StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
egyébként aki elverte(Aya-T),incát is megizzasztotta GSL2-ben,épph nyert 2-1-re,mielõtt még fikáznátok hukot

Aradebil2
nincs stream,egyedül artosis twitterén csüng az egész TL😄

Aradebil2
idra bent,huk kipotty 1-2re😞
egyelõre majdnem 50% a zergek aránya hála a drágalátos rendezõknek,akik scap stationt rakták be döntõ mapnak...

tudnál adni stream linket? 😊

How much can you take,before you snap?

Aradebil2
sajnos nem,elbaszott a tanrendem,szinte csak gyakorlatom van meg zh-s tárgyam,lesz 2 db vizsgám összesen :S de ez itt off sztem😄

antgecc
Akarod mondani, ha vége a vizsgaidõszaknak? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
tegnap toltam novával kettõt,de már nem nagyon,majd vizsgaidõszakban ráfekszek,most nagyon nem fér bele,hogy még sc2 miatt is b*sszam az agyam,elég ha a suli miatt😄

antgecc
Szoktál te még játszani??! Mer a meccs nézés látom megy 😄

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
és még 3 zerg,köztük Sen is!zvz ftw

Aradebil2
mai elsõ 8 továbbjutó:6zerg,1toss,1terra,ebbõl LIQUID'RET az egyik-->3. foreigner,Huk és Idra egy meccsre a top64-tõl!

Hegemonia Ugyanaz a fejlesztõ csapat csinálta, mint az Imperium Galacrica-t. Bár ez sem mai játék, magam nem is próbáltam, de elvileg ez van a legközelebb az IG-hoz.
Blasta
Szisztok!

Lehet rossz helyen jarok, ha igy van kerlek ajanljatok masik topikot, elore is koszonom!

Egy kerdesem/keresem lenne: tudnatok ajanlani Imperium Galactica 2-hoz hasonlatos sci-fi strategiat napjainkbol PC-re? Szeretnek ilyesmivel jatszani, de nem kovetem mar a game piacot, lovesem nincs mit erdemes kiprobalni.

Koszi megegyszer es sorry a zavarasert!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Aradebil2
annyit tudunk róla,hogy régebben top30 körül volt a magyar ranglistán ha minden igaz

Aradebil2
unknownak nem véletlenül ez a neve😄

unknown nick
Egyiken sem. Nem írattam fel magam az sg nickek listára.

te milyen nicken játszol?

StarCraft Forever Fever

unknown nick
Nem indul. Mondott mindenféle okot, de szerintem realizálta, hogy ott nem minden fenékig tejfel. Ragoznám még, de minek...

antgecc
1 ember jelezte, hogy jönne, szal nem hiszem... <#sir>

Aradebil2
akkor lesz ma valami a micro versenybõl?😊

berlinboy6329
Hooo,TLO nem indul a 3. szezonban?😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
Izé, ha arra gondolsz, amirõl beszélünk, annak nincs linkje. GSL 3 kvalifikáció, nem közvetítik, csak névsor, eredmények, interjúk, stb. van. 😞

plz, mondjátok el, milyen tournament megy most, és mi a linke?
thx

StarCraft Forever Fever

unknown nick
Bah, végig néztem a névsort kik játszanak, hát elég extrém csoport meccsek lesznek holnap :o Akárhogy is osztják el.

HUK szerintem is kevés a GSL-hez. Más tornákon se iagzán ment neki és itt a legjobb a mezõny. NesTea is már 10 éve játszik. Jinro talán bejuthat a 16 közé meg Idra a többi koreai lesz meg talán Loner.
unknown nick
oGsMC véleménye, prot aki ma kvalifikálta magát (másodikban is, Nestea ütötte ki):

Q. Protoss isn’t doing very well.
A. In in-house leagues, I feel that protoss is very hard to play. Zerg became stronger, and PvT became more of a build order risk. Force fields are the core of protoss, but it became harder since gateway units aren’t very effective.

unknown nick
sc2ranks adatai szerint:

Globálisan (csak a diamondok, alatta szerintem nem érdemes vizsgálni):

9.04% random
34,28% prot
30% terran
26,4% zerg

Egyedül bronzban elõz be a terran, alsó ligákban is ez a sorrend.

Én egy hete vettem 9990ért a Cora-ban Miskolcon. Meg is örültem neki. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

unknown nick
HuK kikap Artosis szerint zerg ellenfél ellen 😊

Aradebil2
én úgy tom kb egál,de mind1 is,mert magasan alulreprezentált

Muki100
Azt hittem a legtöbbet játszott faj (összes ligát nézve) a terran.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Aradebil2
hát ez tök jó,fõleg hogy alleeban meg 15 ugyanannál a láncnál😄

Aradebil2
megint nevetségesen kevés a protoss,fõleg ha azt nézzük,hogy a legtöbbet játszott faj elvileg😞
talán holnap genius,tester,esetleg huk😞

Rage47
akkor sztem ebbõl holnap lesz, mert head most eltûnt
unknown nick
*szerintem

ahh mindig kapkodok az írással..

unknown nick
Kiwi nem rossz játékos, de angolosan szeintem overhyped. Viszont sajnálok minden egyes idegent, aki kiesik 😞

Valaki TLen írta nagyon volatilis még az erõviszony. Igaza van.

BEAST
gumiho(Go, Byung-Jae) becomes the first random player ever to qualify into Ro64. :o

Kíváncsi leszek meddig jut. 😊 Viszont Kiwikaki is kiesett, még szomorúbb lettem. 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Nem tudom érdekel e vkit, de Pesten ebben az új plázában, ami a corvin mozi mögött nyílt van egy electro world, ahol vásárló csalogató akció az SC2 9990-ért. Ha esetleg más is arra várt, amire én hogy 10k alá érjen, akkor itt a lehetõség vásárolni. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kár, pedig aranyos volt, amikor örült, hogy nyert. Marad a swarm.

Mellette Nestea ült?
Hegi90
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kiesett már

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Remélem bejut. Így zerg mellett egy protossnak is lehet szurkolni😊.
BEAST
yay! :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem, nekem az túl késõ, minden nap kb 15:00-tól 17:00-ig le kellene tolni

StarCraft Forever Fever

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Azért ettõl függetlenül remélhetõleg Boxer csak be fog kerülni, meg Foxer is(akinek lesz két hete megtanuln, hogy mi az a midgame 😊 ) ...
unknown nick
"GSL 3 will be the last gsl to be completely open with no special treatment for s-class players?"

A válasz: Yes

Neked van igazad!

unknown nick
Én innen vettem, de attól lehet nem így van:

"Code-S is basically an achievement that earns you guaranteed seeding in the GSL tournaments after this one. afaik you will automatically be in the Ro64 and not have to attend qualifiers once you place high enough to attain Code-S"

"The top 8 players from the 3 GSLs all receive code s. Code S means they are automatically guaranteed a spot in the next GSL league. Code S will have a total of 32 players so that means at least 8 more will get code s, because of repeat top 8s. The others who get code s are dependent on their ranks from the previous GSLs like idra getting top 32 and top 16 he has a high chance of receiving his code s. Just from speculation I would assume if idra got at least top 32 he will receive code s as well and almost definitely if he gets another top 16."

BEAST
A C csoportból bejutott Moon a warcraft 3-as Moon lenne, vagy valaki más? :o

Inca kiesett, most szomorú vagyok. Remélem valami épkézláb protoss bejut még a GSL 3-ba.

Ezen az elven Nada-nak sem kellett volna kvalifikálnia 😉

Amire te gondolsz, az a jövõ évi pro liga, ahová S-rankként kerülnek seedelve a top8-asok. Így Nada is. A GSL Season 3-ba továbbra is be kell manuálisan kerülni.
Sheltem
Semmilyen privát üzenetet nem kaptam, hogy mit módosítsak a topicba.

csuszi házigazdaságát támogatom(már csak azért is mert a minimális szabadidõmben inkább haverokkal lövök 1-2t ahhoz jóval kevesebb idõ kell mint sc2höz ezt majd téli szünetben szeretném tolni).

Ez egy feladat, nem jog, én nem tudom ellátni(mondjuk a privát üzenetben kapott kéréseket teljesítettem, de ligaszervezésre nincs most idõm pl)., ha csuszit érdekli és adtok linket a házigazda topichoz aztán a topicban nagytöbbségnek(ez relatív) egymás utáni hozzászólásokban támogatnia kell csuszi házigazdaságát(nálam így volt legalábbis).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

unknown nick
Na sebaj SBoxer nem fog kieseni selejtezõn, mert aki benne volt a top 8-ban, az automatikusan tovább jut.