StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Shieldy
ja hegis vod frankó lett tényleg, tvmacihoz meg sztem is fáradt voltál 😊
bár ez magán vélemény.

antgecc
Tényleg medivac baszki... pedig esküszöm egyszer kiolvastam az 'e' betût! <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Ha már utálók és rajongókra oszlik a tábor ott már alakul valami. Az jó jel.

bélanéni
A kritika jó dolog, de én már rájöttem rég, hogy legfeljebb a többségnek lehet megfelelni, ha ezt eléred, akkor már elégedett lehetsz, továbbá, hogy van akinek sosem lehet megfelelni. A sok fanyalgást nem értem, ahelyett hogy egy üveg sörrel a kézben (na nem most, majd este) hátradõlve élveznétek a VOD-okat, ehelyett megy itt az állandó fanyalgás. Baszki úgy fogadjuk el ahogy van, pláne ha ilyen mesteri szinten ûzi a kommentátor szakmát csuszi. Részemrõl le a kalappal, szórakoztató, lehet belõlük tanulni is, hiba persze mindig mindenben akad.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Nehogy félreértés legyen: Nekem a 3. vod nem illett bele a csuszi által alkotott képbe, a második, a Hegi-s az nekem tetszett, az jó volt, és nekem sincs bajom a heves érzelmekre való kiabálós reagálással, ott a helyén volt.
Na csak ennyit akartam.
Egyszer még büszkék leszünk a mi csuszinkra... <#circling>

csuszi
nem, medivac, de ha ezt mondom mennyivel szarabb mint a medievac. na majd odafigyelek, medivac, béla, ûrkomp, mariska...

hegi, tényleg nagyon sajnálom naitit, mert kedvelem, de én az olyan sportközvetítést szeretem, ahol a kommentátor sír ha én sírok, nevet ha én nevetek, és kiabál ha én is kiabálok. nem érdekel hogy tv és 1millióan hallgatják, az sport, kajabáljon ha gól/kosár/pont/storm/dropp van😊 és szívbõl jön, nem játszok rá, de kész voltam a hegi meccsen, minden fél percben action...😊

MJ rulz Pink Team The Only One

antgecc
Talán mert úgy van írva, hogy medievac? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lolSL
jah ez vmi nagy magyar betegség, mástól is hallottam
hogy kerül oda az az e azt nem értem

Hegi90
ja, ami zavart: medievákk. De errõl igazából én tehetek, kurva nagy grammar nazi vagyok 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Oh, hát igyekszik az ember <#smile>.

Ha ez azt jelenti, hogy szívesen fogadsz el tõlem még repet, akkor majd igyekszek valami olyasmit küldeni, amiben valamilyen extrém dolgok is történnek (igaz ladderen ez elég ritka), és én is kevesebbet bénázok 😄. Na meg persze mindig szívesen hallgatom, hogy mit lehetett volna csinálni, ami nekem nem jutott eszembe, vagy a nagy harc közepette elkerülte a figyelmemet.

Ami a tévémacit illeti, szerintem poén volt, én jót nevettem rajta 😄. A "kiabálásnak" pedig szintén örülök, nem szeretem ha megalszik a kommentátor szájában a tej, és te akció közben sem akadtál el egy mondat közepén, ami nálam egy kurva nagy piros pontot jelent 😄

tl;dr.: csak így tovább, kurva nagy vagy, és látom nem okoz gondot a kritika sem, RESPEKT.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
éppen ez "esett szarul" hogy én abban semmi hibát nem láttam...semmi mesterkélt nem volt, leültem a gép elé, betöltöttem a repet és levodoztam. majdnem megfulladtam, elfogyott a levegõ és kevésbé tetszik az embereknek, minõség jó, hang jobb, odafigyeltem minden apróságra. nem értem...
na sebaj tóbi, kritikát le kell nyelni.
<#puszis>

ui.: senkitõl sem veszem rossz néven, mindenki mondhat hideget meleget, nincs harag. tv maci pedig milyen jó poénnak nézett ki😊 erre megsértõdtök? azt se tudtam mikor vették le mûsorról...😄

Ebben az izgalom hatására való kiabálás is helyénvaló volt 😊. A végén az összegzés is jó, az eleje majd ahogy gyûlik a portfóliód, lehet egy kicsivel rövidebb is 😊.

De mára ennyit a "kritikákból" 😊.
Lájkollak, jóéjt.

Nna, némileg módosítok:
A második vod-od, a Hegi-s a legjobb eddig.
Neked csak olyan replay-t szabad kommentálnod, amit még nem láttál 😊.

csuszi
dehogy baj, nem sértõdöm meg.

de el kell szomorítsalak, nem voltam mesterkélt😞
azért kajabáltam, mert tényleg így felpörögtem és amikor magamat vodoltam akkor is elfelejtettem hogy én tudom mi lesz. egyszerûen izgultam, bepörögtem. de amúgy én nem pénnak szántam, szerintem a sportban is az a jó kommenátr, amikor a kommentátor a lelátóval él együtt, én ezután is visítani fogok ha bejön egy storm etc
kritikát köszönettel elfogadom. a sok igaz lehet, de az meg azért van mert itt még valahogy tudatni kell azokkal akik nézik, mire számítsanak, mi lesz a mûsorrend. ez nem lesz a következõkben, hisz minek.

Shieldy
<#eljen>

bakker, na folytatom:
Te ennél intelligensebb és értelmesebb vagy. Nem biztos, hogy az a poénos, hogy kiabálsz benne, vagy hogy olcsó poénokat lõdözöl... És az is igaz, hogy nem kéne annyit foglalkozni avval, hogy "majd jönnek a flémek", meg "ezek a vodok másabbak lesznek, mint a többi", meg ilyenek, és magaddal sem kell ilyen sokat foglalkoznod egy vodban. Nem kell feltétlenül megmagyarázni mindent, te is tudod: a kevesebb néha több.

Ettõl függetlenül élveztem ezt is, csak nekem ez kicsit sok volt. Az elsõ jobban tetszett 😊

De még sokat, úgy fejlõdik az ember, úgy érik ki a saját stílusa.
Nincs harag...?
<#awink>

csuszi, remélem nem fogsz megharaduni azért, amit most mondok.
Nekem ez az utolsó vod-od túl mesterkélt lett.
Te ennél intelligensebb és <#sir>

csuszi
ok, meglátjuk.

hegi amúgy kurva jó volt vodolni téged, kurva élménydús rep volt. levegõt alig kaptam😊

Hát ez kétség kívül kizárt 😄 de jó tutorial lehet belõle terranhoz, de szívesen játszok bármivel.

Daell Drow
nekem mind a 3 vod nagyon tetszett, erdekes volt es joikat rohogtem.
Nekem johet minden nap 2, a 2 bk helyett.<#idiota>
csuszi
meg is lesz
felvesszük holnap. ok?

csak nehogy beszopjam😊

Te még mindig logsz egy tutorial voddal😄

csuszi
ááááá
nem értem.
az elsõ szerintem sokkal szarabb mint ez a 2, ezek nekem tetszettek. erre az tetszett nektek, itt meg egy csomó hiba?😞 félreértés ne essék, a kritikát bírom, és szeretem is, csak:
- hangos
- tv maci (csak vicc volt)
- hanglejtés (poén 2, az életben elhihetitek nem így beszélek, de ez egy pezsdítõ hartcmezõõõõ😊)
- hélion
- escévé

ááá, mindegy. amúgy a heliont is elnevezem majd valaminek és kész😊

Grat tök jók lettek a vodok, de könyörgöm ne legyen már hÉlion szerencsétlen Hellion-ból 😄DD
A Reaper rush fogáshoz meg külön gratula!

Rage47
így van😄
ToCsEk
valaki elmondaná hogy lehet kreálni olyan cg gamet amiben lehet választani spectator modot?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Blacksheep333
már celeb lettél, minden szavad hatással van a magyar sc2 közösségre. ennyi.. 😄

Az operációs rendszeren is túl...

csuszi
baszki gyerekek csak poéénnnnn...😊

csuszi
csönd, gyerekek vagytok😊
2 rep felment, linkeljem? ne linkeljem?
nemtom...😊
(rage, csak poén volt...😄)

hegipart1
hegipart2 - még feldolgozás alatt
2v2 tv macival😊

ennél jobb min. nem lesz😞 vagyis nem hiszem.
hang sry, akkor most hangos...eddig halk volt, akkor a köv. kettõ közé😄

Blacksheep333
csuszi: no offense, de 30 évesen úgy beszélsz magadról, mintha most töltötted volna a 60at. Elismerem nem vagy fiatal, de idõs se vagy. Se a "gamer világban" se IRL. Te vagy az átlag b+.

Az operációs rendszeren is túl...

Hegi90
Egyébként itt van a szövegbox alatt egy videó beszúrása gomb is 😊

Aradebil2
csuSZI maGYAR emBER NEM nyomJA MEG a SZÓ véGÉT xD

Aradebil2
én még láttam tv macit pedig most leszek 20😄

antgecc
tényleg, már jó

Rage47
én picit erõsnek érzem már a korodra való utalgatásokat, meg hogy mi szarosok vagyunk, mert még a tévémacit sem láttuk (sztem mindenki ismeri a tvmacit az sc2sök közül)
Hegi90
Egyébként 100%-ig meg vagyok elégedve a vodokkal, de még hiányzik egy második rész 😄

balintk
Hát fasza sose voltam, meg most se vagyok, de szívesen játszok holnap. 😊

Hegi90
bálint! Ha még mindig fasza vagy protossal, nincs kedved játszani párat ma vagy holnap?

holy84
Jujj !!! Mekkora duma 😊 ebbõl nem lesz naprendszer széle !!!!
Nagyon komoly 😊

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

balintk
Tv maci üt az elején. 😄

Rage47
http://www.youtube.com/user/csuszi11#p/a/u/1/WSsNKGai9YU
Rage47
lehet, hogy a youtube még dolgozik a HDn
Daell Drow
linket pls.
CharrDen
Gondolj bele mi lett azzal a játékossal aki megölte szegény Pylo-t<#hehe> Valószínûleg máglyán égették el.

antgecc
csuszika, meglestem az új vodot. Jó lett, csak néha szétment a fülem a kajabálástól 😄

HD-t nem találtam, pedig ígérted 😞

Hegi90
de melyik estére 😄

Maak
attol fuggetlenul sokakat megmozgatott szegeny Pylo :

<#nevetes1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

BEAST
Sose! :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
pl. a híres beast vs rage meccset😄 bár azt már látta mindenki