StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy vagina telepet mass recallozni a lakásomra 😄
\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ne a valósághoz hasonlítsd már😄
Hogy miért szar hasonlat? Na melyik mennyi apm-et és mikrót igényel? Na ezért szar hasonlat.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Júj de megnézném, ahogy Afganisztánban az amcsik szarrá próbálnak lõni egy tankot, miközben bátor afgán szerelõk lógnak a tankon és szorgosan szerelik a tank pedig kilõhetetlen, mert 20 szerelõ javítja a találatokat!! omfg...
MJ rulz Pink Team The Only One
de azért te kis túlzó megnézném azt a repet ahol 20 muta nem szed le 1 lövéssel 1 turretet - még 12 is max 2 sorozat - nem próbáltam még ilyet. plusz utána ha az scv re nyomod a lövést annyi muta iszonyat szedte volna az scv-ket.
Szóval antgecc, káromkodj amennyit akarsz ,de továbbra is te cseszted el.
Nem kell a sereget vinni ilyen helyzetekhez, hanem 1000 gáz és 1000 mineral beáldozása helyett 3 db lárvát és 150 mineralt beáldozol 6 db zerglingre, akik felzabálják a tornyokat és az scv-ket is. Ha meg támadnának, AKKOR besegítesz 1(!) lövés erejéig a mutáddal, és máris halott minden. És még a 10db mutádat sem áldoztad be.
Odamentem mittomén mennyi, max 20 mutával, elkezdtem lõni a turretet, volt vagy 20%-on, mikor ráküldte az összes scv-t a naturalról, lement kb 2%-ra!!!! Mondom bazmeg, bazmeg meglesz, de kurvára nem lett meg, mert felhúzták 50% és akkor már spuriztam el, kb 6 mutával. Én vagyok a fasz, vagy szar ez az egész? Nekem ne mondja senki, hogy az normális, hogy egy valag muta rámegy egy turretre és közbe scv bácsik meg feljavítják! Láttatok már olyat, hogy a szerelõ úgy szereli az autót, hogy közbe megy a család nyaralni??! Menjenek már a picsába ezzel a faszsággal!
Miért nem fókuszoltam az scv-ket? Na vajon miért? Talán mert addig ugyanúgy leszed az az 1db kurva turret??? Ne hülyéskedjünk már!
csuszikám: te vak vagy kis drága? Nem olvastad, hogy lõttem a kurva turretet? Szted nem pattant az a szar az scv-kre? Hogy a picsába ne pattant volna??! Szted ért valamit? Semmit baszki! Megdöglött vele kb 4 scv és 10-12 muta. Szted????
Ne akarjátok már megmagyarázni, hogy ez így tökjó!
De én vagyok a fasz, mert odamentem és úgy gondoltam 16-20 muta le tud verni 1 kurva turretet.....
Na erre leszek rohadt kiváncsi, mit tud kezdeni az sc2-es unitokkal.
Lehet felkötni a gatyákat.

Ellenben nem teljesen értek egyet! De egy kicsit lehet tuloztam 😄!
Csak az zavart, hogy egybõl leszoltok valakit amiért ir 😄, aztán én ugyanugy leszoltam azt aki leszolt valakit 😄, szoval visszavonom 😄!!!!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mondjuk valami jobb zenét is berakhattak volna 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nem beszélve a muta pattanós kis geci lövésérõl, ami az egész bandát lekapta volna.
ANTI FASZ VAGY, KODOLNI IS IGY KODOLSZ?
😊
Jól felbaszott ez a szar! <#violent>#violent>
De most ha ezt mondjuk egy újnak totál össze zavarodik 😊
Hát...
Lehet valaki úgy 110-80 platina, hogy 110-50-el jött be, azóta csak veszít, és már régóta gold/silver playerekkel rakja össze a gép. Meg lehet valaki úgy 110-80 platina, hogy 90-60-al jött be, és azóta stabilan tartja az 50% winrate-et platinában, goldosok meg platinások ellen.
Szóval a legegyszerûbb, ha nem is spekulálunk ezen 😄
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Úgy tudom régiónként 5 liga van. Azért abban csak-csak akad játékos, aki feljebb akar kerülni ergo van élmezõny minden ligában.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870