StarCraft II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
azt mondják ratyi a story
kb az írhatta aki a codok történetét

Rage47
csak spoiler tagbe írhatsz róla
nem láttam, direkt
ToCsEk
kikerült egy félkész befejezõ videó köv kiegrõl, látta valaki? youtubrol törölték :S

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Hegi90
nem bénáztál 😛

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

lolSL
A svédek már az ovodában kezdik az 1. idegen nyelv tanítását.

Rég nem játszottam én sem komolyabban Hegi, bocs a bénázásért 😊. De azért kétszer így is nyertünk 😊.

Hegi90
Tud angolul...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Biztos ha nyer ez lesz neki a legfontosabb.......

berlinboy6329
TEgyük fel holnap Jinro nyer..mi lesz a döntõben?

Jinro muterja kiván majd neki szerencsét?Meg majd forditják svédrõl angolra?meg a döntõ után az interjút is?Jó sok idõ elmenne vele😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

unknown nick
"mit keres a döntõben, amikor olyanok estek ki, mint Makaprime?"

Még szerintem nem stabil a mezõny. Kell egy kis idõ amíg kiderül kik a jó játékosok. De az is lehet a kisebb skill gap ekkora változatosságot fog jelenteni örökre. Talán jönnek jobbak beteg WarIII mikróval, kiváló BW-s stratégiai érzékkel és rögtön megnõtt a rés.

Most szerintem a terran nyerése tisztán 2 játékon múlt:
1. hongu elrontotta a xelnagás mapot
2. blisteringen nyomorék bunker a javító SCVkkel, nagyon imbának tûnt. Külsõ szemmel nézve sima zea sentry staker pushal nyer vagy ha hamarabb áttöri magát a kövön.

A többi tiszta játék volt szerintem. A bunker rusholást élveztem a legjobban. Küzdöttek rendesen, marinet+scv-t láthatóan jobban védi a stalker, mint a zerget ling+drone. Hajszálon múlt, hogy nem tört ki a prot.

Hegi90
Van valakinek kedve funolni 1v1 vagy 2v2-ben?

nem megy

berlinboy6329
Én kb. akkor játszottam mikor irtál.

vmikor akörül hagytam abba.Lehet utána ment el.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

antgecc
Nem... 😞

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

HeadHunter86
Nektek se megy a bnet?

unknown nick
A Liquid klán féltestvére lett az oGs-nek. Jinro és HuK náluk lakik az oGs klánházban.

berlinboy6329
Klántársak?Ki?

OGsMC meg TSL_Rain? Ogs meg TSL az külön van,nem?Két külön név,én ebbõl aszondom,h külön van,de nem értek hozzá😛

unknown nick
Nem biztos. Klántársak. Ez elõre jelezhetetlenné teszi szerintem.

A szerencse pedig része minden sorsolásos versenynek, ettõl még nyernie neki kellett. FruitDealer és Nestea meg nem jutottak tovább.
berlinboy6329
Sztem Chinronak szerencséje volt,h nem fogott ki nagy neveket,mint Nestea,Frutidealer,Foxer,TheWindRainbow,July,Boxer...

csak a közepesebbnek mondató neveket,akiket én nem tartok a hûde kemény játékosoknak,mint drug,moon,choya,polt...Minddel szerencséje volt,h õket kapta!

berlinboy6329
na most jó' lelõttétek ki nyert-.-

Most szedem a meccseket...Akkor az a béna jutott be?:C

MC elkeni ugyis mint a szart.Jinronak ugysincs szerintem esélye MC ellen.

Elég érdekes a mostani GSL. Kb. 16-ig mindig azok nyertek, akiknek kisebb volt az oddsuk. 8 között meg mindig a nagyobb oddsuak. Páran nagyot szakíthattak a fogadóírodáknál, ha ráéreztek a dolgokra. TSL_Rain
mit keres a döntõben, amikor olyanok estek ki, mint Makaprime? Jinro is valami hasonlót produkált eddig, mintha valami elmetrükkel megzavarná az ellenfeleit, akik addig nem látott bénázásba kezdenek.
bélanéni
Sziasztok, nekem asszem van 1db SC2 guest pass-om, ha érdekel valakit, írjon email-t (NE privátot). Estefelé tudom küldeni.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Hegi90
parasztvakítás.

Maak
ezt hasznalja valamelyikotok?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

hongun természetesen

How much can you take,before you snap?

nem tudom ti mit gondoltok, de szerintem ezt simán hungon bukta el
eléggé agyatlanul játszott, fejjel a falnak, pedig nagyon jó stratégiái voltak.
ha kicsit megfontoltabb és nem akar mindent elsõre csapásra megnyerni, akkor a bunker rushon kívül az összes game az övé lett volna

baszki, nem hiszem el,hogy ez a fos rain hogy tud nyerni...

szokásos, gsl

Rage47
hol, mi?
így kell játszani toss-szal 😊
tech,tech,tech, gyönyörû volt

BEAST
Szívesen. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DarkHorSe
koszi

Swedish people are albino monkeys

DarkHorSe
olyat enisenisenis kerek 😄

Swedish people are albino monkeys

szucsy89
Sziasztok! Vendégkulcsa maradt még valakinek? Privátba megköszönném ha kapnék egyet!
Aradebil2

ProGabe
pf, tipikus idra. megint egy rossz taktikát próbált használni és csodálkozik hogy kikap, amikor az ellenfél pazarul countereli az õ egységeit. hülye ez az ember

ps: nem rossz a kommentátor. vagy inkább úgy mondom, hogy vannak ennél százszor rosszabbak is kismilliós nézettséggel

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

antgecc
sorry, nem vagyok mazochista 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Magh
Idra amekkora pro akkora egy arogáns seggdugasz. Halott taktikát erõltet perceken át, ez a szokásos hibája egyben, lefagy. Emellett limit p sereget akar z-vel 1 az 1-ben beütni, grat, aztán ragequitel.

Jah,vágom, én is játszottam vele, azért kérdeztem meg, hogy esetleg egyik este tolhatnánk egyet páran 😊, mert utálom hogy nincs ismerös, és egyfolytában, 1 ora után egyedül játszok, mert ha elveszit egy egységet kilép... meg ilyesmik 😊!

Multkor a hardot, egyedül vittem majdnem végig 😄 , elején mondjuk többen voltunk, de aztán mindenki lépett aludni, mondom egyedül ugyérzem még van esélyem, sikerült 😄 , erre beadta a második mapot 😄 ott meg meghaltam 😄, mondom faja 😄, azthittem lesz már végre egy jo kis protos herom 😄😄

antgecc
Ez mekkora egy balfasz tud lenni, istenem. Nem vagyok egy pro player, de már az elején látszott, hogy nem fog mûködni a broodlordos snipe. Baszki, két BL-ba került 1 cannon leszedése!! És baszki, ezt nyomatta 5 percen át! Nem vette észre, hogy valami gebasz van a szerkezetben?? Erõlteti a tetû lassú hydrát, mikor ott a rengeteg colo és HT. Amig BL-okkal balfaszkodott nem értem miért nem ment körbe a ground unitokkal és szedett ki egy expet...

Unalmas, de sajna más nem mûködik: mutamutamuta! Annyi BL és hydra árából már szétszopatta volna mutákkal.

MrStokes
Mi volt? Ki lett moderalva? Nem latok semmit... -_-

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

BEAST
Zseniális. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kíváncsi vagyok mit válaszol rá day9
szerintem marha jó lett 😊

Hegi90

szegény idra 😄
fuck this game 😄

BEAST
Nem értem mi a probléma. Idra megint bebizonyította, hogy érzelmileg mennyire lemaradt korabeli társaihoz képest és ez ilyen és ehhez hasonló értelmes beszólásokban nyilvánul meg.

Huknál mindenbõl rengeteg volt ami területre sebez. Én szerintem az eddigi játékaimban összesen nem hoztam le ennyi colot. Mellette pedig ott volt egy halom high templar.
Hogy mit csináltam volna Idra helyében? Fogalmam sincs, nem értek a zerghez, de kár volt megöletni a broodlordjait amikor látta, hogy a stalkerek tudnak már blinkelni.

A protoss egységek pedig még mindig nem ingyenesek.

Hegi90
Idra vs Huk

Kibaszott protoss <#eljen>

sztem a korábbi verziója jobb volt, most ez a kisbossos annyira nem jön be.
múltkor egy sráccal ketten elvittük a végéig hardon 6 óra alatt, már csak a fõboss lett volna, erre röhögve beírja, h resetel a routerje 😊

berlinboy6329
Ja,jók ezek a játékok de nem sokszor..Hamar megunod,mert ugyanaz ujra meg ujra mikor elinditod,és maga a játék is elbaszott sokáig tart..Suicideot 5-en 4 órán át csináltuk,mert kellett egy egység aminek van legalább 20000 killje mert ugy +20000-t sebez és van 200000 élete,és még a végén igy is meghhalt,meg rengeteg pénzt kell gyüjteni,az ellenfelek kurva erõsek,fõleg ahogy haladunk beljebb a vége felé,egyre többen vannak egyre erõsebbek,de el lehet játszani vele...Csak le kell nyomni az összes zerg épületet eg az összes bosst,meg egy bónusz is van a végén...Normal,hard,suicide,impossible nehézségek,mindegyik után kapsz unlockolható protoss unitot,addig csak terran unitjaid vannak,mindenk van 1 specképessége.Ennyi a játék..Épitesz támadsz,ölsz.