StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
Szerintem is jó lett úgy ahogy van, egyben igazat adok. Ha energiát fektetsz bele, akkor ne pro, de jóféle magyar repeket elemezz.

Shieldy
nem olvasok vissza, túl sok ideje nem jöttem fel, de látom sc2hu sztárja lettél. gratula. jó vod lett, nekem tetszik. így tovább.
és ne hallgass azokra akik magyaráznak mit hogy ejts ki, meg mire mit mondj 😄 te kommentálod, nem õk. csináljanak frankóbbat.

még.

TurboX
<#eljen>
unknown nick
Kövezzetek meg, de nekem a fav mindig Boxer marad még akkor is, ha lesz nála jobb. Már ezért megérte újra SC-vel foglalkozni. Nem TL-en vagy Sc2.hu-n hizlalt egoja van, hanem kivívta magának a nevét. Ritkán hivalkodik. Igazi harcos, aki mindig maximálisan tiszteli az ellenfelét. GSL-en is kezet fogott, majd meghajolt neki 😊

Aradebil2
ezt nem mondhatod komolyan😄 legigényesebb meccs?olyan szép 18as supplyblockot csináltam mind2 meccsben mint még soha😄
na mind1 nem szeretnék magyarázkodni,gg volt muki részérõl,én meg keveset játszok+pvp-t gyûlölöm szívbõl😊

Hegi90
akkor szerda este 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
The game:

Pylo the Pylon:

Lyrics lenyitható 😊

Egyébként az egész egy nagy kreténség, semmi értelme.

Muki100
Holnap este pont nem lenne ideális nekem :/
De a szerdától bármelyik nap este jó.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

unknown nick
Sajnos kiesett, bad luck 😞

Hegi90
Muki holnap este ráérsz lejátszani?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

lolSL
tester nélkül nem lesz az igazi 😞

unknown nick
Jó lesz ez a GLS#2 már látom 😊

GSL-re eddig kvalifikált játékosok

Amit linkeltem lent vid az épp manofoneway bejutás közben 😊

Tényleg jól csinálod 😊 , tetszik!

Na várjuk😄

csuszi
2 új vod estére érkezik😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Ismeri 😊
De azért soha nem árt, ha a nagy legendákat néha ismételjük, az új idetévedõknek okulásul. Úgyhogy linkeld csak, meg a pylo-fényképalbumát is...

unknown nick
Pylo-nak története van 😄 Belinkelem ha megtalálom 😄

Csak hogy ne maradjak ki a sorból. A vod elfogadható volt, végülis nem rossz, egész tûrhetõ. Amit viszont itt is hiányolok, mint legtöbb vodos kollegádnál, az a production menü használata. Segít mondjuk neked is, hogy látod mire techel az emberke, meg látja a nézõ is, tudja nagyjából mi várható és nem csak készétel gyanánt kapja, ha épp odakattint a caster, ahol vannak. De ez lehet csak egyéni kívánság. Igaz meg tud ölni az ideg, mikor live meccsnél is bemegy az income-ba és ott is hagyja szépen, ahelyett, hogy mutatná azt, ami érdekes is lehet 😄
bélanéni
Egyetlen dolog van ami nekem sem tetszett, hogy a nagyobb csaták hangja elnyomja a sajátodat itt-ott. Ez apróság, de tényleg lejjebb kellene venni a játékban a volume-t.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

protoss foepulet kepessege, amivel gyorsitod a fejlesztest es egyseggyartast.

bélanéni
csuszi, én arra bíztatnálak, hogy úgy csináld ahogy érzed, ne másokat próbálj majmolni, mert az õszinte, laza stílus át fog menni görcsölésbe. Szerintem az elsõ VOD-od úgy jó ahogy van, de az biztos hogy egyre jobb lesz. Bár látom ezt a dolgot te is így gondolod.

más: valaki árulja már el, hogy mi az a "chrono boost"?? Crota replayeiben rendkívül gyakran hallom fõleg Protoss kapcsán.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

csuszi
persze, értem hogy tanulhatok tõlük, és van egy csomó dolog amit õk tudnak én pedig nem, de járatlan ösvényen szeretnék bandukolni. a szövegelést tanulni nem lehet, az érzelmi reakciókat nem lehet, a stílusomtól eltérni nem fogok, és nem is husky magyar megfelelõje szeretnék lenni, vagy day9-nek. tudom hogy õk bmw én meg trabi, de legalább saját motor😊

Pár psystarcraft vodot érdemes megnézni, õ saját replayeit vodolja, más stílusban, mint Husky. Husky talán sokat ripacskodik. day9 meg teljesen más, õt nem lehet összehasonlítani a többiekkel, teljesen egyedi a stílusa és a vodjai menete. Még Eizenstein is kölcsön vett pár dolgot elõdeitõl. Egyébként úgy csinálod, ahogy akarod. haha <#vigyor4>
csuszi
ez lehet nagyképû lesz, de életemben ha 2-3 husky meccset láttam hallottam (pl pylo a pylon), és nem is hiszem hogy lesek el dolgokat tõlük, lehet (reméljük nem) szarabb leszek, de az én vagyok. megyek a magam feje után, aztán lesz ami lesz. de nem utánzok másokat, vagy ha igen, akkor az vétlen lesz.

csuszi
igen, a következõnél már az is lesz, bár hozzáteszem hogy a rep-et még husky is csak mostanában takarja ki, vagyis pont most kértem meg kis barátom hogy csináljon nekem egy logot (vagyis õ mondta hogy csinál), linkelni akartam neki husky-t hogy mire gondolok, és sokadjára találtam olyat amin ki van takarva..érdekes. szal a lényeg, hogy azért elárulja a youtube hossza is a dolgot, hiába takarod ki, de tényleg jobb ha ki van takarva.
a tutorial ötlet az jött donatus-tól, és lesz is.
igazából úgy tervezem hogy jobb min., halkabb, több balos jelzõ, és érdekes meccsek, lesznek 2v2 3v3 4v4 is, saját is, trükkös repek, tutorial is, csak egy biztos, nem lesz megszokott a rep. vagy a hangvétel miatt, pikírt csípõs, komolytalanabb vagy/és (inkább és) mert a rep tartalmaz valami szokatlant. megszokottnak nem látom értelmét, az van dögivel...

csuszi
azért mondtam mert teljesen meglepett a húzás, terran ellen felesleges. pláne az elején. reapert nem az fogja meg hanem a stalker, épületet még a light-nál is jobban szed, ráadásul nem tud egyszerûen megfelelõ területet fedezni, még ha meg is fogja a reapert mert nincs elég reap, akkor is lesz olyan amit nem fedez. gw, nexus, pylon, valami. igazából a nem tudomot úgy értettem: nem értem😊 stalker bõven fogja, ahogy az is szedte le nem a photon. szerencsétlen 8-at sebez stalkerre, életben nem szedi le.
de igazad van, hogy ezt inkább úgy kellett volna mondani, hogy elmondom miért hülyeség... de egy 22 perces elsõ repben nem is volt sok hiba, visszahallgattam én is és volt még pár baki, de egyszerûen nem lehet mindent jól csinálni szerintem. remélem szûkítem a hibák számát, de azt hiszem mindig lesz.
köv.nél jobb lesz a min. halkabb a game, balos kijelzõ használva. de ott is lesz olyan amit nem veszek észre, pl a raven turret-rõl is lemaradtam, nem fejeztem be a hegi osztását amikor bepofátlankodott - félbehagyott mondat, a planetary-t nem vettem észre rögtön, nem mondtam el hogy a t azért szívta az elsõ nagy csatát, mert nem volt stim és medievac, és anélkül a bio gyenge. azt hiszem ennyi volt ahiba, ha többször venném fel akkor ezek javítva vennének, csak nem lenne ilyen õszinte a rep. inkább maradok a live hangulatnál, pár bakival. remélem lesz olyan rep is, amiben nem lesz baki...

Én nem egészében láttam, csak belenéztem. Pár kéretlen tanács. Takard ki a replay lejátszóját, úgy mint youtube-os társaid, így nem lehet tudni mikor ér véget a replay, nem lehet tudni, hogy na ez a támadás lesz a gyõzelem kulcsa. Valamint nyugodtan lehet olyan vodot is csinálni, ahol tudod az eredményt, meg is lehet állítani játék közben és felhívni a figyelmet pár dologra. Pl.: "ha ekkor a p oda küldi a stalkert, akkor zerglingek nem tudnak felmenni", akár megmutatva két nézõpontból ugyanazt. Day9 csinálja ezt nagyon jól, így lehet nem csak egy sima vod-ot készíteni, hanem némi oktató jelleget adni a videónak.
Hegi90
<#eljen>

Csuszi, csak gondoltam beírom bátorításképpen, hogy nyomassad a kommentárokat tovább, miközben a fórumot csak read onlyként olvasva abszolút unszimpatikus kommenteket olvastam tõled, hang alapján ennek totál az ellenkezõje jött le : )

És ezzel kapcsolatban egy tanács: lehet sok Day9-t néztem, és ezért furcsállom, de ha pl. fast forge-ra megy egy Protoss, akkor ahelyett hogy azt mondod, "nem tudom mire jó", inkább tölts el egy kis idõt azzal, hogy leírod, mire LEHETNE jó (pl. fast expandhoz védelem, fast stargate-re idõhúzás - bár ez gyengébb, stb...). Még akkor is inkább jobb improvizálni oda valamit, mint azt mondani, hogy dunno 😄
BEAST
Mindkettõt utálom, egykutya :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Daell Drow
Ha valakit erdekel ujfajta Starcraft 2 signature generator
Itt tobb fajtabol is valaszthatsz, es sokkal reszletesebb.
Rage47
vagy void 😄
csuszi
4v2 volt.

csuszi
colo. az dönt minden pvp-ben.

Megnéztem a meccseket, aki okos az elmondhatná, hogy az elsõ meccs döntõ csatájában mi volt a hiba aradebil részérõl, kb ugyanolyan erõsségû csapatok és az egyik elfogyott a másiknak meg kb a fele megmaradt

csuszi
éppen codekekrõl megy a duma ts-en a következõnek jobbnak kell lennie minõségre😊

Hegi90
mikor kerül már fel a vod? 😊

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

csuszi
tényleg akartam válaszolni neked itt, sry a tegnapért de akikkel szoktam team-ben tolni nem mentek el amikor mondták és ezért sokáig voltam velük, ne haragudj😊
megcsináljuk, holnap vagy azután.

Tervemmel mi van?D:

csuszi
mióta kikerült a vodom sc2.hu-ra enyhén megugrott a látogatottság, néznek mint rozi a moziban😊 puszcsi anti, cserébe csak kicsit alázlak a vodban rólad😊 kicsit nagyon...

csuszi
az elsõ nagyon igényes meccs volt, szvsz az eddigi legjobb a ligában. a második az nem tudom hogy, de nagyon sima lett, pedig muki nem költött rendesen, Te meg igen. mégis simán lenyomott. és még exped is volt. a dt jó húzás volt.
ggwp

Aradebil2
muki-aradebil 2-0 gg

Egyszer néztem Sen streamet. Elkezdett amcsi szerveren játszani. Addig nem is tudtam ki õ😊. Nagyon jól tolta, sorba verte az ellenfeleit, kb. 13-0 -nál tartott míg néztem. De nem ez a lényeg. Közben nézte mit írnak chat közben és kérnek tõle, megcsinálta játék közben valamint párhuzamosan msn-zet meg egy másik hasonló programmal beszélt, néha a zenéit rendezte vagy fényképeket nézett. Játék közben mindet. Amikor már 1500 diamondos ellenfeleket kapott, kicsit visszafogta magát, de akkor is elég durva volt.
unknown nick
Tronfra tronf 😄

Aradebil2
10 perc múlva MUKI VS ARADEBIL akit érdekel jöjjön onlány

HeadHunter86
Ennek van baja 😄

Aradebil2
ma elvileg mukival játszunk,amint megjelenik riadólánc indul és letoljuk

unknown nick
Azt ne feledd hogy pár KR progamer jóval sc2 megjelenés után kezdett játszani és azért a játék mechanika nagyon más. TLO, IdrA stb. majd egy 3/4 év elõnyük van.

nem megy a liga 😞

StarCraft Forever Fever