StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1v1 valaki?

StarCraft Forever Fever

egyet értek

StarCraft Forever Fever

csuszi következõnek kivel kell játszanunk?

HeadHunter86
Csuszi nem lehetne megoldani hogy te legyél itt a házigizda? Mert Sheltem sosincs itt, és jó lenne már kicserélni a bannerban a ligát is, stb stb.

csuszi
😄😄

begerjedtél papa?
aláírás?😊

MJ rulz Pink Team The Only One

lol, kitomoboltam

StarCraft Forever Fever

NA MOST KITOMOBOLTAM MAGAM

StarCraft Forever Fever

És mégegyszer, nem elfelejtendõ, hogy toss esetében tier 4-es egységekrõl beszélünk, amit a ghost üt!!!!

StarCraft Forever Fever

nova, kivételesen maximálisan egyetértek, de inkább a protosok gondolkozzanak:
TERRAN-nak egy tier 4-es unitja van, a ritkán használt BC, semmi más.

Zerg Tier 4: UltraLisk, Guardian

Protos Tier 4: Colossus, HighTemplar, DarkTemplar, Archon, Carrier, Mothership. És ne felejtsük el, 3 különbözõ irány !!!

HOL AZ IGAZSÁG?

StarCraft Forever Fever

én kb 1000 szer

StarCraft Forever Fever

Kiegészítõnként jönnek az új fajok. Jelenlegi a wing of liberty, ami a terran kampányt tartalmazza, amin belül van néhány protoss küldetés is. Következõ kiegészítõvel közel 2 évet kell várni, talán kevesebb, majd kiderül. Az a zerg kampányt fogja tartalmazni.
Üdv Mindenkinek!
Végre nekem is megvan a játék!
VISZONT...segítsetek nekem srácok!
Megtudná valaki mondani,hogy hol tudok fajt választani?
A Terran-t már végigcsináltam! De hol van a Protoss és a Zerg?
Vagy õk benne vannak a történetben,vagy van külön Single playeres módjuk is? Szóval vagy én vagyok nagyon süsü,vak szerencsétlen...😊 vagy tényleg nem találom a gombot?
Jah! 20 év múlva nevet a toss 😄

antgecc
Már ne haragudj, de miért kéne elfogadni? Ha valami OP, akkor azt nem elfogadni kell, hanem módosítani.

Másrészt ez egy fórum, ahol megoszthatom a véleményem és sírhatok is az imba dolgok miatt. A sírásoknak köszönhetõen jönnek a balance patchek.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aztán majd prot kiegben lesz a nevetõ harmadik a toss.
Tökéletes ballance igen sokáig nem lesz. Zerg jól muzsikál terran ellen, bár viszonylag kiélezett matchup. Prot közel alázza a zerget, ha mindent jól csinál és semmi all in zerg részrõl. Igaz late game-ben zerg erõsebb, bár odáig ha eljut, az hatalmas prot fail. Terran meg képes facerollolni a protot ghost emp-vel, bár sokszor anélkül is. Szal mondhatni vannak bajok. De ez van, ezt kell szeretni.

Más: Csuszi jók voltak a meccsek, bár az elsõnél idegbajt kaptam, mennyire safe build a cheese részetekrõl. Turtle mode ftw! Szidtalak is titeket rendesen. <#nevetes1>
Prody
HoS-ban majd a zerg lesz jobb.

gandrus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor pont szarakodott a netem, így kissé nehézkesen tudtam nézni, de nem összesítve volt 4-1? A korábbi játékuk eredményét is hozzáadták, ami 2-1 volt. Ezért kellett Jinronak kétszer nyernie a gyõzelemhez, TT1-nek meg háromszor kellett volna. Legalábbis azt hiszem.

4-1
gandrus
Végre sikerült lejátszaniuk a döntõt.

A nyertes:

Jinro. 2-0-ra gyõzött TT1 ellen

Hegi90
A nyakamat teszem rá, hogy 1 hónapon belül valamelyik bnetes cikkben beszélni fognak arról, hogy hogyan szeretnék kijavítani, mert azért ez már kezd lassan nevetségessé válni. Viccet csinálnak a versenyekbõl...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gandrus
Remek, újabb próba-> Battle net ismét behalt...

lolSL
ez egy vicc

Na lépnem kell pedig megnéztem volna a döntõt:S , írták ,hogy beleegyeztek az újra játszásba 10 perc múlva kezdenek, HA JAVÍTJÁK A PROBLÉMÁT na akkor mondom most jött el az idõ😄 majd spoilerezzétek be az eredményt és a replayt linkelni, kössz jó éjt csõõ

Most??<#fejvakaras>

unknown nick
Vagy colo vagy storm. Colo kicsivel hamarabb megvan early gémben. Elején a kettõ együtt nem megy. Sokszor a t-k az elsõ timing pusht ghostal csinálják, ha véletlen eltalálja a tempet biztos loss. Colo kicsit tovább kibírhatja.

De ebbe azt sajnálom ,hogy akár mennyire is utálom a protot,jinronak szurkolok, de elég derekasan játszik a prot és szerintem most vitte volna a meccset és ez nem fairplay így

lolSL
a blizzard kurva anyját
hányadik ilyen lan ez már?

BEAST
Én akkor szoktam le végleg a high templarról amikor az elsõ EMP-t használó terrannal találkoztam. 😊
Zerg ellen jó, csak nagyon lassúak ezért speedlingek könnyen lecsipkedik õket a sereg végérõl. Az utóbbit még erõsen gyakorolnom kellene. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Most meg miért nem fejezi be? nyerni hagyja és akkor tüntetõ jelleggel mondhatja ,hogy OP T!😄

Psi stormot miért nem használják ?

Jó meccs volt bár nagyon kemény volt a terran túl erõ a végén, elején nagyon jól bezárta.

BEAST
Feláldozták magukat Az Ügy érdekében. Viszont jön a ghost academy. :p

Vagy mégsem... 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Colok mit kaptak azt a kúrva.

BEAST
Velem néha az fordul elõ, hogy észre sem veszem, de nem mineralra mutat a waypoint, hanem egy probe-ra. :c

Hegi90
kivel szokott még elõfordulni? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kezdõdhetne már.

unknown nick
Jinro-n meglátszik, hogy koreában edzõdik már. Alapban is jó érzéke volt a játékhoz.

Attól, hogy te nem látsz valamit még használják. Biztos vagyok benne, hogy nem az 1.2-es volt utolsó patch, ami a balance változást hozott. A stim-mel a legnagyobb baj, hogy túl nagy dps bónusz ad, nem véletlenül nyomják harmadjára is medivac nélkül az mlg-n is. PF-rõl, mule-ról már leírtam a véleményem. Nem tudom milyen új egységet kap majd terran, meg a mási kettõ, de az látszik, hogy a terran kapott a legtöbb figyelmet a megjelenés elõtt.
Na lássuk lássuk😄

BEAST
Legalább mégsem tvt. Örülök, hogy tévedtem. 😊

Remélem idõközben talált megoldást a raven-banshee combora. Azért egy "csöppet" elõrébb jár mint én. 😄 És akkor én sem ragadok le ott hogy "tanuld meg counterelni, mert balance van!". :p

Akkor most jön meccs? csak reklám azt hittem elkéstem valamit😄

unknown nick
Na most megnézhetjük, hogy tt1 újra mexívja-e? 😊

Most megnézem a benevezett vodokat mielött végleges következtetést vonok lea versenyrõl! De eddig szinte mindet láttam az sc2-rõl, és teljesen egyetértek veled! Messze a legjobb vagy!
(régen a kakakapitány vodjain röhögtem még annyit mint a tieden)

Na mind1!
3 Meccset lejátszottunk, shieldy-nati vs muki-mulla eddig 1:2-re megyünk
Nagyon sok ez a bo5 😊 Ha minden igaz, honlnap 6kor befejezzük!

unknown nick
TL cset:

Ismeretlenek, de hasonlóról beszélnek:

<22:02> <kyarigay> he should just go raven banshee marine -> marauder viking
<22:02> <Tumpys> tt1 is gosu yo
<22:02> <kyarigay> insta-win

<#smile>

Sheltem
Nem akarok "kedveskedni" vagy ilyesmi, de én a magyar kommentátorok között egyedül a tiédet nem találom unalmasnak. Bocsánat ha valaki más is olvassa az sc2.hu ról de ez az igazság(jó én így se tudnék kommentelni mint a többiek, de ez más kérdés).

Mondjuk Day9 fejétõl is herótom van, tehát a külföldiekkel se vagyok kibékülve teljesen 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

BEAST
Ok. 😊

Prody
Balance van és kész. Meg kell tanulni counterelni és figyelni, számítani rá, bármire.
Én sose láttam még, hogy ghost EMP-t használ, pedig sokat 1v1 és team ligázok. Pedig kurvajó protoss ellen.

BEAST
Rendben, hallgatlak. Te mit tennél ezek ellen?

Szeretem nézni ahogy nálam sokkal jobbak játszanak, de szomorú amikor prokat is nevetve fognak meg ezekkel.

csuszi
keserû a szám íze...hülyén hangzik, azt hittem én nyerek, mert szerintem a többiek eléggé le vannak maradva. azon kívül hogy pengének nagyon szimpi a hangja, és szimpatikus kommentátor is, de vannak elmaradások. én se vagyok tökéletes, sõt, nem is tetszik utólag a sajátom se, de jobb a többiekénél - több lépcsõvel. ez nagyképû? egoista? lehet, de õszinte. megtekintések száma, kommentek, feliratkozások, cikknél kommentek etc mind többszöröse a második legnézettebbnek, nemhogy a többieknek. még úgyis hogy az én vodjaimat valamiért nem hírezik ki (csak az elsõt), pedig az összeset elküldtem, lehet nem vagyok szimpatikus😊 nem baj, anti azért az én csajom.
sajnálom ha megosztó a hsz., pedig tudok veszteni, csak nem esik jól az elõbb felsoroltak miatt. de jól esik a hsz.okban más is így látja...
<#puszis><#worship>

MJ rulz Pink Team The Only One

Prody
TERRAN!!!!!!!!
fogadjátok el és tanuljatok meg játszani
(noob fejemmel mondom ezt, de minek a sírás)
én a zergtõl venném el a banelinget, mert 30at csinál belõle és megöl egy egész hadsereget. fõleg a guruló gyorsgeci.