StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
How much can you take,before you snap?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amúgy hungon-nak volt ma egy iylen cheese,amit írsz, csak fruitdealer pont arra küldte az overlord-ot és kiszúrta, roach cancel és egybõl hydra,mire megjelentek a voidok, már egy rakat hydrája volt és kipucolta
de ha marad a roachnál, akkor meg autowin
Szerintem nem véletlen, hogy GSL-en a marine+scv rush zerg ellen a legpopulárisabb "allin", mert a terra fel tud kelni belõle (MULE miatt) miközben óriási károkat okoz vagy 70-80%-ban nyer.
Aki olyan allin-t használ, ami coinflip (pl. 6 pool), az megérdemli ha veszít. Nem is nagyon divatos csak az idióta atcionjesus-nál 😊 Bár a 6 pool-t nem tudom cheese-nek vagy allin-nak hívjam. Fokozom még a cheesere inkább ráillik, hogy nem tud belõle felkelni az ellenfél, ha kiszúrják és kivédik.
Bár scrapen talán poolt rakott Fruitdealer.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Minden zerg ugyanugy játszik szinte...Hatch elõször,aztán pool,lingek,speed,Bling,aztán ha sokáig nem kap ki,jönnek a muták..Ennyi
P ellen nem sokmeccset láttam,pl. a mait se bassza meg,ugyhogy ez csak T-re érvényes:C
Fruit hogy kapott ki?2. meccs scrap volt talán?és ott kikapott?Pedig milyen kurva jól állt!
Aztán meg mi lett vele?
2. meccs után belaggoltam pár percre és mire visszajöttem már Tastosisék beszélgettek,aztán vége lett az órának lassan ugyhogy kikapcsoltam a laptopot😛
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ergo sc-ben sem kell ismerned mi van az ellenfélnél,mert úgy is tudod,hogy neked csak több lehet (pl az scv-k miatt) és kevés az esélye,hogy kivédje
az,hogy a sikertelen allin után, egy egyenlõ tudású ellenfél esetén még fel tudsz állni azt jelenti,hogy valami nincs rendjén
Attól még nem minden allin, ami "vagy bejön vagy nem". Ugyanis egy nem bejött taktikai húzásból még fel lehet jönni és nyerhetünk. Pl gondolok egy early nydusozásra. Allin az, ami hétszentség, hogy bukó a meccs, ha nem jön be 😊 Gondolom mindneki tudja, hogy a pókerben mi az allin. Ebbõl könnyen rájöhetünk, hogy sc-ben sem jelent nagyban mást.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ennyi erõvel minden stratégia allin, mert vagy bejön vagy nem. Nem szeretem ezt a szót. Negatív jelzõnek használja mindenki, majdnem mindenre. Én is felvettem ezt a rossz szokást.
😄DDDDDDDDDD
és érik a pvp döntõ 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
epic védekezés
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
viszont amit lentebb is írtak,ez nem is igazi allin,mert ott van 2-3 scv és a muleok, amivel gyártja az utánpótlást és ezért tartom gusztustalannak
de most gogo hungonprime
Parasite Eve 2, best game EVER!
de ezek a rangjelzések megtetszetek 😄 meg a race cuccok is..
http://loal.atw.hu

Amúgy durva, hogy a Master a legcsúnyább, meg a diamond se valami szép... 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.