34554
-
#34074 Nalam is van egy elado HoS, bontatlan dobozos. Gyor kornyeken lako vevonek oda is adom a dobozt, ha tavolabb laksz akkor kuldom a kulcsot. 2k-ert viheto. -
#34073 Csak + infoként, ha van ismerősöd akkor 2v2(vagy nagyobb) rangsorolt játékot is tudtok játszani. Van ilyen spawning pool rendszer benne. -
#34072 ez nagyon jó ár -
#34071 Köszi az infót. -
#34070 StarCraft 2 most olcsón beszerezhető a CD Galaxisnál!
StarCraft 2: Wings of Liberty - 2990 Ft
StarCraft 2 kiegészítő: Heart of the Swarm - 2990 Ft
StarCraft 2 Battlechest - 5990 Ft
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.01. 12:44:57 -
#34069 Nem kell fizetni. Ingyen le tudod tölteni a Starter Editiont, ezzel tudsz játszani a gép ellen és ki tudod próbálni a különböző mod-okat. Viszont a kampány és a rangsorolt játékok nem érhetőek el. Hogy a kampány és a rangsorolt meccsek is elérhetőek legyenek, meg kell venned a játékot dobozos vagy digitális formában. De ezen kívül már semmiért sem kell fizetned!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.06.01. 12:36:52 -
#34068 Sziasztok
"A StarCraft 2 INGYENES játék, fizetni csak a kampányért, illetve a rangsorolt játékokért kell."
Ez akkor változott mióta megjelent az alap starcraft2? Tehát hogyha szeretnék silver ből felfele menni gold felé stb akkor azért már fizetni kell a játék megvásárlásán túl is? Ha igen mi a módja/összege? -
mate23 #34067 beírtam a códot de úgy se -
Negritis #34066 ha van DVD-t ahhoz van 1 kulcs, azt a kulcsot regisztrálod a b.net accodon majd menni is fog a letöltés -
mate23 #34065 aszt hogyan mert amit találtam az pénzbe kerül -
#34064 le kell töltetni a Battlenet launcherrel -
mate23 #34063 beraktam a cédét és aztán 1 perc alatt felrakta pedig nem -
hawkie22 #34062 Valaki kapott már meghívót? Én ma reggel néztem a levelesládámat és igen, benne volt a béta-meghívó. :D Yippie. Igaz, multiban nem sokat játszottam SC2-vel, de singleben imádtam. :D Jól fog telni a hétvégém. -
#34061 azert mert a hibauzenetet sem tudod leirni -
mate23 #34060 üdv!
tudna valaki segíteni hogy mért nem tudom felrakni a swarmot? -
Negritis #34059 én csak twitchen nézem de ott szoktak lenni cuccok
White-ra amúgy szokott felpakolni cuccot de inkább az új kiegről -
#34058 Manapság vannak még aktív youtube casterek?
Akiket rendszeresen néztem, már jóideje abbahagyták.
Husky, HD, Psy... mind leálltak :/ Illetve Husky nagyritkán felrak valamit, de az kevés -
WCS Season 1 Finals
StarCraft II Legacy of the Void Beta Patch 1.0 Notes
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.04.04. 20:43:25 -
Yserac #34056 Király megcélzom megint a GM titulust ebben is :) -
#34055 Indul a Legacy of the Void zártkörű bétatesztje!
Na, még a végén tényleg megjelenik ebben az évben!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.03.18. 19:58:30 -
#34054 Mától kapható a StarCraft II Battlechest!
Tartalma:
StarCraft II - Wings of Liberty alapjáték
StarCraft II - Heart of the Swarm kiegészítő
Igényes, dombornyomott erős kartondoboz.
Valami Gaming Gude könyvecske.
10990 Ft-ért osztogatják.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.02.10. 18:08:49 -
#34053 -
#34052 Közben már megtaláltam és megoldódott a probléma. Kiderült, hogy volt már egy regisztrációm erre az email címre több évvel ezelőtt a wow miatt és akkor más jelszót adtam meg. Csak azt nem értem miért engedte akkor ugyan erre az email címre megcsinálni az új regisztrációt. Mert miután nem tudtam belépni, gondoltam megpróbálom újra és akkor már figyelmeztetett, hogy ez az email cím már foglalt. Na de igazából mind1 is már :)
Köszönöm a segítséget egyébként. -
#34051 Hogy tudom ezt megtenni vagy hol? Sajnos nem vagyok otthon a témában. -
#34050 hát akkor írnék a supportnak. -
#34049 Gmail címem van ès semmilyen levèl nem jött. Se a spambe se sehova. Ugye az email címet is kètszer kellett megadni, szóval az biztos rendben van. De mégse jött semmi és nem tudok belépni, így pedig játszani(telepíteni) se. -
#34048 citromailed vagy freemailed van esetleg?
spam mappád nézted:? -
#34047 Sziasztok! Próbálom telepíteni a wings of liberty-t, de elakadom a battlenet accountnál.. megcsináltam, de nem enged belépni. Emailt se kaptam a címemre. Többször is leellenőriztem és jól adtam meg az emailemet és a jelszavamat is. Mi lehet a gond? -
#34046 "Chris Metzen has likened the story to that of the film 300, with a small force engaging a much more powerful one in a desperate last stand. The storyline will conclude the StarCraft II trilogy."
Komolyan egy bazi Protoss sereggel kell majd szétütni a Xel'Nagákat és megtalálni az elveszett technológiát (lásd Mass Effect 3).
Blizzard pls. Hol maradnak az eredeti, fantáziadús ötletek (mint pölö SCBW, War3)? -
#34045 Annyira jo lowon nezni ezt a nyomorult gslt, kapjak be a faszomat. Nehogy elvezheto legyen, meg hogy minel TÖBBEN nézzék -
sirdond #34044 -
#34043 Izé... hol a csöcsbe van a multiplayer? :D a chattel, ums pályákkal, stb? -
#34042 Hali, latom van most black friday akcio, 10 eur/usd-ert megy a wol, hots is.
Nem rudja vki h mukodik-e itt is a trukk ami d3nal, hogy usd-ben is meg lehet venni magadnak ha giftkent veszed? -
sirdond #34041 MC vs Teaja @HSC
:O mekkora game
nem nézi senki? -
#34040 PlayIt-en 4000 Ft lesz a Heart of the Swarm:
-
Negritis #34039 sztem kb mindent cserél :D
lehet jobban járnál ha újratelepítenéd teljesen még a netadó előtt :D
hots és az moddolt map részt is leszedi sztem +ba -
Ariakus #34038 Annak idején amikor kijött megvettem a dobozos sima Starcraft 2-őt. Már 2 éve nem játszottam vele és most kedvem támadt de mikor betöltöttem és update-elte a Blizzard launcher-t láttam hogy kb 8 gigát akarna patchelni a játékon. Na most az a kérdésem, hogy ez a 8 giga kb. mit takar? Mert az elhiszem, hogy 2 év alatt sok update volt meg textúra csere meg balance meg interface csere stb. , de ezek mind nem tesznek ki 8 gigát. Vagy netán a Heart of the Swarm komponenseit teszi föl abban a 8 gigában? Ha igen mik a játszható vagy használható dolgok belőle? -
Negritis #34037 függ a "forrástól" is, nekem volt 2 olyan eset hogy orosz volt a forrás gondolom ezért csekkolták hogy tényleg jó-e a kód
de nem akarom szétoffolni a topikot :D
on: én tuti hogy a voidot is CE-be veszem meg, szépen fog mutatni a 3 együtt és imádom az egész világot és a blizz megint feltüzelt a Protossal -
#34036 Nekem ilyen még nem volt náluk, küldték a kódokat mailben és kész. -
Negritis #34035 jaja, én se ütköztem még problémába se ott se kinguinon
g2a-n nekem mondjuk az a rész is kellemetlen mikor live chaten keresztül kapod a kódot és nézik hogy jó-e
ami persze okés mert csekkolni kell, de akkor se tetszik hogy nézik a full képernyőm