StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Kibaszott EPIC meccs, hihetetlen kiegyensúlyozott szinte végig. A meccs érdekessége állítólag, hogy Dimaga egy híres Zerg player, aki most Terrannal van, és bizonyítani akarja hogy Terran op. Nem akarom lelõni a poént, hátha valaki meg is nézi (érdemes), de ez maradéktalanul nem sikerült neki (szerintem). Bár az igaz, hogy õ talán nem pro Terranos, de kérdés hogy Billy pro Zerges-e.
Amúgy egyetértek, hogy SG-s meccsek nem érnek fel a pro játékosok meccseihez, de én így is nagyon jól szórakozok rajtuk, és ez a lényeg. <#eljen>#eljen><#awink>#awink>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
gallardo vs snow
muki vs daell meccsek szereplõit kérjük jelentkezni, mikor, merre, meddig.😊
MJ rulz Pink Team The Only One
grt. <#eljen>#eljen><#papakacsint>#papakacsint>
mukievil, itt senki sem pro. és az eddigi legévezetesebb meccs véleményem szerint a 2:1-es rage vs beast volt. pedig nem õk a legjobbak😊 kurva fordulatos, izgalmas, feszes meccs volt.
béla, délután, még a programokat is le kell szednem, plusz vár egy mentalista szezonpremier😊 de megcsinálom, 75+áfa: 1 view😊
na pont arra gondoltam a hezitálásod közben (csináljam - ne csináljam) hogy én biztos megnézném.
Te figyelj csuszi, csináld de azonnal, csapasd neki! Nekem tökmindegy milyen minõségben teszed, én megnézem mert KURVÁRA unom a melót!!!
Persze nem vagyunk prok 😊 ez van 😊, szoval csináld nyugodtan 😄
"jaj mukiiiiii, nem látod bazmeg azt a kurva egységet?? nyomjad mááár, attttaaackkkkkk!!!!!!"
"áhhhhh. már legalább 3 másodperce nem aktiválta a queeni cloak spelljét, így nem lehet nyerni...elvész a haza"
már ha valakinek köll.
bár lehet akkor is, ha nem köll😊
majd béla lesz az egyetlen view😊
mukievil:
a mobilnet szar. nem lehet szarból várat építeni, sajna ez van. próbálkozhatsz net stabilizátorokkal, de tapasztalatból mondom, szart se érnek. esetleg tolj egy rendszer formatot, új opot, lehet bekaptál valami csúnya dolgot, de ezt te tudhatod, mennyire vigyázol a géped tisztaságára.
sok szeretettel ölel kortársad (ha magázódunk, szólj),
pink csuszi😊
Második game kurva nagy volt 😄😄
Nem értem mi vele a problémád...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha valakinek van valami ötlete mit tudnék csinálni a mobilnetemmel, hogy menjem , annak örülnék!
A játék alatt kb 10kbs -es a forgalom , egyékbként meg a letöltésem eléri a 1 mbs -et is, szoval elég vicces a dolog! Minden bezártam, virusirto, tüzfal, explorer, minden programot egyébként. És az adatforgalmon is látszik, hogy ilyen fürészfog alaku, és néha lemegy nulláig, gondolom ekkor laggol! NEm tudom mi lehet!
Második felejthetõ, kicsit elrontottem 😊
Jó játék volt 😊, élveztem 😊
Az elsõ az igencsak nehéz volt meccs volt, azon rendesen lehetett izzadni. Gratula Muki-nak jó játék volt.
Replayek
GG
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403