StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aradebil2
wow 4 toss a top16ban,még a végén kétszer annyi p lesz top8ban mint eddig😄

Tails
Sziasztok !

Unalomûzõnek itt egy kis replay,

Replay

Nem.
Hegi90
Idra nyert?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
Omg. Totálisan ellenkezõje lett a végeredménye minden meccsnek mint amit elképzeltem :o

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Emperor is dead

How much can you take,before you snap?

BEAST
SlayerS_Boxer 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dehogy veszik ki, csak ezek ilyen beteg faszságok.
Ennyi erõvel mit csinálna a terran, ha kivennék a marinet?
Vagy a protoss zealot nélkül, haha. Huhu.
nem követem a játékkal kapcsolatos híreket, egyedül a gsl-t nézem
azért is kérdeztem, mert meglepõdnék,ha így lenne

BEAST
Igen és cserébe beteszik a scourge-öt, amit baneling-bõl lehet majd oda vissza váltogatni. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kiveszik?

lolSL
idrát megnézem majd meddig jut ha végre kiveszik a mutalisket köv patchben

Visszavontam a tegnapit, Jinro egészen jól játszott. A zerg mondjuk buta volt, hogy a mutáival nem pusztított, amíg még lehetett. (1 thor? O_O). De utána már mindegy volt.
Hegi90
Szeretnétek megtudni, hogy mi Nagymester JulyZerg titka, amivel a földbe döngöli az ellenfeleit? (hangerõt vegyétek le):

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

unknown nick
MC stílusa bejön. Az egyik elsõ toss, akit látok hatékonyan használni a különbözõ variációjú early timing pushokat, ami nagyon ritka (ráadásul RO32ben). Kedvencem a void+stalker+robo. Vagy 2 void és felwarpolni a unitokat alsó pylonról, ahogy InCa csinálta.

Void megvéd a kullancs bansheetól és az új lvl1 jól szedi a marineokat. Viszont eszement módon kell idõzíteni, mert nagyon gyorsan elcsúszhat a gém. Párszor ráfáztam már. Az is jó, hogy egy sentryt lehozni és az ellenfél rámpájára fent FF offezív módban, amíg összekavarodik az AI addig egyenként szintén ki lehet kapni a marinekat. 3 rax rush simán fogható, sõt még jobb ha õ is earlyvel be akar jönni, mert visszatámadáskor sudden death neki.

"Szent" dagi July ellen viszont, hát nem tudom csoda kell hogy MC nyerjen. <#smile>

balintk
Talán GSL után, vagy amikor kiesik az utolsó Protoss. Úgyis ígértek még egy patch-et év vége elõtt, amiben benne lesz a chat+stat reset, és talán egy kis balance változás is.

Aradebil2
MC és Hongun az utolsó toss hõsök😞

unknown nick
Szerintem még egy kis ideig nem fognak csinálni semmit, túl nagy gyakorisággal patcheltek eddig. Nem tudtak alkalmazkodni hozzá a játékosok.

<#hehe>

balintk
Csináljanak már valamit P-vel mert ez így vicc h. 2 build van kb. ami müködik...

unknown nick
Már megint szaraxik a bnet 2 napja. És csak az EU....

unknown nick
Hmmm...ezt sosem mertem bepróbálni T ellen a 2 GW chrono early stalker push-t kis mapon, amit oGsMC csinált. Prot ellen mûködik, de ahogy látom egész hatásos blisteringen más faj ellen is.

Nincs ebben semmi abszurd szerintem, katonai vezetõk, nagy elmék már egy erõs évezrede használnak sakk/gó példákat bizonyos katonai szituációk leírására - a StarCraft egy újabb ilyen nagy játék a sorban, ami tökéletesen alkalmas 1-2 jó példa illusztrálására.
unknown nick
Abszurd. Oké, hogy mi itt viccelõdünk, de hogy õk is ahhoz kapcsolják ez LoL.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Fpocok
TS?

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
Én gomtv-n nézem, de biztos van pár liquid restream is.

ProGabe
valami linket dobhatnál streamhez

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BEAST
Hmm, a protoss tengeri malacot kiejtette egy zerg, aki a kedvenc nõi szappanopera szereplõjérõl nevezte el magát. <#idiota> De majd oGsMc!

BEAST
Remélem a következõ GSL-ben majd visszahozzák a veto rendszert, mert elég vicces zergeket terran ellen játszatni Steps of Waron vagy Lost Templen. :/

Jinro, csak olyan pályákon nyert, ami neki kedvezett, metalopolison meg kipakott. Én jobb játékra számítottam tõle.
Aradebil2
moont veri rendszeresen ladderon jinro

unknown nick
Enyhe irónia azért van a felsorolásomban, azért írtam le. ^_^

Komolyan azt gondoljátok, hogy Jinro messzire jut? O_o
unknown nick
Szép teljesítmény Ret-tõl, hogy eddig eljutott.

Jinro amint legyõzi SBoxert, akkor már csak IdrA-t kell kiütnie. De még elõtte ott van egy meccs Moon-al a WarIII-as progamerrel. Egyszerû nem (?) és már semifinalban van 😊 Feltéve, ha így alakul csoportmérkõzés, ahogy leírtam.

Aradebil2
áhh ret...rossz map pool,jöhetne már ki vagy 3-4 új map,mert tragédia ami most van,vagy legalább vennének át pár iccuposat -.-
és most nézek carriert😊

Köcce, várom már nagyon, h otthon legyek és végre tolhassam. :p

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

ment xp64 alatt is jól, meg win7_64 alatt is

StarCraft Forever Fever

lolSL
day9tv.blip.tv-n lesz fent soon

Milyen op. redszered van ?
Remélem, h egy új win segíteni fog nekem, de ez csak este derül ki amint vége a munkának :/

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

valahol meg lehet nézni a Day9 féle döntõt?
Mármint amit õ közvetített, dreamhack, vagy mi...

StarCraft Forever Fever

sorry, itt csak battle netes gyerekek vannak,
NEM VAGYUNK ÉRDEKELTEK TÖRT GAME-BAN ÉS SZERVEREKBEN!!!
Többiek remélem nem baj, hogy a ti nevetekben is szóltam

StarCraft Forever Fever

én azzal tolom ,semmi problem

StarCraft Forever Fever

szép volt, tetszik

StarCraft Forever Fever

unknown nick
Csak és kizárólag bneten. Értelmetlen lenne tört szerveren, nem mûködne a matchmaking hatékonyan kevés emberrel.

Szerintem privát szervereket irtani fogja a Blizzard jogi úton. Nagyon kézben akarják tartani a bnet-et és az SCII hálót, mert bevételi forrás minden rajta folyó "prize money"-s és esport verseny.

Hegi90
Nincsenek tört szerók, és nem is nagyon lesznek még egy darabig szvsz

Hegi90
kik jutottak ma tovább?

most volt, az utolsó összecsapáson, hongunprime vs zenith

BEAST
És lemaradtam róla 😮

carriers on gsl <#szeret>