StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Elég vicces az EMP. 3 féle hatása van és alapképesség. 😊 Maradjon csak meg pajzslevételnek, de hagyja békén az energyt.
A PDD-vel van a legkevesebb problémám. Támadásnál még nincs gond, mert ha a terran lerakja csak kihátrálok, de védekezésnél ezt nem igazán tehetem meg.
Viszont a stimet is megpiszkálnám. Vagy cooldown-t kapna vagy a röhejes hp csökkenés helyett jobban sérülnének az egységek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

unknown nick
Néha úgy érzem újra kellene dizájnolni az egész terran fajt 😊))

antgecc
Én nerfelném emp-t, és kapásból elvenném pdd-t és planetary fortresst. Meg aztán a repairral is lehetne valamit kezdeni. Vicc hogy egy csatában szerelgetnek a kis scv-k. Egyszerûen elképzelhetetlen. Mint menet közben szerelni egy autót, úgy, hogy befekszel alá. Röhej.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sheltem
Csuszi gratula a 2. helyhez sc2.hun...Végignéztem pár vododat énis, nem vagy semmi lökött figura te sem <#banplz>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

mindenre gondoltam de ez nem jutott eszembe

Rage47
pff, nem értem, ez a Xvorazz hogy elõzhette meg....
azért grat csuszi😊
Pengén én kb. bealudtam amúgy, de nem akarom most itt fikázni a többieket😊
csuszi
pepe azaz pedro azaz peti azaz péter.
pepéék/pepéjék = õ és killerkocka.

MJ rulz Pink Team The Only One

BEAST
Mióta a terran játékosok rájöttek, hogy van élet a marine/marauder vagy a tank/viking massoláson túl is, még "erõsebbek" lettek.
Rossz volt nézni az EMP-t meg a PDD-t az elõzõben is. Olyan szinten nullázza le az ellenfelet egy egy ghost vagy raven, hogy majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet. 😊
PvZ döntõnek jobban örültem volna, de az már biztos nem lesz.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tudom,tudom😊 az elsõ után nem is értem,hogy miért csináltunk mást ahol már makróban nagyon nagy fölényben voltatok,remélem lesz még visszavágó 😊
pepéjék?

csuszi
pepéék. vagy nemtom. ezt hogy kell írni?😊
inkább pepéék.

csuszi
elsõ meccset hoztátok. pepéjék vezettek 2:1-re. nem szabad úgy hozzáállni, warrior on.

éjjen még 3 infarktus😊

csuszi
és nem, nem estetek ki természetesen.

csuszi
még 3 meccs. nemsoká összegzem a szabályokat, csoportokat, lejátszott meccseket, repeket, csak vár a tejbegríz😊

mi köszönjük tényleg nagyon jó volt, bár semmi esélyünk sem volt😊

õõõ,izé akkor mi most kiestünk, vagy lesz még meccsünk?

😊 az kell, anélkül nincs gyõzelem 😊

unknown nick
Jó lenne egy replay arról hogyan fogják azt a unit mixet prottal.

Aradebil2
azért még messze van a TvT döntõ

BEAST
Inkább nem mondok semmit. 😞 TvT döntõ yay.

unknown nick
Vagy mégse? 2-0-át ír de nincs kipirosítva.

unknown nick
Vicces tyler revansot vehet 😊

Aradebil2
kis optimista😄

Shieldnat - mukiszalka eddig 1:2, valószínûleg holnap este játsszuk le a maradék két meccset.

Aradebil2
ezt nem értem,ezek már bo5ök?mert pain megy 2vel,de TLO még ott játszik a háttérben😊

ProGabe
nem tudom miért csak most(anában), de fellõtték ezeket az extrém-hangulatos faj-összefoglalókat:

terran
protoss
zerg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok van rá valami lehetõség hogy a battle neten meg tudjam változtatni az igazi nevemet?

Aradebil2
omg Painuser nagyon felszívta magát erre a tornára,nincs több zerg,jee pvt-k,kedvencem😊

Tyler-t határozottabbnak látom P-vel, mint mondjuk HUK-ot. Ennek ellenére lehet TvT döntõ lesz 😞.
unknown nick
Szerintem is ott bukta el. Lassan elhúzott volna Tyler-tõl az expje miatt, de legyilkoltatta a rócsokat.

Én se értem miért nem kapta le simán a a két pylon nélkül maradt GW-t, már expje is volt, az a push, amit csinált teljesen felesleges volt, látta, hogy tylor nem veszített sok egységet, még nyílt terepen se biztos elkapta volna, pláne nem a main rámpáján. TLO, ha megint T-vel játszik, akkor elhasalt az utolsó zerg is.
csuszi
fogok összegezni, még ma. csoportok, lejátszott meccsek, repek. csak kicsit késõbb. most traccsparty van ts en😊

Muki100
Tudnátok összegezni hogy állnak így hétvégén a lejátszott meccsek? Kik nem játszottak még?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

ProGabe
már érett, hogy ezt mondjam: ez a machine egy hülye!

most is mit csinált? felnyomta az egységeit az ellen mainjéhez, had hulljon el az összes! csak ma láttam tõle 2 muta-techet mass stalker ellen. WTF? hülye ez, én mondom!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Aradebil2
tyler,gogo toss😊

csuszi
dzsabba little z vs us
1:3
thx game hangulatos volt.

ProGabe
végre hydrák!

egyszer eljön az idõ és még carriereket is látunk pro 1v1-ben 😄

csuszi
thx, bár savanyú a szõlõ😊

unknown nick
Tyler egy érdekes kérdés milyen skillen van most. Day9 azt mondta leállt a ladderrõl és BO-kat gyakorol, top játékosokkal cutsomokat nyom. Valószínû versenyekre fog koncentrálni és nem bnet ladderezik tovább nagyon.

unknown nick
Nem láttam 😞

gandrus
Nekem mûködik. TLO vs TT1 meccsen TLO Terrannal volt? Mert azt írja.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

unknown nick
TTOne nem rossz prot jobb szerintem HuK-nál. Hogy meglepõdött az interjúban (még nem tudta), hogy kiesett SeleCT. Tõle nagyon tartott. Valószínûleg ladderben sokat össze kerülnek, SeleCT-nek meg 72%-os win rátája van. Mondjuk NA szerver nem a legerõsebb, de akkor is.

Kösz. Ha jól látom már csak két zerg maradt a vesztes ágon. 😞
Aradebil2
TTOne jól játszik?lehet megint toss nyer?!

Tudna adni valaki egy ágrajzot a párosításokról? Ha tud, adna is? 😊
gandrus
Köszi.

unknown nick
*3 óránál 😊

unknown nick
Az elsõt nem vágom hol vesztette el így a közvetítés alapján csak repen látszódik majd. Majdnem tökéletes agresszív prot makrót játszott, talán ha kiszúrja 9 óránál TLO expjét és nem sétál el mellette.

Maak
gg

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774