StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Jinro muterja kiván majd neki szerencsét?Meg majd forditják svédrõl angolra?meg a döntõ után az interjút is?Jó sok idõ elmenne vele😮
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Még szerintem nem stabil a mezõny. Kell egy kis idõ amíg kiderül kik a jó játékosok. De az is lehet a kisebb skill gap ekkora változatosságot fog jelenteni örökre. Talán jönnek jobbak beteg WarIII mikróval, kiváló BW-s stratégiai érzékkel és rögtön megnõtt a rés.
Most szerintem a terran nyerése tisztán 2 játékon múlt:
1. hongu elrontotta a xelnagás mapot
2. blisteringen nyomorék bunker a javító SCVkkel, nagyon imbának tûnt. Külsõ szemmel nézve sima zea sentry staker pushal nyer vagy ha hamarabb áttöri magát a kövön.
A többi tiszta játék volt szerintem. A bunker rusholást élveztem a legjobban. Küzdöttek rendesen, marinet+scv-t láthatóan jobban védi a stalker, mint a zerget ling+drone. Hajszálon múlt, hogy nem tört ki a prot.
vmikor akörül hagytam abba.Lehet utána ment el.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
OGsMC meg TSL_Rain? Ogs meg TSL az külön van,nem?Két külön név,én ebbõl aszondom,h külön van,de nem értek hozzá😛
csak a közepesebbnek mondató neveket,akiket én nem tartok a hûde kemény játékosoknak,mint drug,moon,choya,polt...Minddel szerencséje volt,h õket kapta!
Most szedem a meccseket...Akkor az a béna jutott be?:C
MC elkeni ugyis mint a szart.Jinronak ugysincs szerintem esélye MC ellen.
mit keres a döntõben, amikor olyanok estek ki, mint Makaprime? Jinro is valami hasonlót produkált eddig, mintha valami elmetrükkel megzavarná az ellenfeleit, akik addig nem látott bénázásba kezdenek.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
How much can you take,before you snap?
eléggé agyatlanul játszott, fejjel a falnak, pedig nagyon jó stratégiái voltak.
ha kicsit megfontoltabb és nem akar mindent elsõre csapásra megnyerni, akkor a bunker rushon kívül az összes game az övé lett volna
tech,tech,tech, gyönyörû volt
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ps: nem rossz a kommentátor. vagy inkább úgy mondom, hogy vannak ennél százszor rosszabbak is kismilliós nézettséggel
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Multkor a hardot, egyedül vittem majdnem végig 😄 , elején mondjuk többen voltunk, de aztán mindenki lépett aludni, mondom egyedül ugyérzem még van esélyem, sikerült 😄 , erre beadta a második mapot 😄 ott meg meghaltam 😄, mondom faja 😄, azthittem lesz már végre egy jo kis protos herom 😄😄
Unalmas, de sajna más nem mûködik: mutamutamuta! Annyi BL és hydra árából már szétszopatta volna mutákkal.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szerintem marha jó lett 😊
fuck this game 😄
Huknál mindenbõl rengeteg volt ami területre sebez. Én szerintem az eddigi játékaimban összesen nem hoztam le ennyi colot. Mellette pedig ott volt egy halom high templar.
Hogy mit csináltam volna Idra helyében? Fogalmam sincs, nem értek a zerghez, de kár volt megöletni a broodlordjait amikor látta, hogy a stalkerek tudnak már blinkelni.
A protoss egységek pedig még mindig nem ingyenesek.
Kibaszott protoss <#eljen>#eljen>
múltkor egy sráccal ketten elvittük a végéig hardon 6 óra alatt, már csak a fõboss lett volna, erre röhögve beírja, h resetel a routerje 😊