StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Holnap is hétvégének számít még.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Különc
Fanboi <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

balintk
Muki-n múlik. Õ azt mondta, hogy hétvégén ráér, szóval nagy valószínûséggel ma játszunk.

csuszi
elvileg prody vs gallardo

és reménykedem egy bálint vs muki felvonásban.

hab lenne a tortán, ha a gallardo prody meccs gyõztese tolná a köv fordulót mukievillel.

emberkék, haladjunk, néznénk, játszanánk, ne tököljünk.

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
EZAZ!!!!!! HuK csatlakozott a TL-hez,go korea😄

Hegi90
lesz ma meccs srácok?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
charge zela colo ht rendezi a biot.

Aradebil2
fast templar,ha jó vagy,pont a 8-9 perces timing push elõtt lesz kb 2stormod

antgecc
Sztem jó lesz oda a colo. DT-t sose vidd magában, úgy nehéz kiszúrni és míg észreveszi a turpisságot, elég szép darát tudsz bevinni. Vigyél sentry-t és, rakod a FF-et és hátulról colo perzsel. Hab a tortán a charge-os zealot.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nem tud valaki segíteni, sehogy sem boldogulok protossként az mmm-el, fogalmam sincs mit kellene csinálni. Derítek látom van is idõm készülni de egyszerûen bedarál. Tudom, hogy béna vagyok meg lassú de ha voidra megyek simán fogja a marine-nel, dt simán derít, szerintem azt a pár colot is szétszedné hamar. Utolsó meccsem: mmm vs p

Én itt vagyok játszadozhatunk most is😄

csuszi
kurva élet, pedig már kezdtelek felvenni amikor a végére értem a hsz.-nak😊
bálint vs muki?

illetve ma lemegy a gallardo vs prody akkro mukievil is arénába léphetne ha a meccs továbbjugtójának megfelel plusz egy menet.

so?

csuszi
ne felejts el szólni itt mielõtt kezdõdik.😊

csuszi
a vita nem arról szólt, csak mellékesen jegyeztem meg, hogy nova stílusa tiszta terra, csak a zergnek az nem pálya, valszeg ha átállna sokkal jobb lehetne mint most zerggel.

miva a meccsünkkel?😊

Különc
Du bist ein blöd affen

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Klemice
mein arsch möchtet banane in sich szöveg tuti bejön vagy valami hasonló

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

sWbFII
Angolból nem vagyok a legjobb és játék alatt még arra is koncentrálni, hogy: "õõõ hogy mondják azt angolul, hogy...." és sokszor másodperceken múlik, mondjuk egy bázis megvédése.
Szóval ha lehet választani, akkor magyarokkal játszanék.

"Not Weaken.... Weeeaken"

Prody
Eddig 1-0 Gallardo-nak, holnap befejezzük, mára elég volt számomra.
gg 😊

Daell Drow
Pedig tobb haveromal is regota hasznaljuk, nalam igy nez ki a mikrofon beallitas.
Hegi90
Tudnál adni egy screenshotot a beállításokról? Eddig nem találkoztam olyan emberrel, akinek ment volna 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Am érdekes 😄 olvastam a lentebb lévõ vitát amikor csuszi valakinek egy kasztot ajánl ,hogy mivel lenne érdemes játszania, én úgy érzem ,hogy aki nem képes eldönteni ,hogy mivel akar játszani az ne játszon , én még sc kiadása elõtt biztos voltam benne ,hogy protoss leszek mert az egységek és ez az árnyékból támadós teleportálós pajzsos sci fi feeling szerintem, bejött nagyon ,mikor elkezdtem játszani azonban a terran stílusa tetszett meg😄 érdekes az ilyen.De szerintem mindenki megtudja találni a hozzá illõ fajt, én azt tudom tanácsolni ,hogy ha ez megtörtént én pro replayeket ajánlok megtanulod a technikájukat lassan fog menni a dolog eleinte aztán de is belejössz idõvel csak kitartás kell, én ezt tanácsolom mindenkinek 😄 replay és stratégiák keresése.

Daell Drow
en mar hetek ota hasznalom az ingame voipot, nekem tokeletesen megfelel.
PL lehet allitani ha valaki meg szolal akkor a kulonbozo hangokat hany szazalekre halkitsa le mig beszel.
Elvileg nekem is jó a vasárnap vagy holnap vagy esetleg még ma, de ez nem biztos. Fölvettelek játékon belül.
ahh, azt hiszem megvan, ott vannak a linkek. Glhf.tv-n megy valami

öö... itt hol van stream?

novaterra, mikor nyomjuk le?
Nekem vasárnap jó lenne

StarCraft Forever Fever

köszi

Hegi90
Hogyhogy nem tudsz velük ts-en beszélni? Ezt sosem értettem, pedig a gyakorlatban használt mondatok nem bonyolultabbak a "I go mutaling" vagy "scout there please". Igaz én nem szoktam 2v2zni valami sûrûn, de valahogy még egyetlen játékban sem okozott gondot a kommunikáció 😄

Ha már itt tartunk: van itt olyan, akinek megy az ingame VoIP?

unknown nick
Craft Cup

Lemaradt 😊

unknown nick
Igen, a Craft Cup.

Megy még valami live?

de kár XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

sWbFII
Írjon privát üzenetet aki akarna még a jövõben társulni.
Bárki.

.
.
.
(Figyelem: ez nem nemi aktusra való felhívás!)

Hegi90
Akkor fel tudtad telepíteni, vagy nem? Mikor írja ki, hogy nincs internet kapcsolat? És hogy tudnál bejelentkezni, ha nem kap netet a játék?
Légyszi fogalmazz kicsit pontosabban, mert ez így eléggé zavaros 😊

sWbFII
passz , meglehet hogy gyenge a géped?

Sziasztok!
Van egy olyan problémám hogy nem tudom feltelepíteni a játékot(eredeti),elkezdem feltelepíteni és azt írja hogy nincs internet kapcsolat.Azért töröltem le mert,amikor beírtam a felhasználónevem utána rögtön kilépett a játékból.Volt valakinek ilyen problémája?
Hegi90
<#eljen>

unknown nick
IdrA véleménye 1.1-rõl:

link

Szerintem korrekt, teljesen fedi a víziója a valóságot.

unknown nick
Na ez gyors volt kikapott HuK 1 db win nélkül PvT-ben 😊))

csuszi
ha esetleg lehetne, akkor holnap, többen néznénk. ha nem, akkor glhf.

csuszi
így van.

unknown nick
Showmatch megy HuK és SjoW között épp streamen. BO7 Gosugamers nyomatja.

Daell Drow
np, amugy jogos a surgetes, mert mar 1-1,5 honapja huzodik az egesz.
A harmadik ligat mar szigorubb feltetelekkel kell meg hirdetni, hogy jobban porogjon.
unknown nick
Ahh azt hittem real 😊

Ha top 10-ben vagy már bármikor feltehet, ha legyõzöl egy vagy pár platinát.

Legélvezetesebb liga szerintem. Ott még lehet kreatívkodni, de már valamennyire tudnak játszani az emberek. Diamond talán még tolerálja a kreatívkodásból fakadó hibát, olyan mid dia szintig.

Utána gépiesen kell nagyon nyomulni, nem apm szempontjából, hanem gyorsan kell reagálni, több mindent egyszerre fejben tartani, mp-percre idõzíteni, map control, állandóan figyelni az ellenfelet stb.

sWbFII
Sziasztok, úgy egy hete játszom sc2-vel, de nem nagyon van még társam/csapatom, pedig a több-VS-több játékmódot preferálom. Van pár német cimbora de velük nem tudok pl TS-en beszélni.

Aki szívesen játszana taktikusan csapatban velem annak megadnám a nevem és a ck-om.

Nagyon szívesen várok mindenkit!

Shieldy
azt írták, következõ playday. ezek szerint a szombat, vasárnap náluk is munkaszüneti napok 😄

Hegi90
novaterra vs norgi mikor lesz?

csuszi
jogos, balfasz vagyok.

Daell Drow
Nem egeszen mivel en es mukievil még ott van ketto kozott.
Mondjuk en is mar vagy 2- 2,5 hete varok hogy jatszak.
berlinboy6329
Hétfõn,nem?Holnap még csak 25 van,nem 27.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/