StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Visszaolvasgattam az üzeneteket mire reagált ilyen vehemenciával, ha jól látom csöppet sikerült neki olyan dolgot felfújni, ami nem neki szól, és sérteget egy másik embert pofátlan hangnemben/kiokatatóan, azért mert Õ ugy véli eme ember soraiból(amit egyébként az másnak címzett)hogy az sunyi, és sértõ? No, mindíg is rühelltem az ilyen okoskodókat, az SC2nek is van már önjelölt megmondóembere, aki korára hivatkozva osztja az észt, jajj de nagyon jó... JA, amugy Pink úr, itt nem mindenki esik hasra a 31 életévedtõl, én is korosztályodba tartozom, mégsem dörgölöm mindenki orra alá mikor játszom, tudod a kor az állapot, nem erény. Vegyél vissza mester, és nem fognak ennyien rühellni, ez mûködhet majd az életben is, nem csak Sc2-nél, próbáld ki, igy lehet lesz olyan barátod is, akivel nem csak Sc2-ni tudsz...
Gl Hf
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
pedig zerg vagyok...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ha egybõl hydrára mennél, akkor is maradna 30 másodpercem, hogy felkészüljek ellenük 😊
stream-en pedig megeszem husky-t reggelire, nálam többet a paici kofa se beszél. ha lesz kedvem, levodozom valamelyi ligameccset, csak megmondom õszintén, aminek tudom mi a vége, azt nem tudnám, érzelmi reakciók csak úgy jönnek, ha nem látom elõtte, nem tudom mi az eredmény, ezért jó a live stream.
MJ rulz Pink Team The Only One
Maximális tisztelet mellett mondom csuszinak, hogy kicsit lazábban, béke van. <#law>#law> Legalábbis ebben a szerény kis országban, nem a SC2-ben <#violent>#violent>
Ne akadjatok már ki egy-egy félmondaton, legyen kicsit több tolerancia. Az én olvasatomban sem volt gúnyos Terranova, csak kicsit ironikus, és ez nem ugyanaz.
Nem látjuk egymást, mikor a kommentet olvassuk, nincs mögötte a non-verbális kommunikáció, nem ismerjük egymást, nem tudhatod, hogy milyen hagsúllyal, gesztusokkal mondta volna ugyanezt élõben. Lehet, úgy semmi kivetnivalót nem találtál volna benne.
Ne vesszetek már össze.
Csuszi, menj inkább ladderezni, mert a Korpulu szektorban a gyémánt csak addig kemény, amíg csiszolod, utána átalakul platinává... 😊
Vagy gyakorold a stream-közvetítést, így nem lesz belõled soha Husky... kérünk még több Queeny-t..
egyszerû a képlet, a gunyoros hsz.id címezd másnak. norbi ne félj, reagál ha akar. csak éppen én éjjel dolgoztam, õ pedig nappal, tehát nincs módjában rá reagálni, de remélem megengeded, hogy egy régebb óta barátom mint ahány éves te vagy személlyel kapcsolatban reagáljak. köszönöm a nagyvonalúságod.
de amúgy igazad van, visszaszívok mindent, rájöttem mindenre.
te tényleg úgy hiszed, hogy januárban toljátok norbival a meccset, elnézést, jan. 1. kisfinálé. bár abban tévedtél, hogy norbinak nincs/nem volt kedve, hadd segítselek ki ifjú padavan, nem akar olyankor játszani, amikor nem teljesít megfelelõ szinten. ez sajnos nem kedv, hanem forma kérdése, bár a te korodban még nlha összekeverik a szavakat a gyerekek.
remélem elég gúnyos volt, hogy átmenjen a szûrõdön.
szavakat, érzéseket ne adj a számba, van nekem elég szókincsem, majd ha lesz vele bajom hogy a formájával jöttél, akkor hidd el vagyok annyira bátor, nagy, tettrekész, hogy azt is felemlegessem neked.
sok szeretettel ölel öregapád,
pink csuszi
<#crazya>#crazya>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ne feletsd el a "majd jövõre" véget, az adja meg a bukéját. és a kedv hogy is jön ahhoz hogy norbi azt mondta hog yma nem, mert nincs formában?
végülis semmi gond vele, csak olyat írtál ami fel sem merült, + gunyoros hangnemben. ezért szeretem az ilyen sunyi beszólásokat, mert oly könnyû utána mondani hogy én nem úgy gondoltam.
A régi meg tarthat addig, ameddig akar.
S hogy legyen valami ösztönzõ erõ is:
Én beszállok a díjazásba egy darab húszoldalú dobókockával (ikozaéder) 😊.
Az elsõ helyezettnek elküldöm postán borítékban, a saját postaköltségemre (ha megadja nevét-címét).
Kirakhatja a polcára/asztalára, emlékeztetvén arra, hogy õ nyerte a 3. sg.hu-s, elsõ díjazásos tornát 😊.
(Elõször 200.-ft-ra gondoltam, de az olyan snassz... Bár, ha minden nevezõ beszállna egy kétszázassal, és összejönnénk kb. 10-en, az már egy középkat. egéralátét...)
Na, legyen már valami, mert ez tényleg uncsi, hetekig állóvíz... Streamet szeretnénk meg observerkedni!
"nincs kedve", "majd jövõre".
az külön plusz nova, hogy vajon egy játékos hogy jöjjön ki a rossz formából, ha nem játékkal? meditálással?
a "kis" linkjeim pedig, csupán azt tükrözik, hogy volt egy párszor amikor norgee keresett téged játék gyanánt, és akkor neked nem volt kedved játszani, (nem azt hogy nem reagáltál, ki a fasz mondott ilyet?) - úgyhogy nem kell mutogatni norbira, mint ahogy õ se tette veled. elõfordul hogy nincs kedved komolyan játszani, nincs idõd, nincs energiád, nem érzed jónak magad. az meg hogy én hol voltam szerintem kurvára irreveláns, mivel norbival csak naponta 10szer beszélek telefonon, órákat ts-en, és személyesen. szerinted bnet kell hozzá hogy tudjam mi történik körülötte?
szokott olyan is lenni hogy nem beszélsz el az ember mellett, vagy nálad ez a szokásos?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Most akkor kivel is játszok ? Gallardoval ? Csak még nem lett javítva a táblázat ?
106 liga, 198 custom, 65 vs Ai, 1 FFA.
És rengeteg youtube-os vod-nézés.
"Barátnõ/feleség nem unatkozik otthon?"
Feleség most King Bounty-zik, meg tolja a pókert, ha már nekem nem megy annyira. 😊
De nemsokára eljõ az idõ, hogy õ is végigtolja az SC2 kampányt, már feni rá a fogát...
Ui a Void-hoz: Amúgy meg szeretem a protoss-t, és ha avval játszok, szeretem a void-ot is, mert op 😊. De akkor is erõs kicsit a full charge-olt sebzése...
246 league game + 181 custom.
Persze customnak számítanak az 5 perces battlecraft meccsek is.