StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
jah ez EU top200,és nem balance sírásként raktam be,hanem "kevés a pro toss" sírásként,sõt zerg sincsen,top 20ból 16 terra,úgy látszik ez fekszik nekünk :S

Aradebil2

82 terran
70 zerg
47 protoss
1 random

Barook wanted me to compare it to last week, so here it is:
- 86 Terran players
- 59 Zerg players
- 53 Protoss players
- 2 Random Players

T: -4
Z: +11 (!)
P: -6
R: -1

😞

Aradebil2
incontrol is megy gsl3ra

unknown nick
Eh nagyon lassú az EU szerver. Patch után sosem merek laddert játszani.

unknown nick
Ez igaz mindenre lehet mondani, de régebben már meglehetett ismerni, hogy ultrára megy a buildjébõl. Utána jött még pár szokatlan dolog tõle, mint a hydra rush 10+ queenel gyógyítva stb. Már nem ismerném fel mire techel, mert nem nagyon látom õt.

csuszi
...nem látom nem lehetne nagyobb mérettel?

MJ rulz Pink Team The Only One

Rage47
19:30kor ragehead vs Dzsabbáék
rage - head legyen inkább 19:30, ha nektek is jó
azonosítóm😄zsabba 764

Ilyet mindenre lehet mondani, ha valaki kezdetektõl folyamatosan fejleszt. 3/3-as thor se könnyû falat. És azok a fejlesztések is jók a hellionokna, tankoknak. Vagy a P upgrade, ami nincs is kölün választva, mint T-nél vagy Z-nél.
dokumentumok \ SC2 \ accounts \ sokszám \ megint sok szám \ replays

StarCraft Forever Fever

antgecc
ultra mellé azért kell egy hydra v spire is. infestorokkal meg nem véded magad addig...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lehet, hogy még én nem vettem észre, de csak tegnap vettem meg a játékot, és az lenne a kérdésem, a replay-eket hova menti a játék?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

és a broodlingek is durvábbak tõle 😄 vagy mi 😄

unknown nick
Dimaga ultralisk techje nagyon durva, a játék elejétõl kezdi 3/3-ra fejleszteni õket és a lingeknek sem rossz addig, amit kapnak. Elég rég láttam játszani nem tudom most ki tudná-e gyorsan hozni.

SpawningP - Lair - Infestation pit - Hive - spire- greater spire- corruptor - broodlord (+3 drone)

SpawningP - Lair - Infestation pit - Hive - Ultralisk cavern - ultralisk (+3drone)

Hegi90
Meg azt se felejtsük el, hogy az ultrák ritkán hasznosak fullos upgrade nélkül.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Broodlord 6 épület + corruptor kell hozzá elõbb.
ok, nincs tier 4, de levezetem, hogy értem:

protoss:
Gateway - CyberC - RoboticsF - RoboticBay
Gateway - CyberC - starg - Fleetbac
Gateway - CyberC - TwilightC (nem ad egységet, lol) - Templar or Dt
mejegyzés a CyberC-t külön tiernek hívom, bár a Blizzard nem

terran:
Barrack - Ghost (már tier 2-n az anti toss)
Barrack - factory - Armory (és a factory ki van massolva)
Barrack - factory - Starport - Fusion core
megjegyzés: ha a BC-t nem számoljuk, mert nagyon ritkán van gameba, akkor öszesen én általam nevezett Tier 3-al ki van maxolva a terran. Ebbõl a megfontolásból toss-nál kivehetjük a Fleet bacon-t, de akkor is van általam tier 4-nek nevezett hasznos egység (ebbõl az egyiknek a tier3-ja nem ad egységet)
Megjegyzés 2: igaz, hogy egy fél tiert le kell tenni a tech lab-el, de tier 3-an ki van fullozva a Terran.

Zerg:
SpawningP - Lair - Infestation pit - Hive - Ultralisk v brood
megjegyzés: ebbõl a nézetbõl a Z 5 épület építéssel éri el a highest unitot, mindkettõ hasznos, ultimate játékot befejezõ egységek.

Most hirtelen ennyi dolog jutott eszembe

StarCraft Forever Fever

antgecc
Ma csúzliékkal játszunk. Holnap mehet sztem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
HeadHunter86
Most nem jó? 😄

Rage47
játszhatunk ja
anti - holy,rage - head,pedro - killer, valamelyikõtöknek van kedve ma este ellenünk játszani?
csuszi a mi meccseink repjeit küldjem át vagy mindegy?

antgecc
Ma ánusztágítás van, úgy készüljél! <#mf1>

csuszi
1st 2v2 SG liga

2 csoport, a csoportokból az elsõ 4 jut tovább, utána egyenes kiesés vigaszág nélkül.
bo3.
nézni lehet amíg valaki nem sír, vagy az egyik fél nem tiltja.
repeket menteni.
kötelezõ a hf.
3 napos szabály, úgy lehet játszani az idõvel, hogy a liga nem áll, amennyiben a párok találkoznak egymással (az egyik kicsit kimarad, amikor megjön rögtön tol 2-3 párharcot) így a liga nem szenved lassulást.

A
nati - shield
mukievil - mullaszalka
jack - muki
Jsan - konflikt
prody - fyndath

B
dzsabba - littlez
anti - holy
rage - head
nor - csuszi
pedro - killer

eddigi meccseket plz nekem pm-be, összegzem egy excelbe.
aki alább írta hogy lenne kiesés, az is pm plz, hadd lássam mit lehet szervezni hogy ne legyen belõle probléma, természetesen ha lehet mindenkit benntartunk. amennyiben valaki "csakazértis" visszalép, noproblemo oroberto belép a helyére, amúgy is jár neki a liga szopacs miatt.

hg miatt megkeresen sheltem-et.

szép napot pöcsik

MJ rulz Pink Team The Only One

holy84
Szerintem meg legyen mindig kívül fele annyi HPval és mondjuk 2x akkora építési idõvel 😊 <#mf1> <#mf2>

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

Falépítésnél elõnyösebb is lenne, az fix.
antgecc
Kitaláltam egy buffot a terrannak! Engem spec terranként nagyon zavar, hogy nem tudom eldönteni, hogy az addonomat az épület melyik oldalára rakja. Szar dolog, hogy a pálya dönti el, hogy az addon belül vagy kívül helyezkedik el. Jó volna, ha lerakásnál nem csak ledobná az addont, hanem én rakhatnám egérrel az épület valamelyik sarkára.

Látom hogy többen pár nélkül maradtak ha a szabályok megengedik akkor én szívesen csatlakozok valaki egyedül maradthoz hogy folyatani tudja a 2v2 ligát. Sajnos 1v1 bõl nekem is távoznom kellett VGA hiba miatt.

Aki sokat dolgozik az sokat hibázik, aki keveset dolgozik az keveset hibázik, aki nem dolgozik az nem hibázik, aki nem hibázik azt elöléptetik.

CharrDen
Na, õ már nincs itt, de mi benne vagyunk, amennyiben el lehet csúsztatni még két hétig.

A broodlordnak van még mindig a lehosszab gyártási ideje, míg eljutsz addig. Pool, lair, spire, infestation pit, hive, greater spire. BC rush is volt már, carrier rush is, de brrodlord rush nem😊. Terran-nak pont az az erõssége, hogy t2, t1,5 mindegy minek hívjuk elég masszív. És egyre jobban terjed a fokozatos 5-8-10-15db barakk, még a medivacot is hanyagolva marine+mara spam a végtelenségig.
Imádom a starcraft 2-t 😄😄😄😄

http://mukievil.tar.hu/sc2_bug.jpg

unknown nick
Zerg ellen se könnyebb most prottal, de ott legalább 10-12 percnél van egy ablak, amikor sérülékeny. Utána ha elkezd expelni és jól zavar vagy blokkol, akkor exponenciálisan növekedik az ecoja.

unknown nick
"És ne felejtsük el, 3 különbözõ irány !!!"

Nem lehet mindet gázzal bírni, csak több expes gameben. Addig vagy végig tudod játszani a BO-t vagy vesztesz t ellen. Ladderben nem jön ki annyira drámaian, mint a versenyzõknél, mert sokszor bedob low terrant. Mondjuk azok is leizzasztanak idõnként.

ProGabe
hivatalosan nincs olyan, hogy tier 4

a maximum az a tier 3. ebbe tartozik az ultra-broodlorg; carrier-colossus-motership és a battlecruiser-thor

talán az zavart meg, hogy vannak fél-tierek is.

mondjuk simán igazad van, mert a tech-labok ezt az egészet kicsit megkutyulták

ugyebár a barack tier 1. tech labbal tier 1.5 (tehát ebbõl következik, hogy a mara az tier 1.5)

a starport legyen mondjuk tier 2.5. tech labbal lesz tier 3. na de akkor a fusion core mi?

lényeg a lényeg, hogy hivatalosan csak 3 szakasz van, amit többek között ITT is szemlélteknek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prody:
ha gondoljatok (es megoldhato) lejatszhatjuk a meccseinket kesobb is😊
unknown nick
Azt a streamet nézve, megértem akik lent vannak, képesek lennének felkerülni és idegesek. Reset kell akkor kiesnek a létrából akik nem igen játszanak, de foglalják a helyet.

Mondjuk elég sok vereséget is beszed gold ligában😊 a drone rush-al és a hasonló ökörködéseivel. Így több idõ lesz neki, mert elpoénkodja, mintha itt sokunk komolyan neki állna feltolni egy gold acc-ot diamondba.
Prody
Csuszinak üzenem, hogy én kiszálltam. El kell mennem.
Mindenkinek további jó játékot!
2 hét múlva re

(Sajnálom Konflikt és Jsan, én szívesen lejátszottam volna a meccseket. de nem tehetünk róla, ha meló/tanulás/idõ hiány van 😊)
(Fyndath-al le van beszélve)
Bye

unknown nick
Ez hihetetlen valaki fizetett EU szerveren Cella-nak, hogy felboostolja diamondba 😄

Shieldy
hát 2v2..csapat tréning lesz, ne hülyéskedj 😄

jajj, az nekem is nagyon jól jönne...

Shieldy
mi addig gyúrunk a következõ versenyre. Idõtréningelni kezdek, hogy ki toljam az eddigi rekord 24 órákat 30 órára naponta 😄

shieldy, már megbeszéltük, semmi gond nincs részemrõl. A meló és a vizsgák - különösen ez utóbbi - sokkal fontosabbak, mint a gém.
Sõt. Ha így jobb, akkor én visszalépek a versenytõl, és akkor nem marad párod, és így kénytelen vagy menni tanulni.

Ja, bocs, a Starcraftnál és az sg-s versenynél nincs semmi fontosabb..
<#wave>

De komolyan, Mukievil és mullaszalka, ti vagytok a továbbjutók, sok sikert, és látni szeretnék egy norgeecsuszi vs mukievilmullaszalka döntõ repet...

Shieldy
Hellobelló.
Mostanában nagyon összejöttek a dolgok. negyedéves vizsgák, végre meló, stb. és 3 nap alatt nem lesz esélyem arra, hogy normálisan gép elõtt legyek lejátszani a 2v2 ligában a meccseimet. Az a kérdésem, hogy ez a 3 napos határidõ átszabásában masszív problémát jelent e (mert akkor sajnos le kell mondanom, nem akarom, hogy miattam csússzon az egész) vagy toleráljátok eme bakit, és kapunk esélyt jules-al a további versengésre?
Nem tudok mit tenni. Ha ki leszünk zárva azt is megértem és nem fogok felháborodni.

segíts, mire írtad? Pontosíts!

StarCraft Forever Fever

ProGabe
tier 4? wut? az tier 3 és a bc mellett ott a thor

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prody
Konflikt:
Legkésöbb 8kor el kéne kezdenünk, mert 9-10között le kéne feküdnöm. Hajnali 2kor kell kelnem. Ha nem jön össze, én kiszálltam, mert nem leszek itthon két hétig. Itt SG-n írj, folyamatosan frissítem.

ok

StarCraft Forever Fever

Hegi90
fél óra múlva?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S