StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
pfuj de izé vagy...

MJ rulz Pink Team The Only One

holy84
A francokat a suliba ! vagy el onnan !

Egy vagina telepet mass recallozni a lakásomra 😄

\"Sweet Mother of Mercy\" sc2: holy#164 d3: holy#2141

antgecc
Miért ne hasonlíthatnám? Ez nem egy fantasy játék. Ne abból indulj ki, hogy 2010-ben nincs mothership. Ez egy nagyon-jövõben játszódó világ, ami valós alapokra épül (emberek, ûrhajók, tankok, stb...).

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Rage47
én meg hú de megnézném ahogy a mothership elteleportál a sulihoz, így nem kéne buszoznom

ne a valósághoz hasonlítsd már😄
antgecc
Na bumm, akkor nem autorepair, hanem R + balkill. Hatalmas különbség.

Hogy miért szar hasonlat? Na melyik mennyi apm-et és mikrót igényel? Na ezért szar hasonlat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Mint írtam nem taktikai segítségre van szükségem. Tudom hol basztam el, tudom mit kellett volna csinálni. Hangsúlyozom, nem errõl van szó!!! Hanem az elbaszott combat repairról.

Júj de megnézném, ahogy Afganisztánban az amcsik szarrá próbálnak lõni egy tankot, miközben bátor afgán szerelõk lógnak a tankon és szorgosan szerelik a tank pedig kilõhetetlen, mert 20 szerelõ javítja a találatokat!! omfg...

csuszi
az auto repair semmit nem ér a turretnél meg úgy egyáltalán semmi csatában, try it😊 ugyanis a gyökér scv-ék egymást javítják...😉 plusz miért lenne szar hasonlat? láttam már only queen-el nyerni prot, feszt spellezéssel. a repair még pénzbe is kerül.

antgecc
Te most komolyan összehasonlítod a queenes gyógyítást (spell) a szájbatolt repair autocasttal???! Ne röhögtess már cimbora! 😊

csuszi
anti ez kb olyan baszdmeg mint a queen gyógyítása. ha van pár queen egymás közelében ne menj oda se mutaval se bansheeval se voiddal mert te húzod a rövidebbet ha nem pancser és gyógyítják egymást. csóri protoss megszopta neki nincs ilyen😊
de azért te kis túlzó megnézném azt a repet ahol 20 muta nem szed le 1 lövéssel 1 turretet - még 12 is max 2 sorozat - nem próbáltam még ilyet. plusz utána ha az scv re nyomod a lövést annyi muta iszonyat szedte volna az scv-ket.

Különben is bizarr az egész szituáció, elcseszett egy mikró kell ahhoz, hogy 16-20 (!) mutával benézz valahová, ahol még sereg sincs, csak 3 turret, és ott addig szerencsétlenkedj, amíg 1000 gázt és 1000 mineralt elbuksz.

Szóval antgecc, káromkodj amennyit akarsz ,de továbbra is te cseszted el.
Nem kell a sereget vinni ilyen helyzetekhez, hanem 1000 gáz és 1000 mineral beáldozása helyett 3 db lárvát és 150 mineralt beáldozol 6 db zerglingre, akik felzabálják a tornyokat és az scv-ket is. Ha meg támadnának, AKKOR besegítesz 1(!) lövés erejéig a mutáddal, és máris halott minden. És még a 10db mutádat sem áldoztad be.
Rage47
replayt
Aradebil2
háhá 2-0😄

antgecc
Nem kell mindenbe belekötni. Nem kértem stratégiai kioktatást, egyszerûen csak leírtam a véleményem arról az orbitális nagy büdösfaszságról, hogy combatban javít az scv.

Aradebil2
tester miért nem kvalifikáltad magad?😞 nem semmi honnan verte el nadát

antgecc
Nem mondtam egy szóval se, hogy villám látogatás volt. Nem is harass volt. Be akartam bombázni az expet. Nem csak 1 turret volt ott, hanem minimum 3, már nem emléxem pontosan. Azt az egyet tudtam úgy lõni, hogy a többi ne lõjje a mutákat. Be akartam nyomni, míg az mmm pakkja vissza nem ér a pálya másik végébõl. A lingeket, banelingeket azért nem vittem, mert ott kószált a bázisom körül, nem hagyhattam magára, mert tuti hozza a meccset. Neki le kell szednie 10 épületet, nekem pedig 40-et. Nem kérdés melyik bázis tûnik el hamarabb.

Shieldy
migame volt. mind2 gamernél megvolt a fél mapcontrol 😄

Shieldy
ha 1 turrettõl 14 muta elesik, az nem villám látogatás

Aradebil2
van egy turret,mellette 20 scv,és te a turretet lövöd?már bocsi de a harassod célja épp a scv-k nem?lekapsz jó sok scv-t,majd mielõtt még sok mutát veszítenél angolosan távozol.nem?

Shieldy
jogos. most már war3-mon keresztül meg is lett a felesége, lehet lassan nem csak a trainekre kell gondolnia. 😄 de azért 1-2 évet szívesen végig kisérnék grubby sc2-es pályafutásából.

antgecc
Na jó, akkor kicsit bõvebben!

Odamentem mittomén mennyi, max 20 mutával, elkezdtem lõni a turretet, volt vagy 20%-on, mikor ráküldte az összes scv-t a naturalról, lement kb 2%-ra!!!! Mondom bazmeg, bazmeg meglesz, de kurvára nem lett meg, mert felhúzták 50% és akkor már spuriztam el, kb 6 mutával. Én vagyok a fasz, vagy szar ez az egész? Nekem ne mondja senki, hogy az normális, hogy egy valag muta rámegy egy turretre és közbe scv bácsik meg feljavítják! Láttatok már olyat, hogy a szerelõ úgy szereli az autót, hogy közbe megy a család nyaralni??! Menjenek már a picsába ezzel a faszsággal!

Miért nem fókuszoltam az scv-ket? Na vajon miért? Talán mert addig ugyanúgy leszed az az 1db kurva turret??? Ne hülyéskedjünk már!

csuszikám: te vak vagy kis drága? Nem olvastad, hogy lõttem a kurva turretet? Szted nem pattant az a szar az scv-kre? Hogy a picsába ne pattant volna??! Szted ért valamit? Semmit baszki! Megdöglött vele kb 4 scv és 10-12 muta. Szted????

Ne akarjátok már megmagyarázni, hogy ez így tökjó!

De én vagyok a fasz, mert odamentem és úgy gondoltam 16-20 muta le tud verni 1 kurva turretet.....

Aradebil2
nyilván õ is gondolkodik már,hogy 30 felett nem nagyon fog tudni már ebbõl megélni

Shieldy
vén Grubby. 😄 szegényke milliomos lett, abból hogy játszik. én is inkább elmennék kõmûvesnek a helyében. 😄

Aradebil2
háháháhá genius vs nestea 2:1(egyébként utolsó gameben nestea rohadt szarul játszott)

Aradebil2
jaja errõl volt szó,de mintha mondta volna interjúban,hogy már nem elég fiatal,meg mást is szeretne blabla😄

Shieldy
hm. majd kiderül. lehet én kaptam téves információt. bár sc2-ben most vagyonokkal több pénz van. engem lehet inspirálna. 😄

Aradebil2
én meg pont azt hallottam,hogy nem fog átállni😊 majd kiderül,de sztem már megtette volna ha komolyan gondolkodna sc2n

Shieldy
állítólag Grubby (aki nem ismeri. w3 wcg sokszoros bajnoka, világ eddig legsikeresebb orc/w3 playere)áttér sc2-re. 😄
Na erre leszek rohadt kiváncsi, mit tud kezdeni az sc2-es unitokkal.
Lehet felkötni a gatyákat.

Aradebil2
wow! nestea vs nexgenius utánna tester vs nada!

Aradebil2
sc2 allstars!,most épp nestea játszik

Aradebil2
Sorry 😄, elragadtak az indulatok 😄!

Ellenben nem teljesen értek egyet! De egy kicsit lehet tuloztam 😄!

Csak az zavart, hogy egybõl leszoltok valakit amiért ir 😄, aztán én ugyanugy leszoltam azt aki leszolt valakit 😄, szoval visszavonom 😄!!!!

lolSL
sick

Hegi90
phoenix hogy a faszba ne lenne már jó? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csuszi
hát a viking minden csak nem countere. a mutanak az egyetlen countere levegõben természetesen a zergnél van hogy jó legyen a corruptor - nem, a phoenix sem jó. az scv-ket nagyon szépen szedi a muta, 10 már nagyon faintosan szedi. a muta miatt nem illik rinyálni lévén a legjobb egység a játékban, talán az obsi és az ultra vetekszik vele.

Hegi90
Remélem már nem kell sokat várni, amíg a GSL is ilyen lesz 😊

mondjuk valami jobb zenét is berakhattak volna 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Valószínûleg nem ezt írta volna, ha a muta hordája leütötte volna az scv-ket! A splash damgage kevés, az scv javitása tul sok!!! 10 mutával , 1 türrett ellen vissza kell vonulnom, ha javitják, nembeszélve arrol, hogy még a stim marinbol is leüti simán 10! És akkor még nem is jött a countere, a viking vagy tudom is én mi már!

Aradebil2
xD

csuszi
<#eljen>
nem beszélve a muta pattanós kis geci lövésérõl, ami az egész bandát lekapta volna.

ANTI FASZ VAGY, KODOLNI IS IGY KODOLSZ?
😊

Õõõõ...miért is nem takarodtál onnan a fenébe, ha ennyire meg akarja javítani? vagy miért nem focus fire-özted le az ÖSSZES Scv-jét, majd spuri haza? O_O
antgecc
Mi az bazmeg, hogy 20 mutával, lövök 1 rohadt turretet, és a világ összes scv-je reparálja és mondom na most, na most na most lemegy és persze hogy nem megy le mert feljavítják!!! EZMI???? Menjenek már a picsába! Elképzelem ezt egy cgi videóban, ahogy 1 turretet 800 scv javít, miközben egy muta raj bombázza. RÖHEJ!!!!

Jól felbaszott ez a szar! <#violent>

unknown nick
Ez jó lesz decemberben:

unknown nick
"Szóval a legegyszerûbb, ha nem is spekulálunk ezen 😄"

De most ha ezt mondjuk egy újnak totál össze zavarodik 😊

unknown nick
Volt még mókás eset. 2 játék között fórumokba irkálok vagy streamet nézek. Egyszer láttam Cella-t, hogy fizetett neki egy EU-s azért, hogy tolja fel az accját diamondba. Nem is tudom vagy 20+ win streak után 2000+ diamondokat kapott platinásként 😊

>> win-loss ratiot és a ladder pontszámot nézd együtt az úgy képet adhat a rejtett ratingról.

Hát...
Lehet valaki úgy 110-80 platina, hogy 110-50-el jött be, azóta csak veszít, és már régóta gold/silver playerekkel rakja össze a gép. Meg lehet valaki úgy 110-80 platina, hogy 90-60-al jött be, és azóta stabilan tartja az 50% winrate-et platinában, goldosok meg platinások ellen.

Szóval a legegyszerûbb, ha nem is spekulálunk ezen 😄
Aradebil2
divízióra és divízió rankra gondolt sztem

unknown nick
win-loss ratiot és a ladder pontszámot nézd együtt az úgy képet adhat a rejtett ratingról. Divízó nem számít és hogy ott hanyadik. Bétában még volt értelme a divíziónak, mert aki bekerült a top 10-be az kapott felsõbb ligásokat, hogy promoted lehessen. Megesett nem is kellett nyerni, mert a rejtett rating magas volt és volt akinek pont úgy jött ki hogy lossolt, vele egy idõben egy felsõ ligás demoteolódott és a meccs végén az alsó ligás aki losst kapott feljebb került 😄

Na ja már jópárat játszottam és mindig megnézem kivel volt a gém. Egyértelmû, hogy a kevesebb divíziósok erõsebbek, bár kb. 10% ban van néha hátul is erõs... szvsz.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

unknown nick
"van akinek a ligájában nincs igazán aktív élmezõny"

Úgy tudom régiónként 5 liga van. Azért abban csak-csak akad játékos, aki feljebb akar kerülni ergo van élmezõny minden ligában.

Aha. Korrekt válasz. Kösz!

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870