StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CheckPrime-nak valóban csak akkor megy fel az apm-e amikor a helyzet megkívánja, de ez meg is látszik a 0 macroján és ez amúgy sok wc3 playerrõl elmondható. Majd ha July, Boxer meg a többi nagy bw-s belejön akkor nem lesz majd Check. Mondjuk nem vagyok jós, de van egy ilyen megérzésem.
Ha fordított a helyzet, akkor pedig anélkül is tudnod kell jól teljesíteni a kritikus pillanatokban, hogy 6 scv-nél 300-as apmed lenne.
Egyébként érdekes a különbség a BW és a War3-as játékosok között. Ha valakit érdekel keressen rá pár SC2-es replayre Axslavtól, aki elég jó de soha nem spammel.
Én is alig játszottam BW-vel, hanem inkább War3/DotA-n szocializálódtam. Így az SC2-es gyors csatákat mikrózni nehéznek találom, de más szempontból szerintem elõnyöm van a "klasszikus" játékosokkal szemben.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egyébként néznék egy ilyen videót, miközben mikrózik emberünk.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Korai" expedet könnyen lehet védeni standard módon, canon+zea+sentry+stalker, az elején nem kell belõlük sok, ha jól van elhelyezve az épület, és õ is fejlõdik remélhetõleg. Ha a zerg nem expelt ott valami sunyiság van, akkor ésszel lehet csak expelni, mert 90%-ban roach lingezik vagy banelingezik, mint a repedben (bár elég furán csinálta). Mondjuk map függõ is. Xel'Nagán elõfordul, hogy hamarabb dob a zerg heccset le, mint spawningot. Elsõ probe-al lehet legalább a szándékát látni, amíg életben marad. Utána lehetetlen felderíteni vakon kell nyomulni obs-ig. Több nyitási lehetõség van prottal, de a legtöbb sajnos sötétben megy. Akárhogy is szerintem nincs generál stratégia csak az elsõ max. 5-8 percre onnan mindenki a saját stílusa szerint nyomja.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gyakorold a mikrót, ne vesszen oda az elején egy sima drone-tól a porbe-od 😊 ~3:00-nál cyber core kell 2 GW nem mûködik olyan messzirõl zerg ellen, fõleg hogy a zealotot lassították. Saját techelésed lassítod le így. Ha 4-5 GW-re mész elég 1 gáz, ameddig ki nem fejlõdik a warp, hogy idõben rohadt gyors legyél, utána mehet a második és a push. Azon a mapon makró játéknál ~7:00-kor már le kell dobni egy expet. Roboticsot, akkor kezdd el, mikor az elsõ exped már letetted. Ha kiexpelt a zerg és nem bénázik nem tudod 1 bázisból kiütni csúcsra húzott tech tree-vel. A meccs szerencsétlenségen csúszott el, hogy pont kimentél és telibe kaptad, ezért kell mindig egy sentry ff miatt.
Btw kíváncsi leszek Boxerre. Nyilvánvaló, hogy SC1-bõl kiöregedett, mert túl skilles játék az iszonyat tempójából adódóan, de a kreativitás megmarad. SC2 könnyítései miatt pedig megint az elsõk közt lehet. Feltéve ha akar versenyezni újra.
force field, stalker. attack upgrade.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
vodot, repet! 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Liquid`HuK vs QXC
Fenix vs Drewbie
Stream:
http://www.esl-world.net/masters/season5/newyork/esltv_stream/
kezdés kb 1 óra mulva
linket kirakom leírásba.
a mostani 4 vod már így marad, a következõkben már letekerem a hangot, miki fullon van.😊
tutorial jó ötlet.
kiválasztása a játékosoknak hiszitek vagy sem direkt egérrel, nem tudom így valahogy feelingesebb.😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD