StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shieldy
hali. mi mostanában simán. már 1 ideje várunk titeket, de még én sem tudom meddig leszek gépközelben. lehet estig vok, lehet korábban kell lépnem.

Aradebil2
TLO visszagyün,errõl ennyit

Egyenlõre nem jelentkezett a társam, egyébként ti mikor értek rá, a közeljövöben ??? Ha jelentkezik a társam meg kérdem mi mikor érünk rá, és egyeztetünk!

csuszi
fpsben igen, fõleg hogy tudd menetközben állítani. 1600elég, onnan tudsz lefelé menni játék közben. ha kevés a legtöbb, nem tudsz lefelé menni, nincs "hely" rá.

MJ rulz Pink Team The Only One

Aradebil2
RTS-ben tuti nem,FPS-ben inkább,de azt majd csuszi megmondja😄

csuszi
5bõl 4. tét hogy kivel találkozol az egyenes kiesésben, illetve a csoport utolsója elköszön a további küzdelmektõl. elsõ a másik negyedikjével, második a harmadikkal etc.

Kényelmes egér sokat számít ez természetes, de az ,hogy hány dpi s azt már nem tudom ,hogy számít e.

JackTar
Ahogy látom elkezdõdöttek a meccsek. 1-2-õt olvastam, de milyen a többi? S hogy is lesz ez, hogy 4xBo5, mind a 4 csapattal kell játszani 3 gyõzelemig. És aki a 4 küzdelembõl a legtöbbet nyerni az jut tovább. Tényleg hány csapat juthat tovább?

antgecc
Nekem itt melóban is fennt van az sc2 és kicsit gagyibb egér van itt, nem is szeretek vele játszani. Sokat számít a jó egér sztem. Persze a szart is meg lehet szokni és lehetsz vele pro...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hegi90
1600 dpi az nemsok sztem 😄 Igaz kb mindenhez optimális nekem, ami most van (sose értettem meg ezeket a gémer egereket). ~2-3000 forintos laser Genius. 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Szerintem se mert a korai szarosok 1000 ft os egérrel is kemények😄

Aradebil2
háh vettem új egeret,1600 dpi-vel kíváncsi vagyok mennyivel lesz más a játék,sztem semmivel😄

Hegi90
<#merges2>
Köv liga neve lehetne ez. Likszéthúzó SG open tournament.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

antgecc
Kuss! Ma széthúzom a likad!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Újabb videó készült a magyarításról:
Az elsõ küldetés!

BEAST
Nem láttam még terran-t ennyire vergõdni, hogy valahogy túlélje midgamig. Fõleg úgy, hogy mindig õ kezdte a piszkálódást... <#fejvakaras>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
NagyBoxer feltûnõen trükkösen szeretne nyerni, de Nestea ellen ezek nem igazán mûködnek. KisBoxer egyszerû, mint egy fakocka, de azt nagyon tudja. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kis és nagyboxer zvt-je között õõõõrült nagy különbség van. De ekkora??? Pedig kivételesen örülnék egy tvt-nek. 😄
BEAST
Ha nem történik valami kisebb csoda, akkor ZvT lesz a döntõ GSL-ben. :o

csuszi
expelsz. lehet nem veszik észre. ha észrweveszik idõ míg leütik, ha egyáltalán tudnak menni. (észre se vették volna).
minden exp megéri az árát ha nem is véded meg pillanatok alatt behozza a pénzt, anti most komolyan az a véleményed hogy zergként 1 exp elég amikor 3000mineralod van? még 2-3 at basznék le baszod...

antgecc
Kösz a tanácsokat, mindig jól jönnek 😊 de...

Könnyû mondani, hogy expelni a francba. Hogy miért is? Ha már kiexpelek, ahhoz drone is kell, queen is kell, overlord is és még armyt nem is csináltam. Ha ezt nem húzod fel, akkor minek expelsz ki? Ha kiexpelsz és felhúzod, akkor csókolom az armynak. Turtle barátok meg egyszercsak megpusholnak, mi meg harcolunk a sok paraszttal...

holy84
"ez egyik se lebaszás, csak tanács, puszi puszi😊"

És még korrekt is másodikat full magamra vállalom ! De még elsõ meccs utolsó támadását is ! Láttam hogy összecsukja tankot üvöltöttem skypeon hogy go ! mégis mire támadtunk már nyitva volt 😄 szevasz ... !

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

csuszi
alap unitokat illik fogni és fölé techelni. ez a mass zela instant loss kellett volna, írtam is többieknek második mapon hogy helyedben ahogy bementem a probe-al rage-hez gaz lockba basztam volna és lehet a zelaval szórakozni. ez lt re is igaz lett volna, roach is stalker is táncikál vele és lehet menni az ellenhez.
dt kurva lassan jött, nem volt gw-je😊 se warp-ja😊 zerg-nek kuvra könnyen van lair után kell egy over és máris derítve, z ellen sose hoznék dt-ét, minek? harassolni jó, de ahhoz drága. ráadásul csatában is azért szoptátok mert 3-4 dt folyamat harcolt, ti meg nem hallottátok meg, pedig jellegzetes hangja van, amúgy tiétek lett volna a döntõ csata...
1. mapon 3 tank fogta közepet, nem egy nagy dolog, de neki se kellett volna menni, azt anti baszta el, mutaval nyuggodtan mehetett volna bárkihez, semmi védelem nem volt otthon. gazdaságnak vége.
2. mapon 1 tank volt. elaludtál holy.
3. anti aludt el. 3000minerál 1200-1300gáz az nagyon sok a játék azon részén. nekem is szokott annyi lenni, de amikor jó dolgomban nem tudom mire elbaszni, nem amikor szopóálarc van. plusz bezárkóztak, annak van hátránya is, kívülrõl bezárni õket expelni a francba, vagy a barrack gw simáns zedhetõ lett volna ranged-el.

ez egyik se lebaszás, csak tanács, puszi puszi😊

holy84
És mégis melyik meccsen kellett volna jobban scoutolni !

Most lehet kicsit erõs leszek elõre is bocsi !
Elsõ meccs ! Mikor megláttuk hogy mennyi zeátok van egyértelmû volt hogy "lerusholtok" be is jött ... buktátok is mi nem támadtunk vissza ! Anti nagyon szépen megfogta, utánna jött a szokásos terran moka siege tank marine mara... alig volt egyértelmû fogni sajnos nem sikerült ...
Második meccs úgy elkúrtam mint annak a rendje ! vagy 3x voltam supply hátrányba ezenkivül jöttettek egy mass rine pár mara sereggel hozzávaló gw unitokkal, ami engem megevett reggelire arról nem is csacsogva hogy azt kevesem ami volt még azt is elétek tettem ! scout ide scout oda 2 rax nyitás után egyértelmû volt hogy ezzel jöttök !
Harmadik mecss: kint zár siege véd ! Turtle tax... ! bár meg kell hagyni archon nagyhuzás volt. DT annak rendje és modja szerint beszopva rendesen ! archonbol tudni lehetett hogy DTbõl csináltad mert egy basebõl gázzal nem birtad volna. Majd azért valahogy fogtunk de köv támadásnál szokásos hibám megint elkövettem felkináltam seregem a siege tanknak ! viking mass csak ajándék volt ... ! meg dt drop is, amit inkább ne firtassunk ...

jól csináltátok én meg amit lehetett el is kúrtam, scout ide scout oda...
Elsõ meccset illett volna hozni a többi részemrõl epic fail lett... !

DE igaz scout nem az erõsségem... még ha próbálkozgatok is vele azért...

Maak
tudom, konnyu okosnak lenni nezve a repet, de szvsz, sok-sok bling kellett volna anti reszerol es a terran OP :p

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Damnossorus, nem tudom a pontos nevét. Õ az a magyar srác? Most játszik iCCup tv-n.
Rage47
Nem scoutoltatok.
holy84
Azzal nincs is semmi gond !
Meg én be is vallom hogy terran ellen nem tudom mikor mit baszok el, de nem tudom megfogni 😞 ...
Tudom mik a "kánterek" mikor mivel kéne arra is néha rájövök mit szurok el ! De legközelebb is ugyanúgy képes vagyok gond nélkül elrontani 😊
Én tossként terran ellen egy nulla vagyok ... !!!

Holnap olyan 3tol lehet jó, de még nem tuti 😊

Maak
terran OP, ennyi 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

holy84
csatlakozni tudok csak ! Grat sracok... zsepivel valaki azért megdobhatna 😞

antgecc
gg

HeadHunter86
GG. Jó volt!

Rage47
NecroJoe
Ha valakinek van egy fölös guest key-e elfekvõben vágja már hozzám 😊

Necro

Daell Drow
Akkor ezek szerint szombat vagy hetfo este 8 utan er ra mind a 4 jatekos.

Csuszi, BO3 vagy BO5 van?
nem nyomunk majd egy 1v1-et?

StarCraft Forever Fever

nem értem, kire gondolsz?

StarCraft Forever Fever

Prody
Nekem kb. bármikor jó, hétfõ estig.
Fyndathnak jó szombat este 8 után (reméljük)
Vasárnap kilõve neki.
Hétfõn ugyancsak este lesz jó, késõ délután is.
Én keddtõl off leszek 2 hétig, tehát hétfõ estig le kéne tolnunk mind az BO5 meccset.

ui: ugye BO5 lesz?

csuszi
stfu

antgecc
Pofád lapos puttana!

csuszi
te fasz. gmail-el elküldöd magadnak és megnyitja.

antgecc
Vegyetek fû. Ott vok a listában. Itthon nincs excelem, lusta vok telepíteni. 😊

Daell Drow
Hali, sajnos nem jo egyikunknek sem. A melobol sem erunk haza 6kor, nem hogy jatszunk.
De szombat es vasarnap este tokeletes, ugy 8tol.
unknown nick
Bah, ez nagyon rossz. Fake Boxer vagy foxer nem tudom minek nevezzem minden ellenfelét bedarálja fajtól függetlenül azzal a kretén tekkel. <#conf> Nem értem hopetorture szintû emberke miért nem védte ha tudta már mire megy mindig az ellenfele. Tény hogy hibátlanul csinálja a gyerek, de akkor is nulla kreativitás volt bennük. Remélem kiejti valaki a döntõben 😊 Idegesítõ a játékstílusa. Félek erre csak a másik Boxer lenne képes 😊 De õ meg nem tud játszani nagyon zerg ellen. Az interjúban írta, hogy NaDa után kezd el dedikált ellenfelekkel felkészülni Nestea-ra. Remélem a 180.000$ amit most a gomtv-tõl kapott elég ösztönzés lesz neki arra, hogy kiüsse a zerget utána a Fake-t.

CharrDen
Jsan - konflikt !!!!!!!!!!!!!!!
Nektek holnap 6kor jó? Ha igen, írjatok!

csuszi
sheltem merre vagy?

mukievil:
holnap dél körül mehet! 😊

mukievil és mullaszalka: nektek mikor jó?

Rage47
oksi😊