StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szeretem ha hülyének néznek.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

antgecc
dupla katt a file-ra

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hali! Valaki leírná vagy hozzászólásszámot linkelné esetleg, hogy miként tudnék demokat nézni a játékon belül? Sajnos ez nincs faq-ba. :-(

Keresõbe is csak foszlányokat találtam, konkrétan nem láttam ez leírva.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

csuszi
szerintem nincs egydarab se. mit hülyíted?

MJ rulz Pink Team The Only One

azon a 4 csatornán sztem 1000 meccs van legalább 😊, biztosan találsz olyat is ahol nyer a terran

antgecc
Keresgélj. Rengeteg van. És attól, hogy egy tarran veszt, még tanulhatsz belõle. Ezek diamond meccsek. Még egy vesztes diamondtól is rengeteget tanulhatsz.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

3 videót néztem de ilyet én is tudok 7 perc alatt kikapni.
Olyan nincs ahol a terran nyer esetleg?
antgecc
Ami meccseket ezeken a csatornákon találsz (és van benne terran), azt mind érdemes megnézned:

HDstarcraft
HuskyStarcraft
SCLegacy
Crota

antgecc
Valamit nagyon rosszul csinálsz. Nézz rengeteg terranos meccset, nézd meg mikor mit csinálnak a profik, tanulj belõle.

Az, hogy neked ennyi bajod van, nem a játék hibája, hanem a tiéd. Tanulj meg elõször játszani.

valaki linkelhetne egy terranos normális harcot nem valami idióta ellen amit 4 perc alatt megnyert. bronz max silver liga.
köszi
Fenének nincs bnet, ráérnék, erre most ölhet az unalom. 😞 Na sebaj, akkor sztorizok egyet 😄
Haladgatunk felfele diamondba 2v2-ben (egyenlõre platina). Tegnap egy iiiigen érdekes taktikával találkoztunk, utána is tartott a sokhatás pár percig, majd leestem a székrõl a röhögéstõl 😄
Szokásos cannon rushos próbálkozás társamnál, (aki protoss), amit meghiúsítottunk, helyette elzárt minket egymástól egy rahedli cannonnal. Viszont ami ezután jött, az viszi a pálmát. Mit csinált ez gyerek ezek után?? Hát persze, hogy kiexpel társam naturáljára. <#idiota>
Meccset hoztuk, ha valakit esetleg érdekli ez a felemelõ replay, itt megtalálja.
a profi liga meg a bronz liga az nagyon más technika
csuszi
arról hogy build bc aztán rohaaaaaammm

csuszi
lebuktam😊

antgecc
Akkor mirõl is beszélünk?! <#banplz>

játszottam kb 250 meccset a legjobb helyezésem broronz 85.
Javaslom neked, nézz meg pár profi meccset, utána dönthetsz tényleg nincs-e támadó egységed terranként, fõleg early idõszakban. Példaként gyors mara+marine, vagy mass marine push, akár kis banshee harass, esetleg kis droppolt helion munkások legnagyobb örömére, stb.
BEAST
Rájöttem! Te Csuszi alregje vagy, nem lehet másképp! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

unknown nick
Early BC egyszer hajszál híján kinyírt Delta-n. Nem számítottam rá szolídan biozott azt hittem mechel. Nem akartam betámadni csak mozogtam, olyan "sc 6th sense" 😊 Látom lent vannak az SCV-k gondoltam majd építkezik vagy észre vett és mikrózni akar, közben a bc-t várta (proxy starportból) mert tudta, hogy harc lesz és javítani kell. Nagyon komolyan megszorított vele.

Már ötletem sincs mivel lehetne támadni. a bc t azért szerettem mert az lött mindenhova. Megyek scv vel. gyártok 200 dbot aztán roham.
antgecc
Ne haragudj, de te nagyon nem vagy okos.

unknown nick
Sose éreztem a Colot akkora veszélynek z ellen pár corruptor leszedi, mindig csinál a zerg. Colo-val ritkán nyerek tisztán. Temp az igazi. Kár, hogy nerfelték a psi radius-t korábban. (minden unitot nerfeltek <#smile>)Protnál egyedüli javítás, ami szignifikánsan a játék menetet érdemben befolyásolta a fõnix turbózása, menet közben tudjon lõni. Bár nagyon könnyen törik, mint az üveg, ha van valami megszúrja és szerintem túl rövid a graviton beam hatósugara.

Néha csinálták azt a BOt terrák, hogy cloak banshee+viking, scan-el kilõtte az obsot. Levegõben lehetetlen volt neki menni, expeket nagy map révén a mobilitása miatt lassan kiszedte, õ pedig terjedt. Tank és mara pedig lassan közeledett.

Viszont végre valaki, aki gyengének tartja a terrant. <#nevetes1>
100 marine t leszedsz 4 tankkkal
100 bansheet leszedsz 4 vikingel
ez nem a counter je mert akkor az lenne hogy pl 5 bc t leszedsz 100 marine al de 5 bc t leszedsz 15 marine al kb.
csuszi
😄😄 ennyi erõvel bazmeg bármelyik egységet írd már le és lököm a counterjét hogy mennyire szar, eszednél vagy?

csuszi
ne essünk már túlzásokba, bár a bc nerf tényleg balfaszság, eddig is szar egység volt, de nem 3 marine szedi le. azt is leírtuk már párszor hogy nem 1v3-4et kell nézni, hanem 30-60 supply vs 30-60 supplyt.
plusz a proxyt nem tankkal kell fogni hanem reaperrel vagy marine-marauder-el, függõen hogy stalker vagy zela jön.

anti: a carrier viszonylag gyors egység, és messzire lõ, csak ügyesen kell mikrozni.

az meg hogy semmi értelmes egysége nincs a terrának kicsit vicces😊
bc eddig is kalap szar volt, a reap nerf kellett, bár én inkább hpét szedtem volna le, mert ezzel a nerfel úgy nagyjából megszûnt a reap értelme, max mass zela ellen jó, minden más ellen hülyeség és drága.
maradt az mmm, a raven, a ghost, helion, tank, thor, banhsee harass, viking. semmi értelmes mi?
én legalább nem vagyok elfogult terras ahogy itt a topicban páran látni szeretnék...

mass marine ja 3 tank és hullanak mint a legyek.
banshee meg 2 viking kb
thor ilyen semmitérö ostoba egy egyéget talán zerg ellen bázis védelni de talán még arra se
antgecc
Hallod szépen spameled a hülyeséget.

A mass marine-al bezzeg nincs semmi gond, igaz? Fõleg stim-el szar. Az egyetlen kezdõ egység, ami földre és levegõre is támad. Banshee szintén szar lehet, fõleg cloak-al. Ghost? Thor? Tényleg... csak föld-föld, levegõ-levegõ egységek. Szar terran.

a bc csak 1 célpontra lö kb 3 lövés 1 marine azaz kb 8 marine simán lelötte most már elég lesz 3 marine is.
antgecc
Ja, a carrier és a broodlord meg száguldozik, mi? Ráadásul brood kizárólag földre támad.

semmi értelmes egysége nincs a terranak már nem is értem miért kellett.
ilyen béna egységeket hogy csak ground vagy csak air aztán egyik sem jó semmire.
a bc t is levették eddig se ért sokat lassu volt meg bármi lelötte a yamamoto meg még a gyalogságot sem tudta megölni.
antgecc
Az összes protoss épület armored. A siege tank dmg armored egységek ellen változatlan maradt (50).

miért van még mindig ez az 1998 ban megirt forummotor az sg n?
proxy ellen nincs valami?
most hogy a tankot is levették elég szinte lehetetlen lesz fogni
antgecc
Hát nemtom... colo is eléggé szereti a hydrákat. Úgy megy át rajtuk, mint kés a vajon.

Hegi90
P ellen amíg nincsenek high templarok, egész fasza (sõt, roachal keverve nagyon jó 😄), de utána használhatatlan, mivel még creepen is borzasztó lassú.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Egyetértek. Sajnos szinte minden ellen horrible. Pontosabban nagyon nehéz úgy használni/olyan jól használni, hogy ne legyen az.

Hegi90
ZvT muta-ling tutorial (1.1)

a végén: "I think hydras are horrible against terran" <#vigyor2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

berlinboy6329
Leagalább van egy alternativ megoldás arra,amit mindenki akart,h javitásnál a javitó SCVken kegyen a prioritás ne azon amit javitanak😛

Most mind2 teljesült:Meghal az épület és az SCV-k is!!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Részemrõl én nem sajnálom a ramot, több dps lesz, épület hegy is van ott és falbontásra is hatásosobb lesz legalább. De mondju durva, hogy a vidiben meddig elér a kezük piciny kis ultráknak <#vigyor2>
peccs idõszak...

unknown nick
LOL, írtam párszor a blizznek Boonus Pool-al kapcsban. A végén már agresszíven 😊

Most bespammoltak ezzel, beözönlött pár válasz tõlük:

------
Bonus pool issue

Hello,

Thank you for your email. The issue you are reporting appears to be a bug in the current game build and should be fixed in a future patch.

We already passed your findings to the appropriate people and we can assure you that this issue is currently under investigation.

We thank you for your patience in this matter and hope you will keep enjoying the game!

Best regards,

Blizzard Entertainment Europe
Account and Technical Support

<#wink>

Remélem megjavul...

Shieldy
csak nálam offline a bnet?

Ultra a splashdmg-ével kinyírja az épület körüli svc-ket. Ezek szerint bármekkora is a célpont, akörül számolja meghatározott távolságig a splash-t. Azért így tényleg ultragáz...

unknown nick
Voidra késõ techelni 4 gate-re építéskor. Mondjuk nem lehetetlen, hogy ha van 2 expo mainen kívül és elõjön. Elég ritka úgy generally. Temp jöhet, de nem igen lehet túlélni egy 4 gate techet, ha nem jött be és a zerg expelt. Csak ha a zerg ront valamit. Pont azon a mapon kicsit több esélye van a protnak, mert ott a védett expo. Nem is éri meg annyira erõltetett 4 gatelni. 😊

Hegi90
Azt, hogy a splash damage-t az épület körül számolja...

Hegi90
Azért mindig vannak meglepik a P tarsolyában (templárok, voidok, stb.)

unknown nick
Itt mit kéne látni?😊