StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
jah, én igen

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Valaki játszott már a special night force pályával ??????

tyler streamjét nézem, van minden mi toss fannak való, carrierek, mothership 😄

volt egy ladder pvp, cheeselték, kivédte, ment támadni és kérdez egy ilyet: dt already done?
másik toss simán rávágta,hogy yes és tyler egybõl kilépett 😮

utána egybõl build order, dt tech meg sehol 😄

How much can you take,before you snap?

Hegi90
papír immortal

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Aradebil2
choya de szarul játszott istenem...nemtom minek erõltette azt a kurva colot,egy nagy szar terra ellen

unknown nick
LoL. Most, hogy mondod észrevettem nem is láttam az összes Jinro-t. 😊

Rage47
Rage47
érdekes meccs
BEAST
Hát én csöppet elkezdtem izgulni amikor 2:0-ról Jinro 2x is vesztett. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akkor majd azt megnézem 😄
köszi

unknown nick
Jinro-t végig pörgettem, mert annyira fantáziátlanul játszott mindegyik játékban choya. Önmagát viszont jól elszórakoztatja, magában beszél valamit néha.<#smile> Worthless.

unknown nick
oGsMC vs MarineKing utolsó nagyszerû volt prot szemmel, ahogy alakította a stratégiáját 4GW-bõl. Fordított sorrendben, pl. mint a streamelõ orthodox robotikus ladder játékosoknál. Váltás DT, váltás Temp, váltás Colo. Rákényszerítette a terrát, hogy ne vikingezzen.

Az elsõ csak protoknak kötelezõ darab.

Jinrot nem láttam még.

unknown nick
Hahaha oGsMC cheesre cheese 😊

Érdekes lesz mit hoznak össze Jinro-val, biztos eléggé ismerik egymás taktikáját a közös klánházuk miatt.

milyenek voltak a mai összecsapások? van olyan amit érdemes megnézni?

BEAST
Sajnos kiestek. :/ Viszont Jinro bejutott a legjobb 4-be. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hegi90
hmmm zerg már nem lesz az elõdöntõbe se??

op zerg 😞

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

BEAST
Most, hogy Mc tovább jutott nem kell több protoss. Hajrá Jinro. 😄

BEAST
A zergek igazán elkezdhetnének sírni a mule vagy a stimpack miatt is.😄 Az emp túl átlátszó lenne.<#idiota>

Aradebil2
yep

Fpocok
Ma lesz GSL?

Parasite Eve 2, best game EVER!

antgecc
Én tovább megyek: fungalra az air unitoknak le kellene zuhanniuk!! <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Aradebil2
nah megérte a sok zerg sírás😄 ebbõl egyébként egyedül a gombletartóssal nem értek egyet

lolSL
motherfuckers

Hegi90
Blúposzt!

"We would like to thank everyone for their participation thus far in the first StarCraft 2 public test. We’re in the process of temporarily taking down the PTR in order to apply changes based on your feedback and testing.

Some of the changes we’re working on implementing:
Bunker build time reduction removed as previously noted

Fungal Growth’s terrestrial limitation has been removed and the ability once again affects air units

It will once again be possible to hold down a key to repeat a hotkey command

This down time is expected to start tomorrow at noon, 12:01 p.m. PST and last for approximately 2-3 days. Keep an eye on this forum for updates on when you can rejoin the Public Test Region and begin testing the newest changes.

Thanks for your help!"

Hegi90

HeadHunter86
Sok WOW kocka miatt nem lehet SC2-zni. Szörnyû. Komolyan ez felháborító 😊

sith7
Solution:

Disconnect your network cable
Launch Starcraft 2
Reconnect the cable
Login

Mûködik

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

antgecc
Köszi mindenkinek!

lolSL

gandrus
unknown nick
Nekem sem megy. Nem baj a WoW-osok farmolják a Goldot a bnet mûködtetésére, ennyit elnézek nekik 😊

berlinboy6329
Hajjhajj,tényleg..Éjféltõl minden wowkocka rácuppanhat.:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

lolSL
with the cataclysm raining down..

berlinboy6329
Nektek nem fos az SC2?

Már 6-jára indítom el,de mindig beszarik a loginnál...csak ctrl alt del oldja meg...4kor még ment...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Aradebil2
a sztori lényege vmi ilyesmi: ugyebár angolból koreaira nem lehet mindent pontosan lefordítani(mint ahogy fordítva se),és a greg-et koreaiul vmi csingcsungal írták le,amit viszont a koreaiak nem gregnek hanem gracknek ejtenek,így boxer nem tudhatta h pontosan mi idra neve😊

antgecc
hehe <#smile>

berlinboy6329
Eccer Boxer meg idra gémeltek egymás ellen és ugy köszönt neki Boxer h

"Hi grack."
Õmeg válaszot,h
"it's greg"
És
"oh,sorry"

v vmi ilyesmi volt én láttam a replayt annak idején,asszem Metalopolison tolták.

antgecc
Vki elmesélné mi ez a Grackes történet? Nem értem mi van...

unknown nick
Nem volt valami hosszú menet gyorsan le bunker rusholta, mint nesteát ma a terra, csak tank nélkül.

unknown nick
Nem tudom. Fórumban azt írták, hogy megpróbálta leírni a nevét, de elrontotta. Illetve hogy rosszul írta le az biztos úgy volt, mert megvan a régi replay. Az igazat talán csak Boxer tudná megmondani. Utána még kicsit szívatta is GSL-en.

De lehet meg is válaszolta utána épp, mikor néztem IdrA streamjét.

<#smile>

Muki100
Inkább több tartalommal jöjjön ki a Blizzard dota de késõbb, minthogy elébb kijöjjön és gyors megunjuk.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

berlinboy6329
•Blizzard DOTA is unlikely to be released with patch 1.2. However, there seems to be achievements for 3 other maps.

FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU

berlinboy6329
Biztos,h elirás volt amúgy? xD

Aradebil2
jah bocsi nem figyeltem😊

ezt linkeltem én is

Aradebil2
itt egy tutorial hozzá😊
egyszerûbb mint bw-ben😊

Aradebil2
gondolom úgy ahogy sc1ben: leraksz egy pylont,és amikor "rámászik" az épületre,akkor spammolod,hogy az épület másik oldalán jöjjön ki a még "lebegõ" scv,nemtom érthetõ-e😄

Aradebil2
fruitdealer milyen bután játszott ma atyaég...de lesz toss top4ben jeee😄

unknown nick
Hihetetlen mi lett egy egyszerû elírásból 😊

Azóta "release the gracken" megy mindenütt 😊

unknown nick
Ahh nem volt még szerintem itt linkelve, de ez az! Mindig ez volt a problémám, ha sikerül falazni nem látom mit épít a z 😄

Érdekes, hogy EU ladderen már szinte lehetetlen falat tenni. Fruitot pedig többször megetette vele.