StarCraft II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Szerintem x-eld a blisteringet, amíg nem fogod ezt a BO-t. Ha nem 5 GW-re megy (itt lazán mûködik terra ellen is) a hátsó szikla miatt, akkor blinkstaker és úgy üti ki az expet, hogy egyenként az alsó szintre teleportál a második heccs alá. Eléggé prot favored map.
Leszoktattak a 4-5 GW-rõl. Régebben sokat csináltam, most inkább különbözõ féle FE-t gyakorlok z ellen jó ideje. Mert amint kiszúrja az ellenfél vagy 1 heccses rócs pushol+néhány ling. Más esetben mass turbóling, közben expel és rócs, amikor én expelek kicsivel utána vált muta v. hydra és jó eséllyel makróhalál nekem. Meg lehet fogni szerintem keress egy prot cimbit és nyomassátok ezt a felállást addig amíg el nem kapod. Ha véded az elsõ attackot és visszaütöd nyertél nem tud mit kezdeni veled exp nélkül. Tapasztalat. Én se vagyok zerg de általában kiütnek, ha multi GW-zek a mainbõl.
Hydra-t is erõsnek érzem kivéve itt, a lefele teleportáló blinkstalkereket az se éri utol és közben jön a reinforcement.
Build
na vége a klipeknek, folytatódik a stream!
Fruitdealer vs Foxer Ro32
itt koreai videoklipek mennek éppen 😊
How much can you take,before you snap?
Parasite Eve 2, best game EVER!
felmész teamliquid.net és jobb oldalt ott vannak a streamek
de,ha lusta vagy http://www.teamliquid.net/video/streams/Liquid%60HuK
amúgy meg huk stream megy éppen tl-en
GSL 2011
3. meccs. Nem tudom. Én azt tapasztalom (bár ellent mondok az elõzõnek ezzel) lemaradásba kerül banshee techeléstõl a terra, és még könnyebb bejutni hozzá. Voidmix meccsek baromi gyorsak abból is az utolsó perc agonizálás.
(Már olyat is játszottam, hogy marine thorozott shaukrason. 2 void és csak stalkerek kiütötték, úgy hogy scv repairolta a thort. Stalker elõször leverte a marineokat, aztán besegítettek a thort leütni.) Nehéz nagyon nehéz fogni terrával, mert inkább földön megy a prot ellene és még nem fejlesztettek ki BO-t counternek, mert nem hosszú makrogém. Óvatosan írom szerintem ma még ezt csak a toss ronthatja el, ha elcseszi a choke pointok használatát.
A xelnagás tényleg fura, még bétás idõkben volt divat ilyen, mikor a sentry nagyobbat sebzett. Én inkább zerg ellen építem, mert szeretnek masslingezni, a nyílt terep pedig ff-el jól védhetõ. Lehet félt a marine+scv-tõl? <#conf>#conf> Mindenesetre mûködött.
Ha nem bénáziik a hellionnal az elsõ meccset hozhatta volna..Meg ha a bunkert normálisan használta volna,mert hiába épitette fel,nem vitt bele egységeket,zelák elhuztak mellõle aztán felesleges volt ott tartani a amrineket mert a mineral line nem tudják a ramptõl lõni..Falazhatott volna,sokba nem kerül neki és akkor az 1. mapot hozhattav olna SIMÁN..Ott volt a hellion,csak bezúz és szevasz..Ha sikerül azelõtt bevinnie h a protoss rájön,h fal van.
2. map..mi is volt?Xel naga?Hát az durva volt..Annyi sentrs ellen megint csak az mondom h több kellett volna...Szintén kevés egység,hiábaa concussive..V esetleg itt MÁR lehetett volna csinálni azt..Cloacked banshee..A 4 meccs alatt egyszer SEM csinált se roboticset,se forgeot..3. meccsben szintén Banshee...V trükközni,h hátha számit rá,ezért roboticsre megy,viszont igy nem tud 3gate psuholni...A 4. meccs hát az fos volt...Pont DT-re ment..Ha nem arra megy hozza,arra nem tudok mit mondani ott jól nyomta...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
a döntõben kiderül.
Nah, teljesen logikus shakurason fastexpelni, amit jinro csinált. Néha kell kockáztatni. Viszont én szerintem, de szigorúan szvsz, a mixed void rush terran ellen exp nélkül is, timinggal imba. Nem védhetetlen, de nagyon erõs bár mikro igényes prot tech. Nekem azóta tetszik MC játékstílusa, mióta megláttam, hogy ezt majd minden meccsen egyszer használja. Addig azt hittem csak ladderben eszik meg a terranok.
StarCraft Forever Fever
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Gyönyörû látvány, amikor egy CC felrobban a levegõben <#eplus2>#eplus2>
na de elég az offból. Diamond vagy már? 😄
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Arab money
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?