StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
na ilyet sem láttam még, brutál😄
berlinboy6329
Sose volt annyi....10 volt mindig...Emléxek egyszer felkeltem 11-kor és mér 3,5 meccs lement..Azóta 10órától volt mindig.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hidd el, megcsinálta. Vannak igazán elvetemült emberek 😄
lolSL
akkor talán nézd az eredeti streamet?
http://www.gomtv.net/2010gslopens1/live/index.php
zöld gomb

antgecc
Bakker, tegnap volt egy ZvZ-m, gyerek azzal kezdett, hogy összes drone-t rámküldte. Na mondom ez nem okos, ofc nyertem. Utána nézem a profilját, gyereknek 4039db, azaz NÉGYEZER!!!39 1v1 meccse volt. OMG! Ez esküszöm lehetetlen, sztem vmi bot-al csinálta, mert ez így napi több mint 50 meccset jelent megjelenés óta minden nap.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Gsl megy és gomtv.net a közvetítõ.
11 CEST volt eddig is.
berlinboy6329
11?😮

Nem 10? GOMTv oldalán 18:00 van irva,az meg nálunk 10 óra volt eddig.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

11-kor kezdõdik csak. Ha elkezdõdik, majd kiírom a címet max ide.
antgecc
De utálom a ZvZ-t... Nagyon nehezen tudok értelmes meccset letolni. Roach+Hydra úgy néz ki mindent visz. Viszont a roach+hydra vs roach+hydra piszok unalmas. Muta ritkán jön be hydra ellen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

berlinboy6329
Nézitek a GSL-t?Round 16?Tud vki dobni egy stream linket?

A VLC már nem megy régóta,viszont senkit sem találok ak REstreameli.:C

😊 De szépen megfogalmaztad 😊

Egyébként nyilván egy nagyon jó játékos le fog rusholni egy rosszabb játékost! De valószínûleg rush nélkül is nyerne!

Egyenlõ feleknél, pedig vki gyõz vki nem! Ha 6 pool rushozik valaki, meg lehet fogni, ha vkinek rossz napja van nem sikerül, ennyi! Profiknál egy-egy félre kattintás végzetes lehet egy proxy, vagy 6pool rush végrehajtásához, de ugyanugy végezetes lehet egy-két félrekattintás a megfogásához!

Egyébként aki 6 poolozik, annak alapból nincs is gazdasága, szóval munkásokkal visszavered, kb ugyanott vagytok!!

(talán van egy jó kis vodom, ahogy speedling rushra megyek, az ellenfél 6 poolozik, és vért izzadva, de megfogtam sõt nyertem is, igaz hogy még a 8-10 percben is kõkarszaki techen álltunk, vicces volt 😊!

Én pl mindig úgy kezdek egy meccset, hogy vmilyen rushot nyomok, 6pool, 9pool, vagy speedling rush, és ebbõl tudom, hogy ha legyõzõm az ellenfelet a rushol, akkor úgyis nyertem volna, mivel nem annyira jó játékos! Ha meg visszaver, tudom, hogy egy izgalmas meccsben lesz részem!

Persze ez nem mindig igaz! A kivétel mindig erõsíti a szabályt 😊! Meg persze ez csak az én véleményem!

Különc
Mostani OSLen de szerintem az azelõtti döntõben is Jaedongnak sikerült a 6pool Flash ellen, így bár van igazság abban amit mondasz, szerintem kicsit harsány

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Az elsõ dolog amit megtanul az ember a starcraftban az a rush megfogása! Aki nemtudja megfogni, az nem tud játszani!!! Ennyi!

Én is csináltam ma egy 6pool-t. Pusztán kíváncsi voltam erre az ultimate taktikára, tényleg olyan jó lett patch után. Az ellen ügyesen fogta, gazdasága se ment tönkre, sõt szerintem még kis elõnyre is tett szert. Nyertem, de nem azon múlott. Persze tudom, hogy valaki szerint nem megfelelõen játszom zerggel, de akkor sem érzem azt a free win-t, aminek be van állítva jelenleg a 6pool.
Hegi90
"nem azért de ez a prot nem volt a legerõsebb"

hát igen, tényleg nem volt a legerõsebb. Mindenesetre egy 900 pontos, Diamond liga 25. helyén álló személyrõl beszélünk.

Asszem kijelenthetjük, hogy

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Muki100
Inkább elõre szólok minthogy holnap lehangolóan érjen mindenkit, hogy inkább hétvégére tolnám a meccset Balintk-val.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Blacksheep333
Utolsó meccs jópofa volt. 😊

Prody-val mikor játsszátok?

Az operációs rendszeren is túl...

Hegi90
igen.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

HeadHunter86
Te voltál a zerg?

Erre csak azt tudom mondani, hogy aki beszívja a 6poolt az meg is érdemli. Ez a legrövidebb rush távolságú map. Ha itt ki lehet így védeni, akkor bárhol. Plusz nem azért de ez a prot nem volt a legerõsebb, ügyesebbek 1 zealottal blokkolnak a meghagyott kis átjárónál és akkor nézhet ki a zerg bambán a fejébõl... 😊

Hegi90
6pool a prot ellen

komolyan emiatt sírtok? 😄DDDDDD

Kérem vissz a 16 pontomat, amit elvesztettem emiatt a 100%-ig biztos taktika miatt.

gallardo
Különc vs Gallardo 1-2
Az utolsó meccs elég érdekesre sikerült.
Replayek

unknown nick
Na, megszoktam az új idõzítéseket nem olyan drámai, kicsit másképp kell csinálni. Egyenlõre ok.

gallardo
Rendben, nekem is megfelel.

okés 😄 addigra megpróbálom magam megint össze rakni , valami ütõképes formába ne hozzak szégyent magamra😄

csuszi
fasza lenne, de legközelebb szombaton leszek este, illetve ma és holnap napközben😞

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi este ráérsz?😄 akarnék pár meccset nyomni

Különc
Ma 20:00tól játszhatunk gallardo, játékba estig már nem tudok belépni azért szólok itt

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

csuszi
a köv ligánál nem lesz ilyen, vagyis mivel nem vagyok fõnök, csak akkor játszok, ha 2 nap határidõ - egyéb esetben köszöntem és offolom magam a további küzdelmekrõl. ez így kezd vicces lenni. aki nem ér rá, adja fel és ne akadályozza a többit.

Ez most már tényleg vicc kategória! Még én is mondtam, hogy akkor inkább nem jelentkezek, ha nagyon szoros a határidõ, de már 3 hete(na jó lehet csak kettõ) nem játszottam meccset lassan 😄😄

unknown nick
Tudjátok ki TTone? Elkezdte gyakorolni az átállást protról terranra 😊

unknown nick
De nem csak a lingeket viszi 6 poolnál, hanem az összes drone-t is velük. Darabszámra pedig így majdnem egál a védekezõ peonokkal.

Elsõ még hamar lement, mert ott volt szabva idõkorlát (X nap / forduló). Itt ráérõsek az emberek.
antgecc
epic long liga ez <#szomoru2>

csuszi
elvileg bálint és muki csütörtöktõl tolják a meccsüket valamikor.

különc vs gallardo?

mindkét meccs nézõs részemrõl.

quad
mintha gyorsabban jonne a mineral v nemtom fura most igy nekem , alszom ra egyet 😊

csuszi
nem lett gyorsabb.

quad
most jottem 24 ora melobol szal max este , de akkor se ertem gyorsabb lett a game? vagy tenyleg en vagyok csak faradt? 😄

csuszi
"picsogógép lámák most tolhatják a ling rusht agyba fõbe 2v2ben és 1v1ben is szinte lehetetlen fogni prottal. pontosítok, 2v2ben lehetetlen, 1v1ben rámegy a gazdaságod."
tehát mint írtam fogható ha ügyes vagy, kérdés hány parasztod marad? ez csak a loss elodázása.

ui.: sose írtam hogy ne lehetne valakinek helyes véleménye ha lentebbi ligában van, ezt nova értelmezte rosszul.

revans akár most😊

quad
jaja csak reggel van 😄
amugy tenyleg gyorsabb a jatekmenet? vagy csak en vagyok komas?

antgecc
Probe-ot akartál írni? 😊

quad
mar nem azert de 6poolt droneokkal meglehet olni az elso spawnt pylon utan ugyis droneokra jonnek vagy egybol droneokra ... 😄 mind1 biztos faxlama vagyok elvegre csuszi elvert 😛 jut eszembe , mikor lesz revans?! 😊

CharrDen
Minek vitáztok? Amúgy csuszinak abban igaza van, hogy zergel a protoss proxyt lazán bármikor meg lehetett fogni, nem is volt vele baj, szegény protoss meg ezzel a patchel nagyon megszívta. (a warp gate az ok, de azealot +5sec fölösleges)

csuszi
bár ez a sokadik hsz. zsinórban, annyira böki a szemem hogy nem bírom ki😊
"vagdalkózz" = vagdalkozz.

lolSL
VÉR

csuszi
"nem tûnik fel hogy a picsogó rész annak szólt, hogy gold felett minden töketlen fogta a ling rusht, csak alatta nem?"
zela rush akart lenni a ling rush.

csuszi
nem azért írtam mert geci büszke vagyok rá hogy megfogom, hanem mert nova kötekedett.
kérdezd meg antit mennyire nézem le a bronz playereket, vagy a silvert. vagy inkább segítek, tanácsokat adok? játszok velük egy csomót? életemben nem néztem le se egy utcaseprõt, se egy kukás srácot, jó lenne ha olyat állítanál ami létezõ valami.

ennyi a tény:
picsogott egy csomó alsóbb ligás a blizznek, hogy nem lehet fogni a prot proxyt, erre nerfelték a zelát, amikor így is nehezen fogta a 6poolt. pedig a prot proxyt lehetett fogni könnyedén, csak meg kellene tanulni játszani, és nézni pár repet.
de én képzelõdöm, azért írja be mindneki ma aki prot-os, hogy minden zerg 6ppol-ozik protok ellen.

majd plz nova ha bármit szánsz nekem erre vagy az elõzõ hsz.ra légyszi valami értelmeset ha kérhetném, és cáfolj, indokolj, ne csak vagdalkózz. ty😉

csuszi
de hát ém mellébeszélek és képzelõdöm, sry mindenkitõl.

csuszi
szövegértelmezési gondjaim nekem? akkor légyszi mutasd már be hol és miért?
mikor beszéltem én el melléd?
mert ilyeneket én is írhatnék, de én inkább alátámasztom amit állítok.

hadd segítsek neked, látom rád fér:
"Ne picsogjon az, aki nem tud fogni es sima zergling rusht!" ->
ennyi erõvel lecsökkentem a ling gyártását huszadára, a zelát megnövelem még 10secel, és akkor se picsogjak? nem tûnik fel hogy a picsogó rész annak szólt, hogy gold felett minden töketlen fogta a ling rusht, csak alatta nem? azért picsog a prot aling rush miatt, mert eddig aki derített simán fogta a 6poolt, de most a zela nerf miatt a pro is izzad egy béna bronzos 6pool ellen. lassan leesik a kettõ közötti különbség?

"Egyébként Csuszi te mióta játszol 1v1-ben protossal?" ->
tehát innentõl csak ahhoz szólhatok hozz. ami terra?

"Nem terrannak volt szar, aki tud falazni, távolságban sebez az alapegysége, hanem zergnek, aki hiába kiszúrta a proxyt, ha egyszerûen lassabban gyártott zerglinget, mert 200 mineralos pool van. Így pár zerglinggel volt kénytelen fogni a zelakat, rosszabb esetben drone-al." ->
kibaszott béna zerg vagy, ha nem tudtad fogni a szaros zela proxyt, a zergnél hamarabb senki nem hoz le az elején kurva sok armyt, bármikor fogom a zela proxyt, pedig kibaszott béna vagyok zerggel.

sikerül fogni vagy fogadjak fel egy tanárt melléd?