StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Egyébként Jinro ellenfele a szintjükhöz képest nagyon amatõr hibákat követett el, nem játszott valami top formában.
Könnyen elképzelhetõ, hogy megint Foxer-Nestea döntõ lesz.
Még mindig nem tértem magamhoz a sokkból July mennyire jó zerggel és azért veszített, mert leexpelte egy prot shakurason, utána ráadásul kretén helyre ment a xelnaga torony alá. Szerintem hatalmas nagyot bakizott overconfident volt, vagy nem tudom mi történt vele.
De ma Jinro ellenfelének is olyan furcsán szétszórt volt a játéka, nem értem hogy tudta kiütni SBoxert.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
How much can you take,before you snap?
azon kívül minden más igen
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de azért örülök 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Megnövelték a lvl1 sebzést az utolsó patchben, pillanatok alatt leszed pár marinet, de nem lehet frontálisan nekik menni. Általában 1gw+sg+2gw vagy 2gw+sg+1gw vagy 2 gw+sg+robo-val lehet használni. Amíg kijön az elsõ void szituációtól függõen, hogy mit csinál az ellenfél lehet lehozni a GW unitokat. Mikor lejön az elsõ void go attack, lehet más máshogy csinálja én figyelek a chronora prioritás, hogy a 2. és 3. voidra is jusson energy.
Elsõ void jó deríteni és idegesítésre, de van mikor elrejtem ne is tudja. Amikor kint a második elkezdõdhet a pumpálás. Elõre minden, kiütni a feljárót. Ha sok a marine 2. void hátra stalker marinera fókusz, void elõre-hátra. Ha mara is van, akkor stalkerrel mozgok pumpálva void támad, mert kevés a marine, amit 2 void kis mikróval megesz. Mikor oda ér a harmadik = win. Egy sentry baromi sokat segíthet, de késlelteti a voidot, ami az egész stratégiát alá áshatja, viszont védi az early terra rusht, bár azt 1zea+1stalker is fogja, annyira az elejérõl van szó.
Itt hasonlót mûvel a videon. Én nem szeretem az 1gw-s voidot. Inkább a 2GW, mert necces az eleje, ha be akar jönni. Robot csak akkor rakok, ha gyanús a cloakos banshee.
nem azért írom mert nagy profi lennék csak nagyon utáltam a marákat és a tl.neten ezt írták, megpróbáltam és tényleg mûködik
unknow: hogy mûködik void a terran ellen? a marák nem szedik le azonnal ezer éve nem vettem stargate-et max mutalisk ellen
Én elég sokat játszottam már. Hétvégén átléptem az 500. win-t diában (nem valami sok, de ennyire fut idõbõl). Béta óta nyomulok, viszont soha nem 2v2-ztem még. 5letem sincs. Nem tudom milyenek teamben az erõ viszonyok.
1. Bár Blisteringen nem értem miért csak annyi GW-t csinált, ha úgyse expelt és emiatt szinte coinflippel nyert. Még 1 GW és elsõ csapásra kiüti.
3. Metalopolis. Nagyon ütõs terra ellen a 3 GW void tech. Az a baj, hogy most mindenki látta GSL-en, hogy kell, mennyire hatékony és nem lesz nagyon meglepetés EU szerveren, mert a legtöbb prot robora ment eddig egybõl. Most már lehet nyomatni fogják a terrák kapásból a pajzsot marinnak, ha elterjed. 😞
Nézni lehet 20:00-tól ITT
Ismeretlen aranyos kis szárnyas kutyaszerû lényt találtak Korea délkeleti részén? (A lény barátságos. A nyugati világ mégsem érti, miért emigrálnak milliók hanyatt-homlok ázsiából a Csendes-óceániai szigetekre...)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
drones+lings vs marines+scvs
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma hihetetlen mázlis ellenfelekkel játszottam:
4 loss:
Prot: Blistering, mindketten 2 GW early stalkereztünk. Én elõre tettem az egyik GW-t (ahogy MC GSL-en) a mocsok leverte a félproxy pájlómat, deaktivált vége. 😊
Terran: Metalopolison 3GW exp 5GW+robo. Elindultam terra expet ölni erre mikor félúton vagyok oda szambázik és leszedi a nexust. Vicc, hogy láttam ahogy jön, de már nem értem haza. Sudden GG.
Terran: LT basetrade. Egyetlen starportja maradt és 1 banshee, amit felreptetett a sarokba, amit nem tudtam elérni LoL 😄
Zerg steppes: 1 hecccs azt hittem 1 base roachol, mert nem volt exp. Deríteni nem hagyott. Ahogy kimentem bedarált mass linggel. Arra volt elég 2 sentry, hogy idõt húztam ne tudjon felmenni, de mindenem lent volt 😞
4 win:
2 Terra: Void tech - easy win
1 Terra: Blistering 5 GW ALL-IN, mass rush, hátsó szikla cool.
1 Prot: Blink stalker
50-50 még jó hogy van bonus 😄