StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gallardo
Már felvettelek.

Prody
Oks, vegyél fel kérlek, és fellépek ma estefele.

gallardo
Ma estét még nem tudom biztosan, valószínû hogy fent leszek, holnap pedig max délután fél kettõig jó nekem.

LF valaki 2v2zésre elég sokat szoktam online lenni

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Prody
Gallardo: Ma szerintem este ráérek, holnap egész nap.
Vegyél fel: [email protected] Feljövök és megbeszéljük. Neked mikor jó?

csuszi
na alakul
muki bálint
gallardo prody

ezeket kellene tolni szombaton vagy ma, és akkor hétvégén mehetne ezek gyõztesével hegi és én. rögtön a 2 döntõ maradna emberkék. hajrá, hajrá😊

MJ rulz Pink Team The Only One

HeadHunter86
Nekem játékban 101-et írt. Szerintem ez valami bug lesz 😄

unknown nick
Uhh 774 bonus pool hogy csináltad? 😄

antgecc
OP a terran! <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

HeadHunter86
Ja elfelejtettem hogy GOLD LIGA 4. helyén állok jelenleg. Silverbõl indultam és most itt tartok 😊 Kíváncsi vagyok Platina mennyivel lesz rázósabb.

HeadHunter86
Terrannal utolsó 13 meccsembõl 10 nyert 😄 Nem tudom mi van velem, de egyre jobban érzem a játékot az utóbbi napokban 😄 Olyan taktikákat nyomok hogy néha magamon is meglepõdõk. Rájöttem, jó gazdaság korai támadás, és az ellenfél folyamatos figyelése a tuti taktika. Megjegyzem hogy a 3 vesztes meccs is inkább proxy-zás miatt kaptam ki. Sajna nem mindig veszem észre. 😄
HeadHunter Match History

antgecc
Hát az ellenfele nem tud játszani! Ennyi! <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
"Az elsõ dolog amit megtanul az ember a starcraftban az a rush megfogása! Aki nemtudja megfogni, az nem tud játszani!!! Ennyi!"

Dimaga 6 pool rushal nyerte egyik meccsét valamelyik döntõ vagy elõdöntõben egy elég komoly ellenfél ellen még peccs elõtt 😊

Shieldy
holnap checkprime. zergek figyelem 😄

Shieldy
MIT CSINÁLT EZ AZ INCA TE JÓ ÉG. xDDDDDDD más 5x kilépett volna xD

BEAST
Ez a voidray játék nagyon tetszett 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shieldy
inca. na kiváncsi leszek, most mit alakít

Aradebil2
cool honnan jött vissza úristen

Shieldy
köszkösz 😊

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

berlinboy6329
Ohh,Cool der elkurta..:C

SCV-kre kellett volna menni...:CCCCC

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Shieldy
ok az már megvan, de hogy tudom azon keresztül nézni a streamet?

Shieldy
omg ez epic meccs volt

Rage47
videó lejátszó!
Shieldy
az meg mi 😄

Aradebil2
és gom playerrel nézzétek ha tehetitek,mert ezzel is támogatjátok a ligát

Shieldy
ja most látom 2 órája ez a téma 😄

Shieldy
http://www.livestream.com/fishersc2?utm_source=lsplayer&utm_medium=ui-play&utm_campaign=click-bait&utm_content=fishersc2

BEAST
"stim"rolled :c

Rage47
hát nem fog megtörténni.. 😄 terran megint bezúzza stimmel
nekem is 11 rémlik

How much can you take,before you snap?

Na szal, van aki 10-tõl nézi, részemrõl itt 11-tõl kezdõdött mindig, nálad délben. Esetleg még valaki, akinél 13-tól? 😄 Pici kis ország sok-sok idõzónával, na ezért szeretem hazánkat 😄
Rage47
na most már látni akarok egy prot gyõzelmet is :|
Aradebil2
hát nem😄 és eddig minden kört láttam,és tuti délben kezdõdött😊 de mind1
ez a maka egy gusztustalan szar mellesleg

és ez mi?

lolSL
ha romániában élsz akkor igen 😊

Aradebil2
GSL déltõl kezdõdött eddig ne mááá

lolSL
http://kr.battle.net/sc2/ko/blog/378502

ja, azt még nem láttam, csak most lesz idõm leülni, de akkor elhiszem,hogy tényleg patchel játszanak, ami számomra kicsit furcsa, de mindegy is

Nincs, de elég nézni a meccset is. Productionban is másképp mutatja, mint patch elõtt, ikonok is mások, stb. Kell több bizonyíték? 😊
ez biztos?
van róla valami hivatalos linked?

Már patch van ott is.
gsl-en még 1.1 patch nélkül játszanak és úgy fogják végigjátszani, igaz?

Rage47
ja csodálkoztam volna, annyi stimes marauder ellen senki nem nyerne😄
Maak
az elobbi meccsen kikapott T-tol, most is PvT megy

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nem. Túlerõltette ezt a stalker+colot.
Rage47
prot nyert? 😮
antgecc
lol, szánalmas, összes meccse, amibe belenéztem match historyban, build order: 1 drone

Beteg az ember...

Lehet más idõzónában vagy, de gsl már kezdet óta 11-kor megy itt. Hiába kötekedsz, de a mi magyarországi idõzónánkban 11-kor kezdték folyamat már egy jó ideje. Nézem egy jó ideje és mindig 11-kor kezdték. Esetleg óraátállítás a valós idõre?
antgecc
Megnéztem a profilját, jelenleg 4189 1v1 meccs. Tegnap este óta 150 meccs. Sztetek hihetõ?