StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
jobb mint a semmi, annak aki nem tud bejönni.
MJ rulz Pink Team The Only One
"Ahogy látom most is online vagy, akár ma is lejátszhatjuk"
nincs gépnél (18:29), nem tudjátok lejátszani. remélem most leesik😊
de a bye az marad. innentõl szerintem ignore Te engem, én Téged.
szewrintem hanyagoljuk egymást.😊
bye
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Hajrá!
"well my goal right now is just to play like idra/darkforce/dimaga(dimagas macro style). the only way u can manage to win is by playing real, which for the record i did with terran aswell"
de levodolom, snow-nak már megigértem...
ha vagyok neki, írjon rám, invelem. ha tud joinolni, tegye azt😊
az a 2v2 velem volt, és még 16:30elõtt. én mikor írtam hogy online de nincs gépnél?
18:10.
ne szarj be, olyat nem írok, amit nem tudok biztosan. szeretnéd tudni hogy hol volt? ha akarod leírom címre pontosan😉
1 biztos, nem te vagy az én jingem.
Kb 19:15-re már leszek
Úgyhogy lehet benne valami, hogy kihívást akar. Veszteni valója nincs csak pár pont. Nem a megélhetési forrása független attól, hogy "mouz" tag.
StarCraft Forever Fever
ma mikor lesz mecs?
StarCraft Forever Fever
Csuszi! Azt írta ki a bnet, hogy 2v2 matchben van. Szóval légy szíves értsd meg, amikor neki válaszolok, az neki szól.
Megértem Morrow-t, hogy váltott, legalábbis nem versenyen. A minap láttam játszani egy kupában, terran-nal volt. Egyszer verte meg egy protoss, a többi meccsét simán hozta, könnyednek tûnõ játékkal. Szerintem vágyik némi kihívásra.
StarCraft Forever Fever
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elnézést, hogy azt mertem leírni, hogy jövõre. Már írtam, hogy az nem rád vonatkozott, hanem, hogy lassan halad a liga. Tényleg sajnálom, fõleg, hogy ilyen ügy kerekedett belõle. Ahogy látom most is online vagy, akár ma is lejátszhatjuk, nekem holnap korábban lenne jó, nem este, kb. ilyenkor vagy korábban, ez a többi napra is vonatkozik. Szintén leírtam már, hogy nézõkbõl nem kérek. Ahogy barátod csuszi elfogadta ezt korábban, kérlek te is tegyél így. Én megvárom míg jó formába kerülsz, te pedig megpróbálsz nézõk nélkül játszani. Azt hiszem fair ajánlat.
Részemrõl jöhet spectelni aki szeretne, Gallardo részedrõl?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
De ami ennél is fontosabb, reméljük mihamarabb megoldódnak a lelki problémáid!
1. Csütörtök este 7-8 körül rá érsz lejátszani a derbiket?
2. Spektátorkodni lehet!
3. A jövõ évre vonatkozó megjegyzésed tényleg gúnyos/irónikus (értelmezés kérdése) volt, a korábbi kihívásaimat figyelve. Azért mert nem voltam olyan lelki állapotban, hogy meccseljek, nem kell szerintem íly módon lereagálnod. Remélem neked nem lesz, a jövõre vonatkozóan sok sikert kívánok neked. Csak azért bátorkodtam tolni a gamet, mert a többiek le vannak maradva. Kérlek hidd el, ha nem lennének lemaradva, akkor az egyértelmû lost-t is bevállalom, rajtam ne múljon a liga.
Örök tisztelettel,
Norgee
StarCraft Forever Fever