StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
TERRAN-nak egy tier 4-es unitja van, a ritkán használt BC, semmi más.
Zerg Tier 4: UltraLisk, Guardian
Protos Tier 4: Colossus, HighTemplar, DarkTemplar, Archon, Carrier, Mothership. És ne felejtsük el, 3 különbözõ irány !!!
HOL AZ IGAZSÁG?
StarCraft Forever Fever
StarCraft Forever Fever
Végre nekem is megvan a játék!
VISZONT...segítsetek nekem srácok!
Megtudná valaki mondani,hogy hol tudok fajt választani?
A Terran-t már végigcsináltam! De hol van a Protoss és a Zerg?
Vagy õk benne vannak a történetben,vagy van külön Single playeres módjuk is? Szóval vagy én vagyok nagyon süsü,vak szerencsétlen...😊 vagy tényleg nem találom a gombot?
Másrészt ez egy fórum, ahol megoszthatom a véleményem és sírhatok is az imba dolgok miatt. A sírásoknak köszönhetõen jönnek a balance patchek.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tökéletes ballance igen sokáig nem lesz. Zerg jól muzsikál terran ellen, bár viszonylag kiélezett matchup. Prot közel alázza a zerget, ha mindent jól csinál és semmi all in zerg részrõl. Igaz late game-ben zerg erõsebb, bár odáig ha eljut, az hatalmas prot fail. Terran meg képes facerollolni a protot ghost emp-vel, bár sokszor anélkül is. Szal mondhatni vannak bajok. De ez van, ezt kell szeretni.
Más: Csuszi jók voltak a meccsek, bár az elsõnél idegbajt kaptam, mennyire safe build a cheese részetekrõl. Turtle mode ftw! Szidtalak is titeket rendesen. <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nyertes:
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Zerg ellen jó, csak nagyon lassúak ezért speedlingek könnyen lecsipkedik õket a sereg végérõl. Az utóbbit még erõsen gyakorolnom kellene. 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vagy mégsem... 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Remélem idõközben talált megoldást a raven-banshee combora. Azért egy "csöppet" elõrébb jár mint én. 😄 És akkor én sem ragadok le ott hogy "tanuld meg counterelni, mert balance van!". :p
(régen a kakakapitány vodjain röhögtem még annyit mint a tieden)
Na mind1!
3 Meccset lejátszottunk, shieldy-nati vs muki-mulla eddig 1:2-re megyünk
Nagyon sok ez a bo5 😊 Ha minden igaz, honlnap 6kor befejezzük!
Ismeretlenek, de hasonlóról beszélnek:
<22:02>22:02> <kyarigay> he should just go raven banshee marine -> marauder viking
<22:02>22:02> <Tumpys> tt1 is gosu yo
<22:02>22:02> <kyarigay> insta-win
<#smile>#smile>
Mondjuk Day9 fejétõl is herótom van, tehát a külföldiekkel se vagyok kibékülve teljesen 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én sose láttam még, hogy ghost EMP-t használ, pedig sokat 1v1 és team ligázok. Pedig kurvajó protoss ellen.
Szeretem nézni ahogy nálam sokkal jobbak játszanak, de szomorú amikor prokat is nevetve fognak meg ezekkel.
sajnálom ha megosztó a hsz., pedig tudok veszteni, csak nem esik jól az elõbb felsoroltak miatt. de jól esik a hsz.okban más is így látja...
<#puszis>#puszis><#worship>#worship>
MJ rulz Pink Team The Only One