StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
<#banplz>
balintk
😄

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

itt is volt már linkelve én úgy emlékszem, de:

How much can you take,before you snap?

Hegi90
mi?😄 videót

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kicsit keverednek itt a dolgok. Pókerben az all in értékért megy vagy, azért, hogy kiblöfföld a másikat. Itt viszonyt azért all in, mert egy taktikára áldozod fel az összes egységedet, ecodat, mindent. Azért terran csinálja ezt fõleg, mert õ, ha elküldi az öszes scv-jét, akkor is tud marine reinforce-olni mule miatt. Míg zerg csinálja ez, zergling+drone-al, vagy P probe-kal, akkor nekik nulla lesz az income-juk. Terrané marad két mule-al kb. 650. Ez szerintem így nem jó, mert nem azonosak a lehetõségek. Õszintén nem értem mule mit keres a multiban. Egyébként a múltkori TLO meccsen más szituáció, de hasonló, az ellen expelt aranyhoz lehívott 6 mule-t, incomeja meg pillanatok alatt 2000 felé ment, nem kellett hozzá gyártani egységet. Fruitdealer ellen lehozta ügyesen P a DT-ket nyert, sima ügy. Ugyanez T ellen nem jön be, mert C-ból ezt is megoldja, ha supply gondja van, CC-ból azt is megoldja, ha muszáj, ha expet be kell védeni CC-bõl azt is megoldja. Ez szerintem nem jó így.
unknown nick
Tényleg az nem tudja valaki hogy kell csinálni, amikor hongu elfalazta fruitot LT-n nem volt kis és be járás. Letett egy pylont a többi mellé, a probeja felteleportált a rámpára és cancel.

unknown nick
Egyébként agyilag nem vágom miért oda tette a 2 SG-t. Azt értem, hogy közel akarta rakni, de majdnem minden zerg oda küld egy overt, mert a proxy pylon a szikla mellé van fent letéve, addig a probe pedig a mineral környékén eldugva.

hát ez az, ezt így nem lehet allin-nek nevezni,de még is az kellene,hogy legyen, mert gyakorlatilag az összes scv-jét viszi magával

amúgy hungon-nak volt ma egy iylen cheese,amit írsz, csak fruitdealer pont arra küldte az overlord-ot és kiszúrta, roach cancel és egybõl hydra,mire megjelentek a voidok, már egy rakat hydrája volt és kipucolta

de ha marad a roachnál, akkor meg autowin

unknown nick
"az,hogy a sikertelen allin után, egy egyenlõ tudású ellenfél esetén még fel tudsz állni azt jelenti,hogy valami nincs rendjén"

Szerintem nem véletlen, hogy GSL-en a marine+scv rush zerg ellen a legpopulárisabb "allin", mert a terra fel tud kelni belõle (MULE miatt) miközben óriási károkat okoz vagy 70-80%-ban nyer.

Aki olyan allin-t használ, ami coinflip (pl. 6 pool), az megérdemli ha veszít. Nem is nagyon divatos csak az idióta atcionjesus-nál 😊 Bár a 6 pool-t nem tudom cheese-nek vagy allin-nak hívjam. Fokozom még a cheesere inkább ráillik, hogy nem tud belõle felkelni az ellenfél, ha kiszúrják és kivédik.

BEAST
Egyik zerg sem hatch-poolozott hanem 14 expeltek. :p

Bár scrapen talán poolt rakott Fruitdealer.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

berlinboy6329
Lol,mind2 zerg kikapott?Defos...Bénák...csinálhatnának Hatch->Pool helyett már vmi mást is,mindneki kiismeri a stratégiát oszt aztán már szart se érnek vele.

Minden zerg ugyanugy játszik szinte...Hatch elõször,aztán pool,lingek,speed,Bling,aztán ha sokáig nem kap ki,jönnek a muták..Ennyi

P ellen nem sokmeccset láttam,pl. a mait se bassza meg,ugyhogy ez csak T-re érvényes:C

Fruit hogy kapott ki?2. meccs scrap volt talán?és ott kikapott?Pedig milyen kurva jól állt!
Aztán meg mi lett vele?

2. meccs után belaggoltam pár percre és mire visszajöttem már Tastosisék beszélgettek,aztán vége lett az órának lassan ugyhogy kikapcsoltam a laptopot😛

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

az allin-nek az a lényege,hogy vakon betolsz mindent, mert olyan erõs vagy

ergo sc-ben sem kell ismerned mi van az ellenfélnél,mert úgy is tudod,hogy neked csak több lehet (pl az scv-k miatt) és kevés az esélye,hogy kivédje

az,hogy a sikertelen allin után, egy egyenlõ tudású ellenfél esetén még fel tudsz állni azt jelenti,hogy valami nincs rendjén

unknown nick
Oké, de pókerben nem tudod milyen lap van a másiknál. Itt meg másodpercre pontosan tudod mekkora esélyed van nyerni az elején, ha jól kivitelezed és ügyes vagy.

antgecc
Szõrszálhasogatás ugyan, de úgysincs mirõl beszélgetnünk, úgyhogy:
Attól még nem minden allin, ami "vagy bejön vagy nem". Ugyanis egy nem bejött taktikai húzásból még fel lehet jönni és nyerhetünk. Pl gondolok egy early nydusozásra. Allin az, ami hétszentség, hogy bukó a meccs, ha nem jön be 😊 Gondolom mindneki tudja, hogy a pókerben mi az allin. Ebbõl könnyen rájöhetünk, hogy sc-ben sem jelent nagyban mást.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
"nem az allin-nel van a gondom,mert az két esély,ha bejön akkor nyert, ha nem,akkor nem"

Ennyi erõvel minden stratégia allin, mert vagy bejön vagy nem. Nem szeretem ezt a szót. Negatív jelzõnek használja mindenki, majdnem mindenre. Én is felvettem ezt a rossz szokást.

Most se értem friutdealer miért erõltette scrap station-ön a banelingeket. Lost temple-on meg látta, bezárja magát a protoss. Drone up, lair, muta vagy hydra-roach. Eltaktikázták magukat ma a zergek. Kíváncsi vagyok a lesz-e olyan sírás, mint mostanában protos részrõl van, volt, gsl miatt + a remek patch.
Hegi90
"- Fixed an issue where Roaches were not wearing shoes - Fixed an issue where Roach shoes did not come untied constantly - Fixed an issue where Roach shoes coming untied did not properly freeze the unit as designed - Fixed an issue where Roach shoes did not require a key-press to re-tie - Fixed an issue where Roach shoes re-tie button was not on the same hotkey as untie shoes, allowing players to tie all untied shoelaces with a single button press"

😄DDDDDDDDDD

Hegi90

nestea nagyon megérdemelte volna, de ebben a párharcban hungon jobb volt szerintem

és érik a pvp döntõ 😊

Fpocok
Rohadt zergek! <#mf1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
<#rinya>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ez milyen game volt 😄
epic védekezés

Szerintem hagynia kellett volna a 14 hatch-et, helyette 14 pool+gas.
berlinboy6329
Nestea simán nyerte volna,ha felhúz 2 spinet és ugy terelgeti a lingekkel meg Blingekkel a rineket,h a Spineok felé fussanak.:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

BEAST
Remélem Fruitdealer nem esik ki, még ha ehhez egy protosst kell kiejtenie akkor is maradjon. 😄

nem az allin-nel van a gondom,mert az két esély,ha bejön akkor nyert, ha nem,akkor nem
viszont amit lentebb is írtak,ez nem is igazi allin,mert ott van 2-3 scv és a muleok, amivel gyártja az utánpótlást és ezért tartom gusztustalannak

de most gogo hungonprime

unknown nick
A FE is allin szerû kis mapon szvsz.

Nem, mert azonos harvester szánban mindig terran-nak van nagyobb incomeja. Láttam már olyan, hogy 30 probe, 0 scv, azonos income. Ne vicceljünk már.
Fpocok
Éljen! <#eljen>

a francba 😞

nestea ftw

Fpocok
Elsõ X percben ne lehessen lehívni. Akkor megoldódna nem?

Elgondolkozhatna végre a Blizzard MULE-on. Kiküldi az összes scv-jét, mégis 4 barakkból tovább tudja gyártani a marine-okat.
Fpocok
Ha nem fast expel a zerg és egységet gyárt... de hát a zergnél meg ez undorító.

BEAST
Nevetséges. 😞

fúj de gusztustalan ez az scv+marine allin stratégia

Flamer
#25600, #25601: tudom noobsag de em tennetek linkeket? marmint elg ha csak cimet copyztok nem kell hogy csak kattintanom kelljen.. de nem vagyok otthon scs weblapokba mivel en csak kb a videokat nezem yutub meg neha gamelek 😄
de ezek a rangjelzések megtetszetek 😄 meg a race cuccok is..

http://loal.atw.hu

Hegi90

Race ikonok és hasnlók a StarCraft II Fansite Kit-ben is vannak. hivatalos oldalról letöltheted.
Aradebil2
öö passz,sc2mapsteren nézz körül,ezt én is onnan bányásztam

Flamer
#25587: vannak meg valahol ilyenek? a regiek? nameg a z,p,t kisikonyjai?😮

http://loal.atw.hu

Rage47
Aradebil2

Hegi90

Hegi90
csak master liga van bejelentve. Az alsó kurva jól néz ki, és szerintem az a platina lesz.

Amúgy durva, hogy a Master a legcsúnyább, meg a diamond se valami szép... 😄

antgecc
<#idiota><#taps><#taps><#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

unknown nick
Elképesztõ hogy került a vágólapra az a lenti link lehet vége lett videonak, valahogy bekeveredett és bevágtam. Vagy nem tudom. Sorry.

unknown nick
így kényelmesebb: