StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

x 3 nál nagyobb az biztos. :-)

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

balintk
Blizz-nek írj levelet és megváltoztatják.

Felesleges megnézni, hogy milyen rangú az ellenfeled. Ha te Silveresként Platinásokat kapsz, az azért van, mert a felsõ határodat csekkolja a rendszer (pingeli! 😄), míg azok a platinumosok, akiket te kapsz, az bizony szimplán a gold-ba demote-olás elkerüléséért harcol.

Tehát mindkettõtök rangja nagyjából "gold erejû", csak õ föntrõl közelíti, te meg lentrõl. Az pedig ,hogy ki hanyadik a ligában, SEMMIT, ismétlem SEMMIT nem jelent. Van, aki szerencsésebben jött ki a sok bónusz ponttal, van akinek a ligájában nincs igazán aktív élmezõny, stb stb. Csak a rejtett rating számít, azt meg nem látod.
Hát ja, nem mingig hasonló állapotban játszom. De akkoris berakhatna már aranyba. Az mitõl függ? Amúgy egyértelmûen az utóbbi szitu lépett érvénybe...

Hegi90
1. A meccseket nem liga alapján rakja össze a gép
2. a játék x meccsenként leellenõrzi az eddigi teljesítményed, és az alapján dönti el, hogy feljebb kerülhetsz-e (x ismeretlen)
3. Légy türelmes.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
amíg nem játszol le legalább 100 gamet(inkább többet),addig össze-vissza fogsz ellenfeleket kapni,a rendszer próbálja "beállítani" a szintedet,illetve nagyobb loss/win streakek esetén kaphatsz kiugróan jó/béna ellenfeleket

Csak nekem van üldözési mániám, vagy az normális, hogy ezüst 1 es divizióba gold 1-eseket kapok? Na meg platinum 43 is volt. Ez utóbbiakat meg is vertem de utána meg kaptam ugyanilyen rangal sokkal nehezebbeket. Mostmár örülnék ha bekerülhetnék goldba. Mi ennek a feltétele? Platinumosokat kell leverni vagy mi? Nem tûnik ésszerûnek...

Aradebil2
áj dont tink szó

Sziasztok valahogy meglehet azt oldani hogy a Real name-t meglehessen változtatni bneten belül?

Aradebil2
huk megy dreamhack-re,most hogy kipotty

unknown nick
Ahh pedig hogy bele éltem már magam 😊

Aradebil2
Aradebil2
ja unknown akartam mondani tegnap is: még nincsenek kisorsolva az ágak,szal fake ami youplayoffon fent van😊

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BEAST
"Not people like NEXGenius who say "I will show that Protoss is the strongest race" and then proceed to get wiped all over the floor by ITR."

Ezen nagyon jót nevettem. 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

unknown nick
Mekkora sumákok a szervezõk foxer és boxer végül talán mégis játszhat egymás ellen, amit a rajongóik szerettek volna látni. Mindkettõnek megadták az esélyt ha továbbjutnak. wow

unknown nick
Kíváncsi leszek, hogy mikor jön ki az 1.2. Elméletileg decemberben már itt kellene lenni, ha a Blizz nyugodt telet akar magának. De lehet megvárják a GSL 3-at nyugton, aztán bele csapnak a lecsóba.

unknown nick
Én is értem <#smile> de sok gamer már az elsõ 2 unittal megindul, az eléggé az eleje. Szerintem játék közben, mikor beszûkülsz és transzba esel nehezen váltasz tempót, nem nagyon lehet érzékelni az ingame timeren kívül mennyi idõ telt el és mikor kell megnyomni a turbo gombot.

lolSL
Kell a szervezetnek.

antgecc
Ezzel tisztában vagyok. Én a játék elejére gondolok, mikor csak scv-t kel gyártani és az elsõ barrack épül. Teccikéteni? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
"És ne mondja senki, hogy a lendület miatt, mikor ezek napi 25 órát játszanak..."

NaDa napi 2-3 játékot játszott naponta az adatai szerint, mióta vesztett az elõzõ season-ban.

Miért kell magyarázni a tempót? Egyszerûen így tudja csak multitaskolva váltogatva figyelni a gyártó épületeket 2 fronton jól harcolni és azonnal ott lenni, amikor idõ van. Sõt inkább elõre kell tudni mindent, nem akkor oda váltani, amikor bejelez valami. Közben MULE, scan, tumor, chrono. Folyamatosan mászkálni a mapon. Mapkontrol sc2-ben hihetetlen fontos, mert a másiknak is több ideje van. Máris elég nagy APM-nél vagy.

Aradebil2
mondjuk az elsõ bekezdés,kedves z-k?

unknown nick
Laza a pofájába nyomnak egy kamerát és össze-vissza mászkálnak mellette. 😊

Ebben a postban mi olyan jó? Itt rohadt erõs a mezõny, most bejutott annyi zerg, mint korábban terran. És? Tester kisett, Nada kiesett, de nem nyeretlen két évesek ejtették ki õket. Korábban Sen esett ki kétszer is pedig õ igazán magas szintû player, de itt mindenki az. Nestea meg rohadt jól játszott, ezért nyert, függetlenül attól, hogy sc1-ben, a postoló szerint, nem volt jó. Én nem ismertem korábban õt se, testert sem, de én nexgenius véleményére inkább adok, mint az általad bemásolt post írójára. Azért a blizzconon se kutyaütõk indultak. MLG-n is volt protoss a döntõben. TL-en volt olyan, aki pont azt írta, hogy tester minden játékban cheese taktikát alkalmaz és egyszerûen már mindenki kiismerte. Ez is sokat számít, persze lehet tester is váltott, nem tudom. De foxer sem fog most eljutni a döntõig szimplán marine-okkal, mert a játékostársai kiismerték és akár 100 meccsen is gyakorolják az ellen taktikát egymás után.
antgecc
Nyomkodja nagyon de semmi nem történik 😄DD ezt sose fogom megszokni, megérteni. És ne mondja senki, hogy a lendület miatt, mikor ezek napi 25 órát játszanak...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Utolsó mondata totál igaz sok top közeli BW játékos szimplán azért nem lehetett kiemelkedõ, mert nem volt drótozott idegpályája (aka Flash). Nekem személy szerint bejön, hogy egy kicsit könnyítettek. Jobban lehet a játékra figyelni, és a szükséges skill faktor annyira azért nem csökkent, mint az elején hittem.
-
NEXGenius vágja a fát maga és mi alattunk, ha ilyeneket mond. <#gun>

Aradebil2

Aradebil2
még 1 tök jó post TL-rõl

I hate to say this, but if it had been only 12 Zs qualifying instead of Ps, and FruitDealer + NesTea had gotten eliminated, the collective zerg QQ led by Mr. Idrajit himself would have caused a massive internet flood, and led to massive spam on Blizzard forums everywhere else by people saying how zerg is UP.

Also is it a coincidence that NONE of the foreign protoss players qualified?

But hey its just protoss. We as a race collectively lack skill. Right? Right?

Protoss doesnt need heroes. We just need more top tier whiners (like IdrA) who can keep crying to Blizzard and get the buffs that are required to play competitively at top level. Not people like NEXGenius who say "I will show that Protoss is the strongest race" and then proceed to get wiped all over the floor by ITR.

And FYI NesTea, who won GSL2 was an awful AWFUL BW player (relative to top tier standards, and on the same level as Tester). So stop saying this useless shit like "OH NOES TESTER LACKS SKILL". SC1 skills do transfer over, but the mechanical ceiling required in SC2 is not as huge.

A Swarm alkalmazkodik és mindenkit lenyom😊.

Legalább a korábbi gyõztesek kaphatnának kiemelést, hogy ne az elsõ körben kerüljenek össze, mint most.
unknown nick
Kiesett Tester és InCa, Nada ehhhhh 😊

Bejutott viszont JulyZerg! A WC3 szupersztár Moon. Sen, akinek sosem jön össze, de atom jó zerg és még jópárat sorolhatnék. NesTea Vs Fruit imho direkt lett egybe rakva.

akkor én kérek elnézést😄

Aradebil2
-semmit nem javítanék rajta ha én lennék blizz,ugyanis akkor olyan dolgot kéne buffolnom,ami már nerfelve lett,és ez azt jelentené,hogy belátom h hibáztam,és ilyet blizz nem szokott
-már az is elõrelépés lenne ha nem jönnének a nerfek 1-2 hónapig/óriási buff másik fajnak,ami eredetileg nem toss ellen lett kitalálva

Hegi90
Egyébként te mit javítanál a tosson?

unknown nick
A linken amit betettem, majd a nevekre ha ráviszed az egeret, kiírja popup ablakban mikor lesz közvetítés.

Aradebil2
ez nevetséges,ma 32-bõl 5(!!!) toss...összesítve:
1random
12 protoss
27 zerg
24 terra

mikor lesznek ezek a meccsek?

Hegi90
fruitdealer vs nestea, húbazzeg

unknown nick
GSL 3 Brackets

Jól mexivatták a likvideket HayprO-Jinro...

Hegi90
Kíváncsi vagyok azóta fejlõdött-e már a zvz-je.

unknown nick
LoL. Vicces lesz nézni. Olyan mértékben skilles Zergek jutottak be akiket, ha nem tesznek egy bracketbe ZvZ final lesz GSL3-ban. Az evolúció elvén kiszelektálódik az aktuális legjobb, aki végig veri a mezõnyt újra, akkora a swarm 😊

Hegi90
ó idra... sose változol 😊

antgecc
Levele! Kivenni a játékbúú!

Hegi90

A PDD a tankok lövését is kiiktatja?
Nézzétek meg kik azok a zergek, akik ma bejutottak, sen, fruitdealer, nestea, idra. Ezek vérprofik, bárkit képesek megverni. Ott van Cella, aki szintén olyan népszerû, mint HUK, de kikapott, mert nincsenek egy szinten a koreai top playerekkel.
lolSL
tester se jutott be 😞(

faszkalap blizzard

unknown nick
Szerintem a prot verseny szinten nem életképes csak ladderben. Szerencse kérdése vagy noob ellenfelek amikor döntõs vagy turnét nyer.

Aradebil2
igen,ezt sírásként rakom most be:
GSL Season 1: Koreans see protoss as the strongest race. Indeed 27 protoss players qualify, the most of any race. They take 7 of the 16 spots in the round of 16 when patch 1.1 hits, nerfing zealot build time and warpgate cooldowns. No protoss reach the semifinals.

GSL Season 2: 20 protoss players qualify. After qualification patch 1.1.2 hits nerfing void rays, high templar feedback, and cannon expands vs zerg via roach buff. One protoss reaches the quarterfinals by default via a mirror matchup. No protoss reach the semifinals.

GSL season 3: 7 protoss players qualified. No protoss will reach the semifinals without patch 1.2.

BEAST
Röhej hogy milyen kevés a protoss. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ok, köszi

How much can you take,before you snap?