StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MIÉRT?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
igaz mi fogjuk, mert küldöm az scv-ét norbinak és supplyzom be a gecibe, de 2 prot? és vicces hogy kell egy terra a protnak hogy fogja rendesen, vagy egy zerg aki tolja a faszlém 6poolt.
MJ rulz Pink Team The Only One
érdekes logika again.
1. terraval lazán fogom.
2. ennyi erõvel lecsökkentem a ling gyártását huszadára, a zelát megnövelem még 10secel, és akkor se picsogjak? nem tûnik fel hogy a picsogó rész annak szólt, hogy gold felett minden töketlen fogta a ling rusht, csak alatta nem? azért picsog a prot aling rush miatt, mert eddig aki derített simán fogta a 6poolt, de most a zela nerf miatt a pro is izzad egy béna bronzos 6pool ellen. lassan leesik a kettõ közötti különbség?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
érdekes logika már megint, de tõled megszoktam.
kibaszott béna zerg vagy, ha nem tudtad fogni a szaros zela proxyt, a zergnél hamarabb senki nem hoz le az elején kurva sok armyt, bármikor fogom a zela proxyt, pedig kibaszott béna vagyok zerggel.
amúgy már 100éve átálltam volna a helyedben tarranak:
- állandóan a terra egységekért picsogsz
- állandóan a terra op-on lovagolsz
- a stílusod az nem zerg hanem terra, olyan turtle zerg vagy mint ide lacháza, csak éppen annak afajnak nem az a nyerõ
olyan dolgokat akarsz megváltoztatni ami sc1 óta a fajok sajátosságai, zerg harass és terjeszkedés, terra lassú és védelem, prot kevés és erõs egység. nehéz belátni? de tudom, neked kellene hogy falazhass, legyen mule, queen egyszerre, ne kelljen épülettel bajlódni, és a buzi protnak ne legyen zelaja a 6pool ellen, meg persze terjeszkedhess mindenkinél hamarabb.
csak a bolond nem látja amikor megnézi egy reped, hogy klasszikus terran vagy. ha neked ez nem esik le, akkor sajnálom, ábrándozz a terra style után, a zerg olyan marad amilyen cirka 12 éve, tetszik, nem tetszik ez van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
vagy nerfeljük bw-ben a linget,mert jaedongnak egyszer bejött a 4pool?
he?<#hehe>#hehe>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Most pl. tuti azért sikerült megfogni egy eléggé Zea heavy ellenfelet mert már nerfelve van, lehet enélkül is fogtam volna, de így azért egyszerûbb volt.
Mellesleg zerggel vagy roach vagy +1-es linggel elég jól lehetett fogni a Zea rusht eddig is...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
2v2ben játszottunk ma
de szerencsére elbénázzák általában és egy idõ után felülkerekedünk rajtuk gazdaságilag miután probeokkal kinyirom a lingeket
iszonyat szép lett.
és az scv épületbõl kijövetel is változott, a fog of war is szebb lett, szeretem a blizzt😊 azt hiszem randizok vele. és lehet bebeszélem de a játék csillogóbb lett.
StarCraft Forever Fever
belepes utan inaktiv a sp gomb es a rp gomb, kilepeskor kifagy
2. belepes : minden aktiv, mondom akkor nezek egy repet...valasz: ezzel te nem fogsz nezni mert ez mar nem az a verzio amivel a rep keszult, majd ezek utan a fentebb emlitett 2 gomb ismet inaktiv lett es kilepeskor kifagyott...ez mekkora fos mar
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
MIndenesetre egyszer már próbáltam még 1 hete akkor befagyott a játék. Ki tudja miért, és azért hittem, hogy bonyolultabb mert rákerestem és itt valami bnet mappa heckelésrõl írt valaki. Lényeg, hogy most megy. Kösz és bocs.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870