StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
bár ez magán vélemény.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Na csak ennyit akartam.
Egyszer még büszkék leszünk a mi csuszinkra... <#circling>#circling>
hegi, tényleg nagyon sajnálom naitit, mert kedvelem, de én az olyan sportközvetítést szeretem, ahol a kommentátor sír ha én sírok, nevet ha én nevetek, és kiabál ha én is kiabálok. nem érdekel hogy tv és 1millióan hallgatják, az sport, kajabáljon ha gól/kosár/pont/storm/dropp van😊 és szívbõl jön, nem játszok rá, de kész voltam a hegi meccsen, minden fél percben action...😊
MJ rulz Pink Team The Only One
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha ez azt jelenti, hogy szívesen fogadsz el tõlem még repet, akkor majd igyekszek valami olyasmit küldeni, amiben valamilyen extrém dolgok is történnek (igaz ladderen ez elég ritka), és én is kevesebbet bénázok 😄. Na meg persze mindig szívesen hallgatom, hogy mit lehetett volna csinálni, ami nekem nem jutott eszembe, vagy a nagy harc közepette elkerülte a figyelmemet.
Ami a tévémacit illeti, szerintem poén volt, én jót nevettem rajta 😄. A "kiabálásnak" pedig szintén örülök, nem szeretem ha megalszik a kommentátor szájában a tej, és te akció közben sem akadtál el egy mondat közepén, ami nálam egy kurva nagy piros pontot jelent 😄
tl;dr.: csak így tovább, kurva nagy vagy, és látom nem okoz gondot a kritika sem, RESPEKT.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
na sebaj tóbi, kritikát le kell nyelni.
<#puszis>#puszis>
ui.: senkitõl sem veszem rossz néven, mindenki mondhat hideget meleget, nincs harag. tv maci pedig milyen jó poénnak nézett ki😊 erre megsértõdtök? azt se tudtam mikor vették le mûsorról...😄
De mára ennyit a "kritikákból" 😊.
Lájkollak, jóéjt.
A második vod-od, a Hegi-s a legjobb eddig.
Neked csak olyan replay-t szabad kommentálnod, amit még nem láttál 😊.
de el kell szomorítsalak, nem voltam mesterkélt😞
azért kajabáltam, mert tényleg így felpörögtem és amikor magamat vodoltam akkor is elfelejtettem hogy én tudom mi lesz. egyszerûen izgultam, bepörögtem. de amúgy én nem pénnak szántam, szerintem a sportban is az a jó kommenátr, amikor a kommentátor a lelátóval él együtt, én ezután is visítani fogok ha bejön egy storm etc
kritikát köszönettel elfogadom. a sok igaz lehet, de az meg azért van mert itt még valahogy tudatni kell azokkal akik nézik, mire számítsanak, mi lesz a mûsorrend. ez nem lesz a következõkben, hisz minek.
Te ennél intelligensebb és értelmesebb vagy. Nem biztos, hogy az a poénos, hogy kiabálsz benne, vagy hogy olcsó poénokat lõdözöl... És az is igaz, hogy nem kéne annyit foglalkozni avval, hogy "majd jönnek a flémek", meg "ezek a vodok másabbak lesznek, mint a többi", meg ilyenek, és magaddal sem kell ilyen sokat foglalkoznod egy vodban. Nem kell feltétlenül megmagyarázni mindent, te is tudod: a kevesebb néha több.
Ettõl függetlenül élveztem ezt is, csak nekem ez kicsit sok volt. Az elsõ jobban tetszett 😊
De még sokat, úgy fejlõdik az ember, úgy érik ki a saját stílusa.
Nincs harag...?
<#awink>#awink>
Nekem ez az utolsó vod-od túl mesterkélt lett.
Te ennél intelligensebb és <#sir>#sir>
hegi amúgy kurva jó volt vodolni téged, kurva élménydús rep volt. levegõt alig kaptam😊
Nekem johet minden nap 2, a 2 bk helyett.<#idiota>#idiota>
nem értem.
az elsõ szerintem sokkal szarabb mint ez a 2, ezek nekem tetszettek. erre az tetszett nektek, itt meg egy csomó hiba?😞 félreértés ne essék, a kritikát bírom, és szeretem is, csak:
- hangos
- tv maci (csak vicc volt)
- hanglejtés (poén 2, az életben elhihetitek nem így beszélek, de ez egy pezsdítõ hartcmezõõõõ😊)
- hélion
- escévé
ááá, mindegy. amúgy a heliont is elnevezem majd valaminek és kész😊
A Reaper rush fogáshoz meg külön gratula!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Az operációs rendszeren is túl...
2 rep felment, linkeljem? ne linkeljem?
nemtom...😊
(rage, csak poén volt...😄)
hegipart1
hegipart2 - még feldolgozás alatt
2v2 tv macival😊
ennél jobb min. nem lesz😞 vagyis nem hiszem.
hang sry, akkor most hangos...eddig halk volt, akkor a köv. kettõ közé😄
Az operációs rendszeren is túl...
Nagyon komoly 😊
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
HD-t nem találtam, pedig ígérted 😞
<#nevetes1>#nevetes1>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."