StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Van olyan játékos aki Nvidia Geforce 9800 gtx-el tolja az sc-t ?
Egyszer csak szétesik a kép, mintha elmozdult volna a vga kártya. A driverrel nem lehet probléma, mert a legújabbat tettem fel.
Nem tudom, h mi lehet a megoldás annyi biztos, h ha hazaértem felteszek egy új rendszert és ha letudom venni a vga mûanyag burkolását akkor azt is kifújatom.
Várok bármely segítséget ami megoldaná a problémát.

“It turns out I’m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks…”

ha nem annyira lényeges,hogy kézben tudd fogni, akkor csak kulcsot lehet találsz 10k alatt

How much can you take,before you snap?

Shieldy
nem estek neked. az máshogy néz ki. 😊 mi nem tudunk. 10be kerül. mi többért vettük. keress rá valahol, és talán rálelsz egy használt példányra. mi azért járunk ide, mert játszunk vele és nem adjuk el. 😄

Klemice
Nem kell nekem esni 😊 Tudom, hogy a 10 is nagyon jó ár érte

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

antgecc
Újat, bontatlant sehol nem kapsz olcsóbban.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
sztem örülj h annyiért meg tudod venni de te tudod

Hegi90
annál olcsóbbért hogy akarsz venni? Max ebay....

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Klemice
9990-ért a miskolci corában is van ám
10 alatt nem 10 forintra gondoltam 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

lolSL
ehetnének egy szart

Botond
electro world, corvin pláza
Klemice
Nem tudjátok lehet-e kapni sima verziót 10 alatt valahol?

unknown nick
I want to clarify that this is not the reason why zerg was adjusted. While we pay close attention to feedback from pro players and it is extremely valuable, one of the great flaws in pro player feedback is that they are usually so heavily focused on the experience that they have playing one race that they may not be evenhanded in their feedback.

Any alteration to StarCraft II balance is the result of a multi-pronged approach, including internal testing, statistical analysis of all leagues, modeling, player feedback (including shoutcasters, pro players, developers and of course, ladder players), etc. There's a lot that goes into these decisions and they aren't made lightly.

Protoss are a prime example. Some players have been reporting that the race feels a little 'weak', and that matches our in-house experience. Conversely, protoss is performing pretty well on the ladder. From yet another perspective, protoss players did not make a good showing in GSL 2, for example. This is painting a complex picture, and we're approaching the situation cautiously.

Any adjustments we plan for the future will be very carefully considered, and will not be the result of feedback from a single source.

Blizzard Blue Post

Jelenleg talán az EU, US szervezõknek se érdeke, hogy koreai prok tömegesen induljanak a versenyeiken. Megvan nekik a TLO-juk, HUK-juk, akik Koreában nem igazán rúgnak labdába, népszerûek, hazai versenyzõk, látványosan játszanak. Jól lehet velük promotálni egy versenyt.
berlinboy6329
Jah,a DK vonalak mögé küldenének cloakolt ghostokat és ledobnának pár nukeot.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
Azért ehhez az északi banelingeknek is lenne egy két szavuk :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

berlinboy6329
Déliek szétzúznák ÉK-t..SC tudásukat bevetik,beproxyzzák északot és bewarpolják a katonáikat az ellenséges vonalak mögé,egy máaik osztag meg burrow movementtel közeliti meg a fontos célpontokat egy 3. csapat meg stimmel kikerüli az golyókat és begyalázza az ellenséget gránátokkal meg gépfegyverrel,miközben egy repülõ elsõsegély csomagokat dobál le nekik h gyógyuljanak.😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
Az lesz a trend, hogy akik profivá válnak majd nem mennek ki koreából, mert nem tudják úgy díjazni, hogy részt vegyen máshol.

Ezért igazad van, hogy tényleg b kat marad az EU és US liga. Nincs akkora "skill gap" egyelõre, de meglesz idõ kérdése. Még csak most formálódik a mezõny, csapatok, klánok, balance. Ez csak a kezdet, ha nem bombázzák szét a koreaiak egymást irl.

lolSL
hát esetleg a koreai selejtezõ érdekes lenne, de a wcg se túl nagy szám már, sajna eléggé eltûntek a legtöbb országban.

Remélem sc2 bekerül a wcg játékai közé. Úgy talán lenne egy össznépi verseny. Mert míg van, lesz GSL, a koreaiak többsége nem fog más versenyen indulni párhuzamosan, így az MLG, Dreamhack és a társai erõs túlzással b liga.
unknown nick
Megérdemelte az elsõ néhány alapján, amit láttam. Terran ide vagy oda.

Rá gondoltam a legkevésbé, hogy nyeri a versenyt.

naama, utolsó gameben nagyon megfontoltan játszott

unknown nick
ki nyert?

BEAST
😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rage47
op terran
😄
BEAST
A Planetary fortressel nincs semmi gond, csak legyen egy felsõ határ ami után nem tud több scv egyszerre egy épületet/egységet javítani.

meg planetery fortress 😄

azt hittem ott vége, mikor megpróbálta bevenni a gold expet és nem sikerült

BEAST
Akkor nerf EMP is 😄

nerf storm
tuti ezt fogjuk egy hétig hallgatni 😄DD

Rage47
durva meccsek, rég láttam már ilyen jókat😄
BEAST
Mana az én hõsöm! 😄

Bár a terran igazán fejleszthetett volna mara lassítást vagy ghostot, szinte megvárta hogy Mana telegyártsa a pályát high templarral. 😊

na, ez már egy döntõhöz illõ game volt

köszi

Rage47
<#worship>
unknown nick
Day9 forradalmasítja az elektronikus médiát 😄

unknown nick
Megy már jól.

lolSL
http://live.dreamhack.se/channel/official/02_Extreme/embedded.htm

nálatok is rossz a day9 stream?

unknown nick
NEXLine-Z volt az ellenfele.

lolSL
senkivel nem kellett játszania

nem találom ezt a nevet gomtv-n
Biztos ez a neve? Kivel játszott R64-ben?

StarCraft Forever Fever

unknown nick
Igen az a neve, tovább is jutott RO32-be.

BEAST
Most MarineKingPrime néven játszik ha jól tudom.

unknown nick
Top szerintem nagyon egysíkúan nyomja ritkán újít. Csak találgatni tudok, hogy miért ezeket hozták. Most az a flém fog menni TL-en, hogy EU lenyomta koreát 😊 Esélyünk se lesz, amikor már megjelenés után 1 évvel leszünk. Hacsak háborúba nem bonyolódnak az északiakkal.

Emberek!
GSL3-ból a kisBoxer kiesett? Nem látom, hogy meccse lenne r64-be.

StarCraft Forever Fever

Aradebil2
ez a top annyira gagyi hogy fáj,miért nem hoztak vmi emberi terrant?mondjuk ensnaret?

unknown nick
Pont ehhez hasonló járt a fejemben. Hogy történhetett ez?😄

Aradebil2
mi ez,vmi gagyi esp heti döntõ?naama vs mana😊

unknown nick
Hmm...MaNa nem volt invited?

BEAST
😄