StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
mi 2v2ztünk, és minden zerg 6poolozott😄 vicces. ja és engem támadtak, mert prot vok 😄 gold liga
Vagy szövegértelmezési gondjaid vannak vagy szándékosan mellé beszélsz és hivatkozol olyanra, amit nem is állítottam. Fölösleges veled vitázni, korábban se tudott téged senki meggyõzni semmirõl még egy árnyalatot se változtatsz a véleméyneden soha. Jó annak, akinek mindig igaza van. Az meg, hogy én bénán játszom zerggel egy dolog, attól még a véleményem nem feltétlenül helytelen.
Jó kérdés, nálam minden aktív :S Igaz du a régebbi repeknél reklamált még, most pasz.
Aradebil2
leszarom a 2v2t...deltán derítek 9en,egybõl találom,látom jön fel a pool,gw már félig kész(!!!),zárok,mire idérnek lingek még semmi,mire lejönegy zela félig kiütötték forgeot,1cannon lemegy,de már késõ...

Shieldy
ez az új patch csak összeugraszt mindenkit 😊

unknown nick
Nálam minden oké, úgyhogy javaslom a tech support-ot csak aztán agyon spammelnek levelekkel hirtelen, mint engem (minden nap írtam a bonus pool bug miatt nekik) 😄

unknown nick
Diamondba 2x 6 pooloztak, egyiket be is linkeltem, azt még a régi zealottal sem nagyon lehetett fogni. Falazni kellett. Nem nagyon csinálják, mert mindenki védi 99%-ban.

Különc
Esti láma kérdés 2 flame között: szóval feltettem a patchet, de azóta nem tudok singlet nyomni, nem tudok replayt nézni, nem tudok custom gamet csinálni (nem aktív egyiknek se a gombja) és ladder game felülete is kb 2 percig tölt, azt mintha tudnék de még nem próbáltam, szóval csak a quick match mûködik.

MIÉRT?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

unknown nick
Az a belsõ óra viszont iszonyat király az elsõ pár percben.

Elõre leszögezem, sosem 6 poolozok, nyomorék stratégiának tartom, akár a proxizást. Terran ellen hülyeség a 6 pool, hatalmas kunszt, hogy megfogod terrannal, grat hozzá. Nem vagyok diamondban zergként, de azért a "sok faszláma csipogó" DIAMONDOS protoss, akiket vernek a 6 poolal, tényleg csak sima "csipogó bronz liga" színtûek lehetnek. Nem offense, de ne nézzünk már le mindenkit, ha kérhetem.
csuszi
ma játszottam sacc 12-14 meccset, az összes zerg 6pool-ozott, de igaza lehet novanak, a protok a faszlámák😊
igaz mi fogjuk, mert küldöm az scv-ét norbinak és supplyzom be a gecibe, de 2 prot? és vicces hogy kell egy terra a protnak hogy fogja rendesen, vagy egy zerg aki tolja a faszlém 6poolt.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
"Jó hát ennyi erõvel, akkor csuszi stílusban: Ne picsogjon az, aki nem tud fogni es sima zergling rusht! "
érdekes logika again.
1. terraval lazán fogom.
2. ennyi erõvel lecsökkentem a ling gyártását huszadára, a zelát megnövelem még 10secel, és akkor se picsogjak? nem tûnik fel hogy a picsogó rész annak szólt, hogy gold felett minden töketlen fogta a ling rusht, csak alatta nem? azért picsog a prot aling rush miatt, mert eddig aki derített simán fogta a 6poolt, de most a zela nerf miatt a pro is izzad egy béna bronzos 6pool ellen. lassan leesik a kettõ közötti különbség?

Aradebil2
faszláma 6pooler noob geci faszszopó zergek

antgecc
10 loss, 3 win-el zárom a mai napot és elmehetek a picsába, hogy gold létemre elvert 1 bronze és 2 silver is! Ez nem az én napom, hogy rohadna meg! <#boxer>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

csuszi
tehát innentõl csak ahhoz szólhatok hozz. ami terra?
érdekes logika már megint, de tõled megszoktam.
kibaszott béna zerg vagy, ha nem tudtad fogni a szaros zela proxyt, a zergnél hamarabb senki nem hoz le az elején kurva sok armyt, bármikor fogom a zela proxyt, pedig kibaszott béna vagyok zerggel.

amúgy már 100éve átálltam volna a helyedben tarranak:
- állandóan a terra egységekért picsogsz
- állandóan a terra op-on lovagolsz
- a stílusod az nem zerg hanem terra, olyan turtle zerg vagy mint ide lacháza, csak éppen annak afajnak nem az a nyerõ

olyan dolgokat akarsz megváltoztatni ami sc1 óta a fajok sajátosságai, zerg harass és terjeszkedés, terra lassú és védelem, prot kevés és erõs egység. nehéz belátni? de tudom, neked kellene hogy falazhass, legyen mule, queen egyszerre, ne kelljen épülettel bajlódni, és a buzi protnak ne legyen zelaja a 6pool ellen, meg persze terjeszkedhess mindenkinél hamarabb.

csak a bolond nem látja amikor megnézi egy reped, hogy klasszikus terran vagy. ha neked ez nem esik le, akkor sajnálom, ábrándozz a terra style után, a zerg olyan marad amilyen cirka 12 éve, tetszik, nem tetszik ez van.

Csökkentenék a pool költségét, vagy idejét, only 6 pool menne onnantól, hmm 100% win ratio, de szép álom 😄
Jó hát ennyi erõvel, akkor csuszi stílusban: Ne picsogjon az, aki nem tud fogni es sima zergling rusht! Egyébként Csuszi te mióta játszol 1v1-ben protossal? Nem terrannak volt szar, aki tud falazni, távolságban sebez az alapegysége, hanem zergnek, aki hiába kiszúrta a proxyt, ha egyszerûen lassabban gyártott zerglinget, mert 200 mineralos pool van. Így pár zerglinggel volt kénytelen fogni a zelakat, rosszabb esetben drone-al. Azért nem véletlen ez a változtatás. Vagy akkor legyen 175 mineralos pool vagy 150-es vagy annak a gyártási idejét csökkentsék.
unknown nick
LoL most éppen streamen is early mara marine rusholtak halálra egy 1100-as p-t 😄

unknown nick
Azt nem értem, hogy zea rusht csak kivételes esetben lehetett beszopni annyira gyenge taktika, viszont a prot kezdését megnehezítették. A zea cheese pedig így is életképes. Warp Gate nerf az nagyjából ok.

BEAST
Úgy hallottam következõ patchtõl Fleet Beacon kell majd a Photon Cannon-hoz. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
és ezer másikat szopnak be, mert valamitõl veszteni kell. logikátlan érvelés. majd ha csak zea rusht szopnak be állandóan akkor nerfelni kell. addig elbambult, rossz napja volt, nem számított rá, elbízta magát és etc másik ezer ok.

Aradebil2
xD

Aradebil2
jah igen,akkor nerfeljük a marinet,mert tlo egy rax proxyval esett ki gsl-rõl?
vagy nerfeljük bw-ben a linget,mert jaedongnak egyszer bejött a 4pool?

Maak
másik 3 faj is simán fogja

he?<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

CharrDen
Hát ez igen érdekes lett. Terran nerf úgy ahogy van ér valamit, nem láttam azóta reaper rusht. Ahányszor protosst kaptam, vesztettem, mert mivel kész van 5 zela, addigra kapok 20-25 marine-t, vagy már ott a 6pool mikor készül a zela. Remek így játszani.

Vannak liga meccs idõpontok?
Azért én láttam pár kupa meccset, ahol proxy zeala rusht olyanok szopták be, akik bõven a mi szintünk felett játszanak.
A Zea nerfet én sem értem, meglepõdtem rajta erõsen.
Most pl. tuti azért sikerült megfogni egy eléggé Zea heavy ellenfelet mert már nerfelve van, lehet enélkül is fogtam volna, de így azért egyszerûbb volt.
Mellesleg zerggel vagy roach vagy +1-es linggel elég jól lehetett fogni a Zea rusht eddig is...

unknown nick
Szerintem szimplán nyaraltak egyet, mint minden ember, miután kiadták a gamet.

Aradebil2
ezt a peccset miért nem lehetett kiadni egy hónapja?amit kicseréltek az se mûködik benne(desert oasison nincs ott a szikla ladderen...)

csuszi
ezt a zela nerfet nem nagyon értem, faszér tkellett nerfelni, mert a balfasz bronzban picsogtak a lámák, ahelyett hogy megtanulták volna védeni, mind3 fajjal simá lehetett. írták hogy proxy így proxy úgy, egyet nem pipáztam be soha. és azt hiszem a másik 3 faj is simán fogja, HA LÁTJA, tanulja meg a picsogógép hogy deríteni kell. ehelyett nerfelték a zelát, és a régi picsogógép lámák most tolhatják a ling rusht agyba fõbe 2v2ben és 1v1ben is szinte lehetetlen fogni prottal. pontosítok, 2v2ben lehetetlen, 1v1ben rámegy a gazdaságod.

unknown nick
8 lossom lett is zsinórban :o Lehet fajt váltok.

Hegi90
Kipróbálnám magam.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

LF 2v2 társ (2v2 randommal diamondban vagyok)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Rage47
hát eléggé...
2v2ben játszottunk ma
de szerencsére elbénázzák általában és egy idõ után felülkerekedünk rajtuk gazdaságilag miután probeokkal kinyirom a lingeket
csuszi
gecire
iszonyat szép lett.
és az scv épületbõl kijövetel is változott, a fog of war is szebb lett, szeretem a blizzt😊 azt hiszem randizok vele. és lehet bebeszélem de a játék csillogóbb lett.

Aradebil2
rohadt jók az új skill ikonok😄

csuszi
na a patch után ling rush power van. szerencsétlen protoss szopja a brét. gj😊

A liga megállt?

StarCraft Forever Fever

Jeee és mûködik a bonus pool! Muhahahaha <#szeret>
Shieldy
ye megy a bnet

Maak
Patch 1.1 eddig

belepes utan inaktiv a sp gomb es a rp gomb, kilepeskor kifagy

2. belepes : minden aktiv, mondom akkor nezek egy repet...valasz: ezzel te nem fogsz nezni mert ez mar nem az a verzio amivel a rep keszult, majd ezek utan a fentebb emlitett 2 gomb ismet inaktiv lett es kilepeskor kifagyott...ez mekkora fos mar

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

antgecc
Már írta, hogy megoldódott, és elnézést is kért a balfaszságért.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A játékban van egy kis kameraikon - ez a replay. A fájlt bemásolod a replay fájlokhoz (document and settings... blabla, megkeresed), akár csinálhatsz is neki külön könyvtárat mondjuk a multiplayer mappában, és a játékon belül a replay alatt megtalálod.

Hegi90
Akkor meg tényleg nem értem mi a bajod. Leszeded a replayt az asztalra, társítod az starcraft exéjéhez és duplaklikk. Vagy ha egy korábbi replayedet akarod megnézni, akkor a a menük közül kikeresed a replay gombot, és ott megkeresed melyiket akarod megnézni. <#fejvakaras>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

De, teljesen eredeti a játékom. Nem hinném, hogy a tört sc 2 nek sok értelme lenne...

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Hegi90
ja, hogy nem eredeti a játékod. Akkor inkább a warez topikba nézelõdj, vagy onnan ahonnan leszedted. Mi ilyenekben sajna nem tudunk segíteni.

Hát ja hülyét csinálni se szeretek magamból. :-)

MIndenesetre egyszer már próbáltam még 1 hete akkor befagyott a játék. Ki tudja miért, és azért hittem, hogy bonyolultabb mert rákerestem és itt valami bnet mappa heckelésrõl írt valaki. Lényeg, hogy most megy. Kösz és bocs.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

antgecc
Nem nézlek hülyének, segítek. Gondolom demo alatt replay-t értesz. Dupla katt a file-ra, ha nem dob be egybõl, akkor társítsd starcraft2.exe-hez.

Különc
Pedig tényleg ennyi

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403