StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Konflikt és Jsan ma este elvileg 8 után!

Na, most beszéltem Shieldy-vel: ma már nem jó sajna. Holnap viszont reggel 9-tõl kb. délig, délután 14-ig ráérünk. Ha nektek is jó, akkor holnap délelõtt lezavarhatjuk 😊

unknown nick
Itt az eredeti a bolondjától 😄

Aradebil2
lolSL
könnyebb lesz a döntõ

unknown nick
IdrA-nak nem a legszerencsésebb lett az MLG-s besorolása, ha dewbie-t legyõzi Tyler, akkor össze kerülnek a fában.

Ráértek mostanában ?

Én láttam tegnap.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HD-nak volt pár végzetes hibája az elsõ meccsen, mutával és baneling-el, 2. meg sima mass factory win
Hegi90
HD fog játszani mindjárt MLG-n
Ha jól hallottam épp TLO-val 😄
szerk.: tévedtem, Spades-el (T)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Azon túl, hogy sc1-es mikrója van, szerintem nulla a játéktudása. Vicces, hogy rájött egy spéci viszonyleg primitív jól idõzített massolós technikára és mindenkit szarrá ver. Még tvt-ban is nyer ezzel. Én inkább azon csodálkozom, hogy hol vannak a hasonló mikrójú SC playerek.

BEAST
Nagyon ügyes, de ez is csak a stim miatt lehetséges. Félelmetesen gyorsak tõle az egységek. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Shieldy
mármint egész nap, csak 3-4 körül lépek el. xD elég félreérthetõ volt igy vissaolvasva.

Prince of Máté
attól félünk.

Rage47
ez a gyerek tud vmit
Shieldy
3-4ig fogok ráérni :S

unknown nick
Még jó, hogy nem maradtam fent az érdekesebbje ma lesz.

lolSL
4.5

ProGabe
gondoltam egyértelmû, hogy nem játszanak hajnalban az usánkában 😊

mindenesetre ezt tényleg érdemes volt nézni, nem mindennap látja az ember, amikor valaki nuke-ot dob egy db drone-ra 😄

3 és fél óra kezdõdik az élõ közvetítés!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
azok tegnapi meccsek,restream megy,de kösz hogy szólsz😉

ProGabe
TLO - Torch kezdõdött pont most. az elsõ meccs alapján érdemes nézni!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

balintk
Igen.

Aradebil2
Sen meg TLO is Dallasban van?!

Persze, de még így is talán nagyobb a játékosbázisuk a sc népszerûsége miatt. Hollandiában, Németországban, Spanyolországan, Magyarországon megkérdezek egy tucat 20 éves csajt, hogy tudja-e mi az, hogy SC, illetve játszott már vele. Kíváncsi vagyok hányan tudnák mirõl beszélek a koreaiakhoz képest.
unknown nick
El akarod érni, hogy ne tudjunk aludni?😄

unknown nick
Erre ment a válasz 😊

unknown nick
EU pedig 800 milliós és akkor még bele sem vettem a nem tag országokat 😊

Szvsz jó a hasonlat, amit írtál.

Aradebil2
Ha eredeti a játékod, akkor bneten találsz olyan custom pályákat, amiben benne vannak. Pl. én is játszottam olyanon, ahol gyárthattam scourge-t, meg brutalisket, lurkert, stb.
Azért azt ne flejtsétek el, hogy egy 50 milliós ország Dél-Korea. Az sc hihetetlnen népszerû, ismert dolog, hiába nem játszik vele a 70 éves nagyapa, de tudja, hogy létezik SC. Hisz reklámozzák, megy a tévében, stb. A fiatalok többsége kirpóbálja valamilyen szinten, lehet 1 óránál többet nem játszik vele, de akkor is tesz egy próbát. Sokkal több a potenciális jó játékos, a tehetség megtalálásának az esélye és felkarolása. Ráadásul ott ez egy elismert dolog, meggazagodhatsz belõle, boxer és társai már rég nem fognak játszani, de még lesz hasznuk abból, hogy egykor mekkora játékosok voltak. Ugyanolyan, mint Braziliában a foci, az utolsó sikátorban is játszák a kölykök és nagyobb játékostömegbõl több tehetség kerül ki, vagy Pakisztánban a krikett.
a hivatalos multiplayer egységek száma kb fele a singleplayerben játszható egységeknek. Tehát custom, league és cooperativ gamekban jóval kevesebb játszható egységet fogsz találni

StarCraft Forever Fever

Aradebil2
nem hagyták ki belõle,a kampányba raktak +egységeket az alapjátékhoz képest

Aradebil2
nem érezte jól magát,hiányzik a családja blabla,aztán vagy igaz,vagy csak kifogás,de mindenesetre otthon is simán megél sc-bõl,egyelõre EU-ban úgy néz ki egyeduralkodó lehet

Sziasztok.

Remélem tud nekem valaki segíteni.
A gond az, hogy ha sima skrimish meccset játszok akkor nagyon sok egység nem érhetõ el amik a single részben viszont igen, de a single részt végigcsináltam és ott megvolt minden. esetleg valami pach kell hozzá, hogy skrimish-ben is meglegyen az összes egység, vagy csak simán kihagyták belõle?
unknown nick
Azt tudni mi volt az oka?

Aradebil2
azért sztem még mindig nincs igazad,mert pont h az jött haza,akinek lett volna keresnivalója koreában

Aradebil2
ú jó szar meccsek lehettek a mai GSL-esek,még jó hogy nem láttam😮

BEAST
étem <#gonosz1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nincs a neveléssel bej, ebbõl a szempontból (természetesen az oktatásunk rosszabb a szomáliainál). A magyarok (most tanultam) kreativitásban kiemelkedõek az átlagnál. Talán az alábbi tulajdonságok összege nem elég high: sebesség (apm) + multitask + kreativitás + kaunter + stb.
Éted?

StarCraft Forever Fever

egyet értek. Az indiaik jók a programozásban, a japók a kis cucc csinálásban, a négereknek nagy a bréjük, a zsidóknak nincs fitymájuk... bazzzz... az nem is genetika...

StarCraft Forever Fever

Hegi90
Jaja, ez is tuti benne van a dologban.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BEAST
Szerintem meg inkább a oktatás és nevelésbeli különbségeknek köszönhetik ezeket a sikereket. Még a legutóbbi patch után említette is Artosis, hogy szinte már már gépiesen tanulnak be új dolgokat és hogy ez fõképp az oktatási rendszerük miatt van, de pont ezért nem elég rugalmasak és nehezen alkalmazkodnak.

Hegi90
Nem akarok rasszistának tûnni, de ez "faji" kérdésnek tûnik számomra. Például tudományosan bizonyított tény, hogy a négerek kurva jó futók, viszont a fehérek az úszó sportokban jobbak náluk sokkal. Valami ilyesmi lehet az ázsiaiakkal is 😄

unknown nick
Nem tudom mi a titkuk. Biztos nem az hogy többet játszanak, mint egy dedikáltan versenyzõnek jelölt fehér player. Hihetetlen fogékonyságukat mutatja, hogy itt van pl. NesTea GSL1-en még a creep tumort alig használta annyira nem ismerte a fajt. Most pedig döntõs. És nem egy ilyen van náluk. Nem szuperemberek, de valahogy az SC eszetlen módon fekszik nekik.

unknown nick
Boxer 500 000 Won-t kapott arra, hogy GSL2 után egy sc2 teamet csináljon. Utána a stabil támogatásra még rájön a különbözõ sponzorship, ha sikeresek lesznek. Csak az oGs és hasonló "ismeretlen" koreai csapatok tudnak majd velük rivalizálni.

Shieldy
hát egyenes kiesés úgy írva, mintha hozzáértõ lennék és rajolnék a nagy tudásommal 😄
bo5 az kemény. okés.

unknown nick
2010. okt. 19. 20:27 | privát | galéria | válasz erre | #23070

Szerintem jól rácseszik a liquid bagázs, hogy kiköltözött egy néhányuk. Valamelyik beáldozta a normál életvitelét miatta. Lógó orral fognak távozni, ha a ferde szemûek vér szagot fognak 😄
Válasz 'Aradebil2' üzenetére (#23068)

Csak ismételni tudom magam 😊

Hegi90
Múltkor mondtam, hogy ha nyomva tartod a gyártó billentyût (pl a banekhez), akkor úgy gyorsabban lehet õket gyártani, mintha õrült módon nyomogatnád.

Na most ugye van egy olyan tulajdonsága a windowsnak, hogy ha nyomva tartasz egy billentyût, akkor eltelik egy kis idõ, amíg folyamatossá válik a "gépelés". Ezt a delayt át tudod állítani a vezérlõpultban rövidebbre 😉

csuszi
bo1? az milyen?😊

bo5

MJ rulz Pink Team The Only One

Shieldy
ja és 😄
A napokban, hetekben nem nagyon tudtam olvasgatni a forumot. lenne kérdésem. bo1? bo3?
És hogy van e ágrajz valahol😄

Shieldy
ha fent lesz a társad csak irj rám, vagy jules-ra. (Shieldy-re lett változtatva a bnet nickem)