StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

unknown nick
TLO Vs Kiwi jöhetne most 😊

unknown nick
Aradebil2
huk még mindig nem tud pvz-zni

Hulljon a protoss! Hulljon!😄

unknown nick
Majdnem bejött neki a push, baromi kevés hiányzott.

unknown nick
LiquidNazgul nincs IdrA-val egy szinten, saját bõrömön tapasztaltakból mondom. Ki fog esni.

Aradebil2
metán is kiszívatta vele,pedig az a legbalanszabb map,idra tudta,hogy megint blink stalker lesz,ennek ellenére most nem hozott hidrát,inkább pusholni akart,ami meg nem jött össze

unknown nick
Látszott benne az elfojtott rage 😊 Mondjuk megértem 3x blinktõl szívni. Úgy, hogy ráadásul Nazgul tudta a kulas mekkora blink cheeser map xelnaga tower miatt. Azért választotta.

Hegi90
Hát azért ilyennel nyerni... Lehet nem véletlenül nem ladder map kulas <#wow3>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
egyébként már várom a blink CD nerfet,kell az

Aradebil2
haypro hogy kinézett már nazgulra,látszott h örül neki h idra szopik😄

kösz.

lolSL
Prody
Hétfõ este mindenképp minden meccset le kell játszanunk 😊 (Keddtõl nem leszek itthon)
Semmi baj amúgy

Ez most hol megy? gsl en nem látom

Hegi90
kulas? o_o

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
IdrA tanult a Tyler elleni meccsekbõl végre hydrát is használ az elején 😊

Daell Drow
hali,sajna keson jottunk meg. Most hulla faradtvagyok meg a tarsamnak sem jo most. Marad a masik ido pont, ha nem baj. Hetfo 8tol az mar tuti.
unknown nick
Na ha ez nem jön be neki akkor GG-zhet is Nazgul.

unknown nick
Élõ

élõbe megy a verseny vagy restream?

unknown nick
Allin blinkkel mexivatta 😄

balintk
Gogo Nazgul!

unknown nick
Socke 😞 Nem szokott ennyire szétszórtan játszani.

unknown nick
WoW azt hittem valami jóféle csilível erõsített energy drink 😊

Aradebil2
socke vaz😞

Prody
Konflikt / Jsan !
Merre vagytok? Írjatok bátran bárhol, mi várunk titeket Fyndath-al.

balintk
unknown nick
Mi a fene az a dr pepper? 😄

Aradebil2
egy niggáért kibannolnak TL-rõl,jó tudni xD

Tudom, õ így köszönt a meccs után. De általában egy amcsi ilyen helyzetben ünnepelteti magát. qxc fel is állhatott volna a kézfogáshoz, ha már a másik illendõen meghajolt és kezet nyújtott.
Aradebil2
sima köszönéshez is hajolgatnak az ázsiaiak,szóval ebbõl nem vonnék le túl sok következtetést

Nagy különbség a koreai playerek és a többiek között, amit most is láthattunk qcx vs sen messcek után. Sen nyert és õ ment oda qxc-hez és hajolt meg.
Aradebil2
Sen powa,pedig qxc mekkorát játszott game2ben

Ebben lehet igazad van... 😊 Nem is vitatom. Sõt, hozzáteszem, én is azt szeretem, ha változatos meccseket látok, és hol ezt, hol azt az egységet, faji jellemzõt használják ki.
Viszont most megy neki nagyon, és ahhoz képest, hogy 2-3 egységgel is beéri, igen izgalmas meccseket játszik.

unknown nick
De az SC1-ben nem volt szokatlan, egy ilyen dinamikájú meccs sõt. Viszont Foxertõl mást nem lehetett látni eddig. Marine+tank esteleg Mara kész 😊) Pedig a terran többet enged, mint faj. Egyszer lecountereli valaki majd, akkor mit csinál? Egysíkú, egyoldalú pár season múlva ilyennel nem lehet majd végig gépelni egy komplett GSL mezõnyt.

Egyébként mi az a csodastratégia, amirõl beszéltek, hogy Foxer kitalálta és mindenkit avval ver el? A mass marine megspékelve Banshee harass-szal?
Hát, nem tudom, de azért mariskákkal fél órán keresztül nyomni olyan iszonyatos apm-mel és érzékkel, ami neki van meg is érdemli.

"rájött egy spéci viszonyleg primitív jól idõzített massolós technikára és mindenkit szarrá ver"
Errõl szól ez az egész, nem? Hogy rájössz egy technikára, amit _véghez is tudsz vinni_, avagy folyamatosan tudod is tartani az iramot és a nyomást vele, és gyõzöl. Szerintem ez nem primitív, vagy egyszerû, legalábbis ahogy õ játszik, most ment restreamen kirythzenith-tel vagy kivel az utolsó meccse... háát, szerintem megérdemli a gyõzelmet, iszonyatosakat mikrózott. Marinokkal (némi siege támogatással) ilyet nyomni... nem semmi.
De Kiryth sem volt semmi, le a kalappal elõtte is.

Ha már az van, hogy ki mit venne el, akkor én a PF-et és a MULE-t. Néha még mindig meglepõdök, hogy ezek nem csak a kampányban vannak. Day9 vodjában volt, terran 0 scv-el 1200 income, ugyanúgy, mint P 25 probe-al. PF meg egy vicc, fõleg, hogy 30 scv is tudja javítani egy idõben.
unknown nick
Élõben szinte sosem, mert nem vagyok otthon. Általában este valaki aznap egyszer restreameli.

Prince of Máté
Akkor ti ezeket a GSL közvetítéseket élõben nézitek?
Én 2 percig bírtam, mert azt nem lehet kivenni, milyen egység van a képernyõn...

unknown nick
Néha HD-t torrenteken találni. Máshonnan azonnal törlik, töröltetik, ha valaki kiteszi.

antgecc
Én a pdd-t is elvenném a picsába.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Prince of Máté
GSL-2 vodokat hol lehet nézni HDban?

Õ volt a terran? Sapka rá a kapucnis pulcsi és arra a fülhallgató számomra elég furcsa.
Aradebil2
ronda egy ember ez a Gretorp😄

unknown nick

BEAST
Nem szeretem az ilyen szintû macro játékot. Protossnál sem élvezem amikor van 3 expem és 8-10 warpgatebõl ontom a sereget...
Viszont majdnem rosszul lettem amikor egyetlen egy! ghost totálisan megsemmisítette a protoss sereget az EMP-vel. Legyen, vegye le a pajzsot, de hogy még az energiát is... bioball ellen így vigyen az ember high templart.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egyetlen esélye a P-nek a storm let volna, de azt az epm viszonylag könnyen kiiktatta.
balintk
EMP-t meg nerfelhetnék már, mert egy vicc protossal szemben.

Ez a makro stílusú terran, aki az elõbb volt, nagyon jól tolja. 8-10. percben már 3 bázisról ömlik a mineral/gas kb. 15 barakk lent, iszonyat.