StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most Huk-kal van valami, bugyuta hibákat vétett 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
TTone verte el prottal, de tegnap volt valami TLO-val. Nem játszott ilyen fókuszáltan, mint most.
csuszi+nor vs pedro + killerkocka : 2-2
StarCraft Forever Fever
Tudja valaki, hogy ki verte meg TLO-t, hogy a loosers bracketbe került? (Ahol most HUK-al játszik)
Most épp az jutott eszembe ha kijön a kieg és azt mondták eddig,hogy a kieges emberek nem játszhatnak multiban azokkal akiknek csak az alap van meg, akkor most a versenyeken csak a kieg lesz? erre leszek kíváncsi, nagyon megosztják így az embereket.
Az ottani idõ szerint mikor lesz?😄
csuszi itt a rep!
sen vs socke game1
sen vs socke game1
csuszi 7kor játszhatunk ha nektek is jó
Grat!😊
De jó😊, jobb késõbb, mint soha megtudni, hogy ma játszok. F1-tõl függõen, akkor majd jönni fogok, de csak tán vége lesz 7-re, 18:50-re írja a híradót!
kérdés volt😊
hogy mehet-e a 2v2 kupa, csak közben norbi mondta hogy este 7-tõl le van beszélve ellenetek😊
hogy mehet-e a 2v2 kupa, csak közben norbi mondta hogy este 7-tõl le van beszélve ellenetek😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Ja és közben a colo-t nerfelték. Egyszer a dmg-t, aztán mégegyszer a dmg-t+gyorsították a lövési sebességet. Az utolsónál az lett az eredmény, hogy az addott idõ alatt bevitt sebzés maradt, de nem igazán lehetett már jól kiteloni a coloval, mert egy lövés kevesebbet sebez, ha egy helyben toporogsz kiszedi az ügyesebbje.
Óriási a range. Régebben is eleve óriási volt el tudott lõni olyan messze, ha volt valami, amitõl látta a célt. Aztán buffolták ekkorára a sightot, hogy lõjön és lásson is addig, mert túl erõsnek találták a colot bio ellen. Csak azóta már fogják sima mmm-el is, ha úgy akarja a terra.
Jó meccsek voltak azért de ide még kis balance patch kelleni fog.
Szerintem a 3. meccset a P a vikingek óriási range miatt vesztette el. Void-ot és colossust is távolról szedte, P nem tud mindig lõtávolságba kerülni, mert volt azért ground force is.
igazából kicsit sajnálom is a protokat ghost nagyon nagy erõt a terranoknak igazából fogalmam nincs mit tehetne egy jó prot a terra ellen:S sokkal nehezebb dolga van.
Igen tévedtem, bár úgy érzem sokkal keményebb lehetne.
Nem igazán, painuser szépen hozta a meccseket.
majd küldöm ha kirakják,de letudsz castolni egy bõven egy óra feletti gamet?mert azt nem lehet 2 rsézben feltölteni😊
Ja ez nem kupa. Csak 2 meccs amit játszottam nemrég haverommal. Tényleg kupa, mikor lesz vége az elsõ körnek, hogy Mukival mi kijöjjünk a pihenésrõl?
Köszi szépen😄 Cserébe küldjek kettõ 2v2 meccset, amibõl ha gondolod csinálhatsz vodot, 46 perces mindkettõ, eléggé felett élve a pálya, fõleg az egyikben😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ááá ez a terran nagyon lomha :S kicsit agresszívebbnek kéne lennie hülye prot megeszi :S
Az összes meccs replay-ét kiteszik majd, mint a másikét szerintem. De élõben kommentálva drámaibb a hatás 😊
Kifagyott a játék ha jól láttam.
Omg, megint blizz fail!
Idra úgy látom eléggé szét hullott mostanában eléggé rájár a rúd😄 nem sok jó jelenetet látok tõle.
hú remélem majd vki lecastolja sen vs socke elsõ meccset(minden mineral elfogyott állítólag😮)
csuszi?
csuszi?
Zergling vs Thor féle lenne😄
megnéznék egy incontrol vs idrat ahogy idra dühében neki megy incontrolnak 😄
Am azért így kikapni egy zergnek az tényleg kemény😄
😄😄
Kössz tényleg nagyon király meccs😄