ne beszélj megint mellé, 3. fals indokkal.
novaterra meccseit offoljuk, a többiekét amíg nem szólnak szeretnénk közvetíteni. már ha nézi valaki...😊
ui.: félreértés ne essék, nem lesz letermtve senki ha nem akarj ahog ynézzük, mások is nézzék, streameljük, ahogy nati se lett. csak nem kell "idõjárásra évszakra napfogyatkozásra" fogni.
peace nova😉
kész. kép jó, hang jó, az ingyenes verzióból kihoztuk a maximumot.
pink team
norgee
black
csuszi
😊
ha lámpalázas, egy kukkot nem mondok, ha nem akarja bármi más okból, akkor se.
de nem ok a lagg, nem ok a másra várakozás, és nem ok hogy én norral így játszottam, mert az rendhagyó volt, norbi és az én összes meccsem is nézhetõ, streamelhetõ volt/lesz. ha legközelebb játszok vele, az is. egyszerüen csak elutazott és elõre lejátszottuk utazás elõtt 30min-el, hirtelen felindulásból.
ha más miatt nem kaarod hogy streameljük, nézzük, mondd azt, ne ezeket a kifogásokat.
ui.: ha nem akarod, senki nem nézi, senki se spekteli. más kérdés hogy elveszed a liga egyik vonzerejét.😉
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
abban mondjuk nem értem mi a bajod, hogy benn van 2 ember spekizni, lagg nem lesz, mert streamen lesz a nézõsereg.
Erre tessek!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Gyorsan megpörkölték a társam mert túlhamar ráment a mutaliskekre, én meg azt vettem észre egyszer csak kilép és 2on1 be cseppentem, valahogy mégis lehoztam a meccset, még én is meglepõdtem.
DL Letöltés link
😊
Elvileg ma tudok streamolni!
A mecseket egymás után nyomjátok, itt sg-n egyeztessünk.
www.livestream.com/norgeesc
StarCraft Forever Fever
Progabe-t felveszem SC-2ben és kitaláljuk mikor mehet.
biztos lesz ma:
balint vs headhunter
lehetséges ma
nova vs ara
különc gallardo (különc beindult😊)
gabe vs snow
érintettek itt jelezzék ha lehet jóval elõtte, képben legyen a nép. tegnap sacc 20néztük mindkét meccset, nem is volt több hely specinek. tehát igény van rá.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Kicsit már ismerem a viselkedés kultúrát. Ha valaki nem kommunikál provokációra az eleve sunyít (lehet kivétel). De az is aki az elején tudatosan tereli a szövegével a figyelmet és közben megpróbál cheeselni 😄 Na az olyat nem nyalom be túl rég játszok RTS-t. 😊 Pl. írja nekem hogy: "végre egy ember, aki nem cheese-el nyit" és közben épít a mainomon 😊))