StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
http://www.gomtv.net/2010gslopens1/live/index.php
zöld gomb
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem 10? GOMTv oldalán 18:00 van irva,az meg nálunk 10 óra volt eddig.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A VLC már nem megy régóta,viszont senkit sem találok ak REstreameli.:C
Egyébként nyilván egy nagyon jó játékos le fog rusholni egy rosszabb játékost! De valószínûleg rush nélkül is nyerne!
Egyenlõ feleknél, pedig vki gyõz vki nem! Ha 6 pool rushozik valaki, meg lehet fogni, ha vkinek rossz napja van nem sikerül, ennyi! Profiknál egy-egy félre kattintás végzetes lehet egy proxy, vagy 6pool rush végrehajtásához, de ugyanugy végezetes lehet egy-két félrekattintás a megfogásához!
Egyébként aki 6 poolozik, annak alapból nincs is gazdasága, szóval munkásokkal visszavered, kb ugyanott vagytok!!
(talán van egy jó kis vodom, ahogy speedling rushra megyek, az ellenfél 6 poolozik, és vért izzadva, de megfogtam sõt nyertem is, igaz hogy még a 8-10 percben is kõkarszaki techen álltunk, vicces volt 😊!
Én pl mindig úgy kezdek egy meccset, hogy vmilyen rushot nyomok, 6pool, 9pool, vagy speedling rush, és ebbõl tudom, hogy ha legyõzõm az ellenfelet a rushol, akkor úgyis nyertem volna, mivel nem annyira jó játékos! Ha meg visszaver, tudom, hogy egy izgalmas meccsben lesz részem!
Persze ez nem mindig igaz! A kivétel mindig erõsíti a szabályt 😊! Meg persze ez csak az én véleményem!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
hát igen, tényleg nem volt a legerõsebb. Mindenesetre egy 900 pontos, Diamond liga 25. helyén álló személyrõl beszélünk.
Asszem kijelenthetjük, hogy

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
komolyan emiatt sírtok? 😄DDDDDD
Kérem vissz a 16 pontomat, amit elvesztettem emiatt a 100%-ig biztos taktika miatt.
MJ rulz Pink Team The Only One
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
különc vs gallardo?
mindkét meccs nézõs részemrõl.
tehát mint írtam fogható ha ügyes vagy, kérdés hány parasztod marad? ez csak a loss elodázása.
ui.: sose írtam hogy ne lehetne valakinek helyes véleménye ha lentebbi ligában van, ezt nova értelmezte rosszul.
revans akár most😊
"vagdalkózz" = vagdalkozz.
zela rush akart lenni a ling rush.
kérdezd meg antit mennyire nézem le a bronz playereket, vagy a silvert. vagy inkább segítek, tanácsokat adok? játszok velük egy csomót? életemben nem néztem le se egy utcaseprõt, se egy kukás srácot, jó lenne ha olyat állítanál ami létezõ valami.
ennyi a tény:
picsogott egy csomó alsóbb ligás a blizznek, hogy nem lehet fogni a prot proxyt, erre nerfelték a zelát, amikor így is nehezen fogta a 6poolt. pedig a prot proxyt lehetett fogni könnyedén, csak meg kellene tanulni játszani, és nézni pár repet.
de én képzelõdöm, azért írja be mindneki ma aki prot-os, hogy minden zerg 6ppol-ozik protok ellen.
majd plz nova ha bármit szánsz nekem erre vagy az elõzõ hsz.ra légyszi valami értelmeset ha kérhetném, és cáfolj, indokolj, ne csak vagdalkózz. ty😉
mikor beszéltem én el melléd?
mert ilyeneket én is írhatnék, de én inkább alátámasztom amit állítok.
hadd segítsek neked, látom rád fér:
"Ne picsogjon az, aki nem tud fogni es sima zergling rusht!" ->
ennyi erõvel lecsökkentem a ling gyártását huszadára, a zelát megnövelem még 10secel, és akkor se picsogjak? nem tûnik fel hogy a picsogó rész annak szólt, hogy gold felett minden töketlen fogta a ling rusht, csak alatta nem? azért picsog a prot aling rush miatt, mert eddig aki derített simán fogta a 6poolt, de most a zela nerf miatt a pro is izzad egy béna bronzos 6pool ellen. lassan leesik a kettõ közötti különbség?
"Egyébként Csuszi te mióta játszol 1v1-ben protossal?" ->
tehát innentõl csak ahhoz szólhatok hozz. ami terra?
"Nem terrannak volt szar, aki tud falazni, távolságban sebez az alapegysége, hanem zergnek, aki hiába kiszúrta a proxyt, ha egyszerûen lassabban gyártott zerglinget, mert 200 mineralos pool van. Így pár zerglinggel volt kénytelen fogni a zelakat, rosszabb esetben drone-al." ->
kibaszott béna zerg vagy, ha nem tudtad fogni a szaros zela proxyt, a zergnél hamarabb senki nem hoz le az elején kurva sok armyt, bármikor fogom a zela proxyt, pedig kibaszott béna vagyok zerggel.
sikerül fogni vagy fogadjak fel egy tanárt melléd?