StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
SC2 ellenállóbb fajta, pedig az automatizmusok segítik, hogy a mikor-makro könnyebben különváljon. SCI-ben szerintem felért majdnem egy mikrózással az eco fejlesztés és makrozás, közben még vele egy idõben harcolj. Volt, time management, ahol be kellett a képességeinek megfelelõen osztani az idejét a játékosnak. SC2-ben jobban lehet a játékra figyelni, de ide is kell azért sebesség. SCI-ben az is extrém, hogy olyan ideg pályák kellenek hozzá, ami huszonéves koráig van meg valakinek (koreaiaknak tovább 😄) utána kiöregedik, mint egy úszó.
SBoxer is azért nyilatkozta, hogy az új játék mechanika kedvez neki, mert mikro orientált gamer. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a mesterien idõzített timing pusok bravúros mikróval elõadva fognak dominálni késõbb.
#24837-es hsz 😛
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A koreaiak mindig így fogják játszani. Agresszív mikró és ha tud akkor felfejlõdik a game odáig, amit szeretsz.
Nem nem akarom úgy beállítani. Inknább azt akarom kihangsúlyozni, hogy legalább olyan erõs BO, mint a 10 perces prot timing push.
Bár amikor jó játékos megfelelõen idõzíti, már le is verte az egész prot army-t kis szerencsével 😊
Így fog kinézni a jövõben remélem egy matchup, az elsõ pár perctõl kezdve nonstop attack és lassú felépülés makrójátékká. Szerintem GSL 3-ban már jobb meccsek lesznek, de az igazán minõségi pro mérkõzések valamikor utána jönnek.
Pillanatok alatt azt értem, hogy ledobja a den-t és a heccsbõl már gyárthatja is. Ezzel miért túlzok? Nekem pedig rá kell techelni, optikát fejleszteni és csak egy gyártó épületem van. A tech tree többi része gyakorlatilag a következõ expig elnapolva. Max még egy blink vagy charge bele fér.
7 pool
6 drone
7 overlord
@100% pool: 6 zergling
Vigyél egy dronet is magaddal, abból csinálj spine crawlert a bázisa elé (lehetõleg úgy, hogy a pool-t is tudja majd ütni,, és megvédeni is könnyû legyen. Ha hátul van a poolja, akkor szimplán berakod 2 mineral patch közé.) Ha elkezdi ütni a drone-al a spine-t, cancellezd idõben, közben persze a lingek leszednek egy csomót belõlük.
Ha nem jön be -> leave. Egy csomó fejfájást meg idegeskedést megspóroltam így magamnak.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Mert a "gg" nem biztos hogy túl konstruktív ebben a helyzetben 😄
Persze nem lehetetlen amit írsz, de kell hozzá 8000-es apm és kurva nagy tudás eltalálni a balance-ot. De hár ennyire pro az ember, akkor a mutákkal olyat tud mûvelni, hogy.... jajj.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Valamint a legfontosabb szerepe, hogy az egyik counterje a blink+stalker-nek. Sokat használják prot ellen.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
kurvajóóó. fõleg az uccsó 😄
meg az is, hogy tasteless az EG-ben van.
TLAF:HuK
TLAF:Jinro
TLAF:Haypro
KiWikaki
Select
TLAF:Ret
Loner
EG:Inqontrol(?)
EG: IdrA
EG: Tasteless
MYM: Artosis
Dignitas: SjoW
1. meccset cheese rushal nyerte foxer, nem számított rá nagy mapon Nestea
2. meccset map design elõnybõl
3. nyert meccse megint map elõnybõl jött foxernek
Mikor egyenlõ esélyekkel játszottak jól kijött, hogy hasonló skillen vannak. Látszott minden erõvel megpróbálta megakadályozni a zerget expelésben, tudta ha megvan neki akkor a zerg nyer.
Igazság szerint én jobb nyerési arányt vártam Nestea-tól. De végül nyert az a lényeg 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."