StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
off air 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sz*M*, nyilván. De nem ezen van a hangsúly. Hanem a facepalmon.
Szûzmária édesanyám, ki a mennyekben lakozol titokban....
Ezt az összeesküvést komolyan mondod?

Egyébként Jinro ellenfele a szintjükhöz képest nagyon amatõr hibákat követett el, nem játszott valami top formában.

Könnyen elképzelhetõ, hogy megint Foxer-Nestea döntõ lesz.
lolSL
WoW kieg után

Mikor jön a patch?

unknown nick
Hah LoL

unknown nick
Nem OP még, majd a patch után lesz reméljük balanszosabb 😊 Nézd IdrA streamjét elég jól kiüti az MC stílusú protokat.

Még mindig nem tértem magamhoz a sokkból July mennyire jó zerggel és azért veszített, mert leexpelte egy prot shakurason, utána ráadásul kretén helyre ment a xelnaga torony alá. Szerintem hatalmas nagyot bakizott overconfident volt, vagy nem tudom mi történt vele.

De ma Jinro ellenfelének is olyan furcsán szétszórt volt a játéka, nem értem hogy tudta kiütni SBoxert.

lolSL
amíg neten megy az egész, a blizzard kezében van a meccsek kimenetele. lehet simán meglagoltatták az ellenfeleik accountját hogy ne menjen jól a micro

balintk
IdrA stream

szerk.: most épp nestea ellen játszik.

balintk
Bunda ez... <#nyes>

Hegi90
Na mivan srácok, protoss op?<#taps>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

már azt hittem ilyen elõnybõl képes elbukni choya 😊

How much can you take,before you snap?

amúgy zvz döntõ már nem lehet
azon kívül minden más igen

A nyolcban csak a két korábbi zerg bajnok van, 2 vagy 3 Protoss lesz és 3 vagy 4 terran. Ezért nem kell a selejtezõ eredményeibõl téves következtetés levonni és.
BEAST
Eh, amikor utoljára ilyesmit hallottunk protosstól a GSL-en akkor a következõ meccsén csúnyán kikapott. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

az elsõ meccs után nem gondoltam volna 😮
de azért örülök 😊

meg is van 😄

BEAST
Most vagy soha. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát eddig nem 😞

BEAST
GSL-en most jön oGsMc és JulyZerg játéka. Remélem Mc kiüti a pufizerget. 😊

Aradebil2
huh,hongun-t is majdnem kirusholták -.-

RedDevilsza
tányleg ez sose jutott eszembe thx<#eljen>

unknown nick
"hogy mûködik void a terran ellen?"

Megnövelték a lvl1 sebzést az utolsó patchben, pillanatok alatt leszed pár marinet, de nem lehet frontálisan nekik menni. Általában 1gw+sg+2gw vagy 2gw+sg+1gw vagy 2 gw+sg+robo-val lehet használni. Amíg kijön az elsõ void szituációtól függõen, hogy mit csinál az ellenfél lehet lehozni a GW unitokat. Mikor lejön az elsõ void go attack, lehet más máshogy csinálja én figyelek a chronora prioritás, hogy a 2. és 3. voidra is jusson energy.

Elsõ void jó deríteni és idegesítésre, de van mikor elrejtem ne is tudja. Amikor kint a második elkezdõdhet a pumpálás. Elõre minden, kiütni a feljárót. Ha sok a marine 2. void hátra stalker marinera fókusz, void elõre-hátra. Ha mara is van, akkor stalkerrel mozgok pumpálva void támad, mert kevés a marine, amit 2 void kis mikróval megesz. Mikor oda ér a harmadik = win. Egy sentry baromi sokat segíthet, de késlelteti a voidot, ami az egész stratégiát alá áshatja, viszont védi az early terra rusht, bár azt 1zea+1stalker is fogja, annyira az elejérõl van szó.

Itt hasonlót mûvel a videon. Én nem szeretem az 1gw-s voidot. Inkább a 2GW, mert necces az eleje, ha be akar jönni. Robot csak akkor rakok, ha gyanús a cloakos banshee.

a force field a lényeg, mögé rakni nem tud kite-olni és a zelák ledarálják

nem azért írom mert nagy profi lennék csak nagyon utáltam a marákat és a tl.neten ezt írták, megpróbáltam és tényleg mûködik

unknow: hogy mûködik void a terran ellen? a marák nem szedik le azonnal ezer éve nem vettem stargate-et max mutalisk ellen

unknown nick
Bocs, de legalább érteted a poént. 😊

Én elég sokat játszottam már. Hétvégén átléptem az 500. win-t diában (nem valami sok, de ennyire fut idõbõl). Béta óta nyomulok, viszont soha nem 2v2-ztem még. 5letem sincs. Nem tudom milyenek teamben az erõ viszonyok.

unknown nick
Waaa elmehetnék jósnak. HongUn majdnem azokkal a BO-kkal nyert ua mapokon, amiket írtam tegnap. <#smile>

1. Bár Blisteringen nem értem miért csak annyi GW-t csinált, ha úgyse expelt és emiatt szinte coinflippel nyert. Még 1 GW és elsõ csapásra kiüti.

3. Metalopolis. Nagyon ütõs terra ellen a 3 GW void tech. Az a baj, hogy most mindenki látta GSL-en, hogy kell, mennyire hatékony és nem lesz nagyon meglepetés EU szerveren, mert a legtöbb prot robora ment eddig egybõl. Most már lehet nyomatni fogják a terrák kapásból a pajzsot marinnak, ha elterjed. 😞

RedDevilsza
hát zela stimig ér valamit, vagy charge után, speedling az már inkább, de hát mire bekeríteném õket elhullik a fele 😞

RedDevilsza
az csak cella-nak megy<#idiota> Na de tényleg valami értelmes tanács? Nemigaz csak van itt egy haladó játékos <#fejvakaras>

Én úgy tudom, hogy tossal zealot+sentry kell mara ellen, zerggel meg zergling

Állítólag egy baktérium, amelynek DNS-e foszfor helyett arzén-t tartalmaz.

Nézni lehet 20:00-tól ITT

Na, mi lesz ma este 8-kor a Nasa bejelentés?

Ismeretlen aranyos kis szárnyas kutyaszerû lényt találtak Korea délkeleti részén? (A lény barátságos. A nyugati világ mégsem érti, miért emigrálnak milliók hanyatt-homlok ázsiából a Csendes-óceániai szigetekre...)

unknown nick
13 gateway 😊

RedDevilsza
2v2ben 2 terran marine mara fosás rush ellen mit lehet tenni? zerggel próbálunk banelingelzni, esélytelen, prottal 1. colo simán nem jön ki addigra, zelát elkiteolják(mert ugye 10 apm-el is meg tud ölni bárki bármennyi zelát marauderrel...) Szóval ti mit hoznátak?? random-random teammel vagyunk mi.

Maak
dehogynem, foleg ceges gepen ahova nem tudok telepiteni gomplayert,vagy ha a gomtv mar fullon van

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

lolSL
nemszabad

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Igen!
unknown nick
Voiddal nyert utolsóban a toss? Nem láttam a meccseket csak amit írnak.

lolSL
http://www.gomtv.net/2010gslopens3/live/

BEAST
Még mindig GSL :p

Rage47
linket pls mer nemtom miröl dumáltok
BEAST
Fruitdealer, kész xD

epic battle 😄
drones+lings vs marines+scvs

Maak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tedd fel bc2-t, este megyunk loni
<#vigyor5>

Squirtle 😞

BEAST
Nem kicsit. 😄

ez a nestea egy állat 😮

unknown nick
Choya az utolsót nagyon érezte a többi játéka átlagos felejthetõ.

unknown nick
"Szent" dagi July az utolsó remény, az oldschool BW-s becsület vissza szerzésére <#smile>

Ma hihetetlen mázlis ellenfelekkel játszottam:

4 loss:
Prot: Blistering, mindketten 2 GW early stalkereztünk. Én elõre tettem az egyik GW-t (ahogy MC GSL-en) a mocsok leverte a félproxy pájlómat, deaktivált vége. 😊
Terran: Metalopolison 3GW exp 5GW+robo. Elindultam terra expet ölni erre mikor félúton vagyok oda szambázik és leszedi a nexust. Vicc, hogy láttam ahogy jön, de már nem értem haza. Sudden GG.
Terran: LT basetrade. Egyetlen starportja maradt és 1 banshee, amit felreptetett a sarokba, amit nem tudtam elérni LoL 😄
Zerg steppes: 1 hecccs azt hittem 1 base roachol, mert nem volt exp. Deríteni nem hagyott. Ahogy kimentem bedarált mass linggel. Arra volt elég 2 sentry, hogy idõt húztam ne tudjon felmenni, de mindenem lent volt 😞

4 win:
2 Terra: Void tech - easy win
1 Terra: Blistering 5 GW ALL-IN, mass rush, hátsó szikla cool.
1 Prot: Blink stalker

50-50 még jó hogy van bonus 😄