StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ne hallgass azokra akik magyaráznak mit hogy ejts ki, meg mire mit mondj 😄 te kommentálod, nem õk. csináljanak frankóbbat.
még.
na mind1 nem szeretnék magyarázkodni,gg volt muki részérõl,én meg keveset játszok+pvp-t gyûlölöm szívbõl😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Pylo the Pylon:
Lyrics lenyitható 😊
Egyébként az egész egy nagy kreténség, semmi értelme.
De a szerdától bármelyik nap este jó.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
GSL-re eddig kvalifikált játékosok
Amit linkeltem lent vid az épp manofoneway bejutás közben 😊
De azért soha nem árt, ha a nagy legendákat néha ismételjük, az új idetévedõknek okulásul. Úgyhogy linkeld csak, meg a pylo-fényképalbumát is...
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
más: valaki árulja már el, hogy mi az a "chrono boost"?? Crota replayeiben rendkívül gyakran hallom fõleg Protoss kapcsán.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
MJ rulz Pink Team The Only One
a tutorial ötlet az jött donatus-tól, és lesz is.
igazából úgy tervezem hogy jobb min., halkabb, több balos jelzõ, és érdekes meccsek, lesznek 2v2 3v3 4v4 is, saját is, trükkös repek, tutorial is, csak egy biztos, nem lesz megszokott a rep. vagy a hangvétel miatt, pikírt csípõs, komolytalanabb vagy/és (inkább és) mert a rep tartalmaz valami szokatlant. megszokottnak nem látom értelmét, az van dögivel...
de igazad van, hogy ezt inkább úgy kellett volna mondani, hogy elmondom miért hülyeség... de egy 22 perces elsõ repben nem is volt sok hiba, visszahallgattam én is és volt még pár baki, de egyszerûen nem lehet mindent jól csinálni szerintem. remélem szûkítem a hibák számát, de azt hiszem mindig lesz.
köv.nél jobb lesz a min. halkabb a game, balos kijelzõ használva. de ott is lesz olyan amit nem veszek észre, pl a raven turret-rõl is lemaradtam, nem fejeztem be a hegi osztását amikor bepofátlankodott - félbehagyott mondat, a planetary-t nem vettem észre rögtön, nem mondtam el hogy a t azért szívta az elsõ nagy csatát, mert nem volt stim és medievac, és anélkül a bio gyenge. azt hiszem ennyi volt ahiba, ha többször venném fel akkor ezek javítva vennének, csak nem lenne ilyen õszinte a rep. inkább maradok a live hangulatnál, pár bakival. remélem lesz olyan rep is, amiben nem lesz baki...
És ezzel kapcsolatban egy tanács: lehet sok Day9-t néztem, és ezért furcsállom, de ha pl. fast forge-ra megy egy Protoss, akkor ahelyett hogy azt mondod, "nem tudom mire jó", inkább tölts el egy kis idõt azzal, hogy leírod, mire LEHETNE jó (pl. fast expandhoz védelem, fast stargate-re idõhúzás - bár ez gyengébb, stb...). Még akkor is inkább jobb improvizálni oda valamit, mint azt mondani, hogy dunno 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Itt tobb fajtabol is valaszthatsz, es sokkal reszletesebb.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
megcsináljuk, holnap vagy azután.
ggwp
StarCraft Forever Fever