StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PDD-vel van a legkevesebb problémám. Támadásnál még nincs gond, mert ha a terran lerakja csak kihátrálok, de védekezésnél ezt nem igazán tehetem meg.
Viszont a stimet is megpiszkálnám. Vagy cooldown-t kapna vagy a röhejes hp csökkenés helyett jobban sérülnének az egységek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
azért grat csuszi😊
Pengén én kb. bealudtam amúgy, de nem akarom most itt fikázni a többieket😊
pepéék/pepéjék = õ és killerkocka.
MJ rulz Pink Team The Only One
Rossz volt nézni az EMP-t meg a PDD-t az elõzõben is. Olyan szinten nullázza le az ellenfelet egy egy ghost vagy raven, hogy majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet. 😊
PvZ döntõnek jobban örültem volna, de az már biztos nem lesz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
pepéjék?
õõõ,izé akkor mi most kiestünk, vagy lesz még meccsünk?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
most is mit csinált? felnyomta az egységeit az ellen mainjéhez, had hulljon el az összes! csak ma láttam tõle 2 muta-techet mass stalker ellen. WTF? hülye ez, én mondom!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egyszer eljön az idõ és még carriereket is látunk pro 1v1-ben 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774